Merhabalar Hepinize Canlar;
Yeni haberleri iletmek için geldim...
pıtırcık canım aramışsın kendi evimi süpüyordum duymadım sonra siteyi okumaya başladım ağlama nöbetine girdim.
tekrar sesini duyarsam ağlarım diye arayamadım arıcam seni güzelim çok sağol sen çok kadim bir dost olacaksın hayatımda....
ameliyatı oldu annem.çok sancılı 3-4 gün geçirdik.ameliyatı iyi geçtiği koltuk altında boyamayla birşey çıkmadığı ama hoca elle muayenesinden hissettiği kitle üzerine koltuk altınıda kazıdı.meme korumalı bir ameliyat oldu hepsi alınmadı.
bu haberle biraz ümitlenmiştim ben belki kemoterapiye gerek kalmaz diye....
ama malesef gelen sonuçlar iç açıcı değil malesef onkoloji servisine sevk edildik :

6 kür kemoterapi ve 1,5 ayda radyo terapi alacak....inşh yaza güzel gircez bakalım inşh kurtulmuş olcaz...
2013 senesi benim hayattaki sınav senem gibiydi Allahım daha beterin korusun ama...
işimle ilgili çıkan sorunlarda sınandım.
babamın 4 ay süren yaşamla ölü arasındaki sürecinde sınandım.
evlat olmakla,kardeş olmakla sınandım abimlerimle arada kaldım.
eş olmakla sınandım bu kadar hastalıkla uğraşmamış bir eş benimle hastanedelerde sabahladı.evinde uyuyamadı.
anne olamamakla bunu bu sene öğrendim sınandım.

eşimin tedavi süreci ameliyatı olmuştu aynı gün annemin haberini aldık.
ve şimdi annemle bu sınanma sürecim devam ediyor.
kemoterapi radyoterapi ve sonrası....Allahım hayırlı yazılar yazsın inşh.
şuan evlat olmakla sınanıyorum işi bıraktım annemin evimdeyim gece uyumaya sadece kendi evime geliyorum.
tüm ev işleriyle ilgileniyorum ve çok yoruluyorum.
Hızlaca geçtim okudum yazdıklarınızı hiçbirşeyi kafanıza takmayın eşiniz ve siz ve aileleriniz sağlıklı olsun herşey hal olur.
Allahım hepimiz için hayırlı yazılar yazmış olsun.
2013 bitsin...Yeni bir yıl yeni güzellikler getirsin.Herkese Şifa Olsun.