Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar aceba celalettin hoca herkese iğne verdi mi yoksa bizim gibi sadece toz bitkiselleri kullanan var mi. Benim kafam karıştı bu konuda biraz. Tedavinin başında olduğumuz icin ister istemez soru işaretleri ile dolu kafam
Ben geldim spermcikler cikti demek isterdim.maalesef yokdemekki vakti gelmemiş daha
Ama güzel gelişmeler varhoca çok güzel dedi tedavi olumlu çok şükür bizim bu seviyeye gelebilmemiz bile güzel daha önce hücre bile yoktu şuanda 465000 ama lökosit çok 1035000 hormonlarda daha önce FSH 33,55di simdi 5,69 testesteron 1,48di simdi 4,28 herşey güzel olur inşallah
Pregnly ve menegona devam ayrıca argimen,com Vitex çörek otu kapsülü ve eşli antibiyotik kullanicaz ersel beydende sivilari aldik basladik bakalim Allahin izniyle sonucu çok güzel olur inşallah
Ayrıca kizlar hoca eşime bol bol c vitamini alması gerektiğini ve hayvansal gidalari fazla tuketmemesini söyledi
Bizde durumlar böyle Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun inşallah birgün meleklerimizi kucagimiza aliriz
arkadaşlar biz bu hafta içi dr gittik biliyosunuz eşim tahlil sonuçlarını almaya gidemedi dr la telde görüştü zaten sperm testi istememmişti diğer sonuçların çok iyi olduğunu söylemiş ve inbibin b testin on gün sonra çıkacağını söylemiş yani ayın 23 tekrar gidip hocayla görüşecek bakalım sperm testi için şimdi erken demiş acaba inbibin b testinden sonramı ister yoksa daha sonramı aylar sonra falanmı canım çok sıkkın birde ilave olarak vitamin vermiş eczaneden al demiş bakalım şimdilik bu kadar bu arada pıtırcık eda nın teşbihlerini okudum haberin olsun canım
Ayni sorun bende de var.Ne yaptiysam cocugumuz olmadi, olmuyor. Gecenler de Kanal 7 de Cevat Aksit Hoca Meryem otu diye mubarek bir ot tan bahsetti. Onu temin ettim. Bir de onu denicem.Kullanan arkadaslar var mi acaba?
Esim iki kez tese oldu hic hucre bulunmamisti tedavimize devam ediyoruz bu ay ki sperm fish tastinde yuzde iki haploid hucre cikti doktorumuz iki uc ay sonra tekrar tese yapalim tup bebk icin diyor bnde tese olmasindan korkuyorum yne cikmazsa diye.sizce ne yapmaliyiz arkadaslar ????
Ayni sorun bende de var.Ne yaptiysam cocugumuz olmadi, olmuyor. Gecenler de Kanal 7 de Cevat Aksit Hoca Meryem otu diye mubarek bir ot tan bahsetti. Onu temin ettim. Bir de onu denicem.Kullanan arkadaslar var mi acaba?
Canım geçmiş olsun azosperm sorununz ne?Bende hacdan getirtmiştim meryem ana otu ama henüz kullanmadım genelde kadınların kolay doğum yapması için kullanılıyormuş,nasıl kullanmamız gerektiğini biliyormusun,erkeklerdede kullanılıyormuymuş?
canım kafan karışmasın sakın.
bu tedavide moral çok önemli.
celalettin hoca azo sebebine hormonlara göre iğne ilaç tedavisi yapıyor.
inş iğne kullanmadan sadece tozlar bitkisellerle hayırlı sonuca ulaşırsınız.
Allah yanınızda olsun.amin.![]()
cnm çok teşekkür ederim cevapladığın için ben de sizler sayesinde bilgilenmiş oluyorum Allahım hepimizi kurtarsın,dün arkadaşımıızn yazısın ben de okudum, onun eşine de mersin deki prof. menegon ve ovitrelle tedavisi uygulamış. Aslında Celalettin hocanın tedavisinin aynısı. Tabii dozlar nasıl oldu onu bilemicem. Ama izlenen yol aynı. Kaan hocanın sitesini okudum ki hepimiz okumuşuzdur, o da genel olarak aynı yolu izliyor. Sonuçta ya tese olucaz çıkan çıkacak ya da en az 1 yıl genel kabul gören bu tedavi yoluna devam edicez. Benim şimdilik içim rahat, çünkü genel olarak aynı tedavi yolları izleniyor. Yuvarlak hücre ile ilgili de neredeyse dünyadaki bütün makaleleri okudumsonuçta yuvarlak hücre olması bir artı olarak görülüyor bu da araştırmalarla ortaya çıkmış. Duana AMİN diyorum canı yürekten, tez vakitte hayırlı güzel haberler alalım inşallah.
bacım önce evlatlık değilde ben evlat ediniyorum :)
1 yıl oldu olucak şu evlatlık kelimesine ısınamadım çok sevimsiz bir kelime :)
ilk önce başvurduğun için burnundan getiriyolar süreç çok ağır ve zorlu ama bunu zorlaştıran şansına düşen uzman:)
kimine iyi biri denk geliyor süreci çok kolay oluyor kiminede benimki gibi biri denk geliyor sürtüyor:)
şimdi evrak işleri var sağlık raporu amatem raporu sabıka kaydı nüfüs kaydı verem savaş raporu derken bir tomar rapor oluyor ama gözünü korkutmasın biz 2 günde tüm rapor işlerini halletmiştik tabi bizden amatem istenmedi birde tüm evraklar birden istenmiyor
sonra ev ziyareti oluyor belirleyici görüşmeler oluyor raporun yazım aşamasına giriyor sonra onay aşaması var en son sıra numaranı söylüyorlar
sıranı öğrendikten sonra istanbulda eğer rıza kız-erkek seçtiyseniz en geç 9-10 ayda bebğinizi alırsınız tabi bebek almak için 40 yaş sınırı var 40 yaşından büyüksen direk 1 yaşa çıkıyorsun eğer benim gibi terk ve kız istersen bu bekleme süresi 3 yıl kadar çıkıyor
bebeği görmeye gelince 3 tane hakkın oluyor
her seferinde 1 bebek gösteriliyor
bebekler ailelerin seçimleri doğrultusun da en uygun bebek sıradaki aileye gösteriliyor