Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ayni sorun bende de var.Ne yaptiysam cocugumuz olmadi, olmuyor. Gecenler de Kanal 7 de Cevat Aksit Hoca Meryem otu diye mubarek bir ot tan bahsetti. Onu temin ettim. Bir de onu denicem.Kullanan arkadaslar var mi acaba?

Arkadaşlar aceba celalettin hoca herkese iğne verdi mi yoksa bizim gibi sadece toz bitkiselleri kullanan var mi. Benim kafam karıştı bu konuda biraz. Tedavinin başında olduğumuz icin ister istemez soru işaretleri ile dolu kafam

canım kafan karışmasın sakın.
bu tedavide moral çok önemli.
celalettin hoca azo sebebine hormonlara göre iğne ilaç tedavisi yapıyor.
inş iğne kullanmadan sadece tozlar bitkisellerle hayırlı sonuca ulaşırsınız.
Allah yanınızda olsun.amin.:16:

Ben geldim spermcikler cikti demek isterdim.maalesef yok:14: demekki vakti gelmemiş daha

Ama güzel gelişmeler var:16: hoca çok güzel dedi tedavi olumlu çok şükür bizim bu seviyeye gelebilmemiz bile güzel daha önce hücre bile yoktu şuanda 465000 ama lökosit çok 1035000 hormonlarda daha önce FSH 33,55di simdi 5,69 testesteron 1,48di simdi 4,28 herşey güzel olur inşallah
Pregnly ve menegona devam ayrıca argimen,com Vitex çörek otu kapsülü ve eşli antibiyotik kullanicaz ersel beydende sivilari aldik basladik bakalim Allahin izniyle sonucu çok güzel olur inşallah
Ayrıca kizlar hoca eşime bol bol c vitamini alması gerektiğini ve hayvansal gidalari fazla tuketmemesini söyledi
Bizde durumlar böyle Allahim hepimizin yar ve yardimcisi olsun inşallah birgün meleklerimizi kucagimiza aliriz

hg canımmm.
hücre sayınız oldukça iyi.
bir dahaki kontrolde hepsi ama hepsi sperme dönüşecek inşşşş:21::21::21::21::21::21::21:
lökosit çok çıkmışşş :50:
inş lökositlerinizde temizlenecek kaçarı yok Allah ın izniyle...

kullanacaklarınız inş şifa olur canım...veeeeeeeeeeeee hamiş haberini bizlere tez zamanda verrrrrrrr:49::49::49:

iğne kullanım dozunuz nasıl canım?

Esim iki kez tese oldu hic hucre bulunmamisti tedavimize devam ediyoruz bu ay ki sperm fish tastinde yuzde iki haploid hucre cikti doktorumuz iki uc ay sonra tekrar tese yapalim tup bebk icin diyor bnde tese olmasindan korkuyorum yne cikmazsa diye.sizce ne yapmaliyiz arkadaslar ????

arkadaşlar biz bu hafta içi dr gittik biliyosunuz eşim tahlil sonuçlarını almaya gidemedi dr la telde görüştü zaten sperm testi istememmişti diğer sonuçların çok iyi olduğunu söylemiş ve inbibin b testin on gün sonra çıkacağını söylemiş yani ayın 23 tekrar gidip hocayla görüşecek bakalım sperm testi için şimdi erken demiş acaba inbibin b testinden sonramı ister yoksa daha sonramı aylar sonra falanmı canım çok sıkkın birde ilave olarak vitamin vermiş eczaneden al demiş bakalım şimdilik bu kadar bu arada pıtırcık eda nın teşbihlerini okudum haberin olsun canım

canını sıkma hemen.
kaç ay oldu canım tedaviye başlayalı?
değrleriniz güzelmiş bak .inş sperm testi istediğinde spermlerde teşrif ederler artık.
vitamin olarak e vitamini falan mı vermiş?
inş hepsi şifa olur da sende kurtulanlardan olursun canım yaaa.:16:

Ayni sorun bende de var.Ne yaptiysam cocugumuz olmadi, olmuyor. Gecenler de Kanal 7 de Cevat Aksit Hoca Meryem otu diye mubarek bir ot tan bahsetti. Onu temin ettim. Bir de onu denicem.Kullanan arkadaslar var mi acaba?

canım bende duymuştum.
nasıl kullanılacak biliyormusun?
birde bereden buldun meryem otunu?

inş şifa olur canımmmm inş....

Esim iki kez tese oldu hic hucre bulunmamisti tedavimize devam ediyoruz bu ay ki sperm fish tastinde yuzde iki haploid hucre cikti doktorumuz iki uc ay sonra tekrar tese yapalim tup bebk icin diyor bnde tese olmasindan korkuyorum yne cikmazsa diye.sizce ne yapmaliyiz arkadaslar ????

canım doktorunuz kaan hoca mı?

kesinlikle 3. teseyi tavsiye etmem.
her tesede testis hasarı oluyor.

azo sebebiniz neydi canım?

GULERİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak. Haftaya eşinin kontrolü var inş hayırlı haberlerle döner aramıza…..

7 aralık cumartesi den ---------------- 9 aralık pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 3410 ……=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2110 ……..=okudu
Alev99 …………………………………………..=2110 ……..=okudu
Lamyay ………………………………………….= 2182 ……=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2110 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2110 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2110 …….=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2110 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2110 ……..=okudu
Papatyainci ………………………………………=2110 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2110 …….=okudu
Dermannnn ………………………………………=2110 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2110 …….=okudu
gulerim ……………………………………………………= 2140
Ecrin_bebek ……………………………………..=2110 ……….=okudu
Eda09 ……………………………………………=2110 ……….=okudu
Ese44 ……………………………………………= 2110 ………=okudu
Esma …………………………………………….=2110 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2110
Flz01 ………………………………………….…=2110 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….= 2110 ……=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110 ……=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2110 ……=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………= 738 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2110 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………= 2110 ……=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2110 ……..=okudu
Zaman …………………………………………….=2110 ……..=okudu
Bbmm ……………………………………………..= 2110 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

BBMM İÇİN 70 BİN LEM YELİD

ALEV99 -------- LAMYAY -------- DOĞADANDEVA -------- DERMANNNN ------- ESMA ------ ESMERİMYARİM -------

İLKBAHAR_İLKBAHAR -------- YEŞİL34 TEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZZ

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

9 aralık pazartesi den -------------------------- 11 aralık Çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……..=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2110 …….=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2110 ……..=okudu
Alev99 …………………………………………..=2110
Lamyay ………………………………………….= 2110
Nilda015 ………………………………………….=2110 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2110 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2110 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2110
Papatyainci ………………………………………=2110 ……..=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2110 …….=okudu
Dermannnn ………………………………………=2110
Ecrin23 ………………………………………….=2110 …….=okudu
gulerim …………………………………………= 2110 …….=okudu
Bbmm …………………………………………………………..= 2140
Ecrin_bebek ……………………………………..=2110 ……..=okudu
Eda09 ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Ese44 ……………………………………………= 2110 …….=okudu
Esma …………………………………………….=2110
Esmerimyarim …………………………………..=2110
Flz01 ………………………………………….…=2110 ……..=okudu
huzuryolu ……………………………………….= 2110 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110
Mavimenekşe ……………………………………=2110 …….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
Pıtırcık_43 ün eşi ………………………………..=2260
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2110 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………= 2110 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2110
Zaman …………………………………………….=2110 ………=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

sınavı olan arkadaşlar umarım sınavınız güzel geçmiştir.

yarın ki sınavınızda başarılar dilerim.
Allah zihin açıklığı versin....amin.
:16::16::16::16::16:

Hepinize hayırlı akşamlar.Eşim bu gün Celalettin hoca ya cep telefonundan mesajla bir soru sordu, hoca tam 1 dk içinde mesaja cevap döndü.Allah ondan razı olsun.Sizlerle de paylaşmak istedim.

Canım geçmiş olsun azosperm sorununz ne?Bende hacdan getirtmiştim meryem ana otu ama henüz kullanmadım genelde kadınların kolay doğum yapması için kullanılıyormuş,nasıl kullanmamız gerektiğini biliyormusun,erkeklerdede kullanılıyormuymuş?

Canım geçmiş olsun azosperm sorununz ne?Bende hacdan getirtmiştim meryem ana otu ama henüz kullanmadım genelde kadınların kolay doğum yapması için kullanılıyormuş,nasıl kullanmamız gerektiğini biliyormusun,erkeklerdede kullanılıyormuymuş?

canım bende hacdan getirtim.cevat hocanın dediği giibi kullanıyorum.kadın bir parçasını üzerinde taşır hamile kaldığında derhal atar demişti bende öyle yapıyorum.

GEBELİK İÇİN TEK DOĞAL OT:MERYEM OTU NEDİR , NEREDEN ALINIR , NASIL KULLANILIR ? Meryem otu Türkiye de sadece GİTTİGİDİYOR aracılığı ile satışı olan mübarek bir ottur. Bu ot Arabistan da yetişir ve Türkiye de daha çok Hacıdan gelenlerin getirdiği ot olarak bilinir.Meryem otunun iki görünümü mevcuttur. Birincisi yumru şeklinde olan odunsu hali ve dal şeklinde olan odunsu halidir.Aralarında hiçbir fark yoktur. Tek fark birisi baharda toplanır kurutulur.Diğeri bahar sonu toplanır kurutulur. BU ÜRÜN ARABİSTAN DAN TÜRKİYE YE SAĞLIKLI ŞARTLARDA GETİRİLİP SADECE GİTTİGİDİYOR ARACILIĞI İLE SATILMAKTADIR. Bu ot içerisinde barındırdığı çok miktarda ostrojen hormonu sebebiyle bayanda kan dolaşımını hızlandırır, sperm artırır, sperm in bayan yumurtalıklarında kolay yer tutmasını sağlar ve gebeliğe yol açar.AYRICA; Bayanda doğum öncesinde içilirse rahim ağzını genişleterek kolay doğuma büyük yardımcı olur. YANİ;1) GEBE KALMA SORUNU OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR2)DOĞUMU ZOR OLAN, SANCISI FAZLA OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR.MERYEM OTU NASIL KULLANILMALIDIR?Meryem otunun bir parçası bayan tarafından güzelce muhafaza edilir ve üzerinde taşınmaya başlanır. Eşinizle yakınlaşmalarınız da bu otun üzerinizde bulunması gerekir.Bir parçası da cam sürahide temiz suya ıslanarak haftada 2-3 kez içilir. Buna müteakip gece kalkılır namaz kılındıktan sonra Meryem süresi okunur ve dua edilir. Bu işlemlere yumurtalama takvimini takip ederek başlayınız. Otu ne süre ile üzerinizde tutacağınız veya ne süre ile içeceğiniz konusunda kesin bir şey yoktur ANCAK Meryem Otunu üzerinizde taşımaya başladıktan sonra hiç çıkarmayınız. TA Kİ bu süre içerisinde Gebelik gerçekleştiğinde bayan ot u hemen üzerinden atması gerekir.Aksi halde CEVAT AKŞİT HOCA nın da değindiği üzere düşük riski oldukça yüksektir. OLUMLU SONUÇ ALAN BİR ÇOK AİLE VARDIR.UMARIZ BİRİSİ DE SİZ OLURSUNUZ.

arkadaşlar mrb.ben bu siteye 2009 da üye olmuştum.yani eşimin azo olduğunu öğrendiğimde.burdan çok şey öğrendim ve uyguladım.3 kez m tese oldu eşim.1. de hiç hücre çıkmadı.emre bakırcıoğlu yapmıştı.sonra kaan aydos u bulduk.2. ve 3. tesede elonge hücre çıktı.denemk istedik. 1 tanesi iyi 4 embriyo oluştu.ama malesef transferden 2 gün sonra babamı kaybettim.üzüntüden mi yoksa olmıcandan mı bilmem ama gebelik oluşmadı.2011 de denedik bunu ve o günden sonra herşeyi bıraktık.ama şimdi 4. teseyi düşünüyoruz.sizin yardımınıza ihtiyacım var.çünkü herşeyden çok uzak kaldım. yeni gelişmeler var mı? tam olarak eşi benmki gibi olanlar neler kullanıyo? paylaşırsanız çok sevinirim.

canım kafan karışmasın sakın.
bu tedavide moral çok önemli.
celalettin hoca azo sebebine hormonlara göre iğne ilaç tedavisi yapıyor.
inş iğne kullanmadan sadece tozlar bitkisellerle hayırlı sonuca ulaşırsınız.
Allah yanınızda olsun.amin.:16:

Canım çok teşekkürler inşallah dediğin gibi iğnelere gerek kalmaz. Allahım hepimizin kalbindekine kavustursun. Açıkçası hocanın cok hastası olması hatta ersel beyin de çok yoğun olması aceba gerçekten herkese göre mi tedavi veriliyor yoksa yogunluktan herkese aynı ilaçlar mı veriliyor gibi sorular endişeler oluyor içimde. Çünkü çok hassas ve hayati bir konu ve yanlış tedavi yüzünden dönülmez hasarlar oluşmasından eşime bişey olmasindan korkuyorum

dün arkadaşımıızn yazısın ben de okudum, onun eşine de mersin deki prof. menegon ve ovitrelle tedavisi uygulamış. Aslında Celalettin hocanın tedavisinin aynısı. Tabii dozlar nasıl oldu onu bilemicem. Ama izlenen yol aynı. Kaan hocanın sitesini okudum ki hepimiz okumuşuzdur, o da genel olarak aynı yolu izliyor. Sonuçta ya tese olucaz çıkan çıkacak ya da en az 1 yıl genel kabul gören bu tedavi yoluna devam edicez. Benim şimdilik içim rahat, çünkü genel olarak aynı tedavi yolları izleniyor. Yuvarlak hücre ile ilgili de neredeyse dünyadaki bütün makaleleri okudum :1: sonuçta yuvarlak hücre olması bir artı olarak görülüyor bu da araştırmalarla ortaya çıkmış. Duana AMİN diyorum canı yürekten, tez vakitte hayırlı güzel haberler alalım inşallah.
cnm çok teşekkür ederim cevapladığın için ben de sizler sayesinde bilgilenmiş oluyorum Allahım hepimizi kurtarsın,
bacım önce evlatlık değilde ben evlat ediniyorum :)
1 yıl oldu olucak şu evlatlık kelimesine ısınamadım çok sevimsiz bir kelime :)
ilk önce başvurduğun için burnundan getiriyolar süreç çok ağır ve zorlu ama bunu zorlaştıran şansına düşen uzman:)
kimine iyi biri denk geliyor süreci çok kolay oluyor kiminede benimki gibi biri denk geliyor sürtüyor:)
şimdi evrak işleri var sağlık raporu amatem raporu sabıka kaydı nüfüs kaydı verem savaş raporu derken bir tomar rapor oluyor ama gözünü korkutmasın biz 2 günde tüm rapor işlerini halletmiştik tabi bizden amatem istenmedi birde tüm evraklar birden istenmiyor
sonra ev ziyareti oluyor belirleyici görüşmeler oluyor raporun yazım aşamasına giriyor sonra onay aşaması var en son sıra numaranı söylüyorlar
sıranı öğrendikten sonra istanbulda eğer rıza kız-erkek seçtiyseniz en geç 9-10 ayda bebğinizi alırsınız tabi bebek almak için 40 yaş sınırı var 40 yaşından büyüksen direk 1 yaşa çıkıyorsun eğer benim gibi terk ve kız istersen bu bekleme süresi 3 yıl kadar çıkıyor
bebeği görmeye gelince 3 tane hakkın oluyor
her seferinde 1 bebek gösteriliyor
bebekler ailelerin seçimleri doğrultusun da en uygun bebek sıradaki aileye gösteriliyor

cnm kusura bakam bende yazarken kötü oldum da ne yazacağımı bilemedim:( süreç uzunmuş

Back
X