Arkadaşım cevap yazdığın için teşekkür ederim.Bir sperm testi var bir de ayrıntılı sperm testi var. Evet kesinlikle haklısınız sperm testi için gidilir bir yerden , bir yere.Ama Bursa'da yaşadığımız bilindiği halde neden ısrarla Ankara'da ve aynı merkezde yaptırmak istediğini bir türlü anlayamadık doğrusu. Celalettin hoca'da sperm testinin İstanbul'da yaptırılmasını istiyor.Eşim bu güne kadar en az 10 defa sperm testi yaptırdı ama ilk defa bu kadar ayrınıtılı bir sperm testi dördük doğrusu.Celalettin hoca sperm gelişiminin olup olmayacağını ve sperm gelişiminin hangi aşamada olduğunu görmek için ayrıntılı sperm testi (germ hücresi var mı yok mu?, lökosit ne kadar sayıda vaar) yaptırmamızı istiyor.Bizim eşlerimiz azosperm hastası, normal spermogram testinin yapılması hatalı.
Kimse burada durup dururken Kaan Hoca'yı, Emre Hoca'yı veya Celalettin Hoca'yı kıyaslamıyor zaten.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız soruyor bizlerde önceki tecrübelerimizden faydalanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz, düşüncelerimizi anlatıyoruz. Sizin dediğiniz gibi yapıp cevap vermeyelim mi?Buna siz mi karar vereceksiniz?
Bahsettiğiniz gibi bu durum arkadan konuşma durumuna girmez. O zaman hiç bir şey konuşmayalım, kimseyle düşüncelerimizi paylaşmayalım ne dersiniz.
Celalettin hoca'ya gösterdiğiniz tahammülü , Kaan hoca'ya göstermediğinizi düşünüyorsunu bu tabi ki sizin kararınız.Diğer karar da bizim kararımız ve bizde kendi kararımızı diğer arkadaşlarımızla burada paylaşıyoruz.
Kaan hoca'nın hastaları oldukça zor hastalar, testis kaynaklı demişsiniz açıkçası merak ettim.Celalettin hoca'nın hastalarının tamamını ve Kaan hoca'nın hastalarının tamamını mı tanıyorsunuz da böyle bir yargıya varıyorsunuz.
Kaan hoca'ya gittiğinizi söylüyorsunuz, lütfen varsa yanlış yazdığım bir şey (tedavi yöntemleri il ilgili) onu da belirtebilirseniz daha memnun olurum.
Nasip ve kısmet işi evet doğru ama şartların oluşması için uğraşıyoruz burada.Hoca'da çok önemli.Zaten önemli olmadığını düşünseydik Türkiye'deki en iyi ürologlara gitmezdi eşlerimiz.
İnşaallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur da bu illetten kurtuluruz.
Sana cok hak veriyorum canım... celalettin hocanın baska yerlere testler icin gitme demesinin sebebide hem fazla para almalari hemde nasilsa azolu diyip arastirilmamasi.. hucre bile cikmayanlarda nie hücreler basladi? Yada esim bi iftar yemegine katilmisti hoca ve dier tedawideki arkadaslarla gorusuolarda ve umutsuz oldugu arkadaslara bile ben seni iyileştirmeye çalışıyorum çıkış olcakmi bilmiorum zor vakasin diyor..kimsenin vaktini bekletmiyor.. ayrica bizlerde kaan hocaya gittik ama sadece ultrasyon muanesi ile cocugunuz olmayacak dedi ne bir hormon ne baska bir test.. direk tese... ayrica okadar ultrasyonla baktigi halde varikoselimizi bile dikkat edip söylememisti..