Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşım cevap yazdığın için teşekkür ederim.Bir sperm testi var bir de ayrıntılı sperm testi var. Evet kesinlikle haklısınız sperm testi için gidilir bir yerden , bir yere.Ama Bursa'da yaşadığımız bilindiği halde neden ısrarla Ankara'da ve aynı merkezde yaptırmak istediğini bir türlü anlayamadık doğrusu. Celalettin hoca'da sperm testinin İstanbul'da yaptırılmasını istiyor.Eşim bu güne kadar en az 10 defa sperm testi yaptırdı ama ilk defa bu kadar ayrınıtılı bir sperm testi dördük doğrusu.Celalettin hoca sperm gelişiminin olup olmayacağını ve sperm gelişiminin hangi aşamada olduğunu görmek için ayrıntılı sperm testi (germ hücresi var mı yok mu?, lökosit ne kadar sayıda vaar) yaptırmamızı istiyor.Bizim eşlerimiz azosperm hastası, normal spermogram testinin yapılması hatalı.

Kimse burada durup dururken Kaan Hoca'yı, Emre Hoca'yı veya Celalettin Hoca'yı kıyaslamıyor zaten.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız soruyor bizlerde önceki tecrübelerimizden faydalanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz, düşüncelerimizi anlatıyoruz. Sizin dediğiniz gibi yapıp cevap vermeyelim mi?Buna siz mi karar vereceksiniz?

Bahsettiğiniz gibi bu durum arkadan konuşma durumuna girmez. O zaman hiç bir şey konuşmayalım, kimseyle düşüncelerimizi paylaşmayalım ne dersiniz.

Celalettin hoca'ya gösterdiğiniz tahammülü , Kaan hoca'ya göstermediğinizi düşünüyorsunu bu tabi ki sizin kararınız.Diğer karar da bizim kararımız ve bizde kendi kararımızı diğer arkadaşlarımızla burada paylaşıyoruz.

Kaan hoca'nın hastaları oldukça zor hastalar, testis kaynaklı demişsiniz açıkçası merak ettim.Celalettin hoca'nın hastalarının tamamını ve Kaan hoca'nın hastalarının tamamını mı tanıyorsunuz da böyle bir yargıya varıyorsunuz.

Kaan hoca'ya gittiğinizi söylüyorsunuz, lütfen varsa yanlış yazdığım bir şey (tedavi yöntemleri il ilgili) onu da belirtebilirseniz daha memnun olurum.

Nasip ve kısmet işi evet doğru ama şartların oluşması için uğraşıyoruz burada.Hoca'da çok önemli.Zaten önemli olmadığını düşünseydik Türkiye'deki en iyi ürologlara gitmezdi eşlerimiz.

İnşaallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur da bu illetten kurtuluruz.

Sana cok hak veriyorum canım... celalettin hocanın baska yerlere testler icin gitme demesinin sebebide hem fazla para almalari hemde nasilsa azolu diyip arastirilmamasi.. hucre bile cikmayanlarda nie hücreler basladi? Yada esim bi iftar yemegine katilmisti hoca ve dier tedawideki arkadaslarla gorusuolarda ve umutsuz oldugu arkadaslara bile ben seni iyileştirmeye çalışıyorum çıkış olcakmi bilmiorum zor vakasin diyor..kimsenin vaktini bekletmiyor.. ayrica bizlerde kaan hocaya gittik ama sadece ultrasyon muanesi ile cocugunuz olmayacak dedi ne bir hormon ne baska bir test.. direk tese... ayrica okadar ultrasyonla baktigi halde varikoselimizi bile dikkat edip söylememisti..

arkadaşım yazmayacağım dedim ama dayanamadım.bir sperm testi için kalkılıp taaaaaaaa ankarayada gidilir istanbulada gidilir.bizlerde 17-18 saatlik yolu kar kış soğuk demeden bir sperm testi için istanbula gideceğiz.celalettin hocaya bizim bulunduğumuz civar illerde bildiğiniz yer varmı dediğimizde muhakkak burda bakılması gerek dedi.artık şu kaan hoca ve celallettin hoca kıyasından lütfen vazgeçin.kaan hocayla emre hocayla celallettin hocayla ve daha adını bilmediğimiz nice hocalarla şifasını bulan var.sizin bu yaptığınız kul hakkı haberiniz olsun.sizin arkanızdan böyle yazılsa konuşulsa eminim hoşunuza gitmezdi.biz kaan hocaylada tedavi olduk.ama celallettin hocadaki sabrı kaan hocada göstermedik.biz biran önce sperm görmek istedik.oysa celallettin hocada 1 senedir aynıyız ama aynı sabırsızlığı göstermiyoruz.bu birazda biz hastalardan kaynaklanıyor.ayrıca kaan hocanın hastaları geçekten zor hastalar testis kaynaklı azosperm zor.bizler bile celallettin hocanın tedavisinden sonra sperm çıkmazsa microtese olabiliriz.bu hocayla alakalı bir durum değil.nasip ve kısmet işi.

arkadaşım merhaba...
çok haklısın. insan işin ucunda küçücük bir umut bulabilmek için her yere gider... önemli olan umudunu kaybetmemek. şu an kaan hocada tedavideyiz. ancak celalettin hocadan da randevu aldık. insan bu durumda yapabileceklerinin hepsini yaptığından emin olmak istiyor. daha öncede yazmıştım kaan hocanın müthiş başarıları var. ben 4 ay boyunca onun yazılarını okuyarak ayakta durdum. tüm ürolaglar cerrahtır. cerrahlar ameliyatla çözüm yoluna gitmek ister. kaan hocanın bize söylediği de buydu. 3 aylık tedavi sonucumuz olumlu olmazsa tese yapacağız dedi. celalettin hoca ise dahiliye uzmanı. hormonlarla ve başka ilaçlarla uzun bir tedavi ile sonuç almak istiyor anladığım kadarıyla. ancak celalettin hocanın söylediği çok önemli bir şey var. eğer testisler öncesinde zarar gördüyse(ki benim eşimde kemoterapi ve radyoterapi öyküsü var) tese ile bu zarar kat be kat artıyor. tese ile iyi sonuç alınamazsa tüm tedaviler başa dönüyor. bu cümleyi kaan hoca da kurdu bize. ilk tese ile sonuç alamazsak önümüzde 2. teseye kadar1 yıl kadar uzun bir tedavi süreci var. aslında amacımız bu tedavi sürecini minumuma indirmek. celalettin hocanın hastaları genelde önceden tese olmuş ve başarı kaydedememiş hastalar. ben bu hastalardan olmak istemiyorum. tese olmadan bir tedavisi varsa bunu uygulamak istiyorum. ALLAHIM herkese sabır versin hepimizin işi zor. o doktor olmuş bu doktor olmuş hiç önemli değil.

Arkadaşlar hastaneden şirinevlere ersel beyin yerine nasıl gidebileceğimizi bilen varmı aranızda,yarın kontrole gidince,şirinevlere gidip sıvı ilacıda almayı düşünüyoruzda.

Arkadaşlar hastaneden şirinevlere ersel beyin yerine nasıl gidebileceğimizi bilen varmı aranızda,yarın kontrole gidince,şirinevlere gidip sıvı ilacıda almayı düşünüyoruzda.
canım yârin bizimde kontrol var.. eşim hastanede olacak... inş. güzel sonuçlar alırız..

canım yârin bizimde kontrol var.. eşim hastanede olacak... inş. güzel sonuçlar alırız..

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Hastaneden çıktığınızda sağınıza doğru cadde boyunca( yukarı doğru ) 100 - 150 m gittiğinizde metro (yerin altında) var.Şirinevler istikametine giden metroya bineeksiniz ve 20-25 dk sonra Şirinevler metro istasyonunda ineceksiniz.Tam yerini bilmiyorum.Biz ilaçları Bursa dan alıyoruz.

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsiniz. Hastaneden çıktığınızda sağınıza doğru cadde boyunca( yukarı doğru ) 100 - 150 m gittiğinizde metro (yerin altında) var.Şirinevler istikametine giden metroya bineeksiniz ve 20-25 dk sonra Şirinevler metro istasyonunda ineceksiniz.Tam yerini bilmiyorum.Biz ilaçları Bursa dan alıyoruz.

sğ değil sol tarafa yukarı doğru ilerlemeniz gerekiyor.

canım ben gülerim,ecrin bebek,bbmm,eda09,ve ese44 arkadaşlarımın dualarını yaptım kusura bakmayın biraz geç haber verdim hakkınızı helal edin ama ese44 arkadaşımın lemyelidini yanlışlıkla 2180 çekmişim:26: çekmeyenler varsa eksik okusun rabbim evlerimizi çocuk sesleriyle şenlendirsin inş.:16:

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

Son düzenleyen: Moderatör:
canım eda09 için lem yelidlerimi okudum rabbim arkadaşımızın niyetini kabul etsin inşallah

inşallah canım gzel sonuçlar alabiliriz,inşallah hoca tam gün hastanededir celalettin hocadan cevap alamadık,remziyle görüştükmü dedi remzi beyi aradık orda olduğunuı söyledi ama tamda belli değil,daha önce bir kaç kere gittiğimizde hoca yoktu,yine öyle olacak diye korkuyorum siz hocayla konuştunuzmu ordamıymış?

Meryem otunu kullanipta hamile kalan----
Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda Gittigidiyorda satiliyor , orada buldum sadece. hamile kalan arkadasim paylasimini kopyaliyorum assagi..

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

aynı mesajı defalarca yazmana anlam veremedim.

çok sağol canım ya,biz istanbuldayız ama senin kadar bilmiyoruz valla,Ersel beyin yeride hemen şirinevler metrobüs durağının biraz ilerisindeymiş zaten,kolay buluruz inşallah.

inşallah canım gzel sonuçlar alabiliriz,inşallah hoca tam gün hastanededir celalettin hocadan cevap alamadık,remziyle görüştükmü dedi remzi beyi aradık orda olduğunuı söyledi ama tamda belli değil,daha önce bir kaç kere gittiğimizde hoca yoktu,yine öyle olacak diye korkuyorum siz hocayla konuştunuzmu ordamıymış?
balım cnm inşlh yarıon güzel haberlerle dönersin buralaraaaaaaaaaa

yok canım biz hocayla görüşmedik valla direk dahiliye ye sıra aldık, bir önceki gittiğimizde de böyle yapmıştık hayırlısı inşallah ordadır

yok canım biz hocayla görüşmedik valla direk dahiliye ye sıra aldık, bir önceki gittiğimizde de böyle yapmıştık hayırlısı inşallah ordadır

Gulerim cnm yarin senden de guzel haberler bekliyoruzzzzzz:52::52:

çok sağol canım ya,biz istanbuldayız ama senin kadar bilmiyoruz valla,Ersel beyin yeride hemen şirinevler metrobüs durağının biraz ilerisindeymiş zaten,kolay buluruz inşallah.

Canım , ben de yıllarca Yenibosna da kaldım, sonra Bursa ya gelin geldim.Bizim oralar olduğu için biliyorum.inan eşim benden çok daha iyi bilir istanbulu,Bursada büyümüş olmasına rağmen

Canlarım size bir şey sormak istiyorum.Bizim ki www.hipogonadizm.com sitesine bir türlü üye olamıyor, halen üyeliği onaylanmamış.Nasıl yapması gerekiyor.Eşlerinize sorabilirmisiniz, bizimkine yardımcı olabilirler mi acaba.

Back
X