Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşım cevap yazdığın için teşekkür ederim.Bir sperm testi var bir de ayrıntılı sperm testi var. Evet kesinlikle haklısınız sperm testi için gidilir bir yerden , bir yere.Ama Bursa'da yaşadığımız bilindiği halde neden ısrarla Ankara'da ve aynı merkezde yaptırmak istediğini bir türlü anlayamadık doğrusu. Celalettin hoca'da sperm testinin İstanbul'da yaptırılmasını istiyor.Eşim bu güne kadar en az 10 defa sperm testi yaptırdı ama ilk defa bu kadar ayrınıtılı bir sperm testi dördük doğrusu.Celalettin hoca sperm gelişiminin olup olmayacağını ve sperm gelişiminin hangi aşamada olduğunu görmek için ayrıntılı sperm testi (germ hücresi var mı yok mu?, lökosit ne kadar sayıda vaar) yaptırmamızı istiyor.Bizim eşlerimiz azosperm hastası, normal spermogram testinin yapılması hatalı.

Kimse burada durup dururken Kaan Hoca'yı, Emre Hoca'yı veya Celalettin Hoca'yı kıyaslamıyor zaten.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız soruyor bizlerde önceki tecrübelerimizden faydalanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz, düşüncelerimizi anlatıyoruz. Sizin dediğiniz gibi yapıp cevap vermeyelim mi?Buna siz mi karar vereceksiniz?

Bahsettiğiniz gibi bu durum arkadan konuşma durumuna girmez. O zaman hiç bir şey konuşmayalım, kimseyle düşüncelerimizi paylaşmayalım ne dersiniz.

Celalettin hoca'ya gösterdiğiniz tahammülü , Kaan hoca'ya göstermediğinizi düşünüyorsunu bu tabi ki sizin kararınız.Diğer karar da bizim kararımız ve bizde kendi kararımızı diğer arkadaşlarımızla burada paylaşıyoruz.

Kaan hoca'nın hastaları oldukça zor hastalar, testis kaynaklı demişsiniz açıkçası merak ettim.Celalettin hoca'nın hastalarının tamamını ve Kaan hoca'nın hastalarının tamamını mı tanıyorsunuz da böyle bir yargıya varıyorsunuz.

Kaan hoca'ya gittiğinizi söylüyorsunuz, lütfen varsa yanlış yazdığım bir şey (tedavi yöntemleri il ilgili) onu da belirtebilirseniz daha memnun olurum.

Nasip ve kısmet işi evet doğru ama şartların oluşması için uğraşıyoruz burada.Hoca'da çok önemli.Zaten önemli olmadığını düşünseydik Türkiye'deki en iyi ürologlara gitmezdi eşlerimiz.

İnşaallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur da bu illetten kurtuluruz.

bu yazını bir daha okurmusun.burda hepimiz görüşlerimiz dile getirelim ama sizin gibi çarşaf çarşaf yönlendirmeyelim.sen bana yardımcı olma canım sonra adama derlerki kelin ilacı olsa başına merhem eder.sen çok belirgin şekilde hocaları kıyaslıyorsun istersen geçmişini bir oku.

Arkadaşım cevap yazdığın için teşekkür ederim.Bir sperm testi var bir de ayrıntılı sperm testi var. Evet kesinlikle haklısınız sperm testi için gidilir bir yerden , bir yere.Ama Bursa'da yaşadığımız bilindiği halde neden ısrarla Ankara'da ve aynı merkezde yaptırmak istediğini bir türlü anlayamadık doğrusu. Celalettin hoca'da sperm testinin İstanbul'da yaptırılmasını istiyor.Eşim bu güne kadar en az 10 defa sperm testi yaptırdı ama ilk defa bu kadar ayrınıtılı bir sperm testi dördük doğrusu.Celalettin hoca sperm gelişiminin olup olmayacağını ve sperm gelişiminin hangi aşamada olduğunu görmek için ayrıntılı sperm testi (germ hücresi var mı yok mu?, lökosit ne kadar sayıda vaar) yaptırmamızı istiyor.Bizim eşlerimiz azosperm hastası, normal spermogram testinin yapılması hatalı.

Kimse burada durup dururken Kaan Hoca'yı, Emre Hoca'yı veya Celalettin Hoca'yı kıyaslamıyor zaten.Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız soruyor bizlerde önceki tecrübelerimizden faydalanarak yardımcı olmaya çalışıyoruz, düşüncelerimizi anlatıyoruz. Sizin dediğiniz gibi yapıp cevap vermeyelim mi?Buna siz mi karar vereceksiniz?

Bahsettiğiniz gibi bu durum arkadan konuşma durumuna girmez. O zaman hiç bir şey konuşmayalım, kimseyle düşüncelerimizi paylaşmayalım ne dersiniz.

Celalettin hoca'ya gösterdiğiniz tahammülü , Kaan hoca'ya göstermediğinizi düşünüyorsunu bu tabi ki sizin kararınız.Diğer karar da bizim kararımız ve bizde kendi kararımızı diğer arkadaşlarımızla burada paylaşıyoruz.

Kaan hoca'nın hastaları oldukça zor hastalar, testis kaynaklı demişsiniz açıkçası merak ettim.Celalettin hoca'nın hastalarının tamamını ve Kaan hoca'nın hastalarının tamamını mı tanıyorsunuz da böyle bir yargıya varıyorsunuz.

Kaan hoca'ya gittiğinizi söylüyorsunuz, lütfen varsa yanlış yazdığım bir şey (tedavi yöntemleri il ilgili) onu da belirtebilirseniz daha memnun olurum.

Nasip ve kısmet işi evet doğru ama şartların oluşması için uğraşıyoruz burada.Hoca'da çok önemli.Zaten önemli olmadığını düşünseydik Türkiye'deki en iyi ürologlara gitmezdi eşlerimiz.

İnşaallah en kısa sürede hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur da bu illetten kurtuluruz.
sizin dediğiniz gibi cevap vermeyelimmi.buna sizmi karar vereceksinizde ne demek.ben böyle bir şey söylemedimki.sen ver karar ozaman.ben söylediğim herkes olumlu yada olumsuz bir şeyler yazdığında hemen savunmaya geçmenizdir.siz celallettin beyin hastasısınızda biz neyiyiz anlamadım.benim hocayla düşmanlığım yokki.ama sizin samimiyet epey ileri sanırım.herkese yardım edebildiğine göre.

Biliyorum bana çok kızıyorsun, ama ben yine de size merhaba diyerek cevabıma başlamak istiyorum.

Her şeyden önce şunu belirteyim benim ve eşimin Celalettin Hoca'dan veya farklı bir kişiden zerre kadar faydamız yok.Eşim de hayatı boyunca Celalettin Hoca'yı sadece bir kez Eylül ayında gördü, ben hiç görmedim.Sadece eşimin anlattıkları kadar biliyorum.

siz sanırım sekreterisinizşeklinde bir ifade kullanmışsınız, sui zanla hareket etmiş ve bana hakaret etmişsiniz.Bir önceki yazınızda kul hakkından bahsediyordunuz.Peki bu nedir? Kalbim size karşı kırılmış olsa da, yine de size karşı varsa hakkımı helal ediyorum.Size vermiş olduğum cevapların hiç birinde hakaret içeren tek bir kelime bulamazsınız.

Siz beni samimi bulmasanızda niye mesaj attığımı söylemek istiyorum inanmasanızda.Yazdıklarınızın tamamını okudum ve açıkçası üzüldüm sadece iyi niyetimle size yardımcı olmak istedim ve buradan da tekrarlıyorum, size karşı elimden geleni yapmaya hazırım.Gaziantep tarafında bi yerdesiniz ve bu taraflara ulaşımızın zor olduğunu , Nizip e gidip geldiğiniz yazdıklarınızdan okudum.

EMİN OLUN, BURAYA YAZMADAN ÖNCE FORUMDA YAZDIKLARINIZI OKUSAYDIM BURADAN SİZE CEVAP VERMEZDİM. (Bana mesaj yollamayın dediğiniz için buradan yazıyorum.)

Celalettin hoca'yı eleştirdiğinizde tahammülsüz davrandığımı nasıl düşündüğünüzü inanın anlamış değilim.Ben sadece hocadan memnun olduğumuzu sürekli yazdım, başka bir şey yazmadım.

Burada yineliyorum, ( doktorculuk oynadığımı ifade ediyorsunuz, sadece gülüyorum - demek ki bildiklerimizi de burada paylaşmayalım); andromer çok teşekküllü de neden sperm dondurma yapmıyor demişsiniz, bunu da hoca ya sor demişsiniz.Orada sadece ayrıntılı spermogram testi yapılıyor, bu da özel çalışma gerektiren bir işlem.Her yer de yapılmaz özel bir durum olduğu için. (Sperm dondurma yapılmıyor diye, o merkezin kötü olduğu anlamı çıkmaz.)Anladığımız kadarıyla Celalettin hoca da bu sebeple orayı tavsiye ediyor.Tüp bebek yapılacağı zaman ( zaten sperm var demektir ) , onun için tüp bebek merkezine yönlendiriyor burada yazılanlardan anladığım kadarıyla.

Bizim eşlerimizin hormonal problemleri var, dolayısıyla bu durum tıpta ürologların baktığı bir durum değil.Endokronoloji uzmanlarının uzmanlık alanına giren bir durum.(Bildiğiniz gibi Celalettin hoca da dahiliye uzmanı)Bizim yanıldığımızda bu zaten, endokronoloji uzmanlarından ziyade , ürologlardan medet ummaya çalışıyoruz.Ürologlarda hormonal tedavi yerine mikroteseyi öneriyor.

Size gönderdiğim mesajımı yine okudum, gönderdiğim mesaj da prof olduk dememişim.Uzman olduk demişim.

İnşaallah bir daha hayatınız boyunca o sıfır rakamını görmezsiniz diye sizin için de dua edeceğim buna emin olabilirsiniz.

Neyse, kesinlikle amacım sizi üzmek değil sadece yadımcı olmaktır.Muhakakki Allah kalplerde olanı bilir.

andromerde neden dondurulma yapılmıyor bunu hocaya sor değil bunuda araştır dedim.sperm dondurulma yapılmıyorsa çokta teşekküllü olduğu söylenemez.ayrıca eşim istanbuldan antepe afedersiniz ama cünüp geldi.özel labaratuarda nasıl banyo yeri olmaz.herkes istanbuldamı oturuyor evine gidip duş alsın.benim eşim sırf bu sebepten gitmek istemiyor.yolda ölürsem cünüp gitmekten korkuyorum diyor.öyle çokta aman aman bir yerde değilmiş.

Cok sevdigim bir hocam ve esi cocuk icin deli gibi ugrasti ama en son doktorlar cocugunuz olmayacak hic bosuna ugrasmayin dediler. Sonra tam tedaviyi birakti ve esi hamile kaldi su anda ikinci cocuklari oldu. Kendisinin soyledigi Allah bize dedi ki : siz ne zaman isterseniz degil ben ne zaman istersem cocugunuz olur . Bencede cok dogru . Herseyin bir yeri ve zamani vardir ama tedaviyide birakmamak gerek. Ama lutfen lutfen su haberde ki gibi olmasin .Herkesin okumasi ve bilgilenlesi icin paylasiyorum devamli. Cunku cok onemli .

Haberim Türkiye Sağlık Bakanlığı?ndan yapılan açıklamada, Dr. Mustafa Eraslan ve Dr. Ömer Coşkun Hakında Açıklama yaptı...

arkadaşlar herkes inandığı gibi yapsın.rabbim daha fazla aratmadan daha fazla çıkmazalara sokmadan doktor kapılarında perişan etmedn bütün evlat hasretiyle yanıp tutuşan gönüllere hayırlı evlatlar nasip etsin.sınavımızı kolaylaştırsın inşallah.hepimize ama hepimize annelik duygusunu tattırsın.

arkadaşlar herkes inandığı gibi yapsın.rabbim daha fazla aratmadan daha fazla çıkmazalara sokmadan doktor kapılarında perişan etmedn bütün evlat hasretiyle yanıp tutuşan gönüllere hayırlı evlatlar nasip etsin.sınavımızı kolaylaştırsın inşallah.hepimize ama hepimize annelik duygusunu tattırsın.

cnm inşallah dualarımız kabul olur biz de umuttan çapaya çapadan etfalle her hastahanede sperm testi yaptırdık evet ilk görünce andomeri çok şaşırdım ev ortamı gibi hiç laboratuar havası yok ama detaylandırması çok iyi analizi

Merhaba arkadaşlar....sizleri sürekli takip ediyorum cevap yazamasamda....birçok arkadaşlada telefonda görüşüyoruz....uzun zamandır tartışmalar ,çelişkiler yaşayan arkadaşlar oluyor...ben taraf olmak istemiyorum ama birkaç yerde adım geçtiği in yazmak istedim...burda herkes aynı amaç için uğraşıyor..kimi ahmet drdan memnun kimi. diğerinden..bu gayet normal.herkes yaşadığını yazıyor..biz celalettin hocada tedavi olduk...eşim üç yıl ilaç kullandı...belki emre hocada tedavi olsa iki yılda kurtulacaktı... Bilemem.... Biz hocaya duacıyız....ayrıca testis kaynaklı oluta kurtulan iki arkadaşım var.... İkisininde şu an çocukları var...ama bu demek değil ki hoca başardı.... Biz inandık tedavi olduk...iğnelerin yan etkisini bile sorgulamadık.... Eşim iğneleri bırakalı üç sene oluyor gayet sağlıklı...tabiii sonradan ne olur bilemeyiz....burda olumlu yazanda var olumsuz yazanda...herkesin aklı fikri var...kimse kimseyi zorla adamın kapısına göndermiyo...biz mecbur kaldık,teslimiyetçi olduk...burada kim ne yazarsa yazdın hocayı tanıyan biri olarak parasal konuları en son olarak düşündüğünü çok iyi biliyorum...elbette işini yapıp parasını alacak ama para için olmayacak şeyler yapmaz...gelelim ersel beye....biz tedavi olurkende ersel bey yoktu ...ama bir dürü alternatif bitkici vardı...ben öyle şeylere pek itibar etmem..ama hoca kullan deseydi kullanırdım heralde...bu arada resim istemesi bilimsel...radyestezi asıl işi...bunu yapan birsürü kişi var....ama inanırsınız ama inanmazsınız...bu tedavide zaten insanın bütün psikolojisi alt üst oluyor....doktoruna inanmak,güvenmek çok ama çok önemli....evet sorgulamakta haklısınız ama birine inanmalıydık ve biz celalettin hocayı seçtik....burdan da bunu yazdım....sadece memnun olan bir hastası olarak.....rabbim sizlerede en kısa zamanda şifa gönderdin....şifanız kimde ise ona yönlendirsin....kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin....

HERKESE İYİ AKŞAMLAR...bugün konturolümüz vardı ve test sonucumuz Round Cell Sayımı : 1 000 000 /cc

[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman]Lökosit Sayımı : 190 000 /cc Lökosit Oranı : % 19

[/FONT]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman,Times New Roman][FONT=Times New Roman,Times New Roman][/FONT][/FONT]İmmatür Germ Hücre Sayımı : 810 000cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 81

3ay önce yapılan test sonucunda 445 000 grem hücre vardı 55000 lökosit...

ilk 3 ay için sizce tedavi nasıl ilerlemiş..??:26::26:

balım hoca eşime kan tahlillerin 19 aralık da çıkacak demiş size de böyle demedimi??

cnm enfeksiyon gitmiş lökosit azalmış maşallah inşallah spermlerde çıkacak

Merhaba arkadaşlar....sizleri sürekli takip ediyorum cevap yazamasamda....birçok arkadaşlada telefonda görüşüyoruz....uzun zamandır tartışmalar ,çelişkiler yaşayan arkadaşlar oluyor...ben taraf olmak istemiyorum ama birkaç yerde adım geçtiği in yazmak istedim...burda herkes aynı amaç için uğraşıyor..kimi ahmet drdan memnun kimi. diğerinden..bu gayet normal.herkes yaşadığını yazıyor..biz celalettin hocada tedavi olduk...eşim üç yıl ilaç kullandı...belki emre hocada tedavi olsa iki yılda kurtulacaktı... Bilemem.... Biz hocaya duacıyız....ayrıca testis kaynaklı oluta kurtulan iki arkadaşım var.... İkisininde şu an çocukları var...ama bu demek değil ki hoca başardı.... Biz inandık tedavi olduk...iğnelerin yan etkisini bile sorgulamadık.... Eşim iğneleri bırakalı üç sene oluyor gayet sağlıklı...tabiii sonradan ne olur bilemeyiz....burda olumlu yazanda var olumsuz yazanda...herkesin aklı fikri var...kimse kimseyi zorla adamın kapısına göndermiyo...biz mecbur kaldık,teslimiyetçi olduk...burada kim ne yazarsa yazdın hocayı tanıyan biri olarak parasal konuları en son olarak düşündüğünü çok iyi biliyorum...elbette işini yapıp parasını alacak ama para için olmayacak şeyler yapmaz...gelelim ersel beye....biz tedavi olurkende ersel bey yoktu ...ama bir dürü alternatif bitkici vardı...ben öyle şeylere pek itibar etmem..ama hoca kullan deseydi kullanırdım heralde...bu arada resim istemesi bilimsel...radyestezi asıl işi...bunu yapan birsürü kişi var....ama inanırsınız ama inanmazsınız...bu tedavide zaten insanın bütün psikolojisi alt üst oluyor....doktoruna inanmak,güvenmek çok ama çok önemli....evet sorgulamakta haklısınız ama birine inanmalıydık ve biz celalettin hocayı seçtik....burdan da bunu yazdım....sadece memnun olan bir hastası olarak.....rabbim sizlerede en kısa zamanda şifa gönderdin....şifanız kimde ise ona yönlendirsin....kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin....

cnm iy ki birbirimize süreçlerimizden bahsediyoruz ben burada kaan hoca yı emre hocayı ve celalettin hocayı duyarak gittim evet kimse beni zorlamadı senden ve tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun hepsi çok kıymetli hocalar celalettin hocayla tedavimiz üç ay oldu bizde hergün iğne alıyoruz mutlaka vardır yan etkisi aspirinin bile var hoca parasal konularda çok iyi niyetli

sizin dediğiniz gibi cevap vermeyelimmi.buna sizmi karar vereceksinizde ne demek.ben böyle bir şey söylemedimki.sen ver karar ozaman.ben söylediğim herkes olumlu yada olumsuz bir şeyler yazdığında hemen savunmaya geçmenizdir.siz celallettin beyin hastasısınızda biz neyiyiz anlamadım.benim hocayla düşmanlığım yokki.ama sizin samimiyet epey ileri sanırım.herkese yardım edebildiğine göre.

Yazdıklarıma cevap veremiyor ve sadece bana iftira atıyorsunuz.Sizi Allah'a havale ediyorum.

Merhaba arkadaşlar....sizleri sürekli takip ediyorum cevap yazamasamda....birçok arkadaşlada telefonda görüşüyoruz....uzun zamandır tartışmalar ,çelişkiler yaşayan arkadaşlar oluyor...ben taraf olmak istemiyorum ama birkaç yerde adım geçtiği in yazmak istedim...burda herkes aynı amaç için uğraşıyor..kimi ahmet drdan memnun kimi. diğerinden..bu gayet normal.herkes yaşadığını yazıyor..biz celalettin hocada tedavi olduk...eşim üç yıl ilaç kullandı...belki emre hocada tedavi olsa iki yılda kurtulacaktı... Bilemem.... Biz hocaya duacıyız....ayrıca testis kaynaklı oluta kurtulan iki arkadaşım var.... İkisininde şu an çocukları var...ama bu demek değil ki hoca başardı.... Biz inandık tedavi olduk...iğnelerin yan etkisini bile sorgulamadık.... Eşim iğneleri bırakalı üç sene oluyor gayet sağlıklı...tabiii sonradan ne olur bilemeyiz....burda olumlu yazanda var olumsuz yazanda...herkesin aklı fikri var...kimse kimseyi zorla adamın kapısına göndermiyo...biz mecbur kaldık,teslimiyetçi olduk...burada kim ne yazarsa yazdın hocayı tanıyan biri olarak parasal konuları en son olarak düşündüğünü çok iyi biliyorum...elbette işini yapıp parasını alacak ama para için olmayacak şeyler yapmaz...gelelim ersel beye....biz tedavi olurkende ersel bey yoktu ...ama bir dürüağız. alternatif bitkici vardı...ben öyle şeylere pek itibar etmem..ama hoca kullan deseydi kullanırdım heralde...bu arada resim istemesi bilimsel...radyestezi asıl işi...bunu yapan birsürü kişi var....ama inanırsınız ama inanmazsınız...bu tedavide zaten insanın bütün psikolojisi alt üst oluyor....doktoruna inanmak,güvenmek çok ama çok önemli....evet sorgulamakta haklısınız ama birine inanmalıydık ve biz celalettin hocayı seçtik....burdan da bunu yazdım....sadece memnun olan bir hastası olarak.....rabbim sizlerede en kısa zamanda şifa gönderdin....şifanız kimde ise ona yönlendirsin....kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin....

gözdem rabbimin size yaşattığı durumu rabbim bizede yaşatsın.tabiki parasını devletin doktoru olduğu için devlet maaşını verecek.ama remzi beye yönlendirip eft olayı normal değil.benim muatabım doktorum olsun remzi bey değil.sence bu etikmi.para işin işine girince maalesef midemiz bulanıyor.allah rızası içinse ozaman kimse kusura bakmasın remzi beyle muhatap olmayacağız.yanlışmı sence.madem foto istiyosun neden sonucunu söylemiyorsun.bu kadar sorularla kafamı meşgul ediyorsun.ersel beyin asıl mesleği neki.evet çok ama çok çaresizim mecburum celallettin beye gitmeye ama bu demek değilki yanlışını görmeyeyim.yanlış hatırlamıyorsam siz refik tanakolda tedavi olmadınızmı.hiç ondan bahsetmiyorsun.bizler yeryüzünde sanki bir tek doktor var ve onu göklere koyuyoruz.oysa rabbim başka kapılar açıyor.kaan hocada çelişkiye düştüğmde celallettin hoca çıktı karşıma.ben genç değilim.zaman aleyhime işliyor ve çok çok çok yoruldum.

Yazdıklarıma cevap veremiyor ve sadece bana iftira atıyorsunuz.Sizi Allah'a havale ediyorum.

sen nasıl bişey çıktın anlamadım.hangi soruna cevap vermedimki.asıl sen benim sorularıma cevap vermiş değilsin.ya hiç gülesim yoktu bu saatte.ne iftirası anlamadım.sana yazdıklarınla soru sordum.ben seni kimseye havale etmiyorum zaten rabbim görüyor kul okuyor.

merhaba bahar85 daha önceden de takip etmekteydim bu siteyi ancak yeni üye oldum,tabloda okuduguma göre sizin sorun lenfoma tedavisinden dolayı azospermi yada oligospermi ?bizdede lenfoma tedvisi sonucu dalak alınmıs sonrasında kemoterapi ve radyoterapi almıs( dalak alındıgından dolayı kemoterapi uygulanan bölge karın) ve hastalık 2. kez nüks etmiş 15/16 yaslarında.. azosperm oldugumuzu yapılan sperm analizlerinde ögrendik ve acıkcası nerden baslasak nasıl yapsak bilemiyorum sizinde sorununuz bizim gibi oldugu için yardımcı olabilir misiniz ? en azından siz tedaviye nerelere gittiniz ? yada bugune kadar neler yapıldı,tese yapıldı mı ?ve sanırım hamilesin bebişiniz olacak .?

merhaba canım tam yatacaktım son bikez bakayım dedim yazını gördüm...
aynı acıları yaşamış eşlerimiz rabbim bidaha aynı acılarla sınamasın sizi inş...
evet canım eşim lenfoma tedavi nedeniyle azosperm oldu...
benim eşim 2 kere tedavi oldu bu hastalık nedeniyle 2 tedavisi azosperme yol açtı...
2,5 sene hep 0 ken sperm çıkışı başladı...
ilk önce yavaş yavaş ilerledi sonra birden hızlandı sperm sayısı...
çok şükür doğal yoldan hamile kaldım oğluma kavuşmama 11 hafta kaldı :nazar:
darısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inş :16:
canım ben öğretmenim ve dersim 8 de başlıyor çok erken kalkıyorum...
yazını görünce kısaca cevap vermek istedim...
şimdi çıkmam gerekiyor yarın girer tüm tedavi sürecimizi yazarım canım...
kusura bakma olur mu yarın mutlaka giricem...

güzel hamişlerim bahar hu hu flazskcım hu hu nasılsınız

bitanemmmm merhaba arkadaşa cevap yazmak için girdim çok şükür iyiyim umarım sende iyisindir...
şimdi çıkıyorum canım iyi geceler sonra sohbet ederiz olur mu öpüyorum seni :54:

Alıntı yapamadım....biztedavi olduğumuzüç yıl boyunca refik hocayı bir yada. İki kez görmüşüzdür...telefonla ulaşmak zaten söz konusu bile olamaz.muayene olabilme için altı ay sıra vardı biziz zamanımızda.ve 2007degittiğimizde 300 tl ödemiştik...ayrıcakontrol falan yok...hoca işnin ehli mükemmel bir prof. Yazdığım yanlış anlaşılmasın helal olsun verdiğim para....yani zor ulaşılıyodu..bizim takibşmizi celalettin hıca yaptı...ayrıca şu anda da gerek görürse refik hocaya yönlendiriyo...remzi beye gelince ben burdan duydum onu...ben size yazarken kesinlikle para olayı yoktu...zaten ilk giden arkadaşlar beni teyid ederler...eşimin demesine göre hoca hastalar çoğalınca vakıf için bağış almaya başlamış...ben yalancı çıkmak istemem..herkes sorgulamakta haklı...bu işte hepimiz sadece paramızı değil hayallerimizide kaybediyoruz...prof.semra k... Masaya elini vurup bana sizin asla çocuğunuz olamaz demişti....dünyanın parasını döktük memoriale...celalettin hıca tavsiye etmişti o zaman....olmayınca hıcayı mı suçluyum şimdi bizi sen gönderdin diye....kader dedik devam ettik....yaşım geçiyodu ,çaresizdim....yazdıklarınızda doğruluk payı çok....ama ne yapalım , kime inanalım...çok şey değişti benim yazdığımdan sonra...ne erseli bilirim ne remziyi....umarım emekleriniz boşa çıkmaz

Alıntı yapamadım....biztedavi olduğumuzüç yıl boyunca refik hocayı bir yada. İki kez görmüşüzdür...telefonla ulaşmak zaten söz konusu bile olamaz.muayene olabilme için altı ay sıra vardı biziz zamanımızda.ve 2007degittiğimizde 300 tl ödemiştik...ayrıcakontrol falan yok...hoca işnin ehli mükemmel bir prof. Yazdığım yanlış anlaşılmasın helal olsun verdiğim para....yani zor ulaşılıyodu..bizim takibşmizi celalettin hıca yaptı...ayrıca şu anda da gerek görürse refik hocaya yönlendiriyo...remzi beye gelince ben burdan duydum onu...ben size yazarken kesinlikle para olayı yoktu...zaten ilk giden arkadaşlar beni teyid ederler...eşimin demesine göre hoca hastalar çoğalınca vakıf için bağış almaya başlamış...ben yalancı çıkmak istemem..herkes sorgulamakta haklı...bu işte hepimiz sadece paramızı değil hayallerimizide kaybediyoruz...prof.semra k... Masaya elini vurup bana sizin asla çocuğunuz olamaz demişti....dünyanın parasını döktük memoriale...celalettin hıca tavsiye etmişti o zaman....olmayınca hıcayı mı suçluyum şimdi bizi sen gönderdin diye....kader dedik devam ettik....yaşım geçiyodu ,çaresizdim....yazdıklarınızda doğruluk payı çok....ama ne yapalım , kime inanalım...çok şey değişti benim yazdığımdan sonra...ne erseli bilirim ne remziyi....umarım emekleriniz boşa çıkmaz

yanlış anlama seni suçlamıyorum.evet pıtırcıktan sonra giden bendim burda.o zaman hediye istemişti.şimdi bağış.eğer biz bir olmasak bu işin ucu daha nereye varacak bilmiyorum.o yüzden diyorumki doktorları karşılaştırmayalım.zaten kaan hoca işin suyunu çıkarınca başka arayışlara girdik.bakıyorum hepimiz tedavi şekli hemen hemen aynı.bir zamanların pasta tarifi

gözdem burda refik hocaya yönlendirdiğini hiç duymadım.sanki kendi bir şeyler başarmak istiyor hırsında gibi geldi bana.

Yok canım inan ki var... Böyle şeyler söylenmez ama muayene parasını eşim ve arkadaşları denkleştirdi hatta... Burda yazmıyo diye yazdım bunu ysnlış anlaşılmaz inşallah...bi kaç kişide üüroloğa gitti...ama çoğunu yollamıyo heralde ...

Back
X