Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım daha önceden yayınladığım tabloyu görmüşsündür farkını ben pek anlayamadım.. tüm azoluların olduğu tablo daha uzun ama bunda sıkıntı çıktı işte...:50::50::50::50::50:
bacım anlamadım amam tablo konusun da yardımcı olabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım
Ayni sorun bende de var.Ne yaptiysam cocugumuz olmadi, olmuyor. Gecenler de Kanal 7 de Cevat Aksit Hoca Meryem otu diye mubarek bir ot tan bahsetti. Onu temin ettim. Bir de onu denicem.Kullanan arkadaslar var mi acaba?
bende bugün aldım bakalım inşallah şifa olur
GEBELİK İÇİN TEK DOĞAL OT:MERYEM OTU NEDİR , NEREDEN ALINIR , NASIL KULLANILIR ? Meryem otu Türkiye de sadece GİTTİGİDİYOR aracılığı ile satışı olan mübarek bir ottur. Bu ot Arabistan da yetişir ve Türkiye de daha çok Hacıdan gelenlerin getirdiği ot olarak bilinir.Meryem otunun iki görünümü mevcuttur. Birincisi yumru şeklinde olan odunsu hali ve dal şeklinde olan odunsu halidir.Aralarında hiçbir fark yoktur. Tek fark birisi baharda toplanır kurutulur.Diğeri bahar sonu toplanır kurutulur. BU ÜRÜN ARABİSTAN DAN TÜRKİYE YE SAĞLIKLI ŞARTLARDA GETİRİLİP SADECE GİTTİGİDİYOR ARACILIĞI İLE SATILMAKTADIR. Bu ot içerisinde barındırdığı çok miktarda ostrojen hormonu sebebiyle bayanda kan dolaşımını hızlandırır, sperm artırır, sperm in bayan yumurtalıklarında kolay yer tutmasını sağlar ve gebeliğe yol açar.AYRICA; Bayanda doğum öncesinde içilirse rahim ağzını genişleterek kolay doğuma büyük yardımcı olur. YANİ;1) GEBE KALMA SORUNU OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR2)DOĞUMU ZOR OLAN, SANCISI FAZLA OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR.MERYEM OTU NASIL KULLANILMALIDIR?Meryem otunun bir parçası bayan tarafından güzelce muhafaza edilir ve üzerinde taşınmaya başlanır. Eşinizle yakınlaşmalarınız da bu otun üzerinizde bulunması gerekir.Bir parçası da cam sürahide temiz suya ıslanarak haftada 2-3 kez içilir. Buna müteakip gece kalkılır namaz kılındıktan sonra Meryem süresi okunur ve dua edilir. Bu işlemlere yumurtalama takvimini takip ederek başlayınız. Otu ne süre ile üzerinizde tutacağınız veya ne süre ile içeceğiniz konusunda kesin bir şey yoktur ANCAK Meryem Otunu üzerinizde taşımaya başladıktan sonra hiç çıkarmayınız. TA Kİ bu süre içerisinde Gebelik gerçekleştiğinde bayan ot u hemen üzerinden atması gerekir.Aksi halde CEVAT AKŞİT HOCA nın da değindiği üzere düşük riski oldukça yüksektir. OLUMLU SONUÇ ALAN BİR ÇOK AİLE VARDIR.UMARIZ BİRİSİ DE SİZ OLURSUNUZ.
amin bacım inaşallah şifa olur bakalım bende aldım
Canim bulmak icin cok ugrastim.Kim neresi derse oraya gittim ama bosa kurek sallamisim.MISIR CARSISI DEDILER ,Taksim BOLAT AKTAR dediler.hic bir yerde yok.UN HALI VAR.Ama odunsu halini kullanmaliymisiz.BENDE COK SUKUR Meryen Otunu GITTIGIDIYOR SITESINDEN BULDUM ALDIM 2 PAKET. Site den bir bayanin yorumunu okudum.kullanmis ve cocugu olmus.cok hecanlandim.Aynen denicem bende.Ins hayirlisi neyse o olur.
ben bugün aldım anlamadım sanki gittigidiyorun reklemı olmuş gibi geldi bana defalarca aynı mesajı kopyala yapıştır olmuş
ben mısır çarsın dan harem saray baharattan aldım
gittti gidiyorda 50 tlte satılan ot burda 5 tl
RAbbim hepimize şia eylesin ben şimdi nasıl kullanıcağımı araştırma aşamasındayım :)
ESE44 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

13 aralık Cuma dan ---------------- 15 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..= okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2045 ......=okudu
Aruna ……………………………………………=2045 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045 …….=okudu
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045 …….=okudu
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2180 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 1910
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045 ……..=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

ESMA İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

15 aralık Pazar dan ------------- 17 aralık Salı saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

bacm ben arkadaşların teşbihlerini çektim Rabbim kabul etsin inşallah

Son düzenleme:
Herseyguzel olcak annesi icin 3000 yazdim ama 4000 ya hayy okudum.rabbim sifasini versin.

Eda 09 esine sifalar bol milyonlarca sperm verip hayirli saglikli evlatlar versin.

Ese44 esine sifa milyonlarca sperm hayirli saglikli evlatlar versin.

Esma esine sifa milyonlarca sperm verip hayirli saglikli evlatlar nadip etsin.

Rabbim okudugumuz tesbihleri kabul etsin.herkesi biran once bu imtihandan kurtarsin.

tabi ki herkes yok bilgilerini vermeyenleri ekleyebilmem mümkün değil tahmin edersin ki...
tabloya eklenmek istiyorsan tüm bilgilerini yaz eklerim...

Daha önce yazmıştım bir arkadaş bi tabloya eklemisti ama neyse çok da önemli değil saol yinede

cnm bak netten arastır ılac olarak faydalı oldugu ıddıa etmıyorum ama ıcerıgındekıler spermler ıcın faydalı seyler devam etmenı tavsıye ederım

Canım zaten arastırmıstım hatta 5 aydır o kadar çok araştırma yaptim ki üroloji doktoru bu konuda ancak benim kafar bilgi sahibidir :) diger ilac da aynı şekilde faydalı ama biz onları dediğim gibi hoca bırakın deyince yok ettik malesef daha doğrusu başka bir şekilde degerlendirdik yakında kontrol var bizim bakalım sonuç ne olacak sonuçta bir degisiklik olmazsa tekrar doktor arayışına girebiliriz

Daha önce yazmıştım bir arkadaş bi tabloya eklemisti ama neyse çok da önemli değil saol yinede

arkadaşım sen sanırım gulerimin eklediği tabloyla karıştırdın...
benim hazırladığım ve paylaştığım tablo genel bi tablo yani tüm arkadaşlar var...
gulerimin ise celalettin hocada tedavi olanların durumlarını görebilmek için hazırladığı bi tablo...
ikisi farklı yani...
ben 3 haftadır yoktum tablonun 3 hafta önceki halini ekledim onun için...
şimdi geçmişi okuyup gelişmeleri not ediyorum tabloya eklemek için...
yeni gelen o kadar çok arkadaş varki allah hepinizin yardımcısı olsun...
sen benim hazırladığım tabloda geçen bilgileri yaz eklerim senide...
ayrıca bu söylediğim tüm arkadaşlar için geçerli...
başlık bölümüne bahar85 yazıp altına bilgilerinizi yazıp tabloya eklenmek istediğinizi yazarsanız hepinizi eklerim...
görüyorsunuz tabloda nekadar çok hamiş ve annemiz var...
inş sizlerede uğur getirir sizde onlardan biri olursunuz :16::16::16:

bugun ki konuşmalar tedirginliğimi iyice arttırdı:( kimseye bişey demiyorum bence bunların da konuşulması gerekiyor.. hipolu hastaların tedavisi var zaten bunu her ürolog yapabilir sanırım onların sadece zamana ihtiyacı var, ben ne zamandır testis kaynaklı olupta sperm çıkışı olacak birinin haberini bekliyorum ama yok yok yok:43::43::43::43: amacım kimsenin canını sıkmak değil tabiki eminim yazan diğer arkadaşlarında böyledir, ama bunu konuşmak lazım diye düşünüyorum. hocayı sizler kadar tanımıyorum bi kere gördüm 5 dk. başka hiç iletişimimiz olmadı ama para gözeten birine hiç benzemiyordu..
Emre bey bizim durumumuzda (inmemiş testis ameliyatı) bitkisellerin bile işe yaramayacağını söylemişti, tabi ki hoca bize umut oldu.. ne olur ne yaşarız bilmiyorum ama içimden bir ses Emre bey diyor.. sadece cesaretim yok ameliyattan sonra bulmadık derlerse yapacak hiç birşeyin kalmaması beni çok korkutuyor:43::43::43: şuan umutla duayla sizlerin desteğiyle bekliyebiliyorum, her imtihan zor ama bizimki de çok zor , bilmiyorum arkadaşlarım Rabbim hepimize yardım etsin içimizi ferahlatsın doğru insanlarla klarşılaştırsın, bi sabah uyanalım azosperm tarih oldu haberini alalım inş:43::43::43:
Arkadasim surekli sen soruyordun heehalde esim testis kaynakli azospermve tesede sperm bulundu simdi hamileyim sizinle irtibatta olalim istediklerini sorabilirsin canim

arkadaşım sen sanırım gulerimin eklediği tabloyla karıştırdın...
benim hazırladığım ve paylaştığım tablo genel bi tablo yani tüm arkadaşlar var...
gulerimin ise celalettin hocada tedavi olanların durumlarını görebilmek için hazırladığı bi tablo...
ikisi farklı yani...
ben 3 haftadır yoktum tablonun 3 hafta önceki halini ekledim onun için...
şimdi geçmişi okuyup gelişmeleri not ediyorum tabloya eklemek için...
yeni gelen o kadar çok arkadaş varki allah hepinizin yardımcısı olsun...
sen benim hazırladığım tabloda geçen bilgileri yaz eklerim senide...
ayrıca bu söylediğim tüm arkadaşlar için geçerli...
başlık bölümüne bahar85 yazıp altına bilgilerinizi yazıp tabloya eklenmek istediğinizi yazarsanız hepinizi eklerim...
görüyorsunuz tabloda nekadar çok hamiş ve annemiz var...
inş sizlerede uğur getirir sizde onlardan biri olursunuz :16::16::16:

İnşallah iyi dileklerin için çok teşekkür. Hepimizin amacı isteği gerçekleşir umarım esim ve ben 29 yasindayiz tedaviye ilk doktorumuz da ağustosta celalettin hoca da eylül ayında başladık. Sertoly cell only ama hormonlardan lh yüksek diğerleri normal 640000 germ hücre çıktı ilk testte tabi lökosit de var. Simdilik sadece setoli ve leydig toz kullaniyoruz ay sonunda kontrol var bu kadar iste ha bi de 3,5 yıllık evliyiz

İnşallah iyi dileklerin için çok teşekkür. Hepimizin amacı isteği gerçekleşir umarım esim ve ben 29 yasindayiz tedaviye ilk doktorumuz da ağustosta celalettin hoca da eylül ayında başladık. Sertoly cell only ama hormonlardan lh yüksek diğerleri normal 640000 germ hücre çıktı ilk testte tabi lökosit de var. Simdilik sadece setoli ve leydig toz kullaniyoruz ay sonunda kontrol var bu kadar iste ha bi de 3,5 yıllık evliyiz

sebebi bilinmiyor mu ??
inş en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız :16:

Son düzenleme:
Arkadasim surekli sen soruyordun heehalde esim testis kaynakli azospermve tesede sperm bulundu simdi hamileyim sizinle irtibatta olalim istediklerini sorabilirsin canim

Öncelikle gözün aydın Allah tamamına erdirsin. Ben de musadenle bir kac sey sorabilir miyim? Ilk başta sizde hücre çıkışı var mıydı bir de hormon degerleri nasıldı ilk tedavide ne kullandiniz ve sonunda bir degisiklik oldu mu ? Yoksa tedavide değişiklik olmadığı için mi tese oldunuz simdiden çok teşekkür ederim. Biraz fazla oldu kusura bakma

topiğe girer girmez ne güzel bi haber aldım böyleeeeeeee :52:
gözün aydın canımmmmmmmmm :46:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş :16::16::16:
bilgilerini yazda tabloya ekleyeyim seni umut olsun diğer arkadaşlara :34:
isim:
yaş-eşin yaşı:
evlilik süreci:
azosperm nedeni:
tedavi süreci:
geçirdiği ameliyatlar:
sonuçları:
tüp bebek deneme sayısı:
deneme yaptığı merkez:
son durum: şuan hamile :49: :nazar:
hobaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
isim bebis1 ben27 esim32 evlilik3,5 yil.azo sebebi kucukkun gecirilmis fitik ameliyati tek tarafli inmemis testis.tedavi suresi 7 ay ameliyat mikrotese sonuclar fsh lsh total testestoron hepsi normal immatur germ hucre 1150000 lokosit 350000 deneme yapian merkez kalamis tup bebek merkezi .tup bebek deneme 1 kizlar msji telden yaziyorum biraz zor oluyo kusura bakmayin

sebebi bilinmiyor mu ??
inş en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız :16:

İnşallah teşekkür ederim. Testisin gec inmesinden kaynaklı dedi hoca önceki doktor daha değişik bişey demisti ama aynı zamanda eşimde hipo belirtileri de var biraz karışık yani

İnşallah teşekkür ederim. Testisin gec inmesinden kaynaklı dedi hoca önceki doktor daha değişik bişey demisti ama aynı zamanda eşimde hipo belirtileri de var biraz karışık yani

anladım canım bilgilerini not aldım...
şimdi geçmişi okuyorum tabloda olan arkadaşlarda varsa bi değişiklik onları not alıyorum...
geçmişi bitirince tabloyu yeniliycem ozaman eklerim senide...
bilgilerini yazıp tabloya eklenmek isteyen herkesi eklerim seve seve...

anladım canım bilgilerini not aldım...
şimdi geçmişi okuyorum tabloda olan arkadaşlarda varsa bi değişiklik onları not alıyorum...
geçmişi bitirince tabloyu yeniliycem ozaman eklerim senide...
bilgilerini yazıp tabloya eklenmek isteyen herkesi eklerim seve seve...

İnşallah tablo en kisa zamanda hamile haberleri ile dolar

cnm tebrik ederimmmm çok sevindimm sağlıcakla geçir hamileliğini inş.
doğrudur sormuşumdur cnm:1::1::1: bnm eşimde de inmemiş testis ameliyatı var ama çift taraflı :43::43: emre beyin hormon testinde fsh yüksekti celalettin beyin yaptırdığında ise fsh ve lh, bdiğerleri normaldi ve germ hücre çıkışı var...
sizin durum nasılsı cnm germ hücre varmıydı nasıl karar verdiniz ameliyata , tese öncesi neler yaptınız çok sordum affet:16::16::16::16:

Öncelikle gözün aydın Allah tamamına erdirsin. Ben de musadenle bir kac sey sorabilir miyim? Ilk başta sizde hücre çıkışı var mıydı bir de hormon degerleri nasıldı ilk tedavide ne kullandiniz ve sonunda bir degisiklik oldu mu ? Yoksa tedavide değişiklik olmadığı için mi tese oldunuz simdiden çok teşekkür ederim. Biraz fazla oldu kusura bakma

Amin canim tesekkurederim.ilk basta 400000germ hucre 200000 lokosit vardi bitkisellerle bu enson 1150000 germ 350000 lokosite kadar cikti fsh lh normaldi yani tam orta degerlerindeydi ama total testestoron biraz dusuktu bitkisellerin herhalde bunada faydasi oldu oda yukseldi. dr tamam dedi 2 ilac verdi biri vitamin 2ay kullanin dedi.sonra esimin ilaclarinin bitmesine 15gun kala ben ignelere basladim.he unutmadan oncesinde testis ultrasonu ve y kromozomu testi istediler esimden dr %70 sans verdi iyice umutlandik esim teseye girdi dr gozunaydin bisuru bulduk dedi aglamaya basladim annemle birlikte sonra beni aldilar 8 yumurta topladilar 5 tamesi dollendi 1i yasamadi kalanlardan 2tanesini bana yerlestirdiler 5nci gunu ama bhcg testine gore ikiz degil gibi bakalim hafta sonu keseyi gormeye cagirdilar ne olur dua et sonucu yazarim

EDA09 İÇİN 70 BİN LEM YELİD

UCUBİRARADA ------- FLZ01 İN EŞİ ------- ALEV99 ------- DOĞADANDEVA -------- PAPATYAYARİM -------- DERMANNNN

ESMA ------- FLZ01 ------- HUZURYOLU ------- MAVİMENEKŞE ------ YEŞİL34 DEN HABER BEKLİYORUZZZZZZZZZZZZZ

evlatlara sahip olmak.

11 aralık Çarşamba dan ---------------- 13 aralık Cuma saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2110
flz01 in eşi ………………………………………=2110
Alev99 …………………………………………..=2110
Lamyay ………………………………………….= 2110 ……=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2110 …….=okudu
Aruna ……………………………………………=2110 …….=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2110 ……=okudu
Ervae ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2110 …….=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2110
Papatyainci ………………………………………=2110 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2110
Dermannnn ………………………………………=2110
Ecrin23 ………………………………………….=2110 ……..=okudu
gulerim …………………………………………= 2110 …….=okudu
Bbmm ……………………………………………= 2110 …….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2110 …….=okudu
Eda09 …………………………………………………………..=2140
Ese44 ……………………………………………= 2110 ……=okudu
Esma …………………………………………….=2110
Esmerimyarim …………………………………..=2110 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2110
huzuryolu ……………………………………….= 2110
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110 ……=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2110
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2110
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110 …….=okudu
Umut99 ………………………………………….=2110 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………= 2110 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2110
Zaman …………………………………………….=2110 …….=okudu

eda09 için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

Amin canim tesekkurederim.ilk basta 400000germ hucre 200000 lokosit vardi bitkisellerle bu enson 1150000 germ 350000 lokosite kadar cikti fsh lh normaldi yani tam orta degerlerindeydi ama total testestoron biraz dusuktu bitkisellerin herhalde bunada faydasi oldu oda yukseldi. dr tamam dedi 2 ilac verdi biri vitamin 2ay kullanin dedi.sonra esimin ilaclarinin bitmesine 15gun kala ben ignelere basladim.he unutmadan oncesinde testis ultrasonu ve y kromozomu testi istediler esimden dr %70 sans verdi iyice umutlandik esim teseye girdi dr gozunaydin bisuru bulduk dedi aglamaya basladim annemle birlikte sonra beni aldilar 8 yumurta topladilar 5 tamesi dollendi 1i yasamadi kalanlardan 2tanesini bana yerlestirdiler 5nci gunu ama bhcg testine gore ikiz degil gibi bakalim hafta sonu keseyi gormeye cagirdilar ne olur dua et sonucu yazarim

Ne güzel canım inşallah bize de Allah bu duyguları tattirir. Bizim de aslında durumumuz sizinkine benziyor doktor umutluyum sizden dedi ama yine de yuzde elliden fazla şans veremem dedi. Bazen aceba hemen tese mi olsak diyorum bazen sabredeyim diyorum karışık kafam. Ama böyle iyi sonuçlar duydukca umutlaniyorum ve mutlu oluyorum

Ne güzel canım inşallah bize de Allah bu duyguları tattirir. Bizim de aslında durumumuz sizinkine benziyor doktor umutluyum sizden dedi ama yine de yuzde elliden fazla şans veremem dedi. Bazen aceba hemen tese mi olsak diyorum bazen sabredeyim diyorum karışık kafam. Ama böyle iyi sonuçlar duydukca umutlaniyorum ve mutlu oluyorum

İnsallah canim insallah canim dr lar tabiki cok oyle sans vermiyolar bizim moralimiz son gunlerde stresten cok bozuktu belkide moral icin oyle dedi arman beyin sozleri suydu sizin gibi hastalarimdan her 3nden 2 sinde buluyorum rahat olun dedi. sizin drnuz emrebeymi?

Back
X