- 26 Aralık 2008
- 3.975
- 1.647
- 398
bacım anlamadım amam tablo konusun da yardımcı olabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparımcanım daha önceden yayınladığım tabloyu görmüşsündür farkını ben pek anlayamadım.. tüm azoluların olduğu tablo daha uzun ama bunda sıkıntı çıktı işte...![]()
bende bugün aldım bakalım inşallah şifa olurAyni sorun bende de var.Ne yaptiysam cocugumuz olmadi, olmuyor. Gecenler de Kanal 7 de Cevat Aksit Hoca Meryem otu diye mubarek bir ot tan bahsetti. Onu temin ettim. Bir de onu denicem.Kullanan arkadaslar var mi acaba?
amin bacım inaşallah şifa olur bakalım bende aldımGEBELİK İÇİN TEK DOĞAL OT:MERYEM OTU NEDİR , NEREDEN ALINIR , NASIL KULLANILIR ? Meryem otu Türkiye de sadece GİTTİGİDİYOR aracılığı ile satışı olan mübarek bir ottur. Bu ot Arabistan da yetişir ve Türkiye de daha çok Hacıdan gelenlerin getirdiği ot olarak bilinir.Meryem otunun iki görünümü mevcuttur. Birincisi yumru şeklinde olan odunsu hali ve dal şeklinde olan odunsu halidir.Aralarında hiçbir fark yoktur. Tek fark birisi baharda toplanır kurutulur.Diğeri bahar sonu toplanır kurutulur. BU ÜRÜN ARABİSTAN DAN TÜRKİYE YE SAĞLIKLI ŞARTLARDA GETİRİLİP SADECE GİTTİGİDİYOR ARACILIĞI İLE SATILMAKTADIR. Bu ot içerisinde barındırdığı çok miktarda ostrojen hormonu sebebiyle bayanda kan dolaşımını hızlandırır, sperm artırır, sperm in bayan yumurtalıklarında kolay yer tutmasını sağlar ve gebeliğe yol açar.AYRICA; Bayanda doğum öncesinde içilirse rahim ağzını genişleterek kolay doğuma büyük yardımcı olur. YANİ;1) GEBE KALMA SORUNU OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR2)DOĞUMU ZOR OLAN, SANCISI FAZLA OLAN BAYANLAR KULLANABİLİR.MERYEM OTU NASIL KULLANILMALIDIR?Meryem otunun bir parçası bayan tarafından güzelce muhafaza edilir ve üzerinde taşınmaya başlanır. Eşinizle yakınlaşmalarınız da bu otun üzerinizde bulunması gerekir.Bir parçası da cam sürahide temiz suya ıslanarak haftada 2-3 kez içilir. Buna müteakip gece kalkılır namaz kılındıktan sonra Meryem süresi okunur ve dua edilir. Bu işlemlere yumurtalama takvimini takip ederek başlayınız. Otu ne süre ile üzerinizde tutacağınız veya ne süre ile içeceğiniz konusunda kesin bir şey yoktur ANCAK Meryem Otunu üzerinizde taşımaya başladıktan sonra hiç çıkarmayınız. TA Kİ bu süre içerisinde Gebelik gerçekleştiğinde bayan ot u hemen üzerinden atması gerekir.Aksi halde CEVAT AKŞİT HOCA nın da değindiği üzere düşük riski oldukça yüksektir. OLUMLU SONUÇ ALAN BİR ÇOK AİLE VARDIR.UMARIZ BİRİSİ DE SİZ OLURSUNUZ.
ben bugün aldım anlamadım sanki gittigidiyorun reklemı olmuş gibi geldi bana defalarca aynı mesajı kopyala yapıştır olmuşCanim bulmak icin cok ugrastim.Kim neresi derse oraya gittim ama bosa kurek sallamisim.MISIR CARSISI DEDILER ,Taksim BOLAT AKTAR dediler.hic bir yerde yok.UN HALI VAR.Ama odunsu halini kullanmaliymisiz.BENDE COK SUKUR Meryen Otunu GITTIGIDIYOR SITESINDEN BULDUM ALDIM 2 PAKET. Site den bir bayanin yorumunu okudum.kullanmis ve cocugu olmus.cok hecanlandim.Aynen denicem bende.Ins hayirlisi neyse o olur.
ben mısır çarsın dan harem saray baharattan aldım
gittti gidiyorda 50 tlte satılan ot burda 5 tl
RAbbim hepimize şia eylesin ben şimdi nasıl kullanıcağımı araştırma aşamasındayım :)
ESE44 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
13 aralık Cuma dan ---------------- 15 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..= okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2045 ......=okudu
Aruna ……………………………………………=2045 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045 …….=okudu
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045 …….=okudu
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2180 ……..=okudu
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 1910
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045 ……..=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
ESMA İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
15 aralık Pazar dan ------------- 17 aralık Salı saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……..= okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:
Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak
sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.
Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…
bacm ben arkadaşların teşbihlerini çektim Rabbim kabul etsin inşallah
Son düzenleme: