oyyy hamişime bak maşallah az kaldı
bacım varmı yardım edebileceğim bişeyler
bak eşimde yok arabada bende akşam varsa ihtiyacın alışveriş falan yapılcak edilcek bişeyler iş çıkışı seni alırım
sonra neresi istersen oraya gideriz
bacılar bacılar
noluyor böyle yapmayın ama kırmayın birbirinizi
çok üzüldüm bu yazılanları görünce
herhalde topikte ben ve belginden kıdemlisi yoktur emre beyde m tese olduk kaan hocada 2 yılı aşkın tedavi semih özkanda 1 yıla yakın tedavi şimdi zaten celallettin hocadayız
emre bey mteseden çıkınca hakkaten üzülmüştü ilk defa bir drun çaresizliği üzüntüsünü görmüştüm ilk mtesedeki drun yaptıklarını yapmamıştı ve gerçekten de çok uğraşmıştı
kaan hocaya hem devletteyken hem özeldeyken tedavi olduk hakkını yiyemem oda uğraştı ama sonradan bozuldu
semih özkan soğuk duruşlu biri ama oda eğer tedaviye başladıyan tutan ilgilenen bir dr
celalettin hocada yeniyiz bakalım bunda neler olucak
tahliller konusun da her drun illa istediği sonucuna güvendiği laburatuvarlar var meşale kaan hoca detay lab. ateş Kadıoğlu şimdi ismini hatırlayamadım ama muayenehanesinin karşısında bir lab. var ordan semih özkan memorial den istiyor halbuki şimdi orda çalışmıyor Anadolu sağlıkta ama hala ordan ister celalettin hocada kendi yerinden ister
yani normal her drun güvendiği laboratuvarlar var ordan ister
şimdi bu drlar her hastayla ilgileniyor sonuçta evine bakacak bu insanlarda aile sahibi bugün hangimiz çalışmıyoruz ki:)
mutlaka maddi kazanç olucak
ama drlar yüzünden tartışmanız iyi değil
bakın ben gitmedik dr gitmedik aktarcı bırakmadık
minnacık macunlara bundan en az 3 yıl evveli 500 tl verdiğimizi bilirim. neden? onda oldu ya bende de olursa hayali
arkadaşlar benim gibi 7 yıl sonra geriye bakınca gördüğünüz harcanan para değil umutlar oluyor
onun için sarılın barışın
bu kadar ufak bir konu yüzünden hakkımı helal etmiyorum olurmu ? ötelerde birde okadar günah arasında bununladamı uğraşcaksınız yapmayın kızlar ben de yaptım aynı hatayı ve çok pişman oldum benim diğer topiktede terk - rıza muhabbeti olmuştu insan işte çok stresli oluyoruz zaten en ufak bir şeye alınıp kırılıyoruz
ama bizi bizden daha iyi anlayan yok ki
böyle küs olunmaz hadi ilk adımı atında barışın
cnm bı yanlıs anlasılma olmasın dıye yazmak ıstedım kaan hoca bellı bı yerden test yaptırılmasını ıstemıyor kesınlıkle bılmıyorum belkıde senın zamanında oyleydı 2 seneye yaklasık onunla tedavıdeyız ve ıstedıgımız yerde yaptırabılcegımızı soyluyor sadece bellı fısh testı gıbı özel bı test olursa ısım verıyor oda soyledıgı merkezde oldugu ıcın