Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar benim esim bayagi bi duygusaldir azolu oldugunu ogrenince ilk zamanlar cok kafaya takti 15-20 gunde ayri yerlerde test yaptiriyodu kendi kendine cakisir otu kokunu cok arastirdi hatta bitkisellerle ugrasan bi uzman soyle demis cakisir koku kullanip cocugu olmayan varsa bilegimi keserim demis tabi bizimki dururmu hemen arastirmalarini siklastirdi cakisir otu kokunun disisi ve erkegi varmis azolu beyler erkegini bulup kullanmalari gerekiyomus hszir satilanlardan degildi bizimkinin kullandigi aktardan erkegini bulmus aldi getirdi ben kaynatip cam siselere yada kavanozlara loyuyodum o kendi suzup iciyodu . anneme yada kayinvalideme gidip kalicagimiz zaman bile agzi kapakli biseye koyup yaninda gituruyodu bu sekilde hic 3 ay aksatmadi. tabi tek cakisir otu koku degil daha oncede saydigim malzemeleride (kuru incirceviz vs)

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için çok yardımcı oluyorsun,eşinide takdir etmek lazım bu kadar düzenli birşekilde yaptığı için herşeyi,çabalarının karşılığını vermiş rabbim,darısı bizlere olsun inşallah

Kizlar benim esim bayagi bi duygusaldir azolu oldugunu ogrenince ilk zamanlar cok kafaya takti 15-20 gunde ayri yerlerde test yaptiriyodu kendi kendine cakisir otu kokunu cok arastirdi hatta bitkisellerle ugrasan bi uzman soyle demis cakisir koku kullanip cocugu olmayan varsa bilegimi keserim demis tabi bizimki dururmu hemen arastirmalarini siklastirdi cakisir otu kokunun disisi ve erkegi varmis azolu beyler erkegini bulup kullanmalari gerekiyomus hszir satilanlardan degildi bizimkinin kullandigi aktardan erkegini bulmus aldi getirdi ben kaynatip cam siselere yada kavanozlara loyuyodum o kendi suzup iciyodu . anneme yada kayinvalideme gidip kalicagimiz zaman bile agzi kapakli biseye koyup yaninda gituruyodu bu sekilde hic 3 ay aksatmadi. tabi tek cakisir otu koku degil daha oncede saydigim malzemeleride (kuru incirceviz vs)

maşallah:nazar: diyim maşallah
acım benim eşimde çok takar ağlar sızlar o acıyla bir yada iki gün kullanır sonrası yok
ne güzel bak eşin azimli bizde çakşır kullandıkta erkeği dişisi olduğunu ilk defa şimdi öğrendim
eşin bu erkek çakşırı nerden bulmuş bende herifime alsam birde nasıl kullanıyor 3 ay çoka güzel kullanmış değişiklik oldumu

bak belgin olsaydı şimdi bana gene derdi yapma bukadar şey kullandırma adama diye:)

arkadaşlar o beğenmediğimiz hangi doktorlar kadınlar kulübünün şu sayfasından yazılanlardan haberdar.daha buna sabırsızlık diyor doktor bozuntusu.1.5 yıl sabırsızlıksa evet ben sabırsızım.bana uydurma o hamile bu hamile msj ını gönderme.birkaç kişiden başka duymadım topikten hamile.senin burayı takip ettiğini biliyorum doktor bozuntusu.sana yazıklar olsun.sen tedavine bak bırak ben yalancı olayım.

Gelen mesajı görmedim ama sizin uslubunuz da çok yanlış. Sonuçta bir doktordan bahsediyoruz. Bizim için caba gösterdi begenin begenmeyin ama üstümüze emeği var sonuçta en azından bunu düşünmek gerek. Ben de kafamda bazı soru isaretleriyle gittim çünkü eşimin tese olmasını istemiyorum bu yüzden ufacık bir umut icin de olsa denemeye karar verdim. Sonuçta hoca bizi zorla kolumuzdan tutup goturmedi kendi aklımızla mantigimizla gittik. ha siz begenmezseniz gitmezsiniz belki gidenler de bir süre sonra başka bir şeye karar verip gitmezler. Herkesin özgür iradesi.

canım tşk ederim bana cvp verdiğin için dün bi heyecanla gittik hiç sorun olacağını tahmin etmiyorduk sadece tahlil verdik sonucu dr sorun eşinde canlı hücre yıok dediğinde ne yapacağımı şaşınrdım dr tüp bebek denicez dedi başka bi tahlil falan vermedik daha yani dr eşinle görüş tekrar gelin acilen bi tahlil daha yapalım dedi sonuca göre bakıcaz dedi ama eşimle görüştüğümde çok üzüldü ikna edemedim daha eşimi onamı yanayım kendimemi bilemedim
Rica ederim sonucta hepimiz in ortak ni amac ve sorunu var..acıkcası hepimizin durumu zor ayakta durmak ta öyleyse ama bi tarafın güclü olması gerek daha cok yeni eşine biraz zaman tanı bnce.gittiğiniz doktor nerde istanbul da mı

merhaba belgin, seni yıllar öncesinden hatırlıyorum... hatta birkaç gere profiline girdim acaba durumunuz nedir diye... önceden nesime adlı nikim vardı... şimdilerde gülerim. canım bu liste genel bir liste değil dediğin bilgilerin olduğu listeyi bahar arkadaşımız düzenleyip paylaşıyor. bu sadece celalettin hocada tedavi görenlerin listesi. hocada neler kullandığımız, tedavilerimizn aşamalarıyla süreleriyle ilgili bilgiler var diğer tedavilerimizi eklemiyoruz.. sperm çıkışı olanlar henüz teseyle olamdı kimse diye biliyorum ama celalettin hıcada olup testeyle çıkan arkadaşlar yazarsa o şekilde eklerim .. sizde hocaya bir gidin, sperm testleriniz falan yapılsın eklerim senide canım.:16:
Doğrudur ama hatırlayamadım kusura bakma canım tamam bi gidelim bende paylaşırım bilgilerimi eklersin bendemi değiştirsem profilimi acaba kimseyi tanıyamıyorum herkes değiştirmişş:14:

acım benim eşimde çok takar ağlar sızlar o acıyla bir yada iki gün kullanır sonrası yok
ne güzel bak eşin azimli bizde çakşır kullandıkta erkeği dişisi olduğunu ilk defa şimdi öğrendim
eşin bu erkek çakşırı nerden bulmuş bende herifime alsam birde nasıl kullanıyor 3 ay çoka güzel kullanmış değişiklik oldumu

bak belgin olsaydı şimdi bana gene derdi yapma bukadar şey kullandırma adama diye:)

Canım bebiş arkadaşımız şuan hamile,eşinden mikrotesede bolca sperm bulunmuş

Arkadaşlar neler oluyor bu topiğe…..:50::50::50:

Öncelikle belirtmek isterim ki burası paylaşım yeri . hakaret yeri değil..
Elbette burada içimizden geldiğince her şeyi yazacağız ki doğruyu bulalım.ama böyle hakaretlerle , arkadan konuşmalarla DEĞİL.
Varsa bir derdin hocayı ararsın derdini anlatırsın.

Bu hepimiz için geçerli ki hoca bizim derdimizi dinlemek zorunda bile değil.:50:
Arkadaşlar el insaf hangi doktoru bu kadar rahat aradınız .
Soruyorum size aile doktorunuzu bile ararken bir şey sorarken iki kere düşünürsünüz.
Ama hepinize soruyorum Celalettin hocayı ararken rahat aramıyormusunuz?

Bu bukadar zormu adamı arayıp rahatsız olduğunuz durumu ona izah etseniz…daha hoş olmazmıydı.Düzgün bir üslupta giden hiç kimseyi geri çevirdiğini zannetmiyorum arkadaşlar.
Eyinas arkadaşımız başından beri sorunlu gitti Celalettin hocaya….
Gitti tedavi olmadı kaan hocaya devam etti.yok olmadı tekrar Celalettin hocaya döndü. Ha deyince sonuç bekledi.
Şimdi sonuç alamayınca mı kötü oldu.? :26:

çok ayıp inanın bunlar . tedavi olmak istemiyorsan gitmezsin.
Ki eşi hala Celalettin hocada tedavide şu andaBelki eşine Rabbim şifa için celalettin hocayı sebep kılmıştı…..
Bu nankörlük değil mi?

Bağıştan şikayetleri okudum.
Arkadaşlar zorlamı aldı hoca bağışı .
Adı üstünde bağış . durumun yoktuda Celalettin hocaya dedin de hayır kesinlikle istiyorum mu dedi?
Allah rızası için bağış bile burada yazılara dökülüyor arkadaşlar.

Ne hayrı kaldı ki …..dinimiz sağ elin verdiğini sol el duymayacak der.eee bizler napıyoruz sayfalarca bir bağışın hesabını yazıyoruz.rahatsızlığınız varsa bunu güzel bir ifadeyle hocaya belirtirsin.

Biz tedavide 4. Seneye girdik .:50:
İki kere kesildik biçildik .
4 milyar para verdik . nereye gitti o para sizce arkadaşlar… :43::26:
Şu anda verdiğimiz bağış bir öğrencinin geleceğine gidiyor en azından.

Ha birde ilk iki yıl sürekli pregly iğne yedik.
Ve hepsini parayla aldık.kaan hocaya rapor dedik.çıkmaz dedi.
Ve yeri geldi karaborsa oldu iğne .10 tl lik iğne oldu 25 tl.(tabi bulabilirsen???)
El insaf arkadaşlar .şimdi hangimiz iğneye ilaca para veriyoruz ki.Hangimiz eczane eczane ilaç arıyoruz ki…….

Üstelik bizim iğneler bitti ve haberimiz bile olmadan hoca ilaçları tarihine göre yazmış ve ilaçlar kargoyla kapımızın önünde..:46:
Raporumuz olmasaydı şuanda 1 aylık iğne masrafımız 800 tl. Buna ücret ödetmiyor hoca bize..( haftada 2 kutu menegon , 2 kutu pregly ücreti.)

Hoca eminim bu bağışı bile ‘’ az sadaka çok belayı def eder’’ düşüncesiyle şifa bulmamız için alıyor. Allah razı olsun hocadan.
Arkadaşlar biraz uzun yazdım ama velhasıl kimse kimseyi zorlamıyor şuna git buna git diye.hepimiz şifa bulmak için uğraşıyoruz .
Amacımız şifa bulup bu sorunla karşılaşacak olanlara da umut olmak.

Burada mide bulandırmaya gerek yok. :20:
Bu sorunla ilk karşılaşma anını hepimiz yaşadık. Dünyanın başıma yıkılış anı varya işte …. O anı yeni yaşayanlar bu yazılanları okuduğunda çaresizlik daha da artacak .
O yüzden ne olur arkadaşlar çok uzatmayın. Gerek yok .
Herkesin aklı var fikri var…
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Özelliklede bu dert için çaba sarfeden Celalettin hocaya.
inş bu yazılanları okumaz.ve bu olumsuz yazılanlar fikrini değiştirip bizim ve daha birçok kişinin tedavi sürecini etkilemez .( bundan sonra kimseye bakmıyorum dese ne yapabiliriz…..?????? )

O yüzden ben ve eşim Celalettin hocayla yolumuza inançla ,duayla ve sabırla devam edeceğiz Allah ‘ın izniyle.
her şey Allah ‘ın elinde .şifa da Allah ın adıyla arayan ve dağıtanındır…..

:16::16::16::16::16::16:

Hiç unutmamışsın ne günlerdi o günlerrr bizde çok şey kullandık çok..:9:

Doğrudur ama hatırlayamadım kusura bakma canım tamam bi gidelim bende paylaşırım bilgilerimi eklersin bendemi değiştirsem profilimi acaba kimseyi tanıyamıyorum herkes değiştirmişş:14:
bu profil seninle özdeşleşmiş değiştirme :21:
Hiç unutmamışsın ne günlerdi o günlerrr bizde çok şey kullandık çok..:9:

sorma hatırlarmısın eyüpte ir aktarcıdan biri bir macun almıştı da eşinden tam mtese olacakları gün spermiyoğramdan sperm çıkmıştı da tüpbebekle hamile kalmıştı nikini hatırlayamadım şimdi o kız bunu dediği günün akşamı ben eyüpe giip macunu almıştım
ne kızmıştın bana:1::1::1:
sizde çok kullandınız be bacım ne günlerdi bizim devreden herkes hamile kaldı gitti:31: sen ben ve harzem hariç :43:

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için çok yardımcı oluyorsun,eşinide takdir etmek lazım bu kadar düzenli birşekilde yaptığı için herşeyi,çabalarının karşılığını vermiş rabbim,darısı bizlere olsun inşallah

inşallah darısı başınıza dualarım sizinle sizde bana dua edin neolur ctesi keseye gidicez

vaybe günün birinde bende dicekmiydim böyle
eskileri anıcakmıydım yılların ardın dan bakıcakmıydım
büyük bir aşkla anıcakmıydım giden günleri

zaman işte ...

yaşlanıyorum galiba benim bir an evveli tabii hayırlısıyla yavruma kavuşma vaktim gelmiş kızlar anaç tavuklar gibiyim bir bebem olsa direk kümesimde yaşıcam:9:

bu profil seninle özdeşleşmiş değiştirme :21:

sorma hatırlarmısın eyüpte ir aktarcıdan biri bir macun almıştı da eşinden tam mtese olacakları gün spermiyoğramdan sperm çıkmıştı da tüpbebekle hamile kalmıştı nikini hatırlayamadım şimdi o kız bunu dediği günün akşamı ben eyüpe giip macunu almıştım
ne kızmıştın bana:1::1::1:
sizde çok kullandınız be bacım ne günlerdi bizim devreden herkes hamile kaldı gitti:31: sen ben ve harzem hariç :43:

Vardırda haberimiz yoktur belki umutolsun sonra bizim sevgidolu başka adını hatırlamadığım bir çok kişi var aslında sadece benim gibi izlerini kaybettirdiler eğer allahım bebek nasip ettiyse ki inşallah öyledir haber vermediler eğer hala aynıysalar gene bi bakarlar ne var ne yok diye...

çoğu aktarda olması lazım bizimki bağcılarda bi aktardan almış. almadan önce aktarada sorun o size sormazsa kim kullanacak diye erkeğini alacaksınız unutmayın. belki forumda bu konuyla bilgisi olan arkadaşlar vardır onlarda yardımcı olurlar.

evet canım Allaha şükür yükselme var 820.000 di,şimdi 1.140.000 olmuş,spermlerde teşrif ederler inşallah,canım sizin tedavi ne durumda en son nekadar germ hücre çıkmıştı,test nezaman vereceksiniz

inş her geçen gün yükselecek veeeeeeeee sperme dönüşecek.
dua et tatlım bol bol .inş başaracağız bu illeti yenmeyi.
bizde son durum canım, kapsülleri bitirmeyi bekliyoruz.
kapsüller bitince arayacağız hocayı bakalım ne diyecek.
ilk 1.150.000 germ hücre vardı.
ikinci kontrolde 1.500.000.
üçüncüde 4.000.000 germ hücre canım.
anlıcan inş her geçen gün ilerliyoruz.
Rabbim geriletmesin .

kızlar merhaba son durumlardan bahsedeyim size
biz istanbula gidemiyoruz o yüzden baya aksadı tedavimiz
celalettin hocaya anlattım durum bir hafta defalarca mail attım ama çöp kutusuna düşüyormuş ondan sıkıntı oluyormuş
neyse en son telefonla görüştük gelemeyeceğimiz söyledik hoca sonuçları okuyun bana dedi ona göre
bize iğne (pregnly) ve antibyotik yazdı saolsun kodunuda mesaj olarak gönderdi
iğneleri ücretsiz alıcaz yani :34:
eczacı numarası verdi burdan temin edebilirsiniz dedi
birde argimanmı argimex mi tam anlamadı onu ve comvitex adlı ikitane bitkisel önerdi bunları alın dedi
ermiş aktardanda g2 macunu böğürtlen kökü varikosel çayı alın dedi
ersel beyden hiç bahsetmedi bende sormadım
geylani sorunlumuş orayı bırakmış artık ama biz ondanda bir sürü şey alıp kullanmıştık :(((
birde varikosel ameliyatı olun dedi bizim 3. derecede varikoselimiz var
nerde nasıl yaptıracağımızı açıkmı yoksa mikrocerrhimi olması geretiğni bilmiyorum ????
pregnly haftada 2 kere yaptıracağız
durumlar bu canlar bilgilerrinizi önerilerinizi bekliyorum.
.bu arada son hormon sonuçlarını gönderiyorum size;

fsh ;13,23
lh; 8,89
prolaktin ;10,31
testesteron total ;3,71
e2 ; 39,12
ft4 ;13,04
tsh; 1,09
testesteron serbest ; 8,74

Yorumlarınıza çok ihtiyacım var .....

sonuçlarınız gayet iyi canım.
inş her geçen gün daha güzel gelişmeler yaşatsın Rabbim.
ve artık başaralım şu illeti yenmeyi..amin.

Bizim tahlil sonuçları çıkımış ama pek hoşuma gitmedi sonuçlar, testesteron önceden gayet güzel yükseliyordu menagona başladığımızdan beri yükselmiyor, gerçi hocaya sormuştum menagona başlayınca testesteronun düşmesi normal demişti hocada.
FSH:1.55
LH:0.27
TESTESTERON:2.95
ESTRADİOL:48.39
FSH,LH düşük,TESTESTERON normal aralıkta ama yinede düşük,ESTRADİOL yüksek çıkmış:26:
Kızlar keçiboynuzu kürümü yapsak diye düşünüyorum,biliyorsununz fsh'ı ve testesteronu yükseltiyor,hocaya soracağım bunu,belki işe yarar
GÜLERİM canım sende bak istersen,sizinkide çıkmıştır büyük ihtimalle.

sonuçlarınız gayet iyi.
tabi son söz doktorun.testesteron da arada inişler çıkışlar olabiliyormuş iğnelerden dolayı.
telaş etme tatlım.
bol bol dua et ..

Zaman ,Harzem napıyo haberin varmı ben göremedim hiç onu?:10:
harzemi arada görüyorum selam veriyorum ama anlmadığım şekilde cevap vermiyor
en son onuna celalettin hocaya gittiğini ve galiba sperm çıktığını okumuştum ama emin değilim öyle hatırlıyorum sanki
en çok harzemin gözlerini merak ediyorum
noldu acaba iyileştimi
Vardırda haberimiz yoktur belki umutolsun sonra bizim sevgidolu başka adını hatırlamadığım bir çok kişi var aslında sadece benim gibi izlerini kaybettirdiler eğer allahım bebek nasip ettiyse ki inşallah öyledir haber vermediler eğer hala aynıysalar gene bi bakarlar ne var ne yok diye...
sevgidolunun bebeği oldu :nazar:

gülencim vardı onunda oldu:nazar:

buarada en Meryem ana eli otu kullanmaya başladım
belgin bacım dostum bir araştır istersen

Son düzenleme:
Arkadaşlar neler oluyor bu topiğe…..:50::50::50:

Öncelikle belirtmek isterim ki burası paylaşım yeri . hakaret yeri değil..
Elbette burada içimizden geldiğince her şeyi yazacağız ki doğruyu bulalım.ama böyle hakaretlerle , arkadan konuşmalarla DEĞİL.
Varsa bir derdin hocayı ararsın derdini anlatırsın.

Bu hepimiz için geçerli ki hoca bizim derdimizi dinlemek zorunda bile değil.:50:
Arkadaşlar el insaf hangi doktoru bu kadar rahat aradınız .
Soruyorum size aile doktorunuzu bile ararken bir şey sorarken iki kere düşünürsünüz.
Ama hepinize soruyorum Celalettin hocayı ararken rahat aramıyormusunuz?

Bu bukadar zormu adamı arayıp rahatsız olduğunuz durumu ona izah etseniz…daha hoş olmazmıydı.Düzgün bir üslupta giden hiç kimseyi geri çevirdiğini zannetmiyorum arkadaşlar.
Eyinas arkadaşımız başından beri sorunlu gitti Celalettin hocaya….
Gitti tedavi olmadı kaan hocaya devam etti.yok olmadı tekrar Celalettin hocaya döndü. Ha deyince sonuç bekledi.
Şimdi sonuç alamayınca mı kötü oldu.? :26:

çok ayıp inanın bunlar . tedavi olmak istemiyorsan gitmezsin.
Ki eşi hala Celalettin hocada tedavide şu andaBelki eşine Rabbim şifa için celalettin hocayı sebep kılmıştı…..
Bu nankörlük değil mi?

Bağıştan şikayetleri okudum.
Arkadaşlar zorlamı aldı hoca bağışı .
Adı üstünde bağış . durumun yoktuda Celalettin hocaya dedin de hayır kesinlikle istiyorum mu dedi?
Allah rızası için bağış bile burada yazılara dökülüyor arkadaşlar.

Ne hayrı kaldı ki …..dinimiz sağ elin verdiğini sol el duymayacak der.eee bizler napıyoruz sayfalarca bir bağışın hesabını yazıyoruz.rahatsızlığınız varsa bunu güzel bir ifadeyle hocaya belirtirsin.

Biz tedavide 4. Seneye girdik .:50:
İki kere kesildik biçildik .
4 milyar para verdik . nereye gitti o para sizce arkadaşlar… :43::26:
Şu anda verdiğimiz bağış bir öğrencinin geleceğine gidiyor en azından.

Ha birde ilk iki yıl sürekli pregly iğne yedik.
Ve hepsini parayla aldık.kaan hocaya rapor dedik.çıkmaz dedi.
Ve yeri geldi karaborsa oldu iğne .10 tl lik iğne oldu 25 tl.(tabi bulabilirsen???)
El insaf arkadaşlar .şimdi hangimiz iğneye ilaca para veriyoruz ki.Hangimiz eczane eczane ilaç arıyoruz ki…….

Üstelik bizim iğneler bitti ve haberimiz bile olmadan hoca ilaçları tarihine göre yazmış ve ilaçlar kargoyla kapımızın önünde..:46:
Raporumuz olmasaydı şuanda 1 aylık iğne masrafımız 800 tl. Buna ücret ödetmiyor hoca bize..( haftada 2 kutu menegon , 2 kutu pregly ücreti.)

Hoca eminim bu bağışı bile ‘’ az sadaka çok belayı def eder’’ düşüncesiyle şifa bulmamız için alıyor. Allah razı olsun hocadan.
Arkadaşlar biraz uzun yazdım ama velhasıl kimse kimseyi zorlamıyor şuna git buna git diye.hepimiz şifa bulmak için uğraşıyoruz .
Amacımız şifa bulup bu sorunla karşılaşacak olanlara da umut olmak.

Burada mide bulandırmaya gerek yok. :20:
Bu sorunla ilk karşılaşma anını hepimiz yaşadık. Dünyanın başıma yıkılış anı varya işte …. O anı yeni yaşayanlar bu yazılanları okuduğunda çaresizlik daha da artacak .
O yüzden ne olur arkadaşlar çok uzatmayın. Gerek yok .
Herkesin aklı var fikri var…
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Özelliklede bu dert için çaba sarfeden Celalettin hocaya.
inş bu yazılanları okumaz.ve bu olumsuz yazılanlar fikrini değiştirip bizim ve daha birçok kişinin tedavi sürecini etkilemez .( bundan sonra kimseye bakmıyorum dese ne yapabiliriz…..?????? )

O yüzden ben ve eşim Celalettin hocayla yolumuza inançla ,duayla ve sabırla devam edeceğiz Allah ‘ın izniyle.
her şey Allah ‘ın elinde .şifa da Allah ın adıyla arayan ve dağıtanındır…..

:16::16::16::16::16::16:

canım Allah razı olsun şuanki durumlarımız ancak bu kadar güzel anlatılırdı..:16:

inş her geçen gün yükselecek veeeeeeeee sperme dönüşecek.
dua et tatlım bol bol .inş başaracağız bu illeti yenmeyi.
bizde son durum canım, kapsülleri bitirmeyi bekliyoruz.
kapsüller bitince arayacağız hocayı bakalım ne diyecek.
ilk 1.150.000 germ hücre vardı.
ikinci kontrolde 1.500.000.
üçüncüde 4.000.000 germ hücre canım.
anlıcan inş her geçen gün ilerliyoruz.
Rabbim geriletmesin .

sonuçlarınız gayet iyi canım.
inş her geçen gün daha güzel gelişmeler yaşatsın Rabbim.
ve artık başaralım şu illeti yenmeyi..amin.

sonuçlarınız gayet iyi.
tabi son söz doktorun.testesteron da arada inişler çıkışlar olabiliyormuş iğnelerden dolayı.
telaş etme tatlım.
bol bol dua et ..

Eveetttt canım inşallah yeneceğiz bu illeti ve kavuşacağız yavrularımıza...
Sizinde maşallah çok iyi yükselmiş canım,bundan sonra yaptıracağınız ilk testte bol bol spermler çıksın inşallahhhh

Listede yokum ama ben de okudum. Böyle kafa mı karıştırıyorum bilemedim.

canım sayıyla okuyoruz ya karışıklık olur .
ama listeyi düzenli takip ederim , sayıyla okurum dersen ekleyebilirim listeye seni.....

Ben daha bu konularla ilgili hiç bişey bilmiyorum yaaa tese dediğin şey ameliyatla sperm alıyorlar galiba... Şuan eşim hem keçiboynuzuna hem çakşıra başladı. hep iyi diye duyduk aktarlarda ii diyo arı sürü arı poleni diyorlar bi de nedense bu ilaçları iğneleri hiç doğru bulmuyorum yaaa belkide bizde onlarda deva arıcaz. Bildiğim tek şey çaresizlik ve umutsuzlık insana herşeyi yaptırıyor. Rabbim umutsuz bırakmasın bizleri herkesin derdine derman olsunnn. Elimden dua etmekten başka bieşy gelmiyor Allah büyük.

canımm. seni inan çok iyi anlıyorum.
o ilk anları, içaresizliği defalarca yaşadık hepimiz.
Rabbbim doğru yolu göstersin inş size.
en kısa zamanda hayırlısıyla kavuştursun evlatlarına çok uğraştırmadan.amin.

ECRİN_BEBEK İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.

9 aralık pazartesi den --------------------- 11 aralık çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 ……=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2110 …..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2110 ……=okudu
Alev99 …………………………………………..=2110 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….= 2110 ……=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2110 ……=okudu
Aruna ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2110 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2110 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2110 …….=okudu
Papatyainci ………………………………………=2110 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2110 …….=okudu
Dermannnn ………………………………………=2110 ……=okudu
Ecrin23 ………………………………………….=2110 ……..=okudu
gulerim …………………………………………= 2110 ………=okudu
Bbmm …………………………………………= 2110 ……….=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………………………….=2140
Eda09 ……………………………………………=2110 ……..=okudu
Ese44 ……………………………………………= 2110 ……..=okudu
Esma …………………………………………….=2110 ……..=okudu
Esmerimyarim …………………………………..=2110 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…=2110 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….= 2110 ……..=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2110 …….=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2110 ……..=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2110 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..= 2110 ……..=okudu
Umut99 ………………………………………….=2110 …….=okudu
Yase2 ……………………………………………= 2110 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2110 …….=okudu
Zaman …………………………………………….=2110 ……..=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

canım LEMYELİD’ LERİN bitti.Allah kabul etsin.
Rabbim gönlünden ne geçiriyorsan versin.evini çifter çifter çocuk sesleriyle şenlendirsin.amin.

DUAMIZ

Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, ECRİN_BEBEK nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

Back
X