Arkadaşlar neler oluyor bu topiğe…..

Öncelikle belirtmek isterim ki burası paylaşım yeri . hakaret yeri değil..
Elbette burada içimizden geldiğince her şeyi yazacağız ki doğruyu bulalım.ama böyle hakaretlerle , arkadan konuşmalarla DEĞİL.
Varsa bir derdin hocayı ararsın derdini anlatırsın.
Bu hepimiz için geçerli ki hoca bizim derdimizi dinlemek zorunda bile değil.

Arkadaşlar el insaf hangi doktoru bu kadar rahat aradınız .
Soruyorum size aile doktorunuzu bile ararken bir şey sorarken iki kere düşünürsünüz.
Ama hepinize soruyorum Celalettin hocayı ararken rahat aramıyormusunuz?
Bu bukadar zormu adamı arayıp rahatsız olduğunuz durumu ona izah etseniz…daha hoş olmazmıydı.Düzgün bir üslupta giden hiç kimseyi geri çevirdiğini zannetmiyorum arkadaşlar.
Eyinas arkadaşımız başından beri sorunlu gitti Celalettin hocaya….
Gitti tedavi olmadı kaan hocaya devam etti.yok olmadı tekrar Celalettin hocaya döndü. Ha deyince sonuç bekledi.
Şimdi sonuç alamayınca mı kötü oldu.? :26:
çok ayıp inanın bunlar . tedavi olmak istemiyorsan gitmezsin.
Ki eşi hala Celalettin hocada tedavide şu andaBelki eşine Rabbim şifa için celalettin hocayı sebep kılmıştı…..
Bu nankörlük değil mi?
Bağıştan şikayetleri okudum.
Arkadaşlar zorlamı aldı hoca bağışı .
Adı üstünde bağış . durumun yoktuda Celalettin hocaya dedin de hayır kesinlikle istiyorum mu dedi?
Allah rızası için bağış bile burada yazılara dökülüyor arkadaşlar.
Ne hayrı kaldı ki …..dinimiz sağ elin verdiğini sol el duymayacak der.eee bizler napıyoruz sayfalarca bir bağışın hesabını yazıyoruz.rahatsızlığınız varsa bunu güzel bir ifadeyle hocaya belirtirsin.
Biz tedavide 4. Seneye girdik .

İki kere kesildik biçildik .
4 milyar para verdik . nereye gitti o para sizce arkadaşlar…

:26:
Şu anda verdiğimiz bağış bir öğrencinin geleceğine gidiyor en azından.
Ha birde ilk iki yıl sürekli pregly iğne yedik.
Ve hepsini parayla aldık.kaan hocaya rapor dedik.çıkmaz dedi.
Ve yeri geldi karaborsa oldu iğne .10 tl lik iğne oldu 25 tl.(tabi bulabilirsen???)
El insaf arkadaşlar .şimdi hangimiz iğneye ilaca para veriyoruz ki.Hangimiz eczane eczane ilaç arıyoruz ki…….
Üstelik bizim iğneler bitti ve haberimiz bile olmadan hoca ilaçları tarihine göre yazmış ve ilaçlar kargoyla kapımızın önünde..

Raporumuz olmasaydı şuanda 1 aylık iğne masrafımız 800 tl. Buna ücret ödetmiyor hoca bize..( haftada 2 kutu menegon , 2 kutu pregly ücreti.)
Hoca eminim bu bağışı bile ‘’ az sadaka çok belayı def eder’’ düşüncesiyle şifa bulmamız için alıyor. Allah razı olsun hocadan.
Arkadaşlar biraz uzun yazdım ama velhasıl kimse kimseyi zorlamıyor şuna git buna git diye.hepimiz şifa bulmak için uğraşıyoruz .
Amacımız şifa bulup bu sorunla karşılaşacak olanlara da umut olmak.
Burada mide bulandırmaya gerek yok.

Bu sorunla ilk karşılaşma anını hepimiz yaşadık. Dünyanın başıma yıkılış anı varya işte …. O anı yeni yaşayanlar bu yazılanları okuduğunda çaresizlik daha da artacak .
O yüzden ne olur arkadaşlar çok uzatmayın. Gerek yok .
Herkesin aklı var fikri var…
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Özelliklede bu dert için çaba sarfeden Celalettin hocaya.
inş bu yazılanları okumaz.ve bu olumsuz yazılanlar fikrini değiştirip bizim ve daha birçok kişinin tedavi sürecini etkilemez .( bundan sonra kimseye bakmıyorum dese ne yapabiliriz…..?????? )
O yüzden ben ve eşim Celalettin hocayla yolumuza inançla ,duayla ve sabırla devam edeceğiz Allah ‘ın izniyle.
her şey Allah ‘ın elinde .şifa da Allah ın adıyla arayan ve dağıtanındır…..