sağol güzelim aman kaçama allahın emriyle git zaten hepaynen dediğin gibi valla.iş ev yemek .koşturmaca.
yok bacım kaçmıyorum Allah ın emriyle gidiyorum valla
sınavlarında başarılar canım.
başarırsın sen inanıyorum.neleri başardın pehhhhh sınavda bişey mi
Allah zihin açıklığı versin.
balım canını sıkma bizimde en son galiba 8 çıkmıştı canını buna göre bakıp sıkma ne olur önemli olan hücrelerin çoğalıp sperme dönüşmesi bizim iç,in inş oda olacak güzelimcanım şimdi baktımda bizim inhibin b çıkmış ama önceki 8 çıkmıştı şimdi 6 çıkmış:26::26::26:
sen baktınmı sizin kaç çıkmış
gülerim berbat iyi herhalde kötünün iisi demek cnm:26: inş hücreleriniz şubatta istediğinizden çok olur belkide sperm bile olurcanımmm sıkma canını daha hocayla konuşmamışsınız bile.. bi konuşun bakalım ne diyecek.. biz tlf la konuştuk dediği cümle şuydu. ' berbat iyi gidiyor' ilaçlara aynan devam dedi.. ek olarak 2 vitamin yazdı bizde r.cell 1.000.000 bu şubat sonuna kadar 1.500.000 yapmaya çalışacağız dedi...
sağol canım Allah razı olsun.. ah ah bu adet düzensizliği yok mu... sen yinede üzme kendini bi hocayla konuşun bakalım ne diyecek bende inhibin çıkarsa yazarım inş.
sağol güzelim aman kaçama allahın emriyle git zaten hep
balım canını sıkma bizimde en son galiba 8 çıkmıştı canını buna göre bakıp sıkma ne olur önemli olan hücrelerin çoğalıp sperme dönüşmesi bizim iç,in inş oda olacak güzelim
gülerim berbat iyi herhalde kötünün iisi demek cnm:26: inş hücreleriniz şubatta istediğinizden çok olur belkide sperm bile olur
haklısın umudun bazen hemen bitiyor ama düzelirsin inşlhcanım ne bileyim ya normalde umutsuz bir insan değilimdir ama şu günlerde herşey üstüme üstüme geliyor,
demek sizin inhibin 8ken sperm çıktı,canım germ hücreler nekadardı sperm çıktığında
Canım ne yaptınız cumartesi kese görmeye gidicektiniz?
Allaha şükür kesemizi gördük kızlar ama alttan baktılar . Üstten görünmezmi dedim keşke görünse daha erken onun için dediler bebişim bir nokta kadar minik...
Her ne kadar ilan versek te beklesek de olmuyor gelmiyorlar işte
gözünüzaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn maşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
devamıda kalp atışınıda görün emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Allaha şükür kesemizi gördük kızlar ama alttan baktılar . Üstten görünmezmi dedim keşke görünse daha erken onun için dediler bebişim bir nokta kadar minik...
kızlar bısey sorucam bende 4 sen eoncesıne kadar bu topicteydım baska ısımle
azospermia 3.denemede hamile kaldım ogluma mıkrıtesede sadece 15 sperm bulunmustu onlarla yapıldı bu soru akrabam ıcın aynı donemde ondada yanı sorun oldugu ortaya cıktı mıkrotese oldu (bahceci kliniği+alman hastanesi) sperm bulunamadı o zamandan berıde hcı dr gıtmedıler oyle bıraktılar merak edıyorum yapılacak bıse hala yokmu bu noktada?
karamsar olma bigün o kararttığın dünyanı güneş gibi parlatacak evladın sabret ümidini hiç yitirme biz eşimle birlikte hazırlanmaya karar verdiğimizde bizde karamsardık ya bulunmazsa diye ama bak aydınlatıverdi bizi hayatımızdaki tüm gündem değişti tüm öncelikli şeyler ikinci üçüncü plana atıldı artık bizim için en önemlisi yavrumuz. Hepinize dua ediyorum Allah tüm bebek hasreti çekenlerin kucaklarını doldursun Amin...
haklısın umudun bazen hemen bitiyor ama düzelirsin inşlh
yok cnm bizim inhibin sperm zamanı 29 du
eşim bundan bi kaç ay önce gene yaptırmış o zaman 13 çıktı düşmüş cnm eşime sordum 13 dedi inhibin b miş o yanlış yazmışım afedersin güzelim......
Prof. Dr. Selehattin Çayan mersinde
Hepiimzee ya safiiii okuyruuuum.cunku hepimixinn ici aciyor yaniyorr zaman cok cabuk geciyorr.eslerimizr sifa olsuunnn.hep beraber dua edelim
Gerci ediyoruz listemiz varrr.o liste beni ayakta tutuyorrr nasil icten cekilen tesbihlerdir onlarrr.kimsr bilemezzz.dua edelim eslerimiz kurtulsun.rabbim ye
yeni ogrenenlere hayirli sonuclar alacaklari kapilari actirsin.
Hamilemiz kim acaba rabbim hepsinin yardimci olsun.
2014 yilinin hamilelrr topigi olalim burda.dua ederekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?