canım ben flz ve huzur yolunun hatta flz eşine , papatyayarime fazladan fazladan okudum lem yelidi ..:26::26::26: önümüzdeki günlerde nete giremeyebilirim diye kendimce listeyi bitirmeye çalışıyorum.. okuduğumuz arkadaşlarada birdaha okumuşum şimdi fark ettim.. senin içinde okudum.. Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah..
Allaha şükür kesemizi gördük kızlar ama alttan baktılar . Üstten görünmezmi dedim keşke görünse daha erken onun için dediler bebişim bir nokta kadar minik...
cnm bizim spermden önce 1 milyon yuvarlak hücre çıkmıştı onun ardından 3 ay daha tedavi oldu eşim ondan sonra spermleir gördük ne çok sorması olur mu sor güzelim...Allah razı olsun canım desteğin için,
Germ hücreler nekadardı arkadaşım çok sordum kusura bakma
cnm bizim spermden önce 1 milyon yuvarlak hücre çıkmıştı onun ardından 3 ay daha tedavi oldu eşim ondan sonra spermleir gördük ne çok sorması olur mu sor güzelim...
canım biz de selahattn hoca da tedavideyiz 10 aydır...ve 9.ayda hormonlar normale döndü...bizim azo sebebi eşimin 5 yaşlarnda aldığı kemoterapi ve radyoterapi...sizin sbebe neydi merak ettim...
nasılsın canım.
merhaba cnm inş güzel haberler alırsınız hocadan...
cnm hoca hormon testleri ister sizden kanda bakılandan aynı günçıkıyordu ama en son arkadaşlar gitrtiğinde hemen çıkmamış ama kanı verirken derler ne zaman cıkacağını.. muayne 8.30 da başlıyor genelde
tedavi olursunuz inşlh güzelim şimdiden içini karartma ii düşün ii olsun ..ilaçlar pahalımı derken kişiye göre değişir cnm biz bayağıdır elimizdeki ilaçları kulalndığımız için şuan bilmiyorum ne ne kadar tutar diye vakıf gureba hast. den randevu alıcaksınız celalettin peru adına yok cnm kaybolmazsınız başka bi yere gönderirsede hoca size tarif eder işiniz kolaylaşır inşlhhhh
ESMERİMYARİM İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NURUSİMA81 ------- FLZ01 İN EŞİ -------- BALIM1905 ------ ERVAE------ BENGUSUU ------ PAPATYAİNCİ ------
ECRİN23 ----- BBMM ------ESMA ------ FLZ01 ------MAVİMENEKŞE ------- YEŞİL34 TEN HABER BEKLİYORUZZZZZZ
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
17 aralık Salı dan ---------------- 19 aralık PERŞEMBE saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 ..= okudu
Ucubirarada . = 2100 =okudu
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045 .=okudu
Lamyay .= 2045 .=okudu
Nilda015 .=2045 =okudu
Aruna =2045 =okudu
Balım1905 .= 2045
Ervae =2045
Bengusuu .=2045
Doğadandeva =2045 .=okudu
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045 =okudu
Dermannnn =2045 =okudu
Ecrin23 .= 2045
gulerim = 2045 =okudu
Bbmm = 2045
Ecrin_bebek ..=2045 =okudu
Eda09 .=2045 =okudu
Ese44 =2045 =okudu
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045 .=okudu
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045 .=okudu
İlkbahar_ilkbahar .= 2060 .=okudu
Mavimenekşe =2045
Pıtırcık_43 = 1975
Sonsuz__ ..= 2045 ..=okudu
Umut99 .=2045 =okudu
Yase2 = 2045 =okudu
Yeşil34 .= 2045
Zaman .=2045 =okudu
Sağanak . = 2045 =okudu
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
FLZ01 İÇİN 70 BİN LEM YELİD
NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak.
20 aralık Cuma dan ------------------------ 22 aralık Pazar saat 22.00 ye kadar
Nurusima81 = 2300
Durudenizderya ...=2260 =okudu
Ucubirarada . = 2045
flz01 in eşi =2045
Alev99 ..= 2045
Lamyay .= 2045 .=okudu
Nilda015 .=2045
Aruna =2045 ..=okudu
Balım1905 .= 2045
Ervae =2045
Bengusuu .=2045
Doğadandeva =2045
Papatyainci =2045
Papatyayarim =2045 .=okudu
Dermannnn =2045 .=okudu
Ecrin23 .= 2045
gulerim = 2045
Bbmm = 2045
Ecrin_bebek ..=2045
Eda09 .=2045 .=okudu
Ese44 =2045
Esma .= 2045
Esmerimyarim ..= 2045 .=okudu
Flz01 . = 2045
huzuryolu .= 2045 =okudu
İlkbahar_ilkbahar .= 2045 ..=okudu
Mavimenekşe =2045
Pıtırcık_43 = 2045
Sonsuz__ ..= 2045
Umut99 .=2045
Yase2 = 2045 ..=okudu
Yeşil34 .= 2045
Zaman .=2045 .=okudu
Sağanak . = 2045
Sewwgi .. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı
Arkadaşlar merhaba,
Benim Haziran 2013'deki negatif tüp bebek denememden sonra doktor değişikliğine gittik.
O denemede yumurta toplama günü 3 kez örnek vermesi sonucu eşimden 20 adet sperm çıkmıştı.
Ama sonrasında yaptırdığımız 2 spermiogramda da sıfır sonucu aldık.
Eşim 3 aydır iğne ve vitamin tedavisi görüyor. (menogon, ovitrelle, femara, melatonin, multivitamin kullandı).
3 aylık emeğin sonucunu görmek üzere bu Cumartesi hastaneye spermiogram için gideceğiz.
Lütfen dua edin bizim için, eğer sperm çıkarsa dondurma işlemi yapılacak, çıkmazsa ne yapacağız bilmiyorum.
Doktorumuz ne derse onu yapacağız
Azospermi için bu şekilde tedavi görüp, 3 ayda sonuç alanlar var mı? Lütfen varsa paylaşsın morale çok ihtiyacım var.
Eğer sonuç yine sıfır çıkarsa ne öneriyorsunuz, tedaviye sperm çıkana kadar devam mı etmeli yoksa mikrotese mi yaptırmalıyız karar veremiyoruz. Deneyimli arkadaşların tavsiyesine çok ihtiyacımız var.
Herkese teşekkürler, allah hepinizin dualarını kabul etsin ve gönlünüze göre versin.
Arkadaşlar merak edenler için bilgi vereyim istedim:
Geçen Cumartesi 3 aylık tedavinin ardından spermiogram yaptırdık.
Keşke buradan güzel haberlerimi paylaşabilseydim. Bizim gidiş amacımız sperm çıkışı olursa dondurmak içindi ama sadece 2 adet sperm çıktı ve donduramadık.
1 tanesi hareketsiz, 1 tanesi de yerinde hareketli dedi embriyolog.
Biz bu işlerde çok acemi olduğumuz size danışmak istedim. Nasıl bir sonuç?
Çok mu kötü? 2 adet çıktıysa tedaviye devam edersek bu sayı artabilir mi?
Tüp bebekte hareketin bir önemi olmaması lazım diye düşünüyorum? Nasıl olsa mikroenjeksiyon ile sperm ve yumurta dölleniyor yani hareket etmesi ne kadar önemli bu durumda?
Dr şehir dışındaydı tedaviye ne şekilde devam edeceğimizi konusamadık.
İlaçlara iğnelere devam mı, yoksa Ocak ayında tüp bebeğe başlayıp m.tese mi olucaz bunları konusacağız.
Siz ne önerirsiniz, 2 adet sperm çıkışı olduysa, m.tesede daha fazla çıkar mı?
Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, moraller bozuldu bizde.
Bu tarz sonuç alanlar varsa ne şekilde tedaviye devam ettiklerini paylaşabilir mi???
Çok teşekkürler, herkese sevgiler
arkadaşım gözün aydın.3 ayda sizde üretim başlamış.demekki tedaviyle artacak.nacizane tavsiyem tedaviye devam edin.ve ara ara dondurma işlemi yapan labaratuarda sperm için havuz oluşturup çıkanları dondurun.sorununuz neydi yani azo sebebiniz.doktorununuz kim canım.vitamin olarak ne kullandınız.ayrıca çok sevinmelisin.0 dan 2 sperm görmek hayal.3 ay gibi kısa zamanda çıkış olmuş.kesinlikle microtese düşünmeyin canım.morelinizi oldukça yüksek tutun.şu an hareketi kafana takma.dediğin gibi microenjeksiyonda sperm direk yumurtaya enjekte edilir.dölleme yeteneği olsun yeter canım.sizin adınıza çok sevindim.
hoşgeldin güzelim demek 1 ay daha ertelendi vardır bunda da bi hayır olsun inşlh ocağın sonunda başalrsın iğneciklerini olmaya sonudaslm kızlar nasılsınız;
dün biliyosunuz doktora gittim doktorum önümüzdeki ay merkezde olmayacakmış bende de pko olduğu için 1 ay kadar doğum kontrol hapı
kullanmamı söyledi adetlerimde düzensizlik de var biraz onu düzene koyacağız birde doğum kontrol hapı pko için tedavi özelliği taşıyormuş
hem de tedavi amaçlı inşallah ocak sonu gibi tüp bebeğe başlıyoruz.herşey nasip kısmet eylül de tüp bebeğe başlıycam diye doktora gittim
ocak sonuna kaldı bendeki problemler yüzünden herişde bir hayır vardır diye sabır ediyoruz Rabbim hepimizin yüzün güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?