Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım listedeki bütün arkadaşlara 2045 adet lem yelid oku.
fazlayıda eksiğide Allah kabul edecek .
inş hepimizin duasını kabul eder RAbbim.
niyetimiz belli tatlım.
Rabbim görür. o yüzden fazla okudum diye hayıflanma...olur mu.

Allaha şükür kesemizi gördük kızlar ama alttan baktılar . Üstten görünmezmi dedim keşke görünse daha erken onun için dediler bebişim bir nokta kadar minik...

Allah tamamına erdirsin canımmmmm.
inş kalp atışlarını da duyarsınız ...veeeeee sağlıcakla kucağına alırsın .

İLKBAHAR _İLKBAHAR İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: arkadaşımızın eşinin bir an önce bu dertten kurtulması ve hayırlı salih Saliha
evlatlara sahip olmak

23 aralık pazartesi den --------------- 25 aralık çarşamba saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045
flz01 in eşi ………………………………………=2045
Alev99 …………………………………………..= 2045
Lamyay ………………………………………….= 2045
Nilda015 ………………………………………….=2045
Aruna ……………………………………………=2045
Balım1905 ……………………………………….= 2045
Ervae ……………………………………………=2045
Bengusuu ……………………………………….=2045
Doğadandeva ……………………………………=2045
Papatyainci ………………………………………=2045
Papatyayarim ……………………………………=2045
Dermannnn ………………………………………=2045
Ecrin23 ………………………………………….= 2045
gulerim …………………………………………= 2045
Bbmm ……………………………………………= 2045
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045
Eda09 …………………………………………….=2045
Ese44 ……………………………………………=2045
Esma …………………………………………….= 2045
Esmerimyarim …………………………………..= 2045
Flz01 ………………………………………….…= 2045
huzuryolu ……………………………………….= 2045
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045
Mavimenekşe ……………………………………=2045
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045
Umut99 ………………………………………….=2045
Yase2 ……………………………………………= 2045
Yeşil34 ………………………………………….= 2045
Zaman …………………………………………….=2045
Sağanak …………………………………………. = 2045
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

LEM YELİD LİSTEDEN KİME OKUNACAKSA O KİŞİ:

Önce 7 adet “EuzubillahimineşşeytanirracimBismillahirrahmanirr a him Kulhüvallâhü ehad. Allâhüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekün lehû küfüvenehad” okuyacak

sonra 7 adet : ” Lailahe illallahü vahdehû la şerike lehû ehaden sa-medel lem yelid velem yûledvelem yekül lehû küfü-ven ehad” okuyacak . sonra "LEM YELİD" denilerek başlanacak.

Not: isteyen zemzem suyu veya temiz suya lem yelidi bitince üfürebilir ve eşiyle bu sudan içebilir.
Suya okunup içilse daha iyiymiş .öyle duymuştum…

Allah razı olsun canım desteğin için,
Germ hücreler nekadardı arkadaşım çok sordum kusura bakma
cnm bizim spermden önce 1 milyon yuvarlak hücre çıkmıştı onun ardından 3 ay daha tedavi oldu eşim ondan sonra spermleir gördük ne çok sorması olur mu sor güzelim...

cnm bizim spermden önce 1 milyon yuvarlak hücre çıkmıştı onun ardından 3 ay daha tedavi oldu eşim ondan sonra spermleir gördük ne çok sorması olur mu sor güzelim...

Canım demekki germ hücrelerin belli bir sayıya ulaşması gerekmiyor sperm çıkması için,her an çıkabilir yani,bizde en son 1,500,000 yuvarlak hücre çıktı,pıtırcık arkadaşımızdada 4 milyon küsür çıkmıştı galiba,bakalım bekliyoruzzzzzz,inşallah çok bekletmezler bir an önce çıkar spermlerrr
cevapların için çok sağol arkadaşımmmm

kızlar... arı sütü tozu, propolis ve polen aldık, bunlarala bir karışım hazırlamak istiyorum nasıl yapılacağını bilen var mı??

canım biz de selahattn hoca da tedavideyiz 10 aydır...ve 9.ayda hormonlar normale döndü...bizim azo sebebi eşimin 5 yaşlarnda aldığı kemoterapi ve radyoterapi...sizin sbebe neydi merak ettim...

Canim benim esim ergenlige gec girme. ergenlik belirtileri olusmayinca dr gidiolar ve hayatin boyunca her ay 1 defa sustanon vurulacaksin diyorlar. evlenince de bebek icin baska igne vurulacaksin demisler cok sukir spermleri gorebildik ama hala tesyeron yuksek onu dusurmeye calisiyoruz tedavimiz devam ediyor
Sizin tedavi ne asamada cnm

inşallah hepimiz güzel haberler alırız stres kimde bitiyor ki :18:bakalım ne olacak hocaa ne diyecek herkes için en güzelini versin RABBİM

pıtırcık ben arkadaşlarımızın lem yelidlerini okudum Allah kabul etsin

Arkadaşlar merak edenler için bilgi vereyim istedim:
Geçen Cumartesi 3 aylık tedavinin ardından spermiogram yaptırdık.
Keşke buradan güzel haberlerimi paylaşabilseydim. Bizim gidiş amacımız sperm çıkışı olursa dondurmak içindi ama sadece 2 adet sperm çıktı ve donduramadık.
1 tanesi hareketsiz, 1 tanesi de yerinde hareketli dedi embriyolog.
Biz bu işlerde çok acemi olduğumuz size danışmak istedim. Nasıl bir sonuç?
Çok mu kötü? 2 adet çıktıysa tedaviye devam edersek bu sayı artabilir mi?
Tüp bebekte hareketin bir önemi olmaması lazım diye düşünüyorum? Nasıl olsa mikroenjeksiyon ile sperm ve yumurta dölleniyor yani hareket etmesi ne kadar önemli bu durumda?

Dr şehir dışındaydı tedaviye ne şekilde devam edeceğimizi konusamadık.
İlaçlara iğnelere devam mı, yoksa Ocak ayında tüp bebeğe başlayıp m.tese mi olucaz bunları konusacağız.
Siz ne önerirsiniz, 2 adet sperm çıkışı olduysa, m.tesede daha fazla çıkar mı?

Bilgilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum, moraller bozuldu bizde.
Bu tarz sonuç alanlar varsa ne şekilde tedaviye devam ettiklerini paylaşabilir mi???

Çok teşekkürler, herkese sevgiler

arkadaşım gözün aydın.3 ayda sizde üretim başlamış.demekki tedaviyle artacak.nacizane tavsiyem tedaviye devam edin.ve ara ara dondurma işlemi yapan labaratuarda sperm için havuz oluşturup çıkanları dondurun.sorununuz neydi yani azo sebebiniz.doktorununuz kim canım.vitamin olarak ne kullandınız.ayrıca çok sevinmelisin.0 dan 2 sperm görmek hayal.3 ay gibi kısa zamanda çıkış olmuş.kesinlikle microtese düşünmeyin canım.morelinizi oldukça yüksek tutun.şu an hareketi kafana takma.dediğin gibi microenjeksiyonda sperm direk yumurtaya enjekte edilir.dölleme yeteneği olsun yeter canım.sizin adınıza çok sevindim.

Hepimiz icin 1000 tane okudum.rabbim guzel mevlam kabul eylesin.
Tedavide olanlara milyonlarca spermler versin.
Bu hafta dktr gideceklerin yuzunu guldursun.
Hamilelerimiz guzel anneler rabbim sizinde yardimciniz olsun.
Hepiniz allaha emanet olunnn.
2014 ten cok umutluyumm burasi hamisler ile dolacakkk.

slm kızlar nasılsınız;
dün biliyosunuz doktora gittim doktorum önümüzdeki ay merkezde olmayacakmış bende de pko olduğu için 1 ay kadar doğum kontrol hapı
kullanmamı söyledi adetlerimde düzensizlik de var biraz onu düzene koyacağız birde doğum kontrol hapı pko için tedavi özelliği taşıyormuş
hem de tedavi amaçlı inşallah ocak sonu gibi tüp bebeğe başlıyoruz.herşey nasip kısmet eylül de tüp bebeğe başlıycam diye doktora gittim
ocak sonuna kaldı bendeki problemler yüzünden herişde bir hayır vardır diye sabır ediyoruz Rabbim hepimizin yüzün güldürsün.

Canim pitircik flz nin lemyelidinin okudum.

Flz canim esine sifalar verip milyonlarca spermleriniz olsun.
Evim kucagin evlat kokusu ve sesleriyle dolsun. Hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.aeo

Çok teşekkürler içime su serpildi. İnşallah üretim artarak devam eder. Bizim azo sebebimiz bebeklikte testisin geç inmesi gibi bişeydenmiş. Tam da detayını bilemiyorum. Biz bir ürologla tedavi görmüyoruz, eşimin tedavisini de benim kadın doğum uzmanım yönetiyor. Vitamin olarak Solgar'ın "male" multivitamini ve melatonin kullanıyor. Sizin son durumunuz nedir? Tedaviniz ne aşamada, tüp bebek denemeleriniz oldu mu? Kaç kez?

Sevgiler...

hoşgeldin güzelim demek 1 ay daha ertelendi vardır bunda da bi hayır olsun inşlh ocağın sonunda başalrsın iğneciklerini olmaya sonuda olursun....

Dun sabah esim sivi yi icmeye baslad tadinin meyve suyunada hemen gectigini soyledi.ev yapimi
meyve suyu kullandim sekersiz acaba ondan mi? sivi kullananlar sizler nasil yapiyorsunuz.
Saatlerini nasil ayarladiniz.baska bir seyler kullaniyormusunuz?
Kac gun de bitecek acaba sivilar 7 kutuda hap varr.onlar sivi bitince kullanilacakmis.
Rabbim eslerimize sifa versin.cok uzuluyorum esimi icerken rabbim sifa versin bir an once hesine.

E2 yuksekligi nedir? Diger hormonlar normal degerlere geldi ama e2 yuksek.nasil dusrr
neden yuksek bilgilerinize ihtiyacim var.

Maalesef meyve suyuna da katılsa tadı biraz acı oluyor canım. Eşim de bayılarak içmiyor yani ) ama şifa olsun diye napsın, zamanla alıştı biraz. Bizim sıvı kürlere başlayalı 1 ay oldu ama henüz bitiremedik eşim daha da bitmez dedi, biz de bitince haplara geçiş yapıcaz bakalım. şifa olsun inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…