Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cemrem gozun aydin cnm cok sevindim cnm bizde yarin vericez galiba tamda emin degilim cnm bir onceki tahlil sonuclariniz nasildi

evet cnm biraz tuhaf ben hiç beklemi yordum çünki bizde yeni olduğu için ara ara çıkş olur demişlerdi hammdolsun gene gördüm yaaaaaaaaaa yok cnm bunlar dondurulmadı ama biz zaten biz ilaçalr bitmeden test yaptık kısmetse ilaçalr bitince tüp bebek merkezid-nde yapılıp dondurturuzzzzz.............
cnm sağol ne biz 1 tane için yılallrdır savaş veriyoruz sende sevin uç havalara devamıda gelsin sizinde bizim de bütün arkadaşlarımında......

sevalim çokkk sağol inşlh sende yazarsın en kısa zamanda inşlhhhh

Arkadasim masallah yaa gozun aydin ins.hamis oldugunun haberinide verrsn en kisa zamanda yav bnde halaya katilmak istiyorum ama nasil cekiliyo bilmiyorum ben nasil cekcem ??

SÜPER SÜPER SÜPER ÇOK TEBRİK EDİYORUM CANIM. ÇEKİLSİN HALAYLAR. OH BE KURTLARIMIZI DÖKELİM BİRAZ

sağol güzelim inşlh bu topik heppp halaylar çekerrrrrrrrrrrrrr
eşine havuç suyu içirsen faydası olacağına inanıyorum,bende katı meyve sıkacağı alcağım bu sebepten dolayı,eşime içirmek istiyorum
aa anladımm bundan sonra içiricem çok sağol güzelim
Cemrem gozun aydin cnm cok sevindim cnm bizde yarin vericez galiba tamda emin degilim cnm bir onceki tahlil sonuclariniz nasildi
teşekkür ederim cnm hadi inşlh sizde güzel haberler verirsinizzzz

Arkadasim masallah yaa gozun aydin ins.hamis oldugunun haberinide verrsn en kisa zamanda yav bnde halaya katilmak istiyorum ama nasil cekiliyo bilmiyorum ben nasil cekcem ??
sağol cnm inşlh o günleride

İşteeee buuu yuppiiiiii süper bir haber
Canım benim Çok şükür bu günleri de gördün ya
Çok şükür emeklerin boşa gitmiyor
Artık için rahat etsin gülüm
Bundan sonra tüp bebeğin yolu sana açık olup
Bebişini göbüşüne ve kucağına alman dileği ile

:13::13::13::13::13:

bitanemmmmmmmmmm güzün aydın
onca mücadelenin sonucunda bunu çoktan haketmiştiniz ay maşallah maşallah 2 canlı sperm 1 tane cansız bir sürü germ ve olgunlaşmamış sperm hücresi hepsinin dökülmesine az kalmış en kısa zamanda onlarda sperm olarak çıkarlar inşlh darısı bizlere olsun inşlh amin amin amin....
yeniden heycanlanıp ümit doldum devamıda gelir inşlh....

Son düzenleme:

sağol cnm evet korkular endişeler bizim peşimizi bırakmıyo hiç eşim test verdim dediği anda başaldı ama sonucu görünce hamdolsun milyonlar olmasa da var içerde üretim var ya buna bile şükretsem az.. artık devamı sizlerden gelsin inşlh az az da olsa çıkış olsun hepimizin güzü gülsün....

Canim gozun aydun olsunnnnnnn.ne kadar guzel bir haber bu boyle
cok ihtiyacimiz vardi bu habere rabbim hamileligi nasip etsin.topik halaylardan
yorulsun artik bundan sonra hep halay cekelimmm

sağol güzelim benim evet onca seneler sonunda hepimiz görücez daha da iilerini cnm evet bende umutsuzluğum tavan yapıyordu bundan sonra hepp umut dolu olalım inşlh hepimizz...
patlamayı bekliyorum bakalım ne xzaman artık sıra sizlerdee halaylarınızı çekmeyeeee
tatlım hep ümidin olsun ne kadar darlansan da sen yıkılma ki sevincini doya doya yaşaman için....

Canim gozun aydun olsunnnnnnn.ne kadar guzel bir haber bu boyle
cok ihtiyacimiz vardi bu habere rabbim hamileligi nasip etsin.topik halaylardan
yorulsun artik bundan sonra hep halay cekelimmm
sağol cnm evet ihtiyacımız hep var hepppp devamıda gelsin sizlerdennnnn
aminnnnnnnnnnnnnnn

Canim hYirli ugurlu olsun insallah devaminda miluonlari gor insallah :)

kızlar ben çıkmak zorundayım okula gitmem lazım bu gün sınavım var
hepinizden alalh razı olsun rabbim benim sevincime ortak olan sizlere katbe katını versin en kısa zamanda.......

canım benim gözün aydın ,çook sevindim rabbim tez zamnda da bir evlat nasip etsin sana..

Bir sertoli olarak sizinle gurur duydum canım. Umudumuz oldun inan. Allah arttırarak devam ettirsin.

ooooo ssüüperrrrrrr yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benim çok sevindimmmmmmmmm
ne güzel bir haber yaaaaaaaaaa
hadi sıra bebiş haberinde.sabırsızlıkla bekliyoruz

Allahım nasıl sevindim anlatamam.... sevinçten ağlıyor olmak böyle güzel bişey olsa gerek :)

gözünüz aydın canım benim .. Allah tez zamanda hamile haberlerinizi almayı nasip eder ... halayını çekeriz en kısa zamanda inş:)

canım benim ya çok sevindim cidden senin ve eşinin adına
darısı hamileliğini kutlamaya olsun inşallah

gözünaydın
darısı hepimize halaylarımı çekeyim darısı hamilelik haberlerine canım

esmerim yârim için okudum
Allah niyetini gerçekleştirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…