Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tebrikler canım İnşallah buradan hamiş haberini de vermek nasip olsun Cok sevindim hepimiz Allah'ın izniyle kurtulucaz bu dertten, tez vakitte inşallah

Ne güzel bir haber. İnşallah yakında herkes ten böyle güzel haberler duyarız. Hatta hepimiz inşallah 2014 de hamile kalırız. En büyük duam bu benim. Amiiiin.

slm kızlar size bişey sorucam
benım eşim de azosperm biz de bu yüzden tüp bebek tedavisine başladık..
ama bizim doktorumuz eşime hiç ilaç vermedi?
sadece bana ilaçlar verdi?
bununla ilgili bilgisi olan varmı?

Merhaba arkadaşım
eşinde sperm yoksa ne ile tüpbebek yapacaklarmış,
mikrotese ameliyatımı yapacaklar eşine,bu konuda birşey söylemedilermi?

Merhaba arkadaşım
eşinde sperm yoksa ne ile tüpbebek yapacaklarmış,
mikrotese ameliyatımı yapacaklar eşine,bu konuda birşey söylemedilermi?

tatlım ne bıleyım yaa..
benı yumurta toplamaya yanı opuya aldıkları zaman onu da teseye alacaklarmış....meniye sperm gelmiyormuş

tatlım ne bıleyım yaa..
benı yumurta toplamaya yanı opuya aldıkları zaman onu da teseye alacaklarmış....meniye sperm gelmiyormuş

Anladım canım ama ben hemen mikrotese olmanızı önermem,mikrotesedede sperm bulunamayabilir
Eşinin azosperm sebebi bellimi?

Anladım canım ama ben hemen mikrotese olmanızı önermem,mikrotesedede sperm bulunamayabilir
Eşinin azosperm sebebi bellimi?

valla canım artık tedaviye başladık yanı ocağın başında iğnelere başlıcamm...
sebebini bilmiyorum canım..urologa gittiği zaman menide canlı yada ölü sperm bulunamadı dendi bize..
bizde bi kaç merkezle görüştük tüp bebek olması gerekiyor dendi..

Selam kızlarrrrrrr
bugün kontrolümüz vardı ..
ve sezeryan için günümüzü aldıkkkk sonunda
Allah izin verirse 4 ocak olucakkkk..
11 gün sonra kızım kucağımda olucak inşallahhhhhhh..
Rabbime çok şükürrr geldim bu aşamalara sizleree dua edicem doğuma girmeden
inş çok beklemeden sizelrde bu günleri görürsünüz.. :26::26:

Cemremm telefonda konuştuk tatlım ama burdanda yazayımmmm çokk sevindimm cnm benim..
inşallahhhhh bi dahaki sefer çokkkk daaha fazla kaliteli spermleriniz çıkıcak..
bu sene sizin seneniz olurrrrr inş

kızlar benim şimdi çıkmam lazım yarın girip okucam yine sizleri cevaplar için teşekkürlerr

Azospermin çok çeşidi var inmemiş testis,genetik rahatsızılıklar,küçükken geçirilmiş ateşli hastalıklar,kenser nedeniyle radyoterapi,kemoterapi görmek yada çok basit bir tıkanıklık bile olabilir,
Araştırılmadan direk mikro tese yapmak tüpbebek merkezlerinin ve ürologların adeti olmuş artık,
hormonlarınıza falan bakıldımı bilmiyorum hormonala bozuklukta olabilir iğne ilaç tedavisiyle normal yoldan bile sperm çıkmaya başlayabilir
Ama siz karar vermişsiniz,eşine mikrotese yapılacaksa ona ilaç vermezler,sadece seni hazırllarlar,sonrada eşini direk mikroteseye alırlar sperm bulunursa,senden yumurtalarını toplayıp tüp bebek yapacaklar
inşallah eşinden bol bol sperm bulunur bebeğinize kavuşursunuz

canım hayırlı uğurlu olur inşallah
bizde o günleri görür müyüz acep

ya tüp bebek tedavisinde rapor nasıl çıkarılıyor yaa 1 ay geçerlilliği varmış herhalde kafam karışık bilenler yardımcı olabilr mi acaba

canım çok sevindim ne güzel yeni yılda bebeğiniz yanınızda olacak
Rabbim sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin, hiç acı göstermesin bebeğinle mutlu huzurlu bir sene geçirirsin inşallah
artık mis kokulu bebişle birlikte yazarsın bizlere çok sevindim cimcime yakında aramızda olacak desene

canım Rabbim sağlıkla kucağına alıp hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeni nasip etsin inşallah. doğum anında yapılan dualar kabul olurmuş inşallah o an bizlerede dua et canım...

Ayyy inan çok mutlu oldum.:81:ben bıle duygulandım.. Kardeş duaların mucizesi..senın gayretın ve ınnancın sayesınde oldugunu dusunuyorum.. ınşşallah rabbım hayırlısıyla hamılılek haberlerını almayıda nasıp etsın.. Güzel insan dua ile..

Canııım gözün, gözümüz aydın. Maşallah, devamı da gelsin inşallah...

Canım allah nasıp ederse tedavılerımız aynı zamana denk gelcek ... Insallah ıkımızınde hakkında hayırlısı olur

Cemrem canım cok sevındım canım allah devamınıda nasıp etsın canım
Gozun aydın

Flzask canım allahım saglıklı bı sekılde kucagına almayı ve buyutmeyı nasıp etsın canım

ohhhhhh ohhhhhhhh yandan yandannnnnn nazımız geliyorrrrrrrrr
bitanemmmmmmmm onca aydan sonra nihayetttt kavuşuyorsun bebişine
telde konuştuk ama sevincimden buraya da yazayım dedim
allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
inş herşey çok güzel olacak heyecanla bekliyorummmmmmmm kuzumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…