Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydin kizlar
bu sabah sigortadan tüp bebek raporunu aldim 100% karsiliyor.
Insallah ugurlu gelir bu raporda tüp bebege kadar gideriz.
Lütfen kizlar dua edin esim 8 nisan ameliyat olucak sperm çikarsa dondurup tüp bebege geçicez.
çikmazsa bütün emeklerimiz bosa gitmis olucak raporunda bir anlami kalmicak Çok üzgünüm çoook

canim rabbim yardimcin olsun

slm kızlar..........

tedavideki arkadaşlar inşallah kavuşursunuz bebeklerinize allah yar ve yardımcınız olsun

canim insallah cikis olur
canim mesala bizde 6 tane cikis olmustu bizede mi micro tese yapilir

spermin kalitesine bağlı canım iyi kalitede olursa tüp bebek için kullanılır ve mikroteseye gerek kalmaz ama kaliteli sperm değilse yani morfoloji bozukluğu varsa mikrotese ile iyisi aranır...ama sizde çıkış olduya çıkan spermler kalitesiz olsa dahi zamanla kaliteli kendiliğinden çıkabilir,çıkmazsa yine mikrotese yapılır ve bulunma oranı oldukça yüksek olur diye düşünüyorum hiç çıkış olmayanlara göre....

Hayirlisi insallah mikro tese gerek kalmaz kendiliginden normal çikis olur

inşaallah canım..
espoir dikkat ettimde biçok şeyimiz aynı örneğin,bildiğim kadarıyla hormonlar normal bizdede aynı,tıkanıklık olabileceğini söylediler,bizdede aynı,diğer hücre olayı aynı,mikrotese günü aynı hayırlısı bakalım ben bekliyom espoir biz aynı gün hamile kalıp aynı gün doğum yaparız kaydirigubbakcemile3

inşaallah canım..
espoir dikkat ettimde biçok şeyimiz aynı örneğin,bildiğim kadarıyla hormonlar normal bizdede aynı,tıkanıklık olabileceğini söylediler,bizdede aynı,diğer hücre olayı aynı,mikrotese günü aynı hayırlısı bakalım ben bekliyom espoir biz aynı gün hamile kalıp aynı gün doğum yaparız kaydirigubbakcemile3

evet canim benzer taraflar var esimizden dolayi
tekrarlamak için
esimin hormon degerleri normaldi klomen kullandiktan sonra biraz yükselme oldu oda normal dedi kaan aydos.
Genetik tahlil karyotip temiz çikti
Ultrasona gelince tikaniklik olup olmadigina emin olamadilar el muayenesinde epididimden kaynaklana bilir dediler ama ultrasonda kesin cevap veremediler
fakat seprmiogram sifir çikti en son ekim sonunda yaptirmistik ve o zaman lökosit görünmüstü
tek fark esin nisan 8'de mikro tese olacak esim sadece TESE fransa'da oldugumuz için burda sadece tese uygulaniyor maalesef.
Insallah nisan'da ikimiz pozitif sonuç alip tüp bebege geçeriz beraber hamile oluruz çok güzel olur.
Beni hazirlamicaklar peki seni hazirlayacaklar mi ?
Esimde sperm olursa dondurup sonra ileride tüp bebek yapacaklar.

evet canim benzer taraflar var esimizden dolayi
tekrarlamak için
esimin hormon degerleri normaldi klomen kullandiktan sonra biraz yükselme oldu oda normal dedi kaan aydos.
Genetik tahlil karyotip temiz çikti
Ultrasona gelince tikaniklik olup olmadigina emin olamadilar el muayenesinde epididimden kaynaklana bilir dediler ama ultrasonda kesin cevap veremediler
fakat seprmiogram sifir çikti en son ekim sonunda yaptirmistik ve o zaman lökosit görünmüstü
tek fark esin nisan 8'de mikro tese olacak esim sadece TESE fransa'da oldugumuz için burda sadece tese uygulaniyor maalesef.
Insallah nisan'da ikimiz pozitif sonuç alip tüp bebege geçeriz beraber hamile oluruz çok güzel olur.
Beni hazirlamicaklar peki seni hazirlayacaklar mi ?
Esimde sperm olursa dondurup sonra ileride tüp bebek yapacaklar.
yok canım beni hazırlamayacaklar bizdede durum aynı çıkarsa dondurulup sonra ben hazırlanacağım hayırlısı inşaallah...

arkadaslar test sonuclarimizi aldik bugun karyotip temiz cikti buna cok sevindim ,hormonlr dusmus bazilari bazilari yukselmisbisey anlamadik sizde bir yorum yaparmisiniz,genetik testimizde 1 haftaya belli olacak insaallh oda iyi cikar dua edin.
onceki ve yeni hormon testlerini yaziyorum:
8 AY ONCEKI HORMONLAR YENI HORMON TSTLERI: OLMASI GERKEN ARALIK
Estradial:41.60 pg/ml 17.13 ?
Testesterone:7.30 ng/ml 2.44 2.80-8.00
FSH :20.27 IU/L 22.20 1-14
LH: 11.51 IU/L 12.38 1.5-9.2

ULTRASYON:hersey normal diyo
KARYOTIP:temiz
GENETIK:Haftaya belli olacak

8 ay ocekiler
Estradial:41.60 pg/ml
Testesterone:7.30 ng/ml
FSH :20.27 IU/L
LH: 11.51 IU/L

SIMDIKILER:
Estradial:17.13
Testesterone: 2.44
FSH : 22.20
LH: 12.38
OLMASI GEREKEN ARALIK

Estradial: ?
Testesterone: 2.80-8.00
FSH : 1-14
LH: 1.5-9.2

yukaridaki biraz karisik gorunuyoda tekrar yazdim bi yorum yaparmisiniz

8 ay ocekiler
Estradial:41.60 pg/ml
Testesterone:7.30 ng/ml
FSH :20.27 IU/L
LH: 11.51 IU/L

SIMDIKILER:
Estradial:17.13
Testesterone: 2.44
FSH : 22.20
LH: 12.38
OLMASI GEREKEN ARALIK

Estradial: ?
Testesterone: 2.80-8.00
FSH : 1-14
LH: 1.5-9.2

yukaridaki biraz karisik gorunuyoda tekrar yazdim bi yorum yaparmisiniz

lamyay esinin karyotipi temiz çiktigina sevindim insallah genetikte öyle olur
hormon tahlilerine gelince FSH ve LH'ta yükselme var
testosteron baya bir düstü
tahlilerine bir anlam veremicem çünki anlamiyorum
fakat sende fark etmisindir FSH ve LH sinirin üzerinde ve yükseldi

Günaydin kizlar
bu sabah sigortadan tüp bebek raporunu aldim 100% karsiliyor.
Insallah ugurlu gelir bu raporda tüp bebege kadar gideriz.
Lütfen kizlar dua edin esim 8 nisan ameliyat olucak sperm çikarsa dondurup tüp bebege geçicez.
çikmazsa bütün emeklerimiz bosa gitmis olucak raporunda bir anlami kalmicak Çok üzgünüm çoook

espoircim bizimde karsilayacakti sigortamiz ama olmadi iste ooofff.
ben cok üzüluyorum olummsuz sonuz aldik biz cünki.canim sen üzülme simdik bosu bosuna ne olacagini bilmiyorsun suan
insallah guzel seyler olur sperm bulunur hamile kalirsin banada umut olursun

Espoir canım bizede kaan hoca 8 nisan dedi yani eğer o zamana kadar çıkış olmazsa 8 nisanda mikro tese yapılacak rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canim insallah ameliyata gerek kalmadan cikis olur
allah yardimciniz olsun

arkadaslar test sonuclarimizi aldik bugun karyotip temiz cikti buna cok sevindim ,hormonlr dusmus bazilari bazilari yukselmisbisey anlamadik sizde bir yorum yaparmisiniz,genetik testimizde 1 haftaya belli olacak insaallh oda iyi cikar dua edin.
onceki ve yeni hormon testlerini yaziyorum:
8 AY ONCEKI HORMONLAR YENI HORMON TSTLERI: OLMASI GERKEN ARALIK
Estradial:41.60 pg/ml 17.13 ?
Testesterone:7.30 ng/ml 2.44 2.80-8.00
FSH :20.27 IU/L 22.20 1-14
LH: 11.51 IU/L 12.38 1.5-9.2

insallah canim genetik teste iyi cikar
canim senin esin bildigim kadariyla tese olmustu bu tesler o zaman yapilmadimi

ıı AKŞAMLAR KIZLAR LAMVAY SONUCLARINIZ ii maşalah kızlar ya eşim bazen akşam yemegine evde olmuyo o zaman proxeedi tok kullansa olurmu

ii akşamlar kızlar güzel hadisler için çok teşekkürederim harf harf sindire sindire okudum
harzemciğim Allah yardımcın olsun bendede bi kaynana var seninkinin tozunu atırır napalım başa gelen çekiliyor ay biz sorunlu olsak Allah bilir neler yaparlardı hala hazırda böylelerken buarada höthöt muhabbetine çok güldüm ya zaten bidahada girmedi sanırım
belgin napıyon kız sende kaynananla oturuyordun anam ii olsa kahırları çekilirde lahmacuncu küregi gibi dilleri olunca bide çekilmiyor
buarada ben daha iyiyim çok şükür toparladım kendimi

ii akşamlar kızlar güzel hadisler için çok teşekkürederim harf harf sindire sindire okudum
harzemciğim Allah yardımcın olsun bendede bi kaynana var seninkinin tozunu atırır napalım başa gelen çekiliyor ay biz sorunlu olsak Allah bilir neler yaparlardı hala hazırda böylelerken buarada höthöt muhabbetine çok güldüm ya zaten bidahada girmedi sanırım
belgin napıyon kız sende kaynananla oturuyordun anam ii olsa kahırları çekilirde lahmacuncu küregi gibi dilleri olunca bide çekilmiyor
buarada ben daha iyiyim çok şükür toparladım kendimi

kızlar nasılsınız yahuuu..........
beni soran olmasada ben gelip bir sizi okuyorum ya.....bakın size ne diycem........geçenlerde bize bir ilaçtan söz ettiler demiştim yaa........belki hatırlayanınız vardır................adı geldi bugün......PADUTİN.................yalnız ben biraz bakındım içerigi müslümanlar için pek uygun degil gibi...........eger sizlerde bişeyler bulursanız bu ilaçla ilgili yazın..........bazı doktorlar mutlaka kullandırtıyorlarmış.......

Back
X