Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım sonuçları yazıyorum fsh:18,79 prlaktin:11,96
alfa-fetopro:2,31 estradiol:20
t.testesteron:1,24 bize söyledikleri hormon değerleri biraz düşük...öylemi sencede canım? ama g.testteki konulan teşhis p.testis yetmezliğine bağlı kromozom bozukluğu klinefelter sendromu

jklm gittin heralde arkadaşım...buarada yazdığın yazı o kadar anlamlı canım şu kötü ruh halimde bana epey moral oldu...HARZEMCıĞıMıNyazdıklarıda öyle..teşekkür ediyorum..dediğin gibi önceleri çok pozitiftim ama sanki bu ameliyattan sonra sanki tüm enerjim gitti..hiçbişeyden tat alamıyorum..oysa tüm olumsuzluklarada hazırlamıştım kendimi......umut olsun ve espoir daha önceki soruları gecikmeli oldu kusura bakmayın kızlar...sonuçlar hakkında bilgisi ve fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Bide harzem şu kaynanana acaip gıcık oldum..ne kadar terbiyesiz bi kadınmış ya...seni alttan alıp moral vereceğine bide utanmadan başka bi kadından bahsediyo..zaten sinirlerimiz iyice gevşemiş elime verselerde bütün hıncımı ondan alsam

gunaydın arkadaslarım nasılsınız?EBRULI canım fsh nız yuksek.fsh en fazla 13 olmalı testesteronunnuz da dusuk cunku en az 3 olmalı.tabıı yuksek olursa daha ıyı zaten klinefelterlılerde fsh maalesef yuksek oluyr canım.Ama sen 47 xxy klenefelter hastalıgını arastr canım.o cok onemlı cıddı bır rahatsızlık:(allah yar ve yardımcınız olsun hepımızın ınsaalah

tamam canım benim çoook sağol ilgin için canım.......ama dediğin gibi araştırıcam belki bu konuda işinin ehli iyi bir dr buluruz.ama açıkçası benim çok fazla umudum yok yalnız şu kök hücre olayına çok taktım kafayı ....belki ondan bir umut ışığı olur bize...
ZAMANcım moralinin iyi olmasına çok sevindim ....inan sen iyi olunca bende iyi oluyorum...

tamam canım benim çoook sağol ilgin için canım.......ama dediğin gibi araştırıcam belki bu konuda işinin ehli iyi bir dr buluruz.ama açıkçası benim çok fazla umudum yok yalnız şu kök hücre olayına çok taktım kafayı ....belki ondan bir umut ışığı olur bize...
ZAMANcım moralinin iyi olmasına çok sevindim ....inan sen iyi olunca bende iyi oluyorum...

canım ozeldem msj mı aldın mı?bu ısın ehlı kaan bey ve emre bakırcıoglu baskada yok .yıne konusuruz canım.kıb aeo

aldım canım aldım...bende doğru bi hastane ve dr araştırıyorum.ama tekrardan ne zaman başlarız hatta başlarmıyız hiç bilmiyorum...gücümüzü cesaretimizi yeniden toplayabilirmiyiz?..seninde dediğin gibi bizim durum dahada zor çünkü... zaten bizede 2.de yüzde 10 şans verdiler...ama olursada risk faktörlerden bahsetmediler canım...of ne kadar zor işler yaa...medicana ya gitmiştik bu hastaneden önce süha hocaya...ürolog dr da gördüğüm kadarıyla iyidi , ama bu sitedende baktım pek memnun olan yok oradan.galiba dediğin gibi en iyi dr lar emre bey ve kaan hoca...

espoircim aksam sen görünmüyordun bende ciktim seni cikti diye kusura bakma

valla bende bilmiyorum ne zaman gidecegimizi kafam cok karisik

önemli degil canim
bende bir varim bir yokum
neden kafan karisik türkiye'ye gitmicektiniz ne oldu yoksa karar mi degistirdiniz

canim ben anlamadim bu isi niye teseden önce olacak testleri sonraya biraktilar
cok önemli testler bunlar.
neyse canim insallah bundan sonra hersey güzel olur

sonraya birakmadilar biz doktora gittik cocuk olmuo diye tup bebek merkezi bir carsamba gunuydu,esime spermiogram yaptilar sperm yok dediler biz sok olduk,bir hafta sonra tekrar gittik spermiogram yaptilar tekrardan yine birsey cikmadi,2. spermiogramdan 3 gun sonra yani cumartesi gunu tese yaptilar.yani bizim boyle biseyden haberimiz yoktu,doktor %100 cikar dedi,biz bukadar zor bir rahatsizlik oldugunu bile bilmiyoduk,10 gun icinde hayatimizin en agir gunlerini yasadik ,ben bu steye uye olduktan sonra ogrendim hormonlarin onemli oldugunu,bizim akilli doktor iste amannnnnn canim cok sikiliyo ogunleri hatirlayinca,birde esimde bende universite mezunuyuz falan filan ama hayatimizin en cahilce hatasini yaptik ,o zamani dusunnce kendimi kormusum diyorum cidden simdi cok sasiriyorum nasil yaptik diye.oyle isteeeee insaalllah rabbim bizede butun herkesede verecek butun kalbimle inaniyorum eger o isterse olur istemezse olmaz.o istemezse bir yaprak bile dusemez,bu yuzden canim cok sikildiginda benim vekilim Allah diyorum ben herseyimle ona dayanmisim diyorum o ne uygun gorurse,cok aci gercekler ama kaderimiz:1no2:

lamyaycim gecmis olsun insallah önemli biseyin yoktur

ya goguslerim cok agriyor,ilk doktora gittigimde baska birseyden gitmistim yine gogusle ilgiliydi,memgrofi cektiler,onu cektikten sonra gogus agrilarim basladi,kucuk bir kitle buldular ama ne yazikki bu doktorlar hic biisey degil falan dediler yine ama aciyo ve akinti var ,birde bu sene bu azoyu cok jkafaya taktim oda ciddi tetikledi ,turkiyede ilk isim gogsumden doktora gitmek ,onerebilecegin iyi bir doktor varmi gogusle ilgili istanbulda yada ankarada

sonraya birakmadilar biz doktora gittik cocuk olmuo diye tup bebek merkezi bir carsamba gunuydu,esime spermiogram yaptilar sperm yok dediler biz sok olduk,bir hafta sonra tekrar gittik spermiogram yaptilar tekrardan yine birsey cikmadi,2. spermiogramdan 3 gun sonra yani cumartesi gunu tese yaptilar.yani bizim boyle biseyden haberimiz yoktu,doktor %100 cikar dedi,biz bukadar zor bir rahatsizlik oldugunu bile bilmiyoduk,10 gun icinde hayatimizin en agir gunlerini yasadik ,ben bu steye uye olduktan sonra ogrendim hormonlarin onemli oldugunu,bizim akilli doktor iste amannnnnn canim cok sikiliyo ogunleri hatirlayinca,birde esimde bende universite mezunuyuz falan filan ama hayatimizin en cahilce hatasini yaptik ,o zamani dusunnce kendimi kormusum diyorum cidden simdi cok sasiriyorum nasil yaptik diye.oyle isteeeee insaalllah rabbim bizede butun herkesede verecek butun kalbimle inaniyorum eger o isterse olur istemezse olmaz.o istemezse bir yaprak bile dusemez,bu yuzden canim cok sikildiginda benim vekilim Allah diyorum ben herseyimle ona dayanmisim diyorum o ne uygun gorurse,cok aci gercekler ama kaderimiz:1no2:

üzülme canim bu tedavinizde iyi seyler olur insallah
sizde hemen tese yapmislar..biz hemem hemem bir yil bekledik butun testlerin sonucunu almadan teseyi yapmadilar ama bizdede bir tedavi uggulanmadi tedavisi yok dedi doktor o ilk gúnler cok zordu simdikte zor gun gectikce zorlasiyor cok üzülüyorum bende ama hersey allahin elinde o ol demedikten sonra olmaz allah hepimizin yardimcisi olsun

ya goguslerim cok agriyor,ilk doktora gittigimde baska birseyden gitmistim yine gogusle ilgiliydi,memgrofi cektiler,onu cektikten sonra gogus agrilarim basladi,kucuk bir kitle buldular ama ne yazikki bu doktorlar hic biisey degil falan dediler yine ama aciyo ve akinti var ,birde bu sene bu azoyu cok jkafaya taktim oda ciddi tetikledi ,turkiyede ilk isim gogsumden doktora gitmek ,onerebilecegin iyi bir doktor varmi gogusle ilgili istanbulda yada ankarada

gecmis olsun canim üzülme insallah kötü bisey degildir bak doktorda demis kötü degil diye ama sen ginede ihmal etme.. önerebilecegim bir doktor olsa söylerdim ama yok

önemli degil canim
bende bir varim bir yokum
neden kafan karisik türkiye'ye gitmicektiniz ne oldu yoksa karar mi degistirdiniz

yok canim denistirmedik kaan aydos gelsenizde ayni seyleri soyleyecem dedi
aslinda gitsek daha iyiydi oda ole soyleyince bilemedik napacagimizi.. bakalim su ilac bir gelsin icsin bir ay sonra tahlil olacak ondan sonra ne olur bilmiyorum

nasılsınız kızlar
nazmiyeciğimin dediği padutin 100 ke adlı ilaçı araştırdım da biraz şimdi kızlar bu ilaç domuz pankereasından yapılıyor buyüzden caiz olmaya bilir türkiyede satışı yasal olarak yasak ama eczaneler getiriyor yada tanıdık varsa almanyadanda getirtenler oluyor sahtesi oldukca yaygın bi ilaç oyüzden güvenilir bi yer olması lazım bu ilaçın azolularda kullanıpta sonuç alan olmamış ama sayısı az ve hareketi yavaş olanlarda birden sayıyı ve hareketi yükselttiği görülmüş emre bey bu ilacı azolulara kesinlikle önermiyor sayı olanda işe yararmış yani özetle kızlar spermin çogalmasında anı olarak etkileri var ama sperm yoksa çıkartırmı bilinmez araştırmadan önce baya umutlanmıştım hani acaba olurmular gene başlamıştı ama nebilim işte sonuç bu

hayırlı günler..........

zamancım iyi etmişsin araştırmışsın ilacı canım tamamen caiz olmayan bir ilaçmış allaha büyük konuşmuyorum ama fayda bile etse kullandırmazdım eşime zaten kendiside kullanmaz 5 vakit namazını kılan biridir........o yaratığın olduğu hiç bir şey caiz değil ama biz bilmeden çoğu şeyde yediriyor kullandırıyorlar adi insanlar günahları onların boynuna eğer öğrendiysem kesinlikle yemiyoruz kullanmıyoruz bile bile günaha girmek istemem.......neyse.....

eşimle pazar günü gezdik dolaştık başbaşa sahilde gitmedik kaynanatörün akrabalarının yanına çatlamıştır.......

herneyse eşim seneye tedaviye başlayalım gerekirse bir daha ameliyat olurum aynı acıları çekerim ister olsun ister olmasın umrumda değil allah nasip ederse olur inşallah bir kez daha denicem dedi hemde ben birşey söylemeden kendi isteğiyle bende seneye kadar biraz toparlanmışta oluruz inşallah denemek nasip olur dedim........ben birkaç yıl erteler diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş..........rabbim inşallah yüzümüzü güldürür nasip eder hayırlı bir evlat bütün arkadaşlarımada tabii versede vermesede sonuç ne olursa olsun rabbimden gelen herşeye binlerce kez şükür sonuçta öylede böylede hayat devam ediyor ........
kurban olduğum allah bu yolda emek veren bütün kullarının ümitlerini boşa çıkarmaz inşallahhhhh

Back
X