eyinas 63 canım ya okumuşsundur yazdıklarımı daha yeni umut aramaya başlayacağız ve hiç tedavi görmedik.Bİr yerden değil doğru yerden başlamak isteriz.Benim bu iğneler hakkında bir bilgim yok.Ama benim de kafamda bir sürü soru işaretlerim var.Endişelerim var.Yanlış bişey yapmak istemiyorum.Celalettin hocayada tedavi için karar vermedik.Sadece bir görüşme kararı aldık eşimle.Ama arkadaşım kafam karışıyor.Ben senin daha önce yazdıklarınıda okudum ve kimsenin kötülüğünü istemediğini düşünüyorum ve sana hak veriyorum.Tedaviniz inşallah güzel geçer ve yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah
canım tedavinde rabbim kolaylık versin.çok zor bir süreç karar vermek.yanlış tedavi olmaktansa olmamak daha iyi bana göre.
biz bazı değerleri alt üst etmişiz.eşim iğneleri yerken ona ne kadar zaraı olduğunu fark edemedim.gözlerim körmüydü kulaklarım sağırmıydı.benim için kim ne düşünürse düşünsün ama rabbim şahitki ben hepimizin sabırla değil bir an önce anne olmasını istiyorum.
bu hepimizin hakkı.anne olmak için neden sabırsızlanmayayım.kimsenin bana sabırsız demeye hakkıda yoktu.oysa çok sabırlıydım.10 yıl boyunca her ay eşimin iyileşip anne olma heyecanını yaşadım.
kaç bayram evladsızlıkla sınandım.kaç anneler günü kaç babalar günü.bu günlerden nefret ettim.herkesin dört gözle beklediği günleri ben tuvaletlerde ağlayarak geçirdim.benim kimsenin yanında ağlamaya hakkımda yoktu.kalbime taş basıp dik durmalıydım.
kimse yıkıldığımı görmemeliydi.
ben evladımı kucağıma alana kadar sabırsızlanacağım.hep yaşım genç dedim ama şimdi alarm çalıyorum yaşım geçiyor.yeryüzünde ne kadar anne baba olamayan bir insan varsa rabbim hepsine ve hepimize yaşatsın bu üstün duyguyu.
sana özelden yazacağım