- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
cnm hoşgeldin ya nerelerdesin sen kaçakMerhaba arkadaşlar.
eski üyelerdenim bende. yeni gelen o kadar çok arkadaşımız olmuşki. allah herkese şifa versin.
biz yaklaşık 15 aydan beri celalettin hocada tedavideyiz. bu zamana kadar canlı spermlerle karşılaşmadık. ama germ hücre oranlarımız günden güne artıyor. ama işte lökosit oranımız çok fazla.onuda halledersek inşallah canlılar çıkacak.
hormonlarımızada çok güzel seviyeye getirdik çok şükür.şuan çıkmamasının sebebi eşimin stresli olması.
çok zor günler geçirdik. çok şükür atlattık allahım inşallah bir daha göstermez o günleri.
o zorlu günlerde tedavi filan aklıma bile gelmedi. herşey boş olursa olur olmazsa olmaz.
çocuğum olmuyor diye kendimi yiyip bitirmiyorum. sonuçta ben eşimle severek evlendim. çocuğum olmuyorsa bu eşimle benim imtahanımdır. eğer biz birlikteysek gerisi boş..
napalım kısmetimizde ne varsa onu yaşarız. geziyoruz tozuyoruz. mutluyuz çok şükür. kendimi karalara bağlayamam. olursa allahın nimeti olmazsada allahın takdiri...
hiçbirşey dünyanın sonu değil. Allah sağlık versin huzur versin en önemlisi..
Burdaki herkese allah hakkında hayırlı ne ise onu versin. 2014 yılı hepinizin dikelerinizi gerçekleştrsin inşallah.
Özellikle tanıdığım arkadaşlarım cemrem cervan denizbulut vck allah hepinizin hakkında hayırlısını nasip etsin.

ah cnm sıkıntılar hiçç bitermigüzelim olsun eşinle yuvan hep mutlu osun tabbiki bebişinde gelsin sağlıkla inşlh güzelimm ara sırA GEL YAHU ÖZLETME KENDİNİ KIZ

CNM GEÇMİŞ olsun bende fenayım grip beni ne hale getirdi anlatamam..cnm etkilenmek normal ama sen kendi bildiğini oku derim güzelim..kim ne derse desin hepimiz< burda anne olmak için çabalıyoruzz...Ya inanin cok hastayım yerimden kalkamiyorum ve sürekli yazılanları okuyorum okudukça kafam karışıyor okudukça moralim bozuluyor. Aceba diyorum burayı okumakla hata mi yapıyorum. Her yazilandan etkileniyor herbirine hak veriyorum. Ama en son şunu anladım ki hickimseye gözü Kapalı teslim olmamamiz gerekiyor. Sürekli sorgulamak araştırmak ve mantığa akla uygun olanı yapmak gerek. Çünkü bu hayati bir konu ve şakası yok. İnanın en bastan beri gittigim her doktoru resmen bunalttim sorularimla. Bir test yaptiracaksak sonuclarinin ne anlama geldigini önceden araştırdım hep. Sonuçları aldiktan sonra doktor görmeden ben yorumunu yapiyordum düşünün artık. Hatta esim sakayla karışık sen zaten doktorun soylediklerini ondan once bana söylüyorsun biz niye doktor doktor dolasiyoruz ki sen varsın ya diyordu. Ve esim sağolsun ne dersem yaptı bana güvenip. Ama her gittigim doktora ilk söylediğim şuydu : çocuk sahibi olmak benim icin onemli ancak eşime zarar gelmemesi daha önemli. Çocuk icin ona zarar verecek bir tedavi kabul etmiyorum diyordum. Bundan sonra da aynı mantık ve sorgulamayla devam etmeye hangi doktor olursa olsun eşime zarar veren bir tek ilaçta tedaviden vazgecmeye hazırım.

evlilik yıldönümbugün evlilik yıl dönümümüz
7 yıl savaşla geçen bir süreç
sonu ne olur bilmiyorum
ama korkularım var malum biliyorsunuz eşimin bir testis karın boşluğunda ve kanser riski çok yüksek kaan hoca ve semih özkan 3 aydan fazla kullanmanın eşimde %90 kanser anlamına geliceğini söylemişti hatta kaan hoca iğneleri bile vermemişti
kızlar eşimin betahcg sonuçları acayip yüksek çıkıyor celalettin hoca sorun yok diyor ama napsam bilemedim
ün kutlu olsun şekerim:123::123::123: cnm o betahcg yi bence başka dr.a da söyleyin için rahat etsin