ah cnm ya oda geçer inşallah..:26:
giddik cnm bugün cumartesi 8:30 da orda olucağızzz ..:18::18::18::18:
ahh uyku nerde bugün 2 saatlik uykuyla duruyorum gece hiç uyuyamadımm.
şimdiden alıştırıyor zaten cimcimeeee uykusuzluğaa
öyle işte cnm.
dırı dırınnn sonn 3 günn
öyle işte cnm.
dırı dırınnn sonn 3 günn
kızlar eşim dün hocanın yanına gitti son testleri gösterip ne yapalım diye
menogonu 2 toz bi su olarak yapıyorduk şimdi 1 toz 1 su olarak iğne yapın deöiş pregly de 2500 olarak hafatda 3 güne çıakrmış
ersel beyin ilaçlar bitince subat başında bi daha görüşelim demiş şimdilik bu kadar
canım ben sana 2045 tane okuyup bağışlamıştım okumadıysan sen eksik oku canım Allah niyetini kabul etsin böyle dualaşmamıza sebep olman hürmetine Rabbim tez zamanda hayırlısından muradına erdirsin inşallah
Kızlar bugün celalettin hocayla görüşmeye gittik,sonuçları konuşamamıştık,sonuçlarımızın çok iyi olduğunu söyledi,iğne dozlrını değiştirmedi.
iğnelere ek olarak;
Com vitex
argi men
citrus aurantium verdi.
Ersel beydende laminin çözücü isteyin dedi
Ayrıca hoca mesaj gönderemiyorum 3 kişide daha olumlu sonuçlar aldık dedi, 2si hipolu arkadaşlardan,biri testis kaynaklı azolulardanmış,
Canim flz ve huzuryolu icin okudum bide mesaj atiyorum aliyormusun acaba ;-)
öyle işte cnm.
dırı dırınnn sonn 3 günn
Canimcim senin icin lem yelidlerimi okudum Rabbim kabul etsin gonlunun muradini en kisa zamanda once gobusune sonra kucagina versin insallah.....yeni yil guzel haberlerin, mutluluk gozyaslarinin,huzurun, sagligin yili olur insallah....
canım ben ilkbahar ilkbahar,mavi menekşe ve senin duanı okudum Allah kabul etsin Rabbim bu 2014 yılında bizlere iyi ve hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah
menogonu 2 toz bi su olarak yapıyorduk şimdi 1 toz 1 su olarak iğne yapın deöiş pregly de 2500 olarak hafatda 3 güne çıakrmış
ersel beyin ilaçlar bitince subat başında bi daha görüşelim demiş şimdilik bu kadar
cnm yeni ilaçalrınız hayırlı bolll kaliteli spermler getirsin sizeeeee
dün eşimde dr.daymış yanındaymış hocanın hatta eşim bi çiftten bahsetti galiba o çift sizdiniz cnm
evet ya hasat oldum aman kimseler olmasın sakınnnnn:26:
cnm merhaba inşlh bu yıol hepimizin yılı olsun azoluların yılı azonun sona erişi olsunn
benim eşimde yaklaşık 1 yıldır celallettin hocada tedavide. bizde azosperm hastasıyız eşim 2 kere ameliyat oldu sonuç sercolly cell çıktı eşim hocaya ilk muaynesinden sonra varikose loldugu anlaşıldı ve ameliyat oldu ardından hocada 3 ay tedavi gördük ve 1 milyon hücre oluştu ve bi 3 ay daha tedavinin ardından yani yaklaşık 6 ay soınra 6 tane sperm bulundu şlimdi eşimde tek tük sperm çıkışı var onları çoğaltıp kaliteli hale getirip tüp bebek yapmayı düşünüyoruz kısmetse bence bi gidin gürüşün istbuldaysanız şifa bulasınız inşlhhh
tamam canım eksik okurum ben sorun olmaz
amin amin amin canım dualarına yürekten amin diyorum...
hepimiz kavuşalım inş. bebişlerimize.....amin.
RAbbim hepsini şifa kılar eşine inş ve yeni yılda hamişler kervanına katılırsın amin....
dualarım hepimiz için .inan önce sizler sonra kendim için........
canım mesaj derken.....
özelime baktım ama yeni gelen mesajım yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?