Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim huzuryolu mavimenekse ilkbahar ilkbahar ve senin lem yelidlerinizi okudum allah kabul etsin 2014 hepimize bol spermler hayirli evlatlar getirsin insallahhhh sonsuz icinde simdi okuyorum onuda okundu yazabilirsin ins.canim

Allah razı olsun canım .
inş inş hepimiz kavuşacağız .....
canım hiç birşey için moralini bozma...
eyinasa yazdıklarını okudum .
ağzına sağlık. haklısın sonuna kadar yazdıklarına katılıyorum.......
iyki varsın canımmmmmmmmmmmm

HUZURYOLU İÇİN 70 BİN LEM YELİD

NİYETİ: Arkadaşımız HAMİLE .Rahat bir hamilelik geçirip hayırlısıyla evladını kucağına sağ salim almak.

21 aralık cumartesiden ----------------------- 23 aralık pazartesi saat 22.00 ye kadar

Nurusima81 ……………………………………= 2300 …….=okudu
Durudenizderya ………………………………...=2260 ……….=okudu
Ucubirarada ……………………………………. = 2045 ……..=okudu
flz01 in eşi ………………………………………=2045 ……..=okudu
Alev99 …………………………………………..= 2045 …….=okudu
Lamyay ………………………………………….= 2045 …….=okudu
Nilda015 ………………………………………….=2045 …….=okudu
Aruna ……………………………………………=2045 ………=okudu
Balım1905 ……………………………………….= 2045 …….=okudu
Ervae ……………………………………………=2045 ………=okudu
Bengusuu ……………………………………….=2045 ……..=okudu
Doğadandeva ……………………………………=2045 ………=okudu
Papatyainci ………………………………………=2045 …….=okudu
Papatyayarim ……………………………………=2045 ……..=okudu
Dermannnn ………………………………………=2045 …….=okudu
Ecrin23 ………………………………………….= 2045 …….=okudu
gulerim …………………………………………= 2045 …….=okudu
Bbmm ……………………………………………= 2045 ……=okudu
Ecrin_bebek ……………………………………..=2045 …….=okudu
Eda09 …………………………………………….=2045 ……=okudu
Ese44 ……………………………………………=2045 …….=okudu
Esma …………………………………………….= 2045 …….=okudu
Esmerimyarim …………………………………..= 2045 …….=okudu
Flz01 ………………………………………….…= 2045 …….=okudu
huzuryolu ……………………………………….= 2045 …….=okudu
İlkbahar_ilkbahar ……………………………….= 2045 ……=okudu
Mavimenekşe ……………………………………=2045 …….=okudu
Pıtırcık_43 ………………………………………= 2045 …….=okudu
Sonsuz__ ………………………………………..= 2045 ……..=okudu
Umut99 ………………………………………….=2045 ……..=okudu
Yase2 ……………………………………………= 2045 …….=okudu
Yeşil34 ………………………………………….= 2045 …….=okudu
Zaman …………………………………………….=2045 ……=okudu
Sağanak …………………………………………. = 2045 …….=okudu
Sewwgi…….. listeden kısa süreliğine ayrıldıııııııııııııııııııııııııııııı

canım lem yelidlerin bitti. inş kolay bir hamişlik geçirirsin veeee sağlıklıca kucağına alırsın bebişini.amin...

DUAMIZ
Allahım!
Okumuş olduğumuz LEM YELİD ‘İ yüce katında kabul eyle,
O’ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.)ruh-u şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Ya Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle.

Yerleri vegökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldik, senden diliyor ve dileniyoruz,
Eşlerimize şifa ver. hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ.MUHAMMED MUSTAFA(S.A.V)hürmetine, HUZURYOLU nikli arkadaşımıza ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyoruz. AMİN.

Allahım Huzuryolu nikli arkadaşımızın hamileliğini kolay geçir ve evladını sağ salim kucağına almasını sağla.amin.

canim benim iyiki sizlerde varsiniz burda birbirimize dua etmek icin dertlesmek icin bildiklerimizi paylasmak icin variz keske böyle olaylar yasanmasa ama malesef oluyor iste ama hepinizden allah razi olsun bicok seyi burdan ögrendim ve sizler sayesinde ilk defa tedavideyim ve herseye ragmen cok mutluyum

başrol oyuncuları sahneye geçmiş.sen benim kişliğimi beğenmiyosun ama kaale alıp cevap yazıyorsun.haddini bil ben senin kişliğin hakkında tek bir kelime etmiyorum sende edemezsin.bu yazdıklarını sana yakıştırıyorum çünkü başroldesin.ben buraya bir şey yazarken sana danışmadım kusura bakma.eğer sana sorsaydım senin dediklerin gibi yazardım.sen bana çamur atma hangisi yanlış onu söyle.evet ne kadar ödediğimi yazdım.sizin gibi kalkıp bağış ve hediye alan birine devlet has.çalışıyor beş kuruş para almıyor diyemiyorum kusura bakma.ben bunu profa özel muayene ve dışardan verdiğim hormon diye yazdım.sizin gibi pembe pancurlardan bakamıyorum çevreme.hem neden hemen avukatlık yapıyorsun.hatırlıyormusun biz seninle bu durumu daha öncede yaşamıştık.sen yine olanı olduğu gibi yazmamıştın.
kaan hocaya senin kadar çamur atanı görmedim.ve şunu söylüyorum.kim sağlığımla oynarsa aynısını yaparım.kendini kandırma pıtırcık hanım testojel,nebido,sustanon.hangisi masum.hangisini kullanırsan kullan geçmiş olsun.bir zamanlar kaan hoca için pasta tarifi gibi herkese aynı tarifi veriyor diyen kimdi.tese yapan doktoru yerden yere vuran kimdi.herkese sakın tese olmayın biz olduk sakın olmayın diyen kim.
sana bu son yazımdır pıtırcık.sen bana tedavini savun.hernedense celallettin peru birtek sana söylemiş nebidonun hazır testesteron olduğunu ve vücudu durdurduğunu.bana söylemedi.bende hastasıydım.sana söylenenler değil bana söylenenler önemli benim için.neden insanların araştırmasına izin vermiyorsun.neden böyle şeyler yazıldığında hemen başrol oyunculuğu yapıyorsun anlamadım.benim çevremde onlarca fakirim var sen merak etme.ben hayrımı nereye yapılacağını biliyorum.bu illa dışardan gelen öğrenci olmak zorunda değil.hatırlıyormusun ben ilk gittiğimdede fıstık baklava istemişti hoca.ne demiştin:belki birine verecek belki ihtiyaç sahibine verecek belkide hastasına verecek demiştin.ozaman gidip kendi alacak kendi hayrını yapacak beni beklemeyecek.bu nasıl bir bağış anlamadım.ben daha sonuç bile almamışım daha muayene olmamışım bir sperme hasretken benden sanki bir başarı varda bağış bekliyor.dese ben tedavini yapacağım ama sperm görürsen allah için yardım et ammena.bunu siz burda yazmadınız.arkadaş azospermdi hocanın numarsını verdim aramış.daha ilk gidecek hastaya kalkıp remziyi ara denmez.ne demek eft yaptınızmı.daha hasta seni görmemiş muayene etmemişsin.ben neden hocam durumum yok diye açıklama yapayım.allah rızası olan yerde para geçmez.allah diyorsun.ben sohbetemi gidiyorum yardımda bulunayım. burda biri celallettin hocaya gitmek istiyorum dediğinde sizin gibi özelden msjlar yağdırmıyorum.allah öyle adaletliki banada yanlışlıkla övgü msjları geldi.ben şifamı arıyorum hangi doktorla şifamı bulursam onu överim tabiki hepimiz öyle değilmi.senin önceki msjlarında önceki doktorları övdüğünü değil aksine hakkını helal etmediğini yazıyorsun.neden onlardan allah razı olsun diye bahsetmiyorsun.bunları yazmasaydım hoca belki dozları düşürmeyecekti hastalarına.testesteron düşünce sustanonu basacaktı sende tülayda olduğu gibi.sen kobaylığı kabul etmiş olabilirsin ama ben kabul etmiyorum.sen doktora güvenip inanabilirsin ama bana sakın baskı yapma.İNANMIYORUM.
selahattin çayana sakın ama sakın gitme çok hatrın kalır.sadece bu tedaviyi bir doktor yapmıyor değilmi.bundan bu kadar öfken.bundan sonra ne yazarsan yaz seni kaale alıp cevap vermeyeceğim.çünkü:
ÖNCE LAFA BAKARIM LAFMI DİYE SONRA SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE misali.sen çamur atmaya devam et.sende doktorun gibi kuyruğun sıkışınca hakaret ediyorsun.eee körle yatan şaşı kalkar.yazdıklarımı bu kadar önemsiyorsunki bana cevap veriyorsun.

neden yazdıklarınla çelişiyorsun.daha düne kadar diyordunki tedavisinden sonuç almayınca hoca için böyle yazıyor.bu günde diyorsunki hoca hakkında en başından beri böyle yazıyor.hangisi doğru.

Arkadaslar ne olur o doktor bu doktor dıye tartısmayın ne olur
Herkes bı umudun pesınde burda.. Kım hangı doktorda tedavı olmak ıstıyorsa kıme ınanıyorsa o doktorda tedavı olsun
Buraya gırıyorsak bırbırımız le dertlesmeye gırıyoruz sıkıntımız azda olsa azalıyo konusunca
Bızı bızden baskası anlamıyo ne olur yapmayın.....benımde ıcımden boyle gectı yazmak ıstedım

Son düzenleme:
ayrıca her nedense baharla filizi aylar sonra savunmak sanamı kaldı.onlarla zamanında birbirimize söylememiz gerkenleri söyledik.onlar kalkıp bunları yazsa anlıyacağımda senin gibi bu konunun dışında olan birinin aylar önceki olayı yazması senin kişiliğinle bağdaşır.sen hocayı savunma burak hoca kendini savunsun.hoca tedavisinden emin olsa meaile msja cevap verir.sana şunu söylim.androloji derneği başkanı prof selahattin çayan eşime çok şanslı olduğumu ve eşimin tedavisinde benim bu bilgilerimle daha fazla hataya düşmediğimizi söyledi.bu tedavi daha fazla sürseydi eşimin durumunun daha kötü olabileceğini söyledi.ne mutlu banaki hem iyi şeyleri hem kötü şeyleri görüp yazabiliyorum.

senin için okudum canım
Allah niyetini gerçekleştirsin

çok haklısın canım.önce insanın insana tahamülü olacak.pıtırcık çamur atmanın marifet olduğunu sanıyor başka bir şey değil.burda herşeyi yazmamı istemiyorlar.dertleri bu.beni tanımayan benimle bir kere sohbet etmeyen kişiliğime laf söylüyor dönüp kendine bakmıyor.oysa tencere dibin kara seninki benden kara.

burda allah aşkına hangimiz daha önce sonuç almadığımız doktorları yargılamıyoruz,hangimiz suçlamıyoruz.bunların benim kişiliğimle alakası ne.1 yıl sonra hormonların düzelmesi gerekirken aksine daha kötü olması benimmi suçum.suçlu benmiyim.ben mi ilaç ayarımı yapıyorum.daha bir sperm görememişken burda eleştriyorum diye edepsizlik ve sabırsızlıkla itham edilmek benimmi suçum.edepsiz değilim ama sabırsızım.ben sabretsem kalbim sabretmiyor anne olmak istiyor.suçlu kim.kim suçlu.

nasılsınız kızlar insallah hepiniz iyisinizdir ayy aynı eski mektupların başlangıcı gibi oldu bende öylee oturuyorum netin keyfini sürüyorum bugün kayınpederim ve müstakbel eşini yolcu ettim artık rahat rahat yazabilirim yaa kızlar bugün bir hafta oldu benim göğüslerim çok ağrıyo şiştilerde eee adet zamanımda değil daha 20 günüm var bu neyin nesiydi anlamadım sizce neden ağrırlarki

cnm mavimenekşe ve senin lem yelid i okudum Allah kabul etsin.Bol bol spermler çıkarda bebişlerinizi kuçağınıza alırsınız inş ( cnm sayıyı sonradan farkettim seninikini 22 tane fazla okumusum kusura bakma )

canım haktan hukuktan karalamadan cok ıyı bahsetmıssın guzelde benım hakkım ne olacak sırf sen duzenlıyorsun dıye dualara katılamıyorum cunku bana gecmıste attıgın ıftıra yuzunden ustelık hıc yapmıycagım bır seyle sucladın ve yalan oldugu burada ıspatlandı ve bu yalanla hıc bır seyden haberım olmadan lısteden cıkarmaya kalkıstın sımdı dualara katılamıyorum cok ıstememe ragmen belkı burdakı dualarla evlat sahıbı olucaktım ben bu yuzden haktan hukuktan kısılıkten bahsederken ıkı kere daha dusun yanlıs anlasılmasın ben kımseyı savunmuyorum kısı kendınden sorulur bende ıcımde kalsın bunlar ıstemedım...

düşüncerinde kendinizce haklı olabirsiniz nekadar sabırsızım desenizde gösterdiğiniz sabrı geçen yıllardan anlıyor insan bende başta biran önce sonuca ulaşalım diye aceleyle başladık tedaviye yanlış olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum buradaki arkaşlarım bana umutsuz anımda umut oldu özellikle cemrem ve balım arkadaşımız onların aldığı sonuçlara göre ben celalettin hocada tedaviye başladım daha kontrole bile gitmeden sizin yazdıklarınızla ister istemez kafam karıştı bizler bukonuda zaten yeteri kadar bilinçliyiz artık ben kendim için 6ay içinde tedavide iyi sonuç alırsam devam ederim almassam bırakırım demiştim sizin anlatımınızda başta yanlışlık vardı kabul edin benim gibi yeni gelen arkadaşlarımızı etkilediniz herkezin fikri kendine kalsın dileğim tedavide iyi sonuç alırsınız bukonuyu daha uzatmayalım

Sadece gülüyorum yazdıklarına şahsın.
her zamanki gibi bir yerlerinden tutup anlamışsın yazdıklarımı.
Anlayan anladı çoktaaaan ……..

Artık seninle muhatap olmak istemiyorum.
Yazdıklarımı dikkatli okursan yazdıklarının tutarsızlığından bahsetmişim.
Baharla filize yaptığında tutarlıksızdı kiiiiiii yazdım.evet değer verdiğim can arkadaşlarım ve yapıyorum avukatlıklarını….. ayyyy ya kimlerle uğraşıyoruz…. Rabbim biliyor ………
Hala söylüyorum arkadaşlar…
Sakın ama sakın tese olmayın.

Hangi doktor derse desin ilk etapta tese olmayın.sakın arkadaşlar . yeni gelenler özellikle.
Sakın iyce araştırmadan tese olmayın.yanlış anlayanlar yine tutmuş biryerinden yazdıklarımı…….

Arkadaşlar ayrıca Celalettin hocaya gidin dememişim yazımda. O doktor bu doktor telaşını yazmamışım.

Yazdıklarımı yanlış anlayanlara. Arkadaşların moralinin bozulmasından rahtsızlığımı dile getirmişim.arkadaşlarımın üzüntüsünü kendi üzüntüm gördüğüm için. Rabbim kalbimize göre ver inş…………………..
Ayrıcaaaaaaaaaaaaa birini kötüleyip tekrar ona gitmemişim. Hop olmadı tekrar kötüye dönmemişim.

Veeeeee yeni doktora gitmem dememişim . ay gülüyorum yaaaaaaaaaaa..
Bunlara psikolojik baskı denir işte .
Yansıtma denir .
Seviyene inmicem ve artık ne yazarsan yaz cevap bile vermicem…….

pıtırcık burdan birinin vasıtasıyla bir hocayla irtibatta ve sonuç alırsa bunuda celallettin peruya mal edecek.eminim selahattin çayanada ya gitti ya gidecek.

nu selamet olur
uzun mutlu yıllar diliyorum canım inşallah sabrın sonu selamet olur.

ah canım ah.... keşke daha önce yazsaydın bu düşüncelerini de dualara katılsaydın.
duada gurur olmaz....
iftira derkennnnnn...
canım özel mesaj geldiğini ve senin olduğun konusunu değil mi?
evet canım öyle mesajlar sanada gelse aynı şeyi yazardın ki bu konuyu halledip
ben kişiliğime yakışanı yapıp özürdilemiştim.
ha kabul etmediysen bu senin tercihin.sen de sana yakışanı yapsaydın be güzelimmmmmmmm....

hak konusunda ....işte orda dur hak hukuk için canımı veririm.
bu kadar da açık ve net konuşurummmmmmm...

dua konusunda hep yazdığım birşey var ..... ben sadece duayı ayarlıyorum
kabul edecek olan Allah
bu gözle baksaydın inan katılırdın dualara .... Allah için gurur yapmazdın.

tekrar yazıyorum keşke bu düşüncelerini daha önce yazsaydın.
bir tartışma ortamını beklemeseydin.
bir yerlere sığınmasaydın daha mutlu olurdum inan.

o zaman belki dualardan da mahrum kalmazdın.
ama kabul edecek olan Rabbim
kalbe göre verecek olan da RAbbim... ben bunu biliri bunu söylerim.

ki üstelik beni tanıyan tanır kin gütmem. gütmezdim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…