iyi akşamlar espoir yeni gördüm yazını canımmmmmmmmm işte bizde hormon tahlilleriyle uğraşıyoruz siz nasılsınız nasıl gidiyor tedaviniz ?
canım Allah gönlüne göre versin inşallah iyi sonuçlar alırsınız
biz tedaviye yeni başladık ,bir ay oldu kaan hoca endol ve trentalı kullanın dedi ve hormon tahlili yaptırın dedi, bugün yaptırdık ve sonucu gönderdik cevap bekliyoruz, bakalım hayırlısı .
iyi aksamlar kizlar
kader kardesigin dogum etti gözünüz aydin darisi sana
KIZLARRRRRRRRRRR ii akşamlar nasılsınız bakalım kadercim gözün aydın darısı sana olsun
kilzar benim sonuc yine sifir cikti
kadercigim gozun aydin
bu aarada merhaba kilzar cok mutsuzum ya
üzme kendini canım arkadaşlarımızın dediği gibi bir kere bile olduysa her zaman olacaktır.sen hepimize umut oldun demekki çıkabiliyor bunu düşünmesi bile çok güzel üzülmeinsallah kadercigim
kizlar kizkardesim bugun dogum yapti oglu oldu cok mutluyum ama bi yandanda icim biraz buruk rabbim insallah bizlere bu duyguyu yasatir benden sonra evlenmisdi kardesim 2. cocugu allahim uzun omurler versin rabbim cumlesiyle korusun
Merhabalar .ılk defa bir foruma yazıyorum ancak böyle bir konuda olması insanın içini buruyor belkide parçalıyor.Biz iki hafta önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu.Araştırmalarım sonucu hemen Kaan Hocadan gün aldık.Şimdi iki ilaç kullanıyor.Hormon değerleri normal.Keşke tıkanıklık olsa ya da şifa bulsa.Martta gidecek ilk defa Kaan Beye.Hayırlısı...
kilzar benim sonuc yine sifir cikti
kadercigim gozun aydin
bu aarada merhaba kilzar cok mutsuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?