Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar espoir yeni gördüm yazını canımmmmmmmmm işte bizde hormon tahlilleriyle uğraşıyoruz siz nasılsınız nasıl gidiyor tedaviniz ?

Iyilik isra hormon yükselmesi bence normal
esimin hormon degeri normal idi klomene baslayinca ilk aydan itibaren yükselmeye basladi
esim nisan ayinda testis biyopsisi yapilacak beklemedeyiz
hayirlisi olsun

biz tedaviye yeni başladık ,bir ay oldu kaan hoca endol ve trentalı kullanın dedi ve hormon tahlili yaptırın dedi, bugün yaptırdık ve sonucu gönderdik cevap bekliyoruz, bakalım hayırlısı .

biz tedaviye yeni başladık ,bir ay oldu kaan hoca endol ve trentalı kullanın dedi ve hormon tahlili yaptırın dedi, bugün yaptırdık ve sonucu gönderdik cevap bekliyoruz, bakalım hayırlısı .

Kaan aydos normal der ilk aydan itibaren ilaç kullaninca hormonlarin degeri yükseliyor

selam kizlar
merhaba umudunukabetme ismin gibi canim umudunu sakin kaybetme.
Bir kere çikti dahada çikar.
Kendinizi sikmayin stres etmeyin esin tahlile odaklandiysa sifir çikmanin nedeni olabilir.
Biliyorsun ruh sagligi çok önemliymis spermiogram yapilincada.

umudunukaybetme aha öncede yazmıştım civciv81 diye bir arkadaş vardı sizinle aynı durumdaydı hatta microtesede bile çıkmadı daha sonra allahın izniyle kendiliğinden hamile kaldı eşi test yaptırdı sperm vardı........sabır sadece sabır senin miniş demekki tedaviyle gelecek sonuçta çıkış olmuştu sen bizden şanslısın bunu unutma

kizlar kizkardesim bugun dogum yapti oglu oldu cok mutluyum ama bi yandanda icim biraz buruk rabbim insallah bizlere bu duyguyu yasatir benden sonra evlenmisdi kardesim 2. cocugu allahim uzun omurler versin rabbim cumlesiyle korusun

hayırlı olsun opuyorumnanaktan allah analı babalı büyütsün darısı sana ve hepimize inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sa arkadaşlar inş. en kısa zamanda alırsınız kucağınıza bebişleriiiii benim içinde dua edin inş. aazzz kaldı nasipsee

Hosgeldin sumakim gecmis olsun allah yardimciniz olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…