hayırlı günler..........
zamancım iyi etmişsin araştırmışsın ilacı canım tamamen caiz olmayan bir ilaçmış allaha büyük konuşmuyorum ama fayda bile etse kullandırmazdım eşime zaten kendiside kullanmaz 5 vakit namazını kılan biridir........o yaratığın olduğu hiç bir şey caiz değil ama biz bilmeden çoğu şeyde yediriyor kullandırıyorlar adi insanlar günahları onların boynuna eğer öğrendiysem kesinlikle yemiyoruz kullanmıyoruz bile bile günaha girmek istemem.......neyse.....
eşimle pazar günü gezdik dolaştık başbaşa sahilde gitmedik kaynanatörün akrabalarının yanına çatlamıştır.......
herneyse eşim seneye tedaviye başlayalım gerekirse bir daha ameliyat olurum aynı acıları çekerim ister olsun ister olmasın umrumda değil allah nasip ederse olur inşallah bir kez daha denicem dedi hemde ben birşey söylemeden kendi isteğiyle bende seneye kadar biraz toparlanmışta oluruz inşallah denemek nasip olur dedim........ben birkaç yıl erteler diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş..........rabbim inşallah yüzümüzü güldürür nasip eder hayırlı bir evlat bütün arkadaşlarımada tabii versede vermesede sonuç ne olursa olsun rabbimden gelen herşeye binlerce kez şükür sonuçta öylede böylede hayat devam ediyor ........
kurban olduğum allah bu yolda emek veren bütün kullarının ümitlerini boşa çıkarmaz inşallahhhhh
ya goguslerim cok agriyor,ilk doktora gittigimde baska birseyden gitmistim yine gogusle ilgiliydi,memgrofi cektiler,onu cektikten sonra gogus agrilarim basladi,kucuk bir kitle buldular ama ne yazikki bu doktorlar hic biisey degil falan dediler yine ama aciyo ve akinti var ,birde bu sene bu azoyu cok jkafaya taktim oda ciddi tetikledi ,turkiyede ilk isim gogsumden doktora gitmek ,onerebilecegin iyi bir doktor varmi gogusle ilgili istanbulda yada ankarada
kizlar kizkardesim bugun dogum yapti oglu oldu cok mutluyum ama bi yandanda icim biraz buruk rabbim insallah bizlere bu duyguyu yasatir benden sonra evlenmisdi kardesim 2. cocugu allahim uzun omurler versin rabbim cumlesiyle korusun
kadercim inşallah rabbim sanada nasip eder anne olmayı.....allah yiğeninin ömrünü mutlu huzurlu sağlıklı eylesin inşallahhh...........
buradaki bütün arkadaşlarıma hep ama hep dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı evlatlarımız olsun
kizlar kizkardesim bugun dogum yapti oglu oldu cok mutluyum ama bi yandanda icim biraz buruk rabbim insallah bizlere bu duyguyu yasatir benden sonra evlenmisdi kardesim 2. cocugu allahim uzun omurler versin rabbim cumlesiyle koru
arkadaşım allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin ugur getirsin yiğenin sana gözünüz aydın allah uzun saglıklı ömürler nasip etsin
kadercim gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.allahım elbet birgün bizede yaşatck bu mutluluğu.umudumuzu yitrmek yok..
kizlar kizkardesim bugun dogum yapti oglu oldu cok mutluyum ama bi yandanda icim biraz buruk rabbim insallah bizlere bu duyguyu yasatir benden sonra evlenmisdi kardesim 2. cocugu allahim uzun omurler versin rabbim cumlesiyle koru
arkadaşım allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin ugur getirsin yiğenin sana gözünüz aydın allah uzun saglıklı ömürler nasip etsin
tesekkurler canim benim rabbim hepimize nasip etsin bu guzel duyguyu insallah gunun birinde bizlerde anne oluruz
kizlar kizkardesim bugun dogum yapti oglu oldu cok mutluyum ama bi yandanda icim biraz buruk rabbim insallah bizlere bu duyguyu yasatir benden sonra evlenmisdi kardesim 2. cocugu allahim uzun omurler versin rabbim cumlesiyle korusun
kadercim güzünüz aydin allah anali babali büyütsün yigenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?