Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin harzem
insallah hepimiz emegimizin karsiliginiz aliriz.
Seneye kadar hazirlanmis olursunuz
tedavinize baslarsiniz insallah bu kez iyi sonuç alirsiniz

geçmiş olsun akadaşım ihmal etme git dr inşallah bişey yoktur...

kizlar kizkardesim bugun dogum yapti oglu oldu cok mutluyum ama bi yandanda icim biraz buruk rabbim insallah bizlere bu duyguyu yasatir benden sonra evlenmisdi kardesim 2. cocugu allahim uzun omurler versin rabbim cumlesiyle korusun

kadercim inşallah rabbim sanada nasip eder anne olmayı.....allah yiğeninin ömrünü mutlu huzurlu sağlıklı eylesin inşallahhh...........

buradaki bütün arkadaşlarıma hep ama hep dua ediyorum hakkımızda hayırlısı olsun hayırlı evlatlarımız olsun

kizlar kizkardesim bugun dogum yapti oglu oldu cok mutluyum ama bi yandanda icim biraz buruk rabbim insallah bizlere bu duyguyu yasatir benden sonra evlenmisdi kardesim 2. cocugu allahim uzun omurler versin rabbim cumlesiyle korusun

kadercim gözün aydın.allah analı babalı büyütsün.allahım elbet birgün bizede yaşatck bu mutluluğu.umudumuzu yitrmek yok..

harzemcigim canimm cok sag ol rabbim cumlemize nasip etsin kimse bu duygudan mahrum etmesin

kadercim güzünüz aydin allah anali babali büyütsün yigenini

KIZLARRRRRRRRRRR ii akşamlar nasılsınız bakalım kadercim gözün aydın darısı sana olsun

Merhabalar .ılk defa bir foruma yazıyorum ancak böyle bir konuda olması insanın içini buruyor belkide parçalıyor.Biz iki hafta önce öğrendik eşimin azosperm olduğunu.Araştırmalarım sonucu hemen Kaan Hocadan gün aldık.Şimdi iki ilaç kullanıyor.Hormon değerleri normal.Keşke tıkanıklık olsa ya da şifa bulsa.Martta gidecek ilk defa Kaan Beye.Hayırlısı...

kızlar şimdi ben 1.tedavimde ilk önce lucrinle başladım sonra da adetimin 2. günü tedaviye kaldıgım yerden devam ettim bu defa kaan bey yaşın genc adetin 2.gün gel lucrini boşver dedi aceba benim ne yapamam gerekiyo birde kızlar tüp bebekten sonra benim adetimin ilk günü lekelenme tarzında oluyo onu ilk günden saymalımıyım kızlar bende kayın validemle oturuyom bende ilk başda dünyada bundan başka büyük dert yokmuş gibi gelirdi ama allahın hediyesi azospermi gelince onda bişey olmadıgını anladım keşke ömür boyu kaynanam la yaşasaydımda bu büyük olaylar başımızdan gecmeseydi

iyi akşamlar kızlar size bir sorum olacak endol ve trentalı kullandıktan sonra eşimin hormonları yükselmiş 1 aydır kullanıyoruz bizim gibi olan var mı ? fhs 20 olmuş oysaki normal sınırlar içindeydi

iyi akşamlar espoir yeni gördüm yazını canımmmmmmmmm işte bizde hormon tahlilleriyle uğraşıyoruz siz nasılsınız nasıl gidiyor tedaviniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…