Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
larem senin hamileliğin dondurulmuş ebriyo ilemi yoksa dondurulmuş spermle ebriyo oluşturularakmı olmuştu kafama takıldıi dondurulmuşlarımızı denemek istiyoruzya tüp bebek denedik olmadıya geçen ay,zaman aralığı yakınmı olmalı yoksa biraz daha geçmelimi bilemiyorum.kafam okadar karışık ve ağrıyoki çok bunaldım.napıcamı bilemiyorum.
canım benim hamileliğim dondurulmuş emb.ile oldu 3 tane dondurulmuş vardı ve hepsi iyiydi ama 1 tanesi tuttu;ben ilkini mayıs ayında denememiştim olumsuz olmuştu 2.de ağustos ayında transfer ettiler ;bence doktorunla konuş bu konuyu ben adetimi beklemiştim 1 ay adet görmedim ben tedaviden sonra o yüzden beklemiştimmmm
HAKKINDa in hayırlısı olurda kavuşursun inş. bebeğineeee
sagol melis seninde kutlu olsun.
arkadaşım bizdende kimse istemedi sadece yaptıran arkadaşlarımdan duyduğum için yaptırmak istedik ama yaptıramadık henüz azosperminin nedenini ögrenmek için canım bu test hanii kromozomlar varya 46tane eger bu 47 olusada azospermi olabiliyormuş sanırım o yüzden yaptırmak istedik bende ilk yıllarda çok cahildim şimdi biraz biraz öğrendim canım.iyiyim işte ikinci deneme için merkez arıştırıyorum bende.
merhabalar arkadaslar...
ben yeni uyeyim aslinda yillardir boyle seyleri okuyorum ama hic teselli edici bir sey okumadim galiba..burdada o kadar cok sayfa var ki takip edemiyorum kimin durumunda nasil gelisme oldu?sizden ricam durumu bizim gibi olan ve sonuc alan var mi sadece onu ogrenmek istiyorum..bizim durumumuz azosperm ama nedensiz olanlardan 5 yil once memorial hastanesinde mikro tese yaptirdik ve uzgunuz yapacak bir sey yok dediler ondan sonrada umidimiz kalmadigindan hic bi arayisa girmedik.ama internettende bir tane azospermi nin bile cocugu oldugunu okumadim.olanlarsa ya icerde bir iki de olsa bulunan tipler..bizde icte ve dista hiiicc ama hiicc yok..neyse cok vaktinizi almayayim var mi yasanmis umut verici bir tanecik bile ornek????
belgin sorularımla sıkmıyorumdur umarım ama aklıma takılıpda kimseye soramadığım hatta eşimle bile konuşamadığım çok şey var.azospermi hastelığının doğuştan veya sonradan olduğunu nasıl anlayabiliyor doktorlar bize birşey söylemediler genetik testi bunun için merak ettim.birde testis hacmi ile alakalı olabilirmi.kafam çok karışık.
ne demek canım tabiiki soracaksın sıkılmak ne kelime aşkolsun biz birbirimize yardımcı olmazsak kimse olmaz arkadaşım.testin hacmi derken ne demek istedin anlamadım canım
hayırdır canım yaramaz bişey yoktur inşallahhhidir belgnim sen nasılsın ben birazdan dra gidicem koçişi bekliyorum yavaş yavş hazırlanmaya başlasam ii olocak
sağolasın canım ya.büyüklüğünü kastettim.sanırım olması gerekenden küçük
birde bu sorunun doğuştanmı yada sonradanmı oluştuğunu doktorlar saptayabiliyormu.
ıyı akamlar cıccekkk kızlar neredesınız