Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi aksamlar canim isin de evinde hayirli olsun gule gule otur yeni evinde insallah icide bebis sesleriyle dolar.yurt disinda evin cikmasi buyuk problem bende 1,5 yil kaynanamgille birlikte oturmusdum 4 yildir kendi evimdeyim allah herkese nasip etsin..

sagol kadercigim
hiç sorma eylül'de dosyayi verdik
zorla tehdit ede ede kiralik daire verdiler seçtigimiz semt degil ama ev sikintisi büyük oldugumuz sehirde kabul etmek zorundayiz yoksa birdaha vermezler
hayirlisi olsun
bizde 1,5 yildir ailemin yanindayiz
ne esim ne ben çalisiyoruz is kontrati olmadigi için eve çikamiyorduk
simdi hersey yoluna giriyor yavas yavas
tek birsey kaldi oda esimin ameliyati insallah pozitif olur

a.s.
sagol kadercigim
hiç sorma eylül'de dosyayi verdik
zorla tehdit ede ede kiralik daire verdiler seçtigimiz semt degil ama ev sikintisi büyük oldugumuz sehirde kabul etmek zorundayiz yoksa birdaha vermezler
hayirlisi olsun
bizde 1,5 yildir ailemin yanindayiz
ne esim ne ben çalisiyoruz is kontrati olmadigi için eve çikamiyorduk
simdi hersey yoluna giriyor yavas yavas
tek birsey kaldi oda esimin ameliyati insallah pozitif olur

arkadasım ınankı cok sevındım .allah huzur ıcınde oturmak nasıp etsın.yenı ısınde hayırlı ugurlu olsun canım.sankı benım mutlulugummus gıbı heyecan duydum.allah devamını getrsın ınsaalh.o yuvan yuvalarımız cocuk seslerıyle dolsun.ALLAH SEVDIKLERIMIN VE SIZI KADER ARKADASLARIMIN GONULLERINDEN NE GECIYORSA BUTUN DILEKLERINI GERCEKLESTIRSIN INSAALLAH BENIMKINI DE YARABBIMM.DUALARIMI KABUL EYLE.

Iyi aksamlar kizlar
benim tarafimda bu hafta güzel gelismeler oldu
bebek konusundan degil
bize ev çikti 1,5 yildir ailemle beraber yasiyorduk simdi kendi evimize geçicez sorun çikmazsa kiraci olarak.
Birde bir kaç aydir is ariyordum iki görüsmeden sonra pazartesi günü aradilar beni seçtiklerini söylediler.
23 mart basliyorum allahin izniyle.
Tek eksik bebek insallah oda olur zamanla.
Bir ay önce sikintidan sinir krizleri geçiriyordum hiçbirsey yolunda gitmiyor diye;
Artik hersey yoluna giriyor. çok sevinçliyim.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim

canım benim evinde gül güle otur yeni işinde hayırlı olsun bak ne güzel mutlu günler yavaş yavaş geliyor ev ve iş hazır allahım yakında yavrunada kavuşturacak seni oooh gül gibi geçineceksiniz güzel günler yakınında arkadaşım yakınında..

a.s.

arkadasım ınankı cok sevındım .allah huzur ıcınde oturmak nasıp etsın.yenı ısınde hayırlı ugurlu olsun canım.sankı benım mutlulugummus gıbı heyecan duydum.allah devamını getrsın ınsaalh.o yuvan yuvalarımız cocuk seslerıyle dolsun.ALLAH SEVDIKLERIMIN VE SIZI KADER ARKADASLARIMIN GONULLERINDEN NE GECIYORSA BUTUN DILEKLERINI GERCEKLESTIRSIN INSAALLAH BENIMKINI DE YARABBIMM.DUALARIMI KABUL EYLE.

Aminnnnnn canim
güzel dileklerin için çok tesekkür ederim
benim mutlulugum sizide mutlu ediyor sizinkide beni o kadar ediyor artik birbirimize destek oluyoruz mutluluk haberleri hepimizi sevindiriyor kötü haberler hüzünlendiriyor hepimiz bir olduk
allahim bütün isteyenlerin dilegini yerine getirir
2010 benim için iyi basliyor allah devamini artirsin
hepimizin cümlemizin

canım benim evinde gül güle otur yeni işinde hayırlı olsun bak ne güzel mutlu günler yavaş yavaş geliyor ev ve iş hazır allahım yakında yavrunada kavuşturacak seni oooh gül gibi geçineceksiniz güzel günler yakınında arkadaşım yakınında..

insallah arkadasim insallah
yavas yavas hersey yoluna giriyor
allaha sükür hiçbir eksigimiz kalmicak sadece bebek
insallah tedavinin olumlu sonuçlarini aliriz
esimin ameliyatina az kaldi 8 nisan
bol bol dua edin bizim için

Iyi aksamlar kizlar
benim tarafimda bu hafta güzel gelismeler oldu
bebek konusundan degil
bize ev çikti 1,5 yildir ailemle beraber yasiyorduk simdi kendi evimize geçicez sorun çikmazsa kiraci olarak.
Birde bir kaç aydir is ariyordum iki görüsmeden sonra pazartesi günü aradilar beni seçtiklerini söylediler.
23 mart basliyorum allahin izniyle.
Tek eksik bebek insallah oda olur zamanla.
Bir ay önce sikintidan sinir krizleri geçiriyordum hiçbirsey yolunda gitmiyor diye;
Artik hersey yoluna giriyor. çok sevinçliyim.
Mutlulugumu sizinle paylasmak istedim

canım hayırlı olsun evin ve işin.annemin çok kullandığı bi söz var sular bulanmayınca durulmaz der.dertleri çekeceksinki güzel günler yaşayasın.demekki iyi günler yaşama zamanın gelmiş....

canım hayırlı olsun evin ve işin.annemin çok kullandığı bi söz var sular bulanmayınca durulmaz der.dertleri çekeceksinki güzel günler yaşayasın.demekki iyi günler yaşama zamanın gelmiş....

insallah dedigin gibi iyi yasama zamanimiz geldi
hersey yerini bulucak
inaniyorum
bütün dertler bir anda gelince insan kahrediyor bulaniyor üzülüyor kriz geçiriyodum
hepsi bos
arti rahatta kavusucaz insallah

espoir arkadasım hayatındaki yenilikler hayırlı olsun darısı bir bebege inşallah

kızlar ya ben bugün adet oldum lekelenme tarzında kanamam oldu onu ilk künden sayılırmı

insallah arkadasim insallah
yavas yavas hersey yoluna giriyor
allaha sükür hiçbir eksigimiz kalmicak sadece bebek
insallah tedavinin olumlu sonuçlarini aliriz
esimin ameliyatina az kaldi 8 nisan
bol bol dua edin bizim için
canım benim inanıyorum 8nisan günü burda halaylar çekilecek çünkü herşey yolunda gidecek eşinde bir çok sperm bulup sende hamile kalacaksın inşallah

nasılsınız kızlar
espocugum hadi hayırlı olsun yeni evinizde inşallah bebişiniz olsun hayırlısıyla
umutolsun canım reglin başlamış hayırlı olsun beyaz bir medile normal akıntıdan farklı olarak gelen kahverengi kırmızı yada çaura çalan bi renk dahi olsa eger mendilde görüle biliyorsa regli başlamıştır ve 10 gün süre içinde bitmezse artık özüre girer ki bu özür süresinde namaz kılar oruç tutarsın tek fark bu özür süresinde her vakit için normal abdest alarak namaz kılınır iki reglinin arası en az 15 gün olmalıdır eger 15 günden az ise gene özüre girer bu konuda kurstan hatırladıgım kadarıyla bilgiler bu kadar
bende yazmak isterdim bugün şu oldu yada şunu duydum şunu kullanmaya başlıyoruz diye ama malesef artık yazamıyorum hergün rüyamda bebek görüyorum ama rüyalarımda bile diyorum bizim olmuyoki diye rüyamda bile inanmıyorum inşallah olur artık kocişinde benimde dayanacak halimiz kalmadı Rabbim ol dese olucak

kızlar neden bilmşiyorum bugün canım çok sıkılıyor dokunsan ağlıcam birilerini aramak konuşmak istedim ama konu bebek olunca burdan başka anlatıcak biyer bulamadım çok canım yanıyor nefes alamıyorum bu ateş içime düşünce ellerim buz kesiyor Allhım nolur artık bebeğimizi hayırlısıyla ver dayanacak hal kalmadı bende ölmek için yaşıyorum buaralar düştüm kızlar takatim kalmadı drların dosyayı kapatması donasyon yapın demesi ada hayatta yaşanacak başka şeyler var gidin olnları yapın tıp şuan sizin için yapacak bişeyi yok demeleri anlıyorum bitti son noktadayız ama neden bende bitmedi neden hre gece rüyalarımda var gündüzleri neden hep aklımda içim yanıyor carem yok hamile olmak onun tekmeleri hissetmek kokusu duymak elini tutmak nekadarda uzak Allahım tut elimden kaldır beni her hevesim magazalarda satılık kaldı kim bilir onlarıda kimler aldı bittiğimi hissediyorum artık insanlardan kaçmaktan yoruldum hamilelere özenmekten yıldım boş hayaller kurarak kendimi avutmaktan usandım gayrı bittim ol dese Mevlam olucak herşey ona bakıyor dualrım yetmiyor belki imanım az belki layık degilim o yüzden vermiyor yada ötelere bırakıyor
çok canı acıyor kızlar çok

kızlar neden bilmşiyorum bugün canım çok sıkılıyor dokunsan ağlıcam birilerini aramak konuşmak istedim ama konu bebek olunca burdan başka anlatıcak biyer bulamadım çok canım yanıyor nefes alamıyorum bu ateş içime düşünce ellerim buz kesiyor Allhım nolur artık bebeğimizi hayırlısıyla ver dayanacak hal kalmadı bende ölmek için yaşıyorum buaralar düştüm kızlar takatim kalmadı drların dosyayı kapatması donasyon yapın demesi ada hayatta yaşanacak başka şeyler var gidin olnları yapın tıp şuan sizin için yapacak bişeyi yok demeleri anlıyorum bitti son noktadayız ama neden bende bitmedi neden hre gece rüyalarımda var gündüzleri neden hep aklımda içim yanıyor carem yok hamile olmak onun tekmeleri hissetmek kokusu duymak elini tutmak nekadarda uzak Allahım tut elimden kaldır beni her hevesim magazalarda satılık kaldı kim bilir onlarıda kimler aldı bittiğimi hissediyorum artık insanlardan kaçmaktan yoruldum hamilelere özenmekten yıldım boş hayaller kurarak kendimi avutmaktan usandım gayrı bittim ol dese Mevlam olucak herşey ona bakıyor dualrım yetmiyor belki imanım az belki layık degilim o yüzden vermiyor yada ötelere bırakıyor
çok canı acıyor kızlar çok

zamancigim üzülme allahim verecek bizede bir gün insallah
bende senin gibi ayni duygular icindeyim ama umut dunyasi umudum var olacak insallah

Back
X