Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar
espocugum hadi hayırlı olsun yeni evinizde inşallah bebişiniz olsun hayırlısıyla
umutolsun canım reglin başlamış hayırlı olsun beyaz bir medile normal akıntıdan farklı olarak gelen kahverengi kırmızı yada çaura çalan bi renk dahi olsa eger mendilde görüle biliyorsa regli başlamıştır ve 10 gün süre içinde bitmezse artık özüre girer ki bu özür süresinde namaz kılar oruç tutarsın tek fark bu özür süresinde her vakit için normal abdest alarak namaz kılınır iki reglinin arası en az 15 gün olmalıdır eger 15 günden az ise gene özüre girer bu konuda kurstan hatırladıgım kadarıyla bilgiler bu kadar
bende yazmak isterdim bugün şu oldu yada şunu duydum şunu kullanmaya başlıyoruz diye ama malesef artık yazamıyorum hergün rüyamda bebek görüyorum ama rüyalarımda bile diyorum bizim olmuyoki diye rüyamda bile inanmıyorum inşallah olur artık kocişinde benimde dayanacak halimiz kalmadı Rabbim ol dese olucak

sagol canim zamancigim insallah hayirlisiyla'da bir bebegimiz olur
sende canini sikma
elbet sizinde bir gün olacak sizede yeni bir umut kapisi açilacak

canım gülcüm üzme kendini bu kadar ,biliyorsun ki yalnız değilsin bizde aynı durumdayız ama herşer ALLAH tan yapçak hiçbir şey yok ne yazıki .ALLAHTAN ümit kesilmez belki olur hepimizin bebişleri.

kızlar neden bilmşiyorum bugün canım çok sıkılıyor dokunsan ağlıcam birilerini aramak konuşmak istedim ama konu bebek olunca burdan başka anlatıcak biyer bulamadım çok canım yanıyor nefes alamıyorum bu ateş içime düşünce ellerim buz kesiyor Allhım nolur artık bebeğimizi hayırlısıyla ver dayanacak hal kalmadı bende ölmek için yaşıyorum buaralar düştüm kızlar takatim kalmadı drların dosyayı kapatması donasyon yapın demesi ada hayatta yaşanacak başka şeyler var gidin olnları yapın tıp şuan sizin için yapacak bişeyi yok demeleri anlıyorum bitti son noktadayız ama neden bende bitmedi neden hre gece rüyalarımda var gündüzleri neden hep aklımda içim yanıyor carem yok hamile olmak onun tekmeleri hissetmek kokusu duymak elini tutmak nekadarda uzak Allahım tut elimden kaldır beni her hevesim magazalarda satılık kaldı kim bilir onlarıda kimler aldı bittiğimi hissediyorum artık insanlardan kaçmaktan yoruldum hamilelere özenmekten yıldım boş hayaller kurarak kendimi avutmaktan usandım gayrı bittim ol dese Mevlam olucak herşey ona bakıyor dualrım yetmiyor belki imanım az belki layık degilim o yüzden vermiyor yada ötelere bırakıyor
çok canı acıyor kızlar çok
canım üzülme lütfen hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz elden ne gelir buda bizim kaderimiz.

kızlarrr şimdi yine haberlerde syledi tüp bebekteki embriyo sınırlamasını.35 yaş atlındakilere 1, üstündekilere 2 ebriyo dedi.bizmkilerde zaten sperm yok yada çok çok az.olurda birgün sperm çıkarsa bu kez de bu zoru başarmak gerekicek:((

offf ya çok canım sıkılıyor yaa tamda tedaviye başlıyacakken olurmu GAMZECıM bu.

sorma yaa BELGıNCıM.en azından 2 ye izin verselerdi.kabul edenlere yine 1 yapabilirlerdi.onların tuzu kuru tabi bu durumu anlayamazlar.hele bizim gibi azoluları hiçççç anlamazlarr........

nasılsınız kızlar ben yeni uyandım dü
nki sıkıntının nedeni regliymiş dün regli oldum ve çok agrılı geciyor amaaan bıktım be

günaydın kızlar hayırlı cumalar.ya dün akşam hep rüya gördüm tüp bebkle ilgili günler yaklaştıkça iyice canım yanmaya başladı çok korkuyorum içimdede hep bir ümit var olacagına dair ama yinede korkuyorum allahım korktugum yerlere ugratmasın.

ZAMANCIM bende aynen öyle oluyorum sıkıntılarım artıyor ve çok sinirli oluyorum malüm günlerde çok agrıyorsa ağrı kesici iç arkadaşım sıcak bişeyler iç.

Back
X