hayır canım zamana bıraktım artık ogün bi gelsin ayaklarım nereye götürürse oraya gideriz artık.canım yaa takmasak napıcaz çok büyük bir sıkıntı bu gelecek için bir gayemiz olmayacak boş yaşıyacagız çiçeksiz agaç gibi.inşallah öyle olmayacak ama allahımın izniyle hepimiz gülecegiz baharda bizlerde çiçek açacagız inşallahhhhhh
gülecek inşallah canım iyi düşün iyi olsun ben inanıyorumki herşey güzel olac arkadaşım allahım yardımcın olsun güldürsün yüzümüzü.bende senin kadar heyecanlayım senin için arkadaşım.
hayır canım zamana bıraktım artık ogün bi gelsin ayaklarım nereye götürürse oraya gideriz artık.canım yaa takmasak napıcaz çok büyük bir sıkıntı bu gelecek için bir gayemiz olmayacak boş yaşıyacagız çiçeksiz agaç gibi.inşallah öyle olmayacak ama allahımın izniyle hepimiz gülecegiz baharda bizlerde çiçek açacagız inşallahhhhhh
inşallah çiçekcim.insallah allahim en kisa zamanda bu sikintili günlerden kurtarir hepimizi yüzümüzü güldürür insalah
yok canım etmemmi tabi allahım hepimizin güldürsün yüzünü inşallah.8nisan günü dualarımızla yanında olacagız ve hep birlikte gülecegiz.
neyse kızlar ben çıkıyorum iyi geceler size allaha emanet olsun allahım güldürsün yüzümüzü.
ayrılamıyorum sizden kader arkadaşlarım ama hadi iyi geceler.
gamzecim mrb.uzun süredir karşılaşamadık ...espoircim sanada mrb canım öncekileri okudum yeni evin hayırlı uğurlu olsun 8 nisandaki tedavinde canım...bizden umut yok inşallah iyi haberlerinle sen güldürürsün yüzümüzü canım. benim.
valla çok sevindim senin adına arkadaşım ...inşallah heeeep böyle güzel şeyler olur hayatında .... ....
müjdeli haberi alıncada sadece siz değil hep beraber sevinicez .....
amin canım....bu m.tese tecrübesini yaşayan biri olarak nacizane sana tavsiyem canım lüften hep olumlu ve pozitif düşün .....gergin olsan bile ameliyat öncesi eşini hep olumlu yönde telkin et...ben bunları yapamadım canım....hatta ameliyat günü o kadar gergindimki ameliyathaneye gitmeden eşim ağladığımı bile gördü...oysa moral o kadar önemli ki ...keşke bende biraz daha dirayetli olasabilseydim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?