Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

insallah canim baharda hepimiz çiçek açariz
bizim gün yaklasiyor aklimdan çikmiyor hem umut var hemde korku var
insallah yüzümüz güler

gülecek inşallah canım iyi düşün iyi olsun ben inanıyorumki herşey güzel olac arkadaşım allahım yardımcın olsun güldürsün yüzümüzü.bende senin kadar heyecanlayım senin için arkadaşım.

insallah yüzümüz güler hepimizin birer birer
duanizi eksik etmeyin çok ihtiyacimiz var

insallah allahim en kisa zamanda bu sikintili günlerden kurtarir hepimizi yüzümüzü güldürür insalah

yok canım etmemmi tabi allahım hepimizin güldürsün yüzünü inşallah.8nisan günü dualarımızla yanında olacagız ve hep birlikte gülecegiz.

neyse kızlar ben çıkıyorum iyi geceler size allaha emanet olsun allahım güldürsün yüzümüzü.

gamzecim mrb.uzun süredir karşılaşamadık ...espoircim sanada mrb canım öncekileri okudum yeni evin hayırlı uğurlu olsun 8 nisandaki tedavinde canım...bizden umut yok inşallah iyi haberlerinle sen güldürürsün yüzümüzü canım. benim.

merhaba ebrulli
sagol canim
ayni anda iki güzel haber aldim ev çikti birde is teklifi aldim umarim güzel haberler devam eder
tek kalmis umudum 8 nisan insallah yüzümüz güler

valla çok sevindim senin adına arkadaşım ...inşallah heeeep böyle güzel şeyler olur hayatında .... ....
müjdeli haberi alıncada sadece siz değil hep beraber sevinicez .....

valla çok sevindim senin adına arkadaşım ...inşallah heeeep böyle güzel şeyler olur hayatında .... ....
müjdeli haberi alıncada sadece siz değil hep beraber sevinicez .....

birimizin umudu hepimizin umudu
birimizin sevinci hepimizin sevinci
birimizin mutsuzlugu hepimizn mutsuzlugu
burda iç içe olduk bir olduk
günler sayili benim için dua edin bol sperm bulunsun

amin canım....bu m.tese tecrübesini yaşayan biri olarak nacizane sana tavsiyem canım lüften hep olumlu ve pozitif düşün .....gergin olsan bile ameliyat öncesi eşini hep olumlu yönde telkin et...ben bunları yapamadım canım....hatta ameliyat günü o kadar gergindimki ameliyathaneye gitmeden eşim ağladığımı bile gördü...oysa moral o kadar önemli ki ...keşke bende biraz daha dirayetli olasabilseydim..

ben esimin yaninda hep iyi hep güzel hep pozitif düsünüyorum yeter ki o üzülmesin ona hep destek oluyorum
esim mikro tese olmayacak sadece TESE biz fransa'da oldugumuz için burda testis biyopsisi yapiyorlar

ne güzel yazmışsın...canım benim tabiki dua edicem....burda hepimiz tek yüreğiz...
HERZAMAN birbirimize destek olucaz elbette...
her zaman.....
Allah tüm kapını açsın,tez zamanda buradanda hayırlı haberlerini vermeyi nasib eylesin arkadaşım....kendine iyi bak.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…