kızlar bgn hrmon testi yaptırdık.FSH 8,20 LH 6,91 PROLAKTİN 59 TESTESTERON 5,93. prolktin çok yükselmiş yaa.almış başını gitmiş resmen.biraz işle ilgili stres yaşadı son haftalarda.bu sebep olabilirmi.diğer hormonlr normal geldi bana ne dersiniz?
canım hormonlar gayet güzel tam istenen degerde bence.eşin ne kullanıyor canım.kızlar bgn hrmon testi yaptırdık.FSH 8,20 LH 6,91 PROLAKTİN 59 TESTESTERON 5,93. prolktin çok yükselmiş yaa.almış başını gitmiş resmen.biraz işle ilgili stres yaşadı son haftalarda.bu sebep olabilirmi.diğer hormonlr normal geldi bana ne dersiniz?
esinin hormon degerleri güzel
hiçbir sorun yok
prolaktin ne kadar olmasi gerektigini bilmedigim için yorum yapamicam
ama FSH LH TESTOSTERON iyi
canım prlaktin 18-20 yi geçmemesi gerekiyo.2 ye katlanmış bizimki.daha öncede olmuştu böyle.sonra düşmüştü.bakalım kaan hoca ne dicek
stresten yükselebileceğini biliyorum.beyinde bir sorundan da olabilir ama geçen yıl yükseldiğinde MR çekildi ve bir sorun çıkmamıştı.ben yinede strese bağlıyorum.eşim 3 haftadır bir iş için olur mu olmaz mı diye çok sıkıntıtaydı.biz şimdi küçük bi ilçedeyiz.iş olursa il merkezine gidicez.bunun heycanı stresi vardı yani.aman ya neyse diğerleri iyi ya bu da yüksek oluversin:))
ESPOİR bana özel mesaj atmışsın ama ben cevap yollayamadım bende buraya yazdım inşallah görürüsün.canım bizim ilk denememiz olduğu için biraz acemiliğiize geldi.hiçbir şey kllanmadık ama şimdi keçiboynuzu ve havuç suyu içiyor.inşaallah işe yarar .allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.allah yardımcınız olsun sisizn ilt tesemi olacak?
espoir canim tese nasil olacka
dikis mi atilacak
herkese slm arkadaşlar bu gece ankaraya gidiyoruz kaan hocaya bu son kontrol galiba kaan hoca iğne vercekti lütfen dua edin yarın spermiogram ve kan testi yapılcak bu gece herkesten dua bekliyorum inşallah bir mucize haberi veririm size
gördüm canim
cevap verdigin için tesekkür ederim
esimin ilk TESE ameliyati olucak fransa'da oldugumuz için burda MIKRO TESE uygulanmiyor bizde uymak zorundayiz.
Esinde ilk ameliyatta sperm bulundu mu ?
evet bulundu ama o ameliyat günü benim en zor günümdü.iğne biyopsisinde önce bulamamışlar sonra parça alıp incelemişler orada bulundu ama ben o günü asla unutmam.ilk denememizdi pozitif oldu.sonra düşükle sonuçlandı.dr şimdi genetik test istedi nedenini araştıracak.sizin ilk denemeniz mi olacak eşin hiç tese olmadı mı?:1hug:
herkese slm arkadaşlar bu gece ankaraya gidiyoruz kaan hocaya bu son kontrol galiba kaan hoca iğne vercekti lütfen dua edin yarın spermiogram ve kan testi yapılcak bu gece herkesten dua bekliyorum inşallah bir mucize haberi veririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?