Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah allah orada neden m.tese yok anlamadım canım ya....böylesine gelişmiş bi avrupa ülkesinde...ama olsun belki böylesi daha hayırlıdır...dr iyiyse bu yollada bulunma ihtimali yüksek...

EBRULı mrb canım hemen çıkmıştım gömedm yazını.evet karşılaşamıyoruz artık.bende fazla girmiyorum.genelde yazıları okuyup çıkıyorum.ee neler yapıyosun?

kızlar bgn hrmon testi yaptırdık.FSH 8,20 LH 6,91 PROLAKTıN 59 TESTESTERON 5,93. prolktin çok yükselmiş yaa.almış başını gitmiş resmen.biraz işle ilgili stres yaşadı son haftalarda.bu sebep olabilirmi.diğer hormonlr normal geldi bana ne dersiniz?

esinin hormon degerleri güzel
hiçbir sorun yok
prolaktin ne kadar olmasi gerektigini bilmedigim için yorum yapamicam
ama FSH LH TESTOSTERON iyi

canım hormonlar gayet güzel tam istenen degerde bence.eşin ne kullanıyor canım.

belgincim bu ay her gün yarım klomen vermişti kaan hoca.ayrıca uzun süredir çakşır suyu içiyo ve aktara yaptırdığımız bi macun var onu yiyo.

esinin hormon degerleri güzel
hiçbir sorun yok
prolaktin ne kadar olmasi gerektigini bilmedigim için yorum yapamicam
ama FSH LH TESTOSTERON iyi

canım prlaktin 18-20 yi geçmemesi gerekiyo.2 ye katlanmış bizimki.daha öncede olmuştu böyle.sonra düşmüştü.bakalım kaan hoca ne dicek

ESPOıR bana özel mesaj atmışsın ama ben cevap yollayamadım bende buraya yazdım inşallah görürüsün.canım bizim ilk denememiz olduğu için biraz acemiliğiize geldi.hiçbir şey kllanmadık ama şimdi keçiboynuzu ve havuç suyu içiyor.inşaallah işe yarar .allah emeklerimizi boşa çıkarmaz.allah yardımcınız olsun sisizn ilt tesemi olacak?

stresten yükselebileceğini biliyorum.beyinde bir sorundan da olabilir ama geçen yıl yükseldiğinde MR çekildi ve bir sorun çıkmamıştı.ben yinede strese bağlıyorum.eşim 3 haftadır bir iş için olur mu olmaz mı diye çok sıkıntıtaydı.biz şimdi küçük bi ilçedeyiz.iş olursa il merkezine gidicez.bunun heycanı stresi vardı yani.aman ya neyse diğerleri iyi ya bu da yüksek oluversin:))

evet canim hormonlar güzel en önemlisi bu :))))
olabilir bazen biri yüksek çikiyor nedeni olmuyor
hayirlisi olsun

gördüm canim
cevap verdigin için tesekkür ederim
esimin ilk TESE ameliyati olucak fransa'da oldugumuz için burda MIKRO TESE uygulanmiyor bizde uymak zorundayiz.
Esinde ilk ameliyatta sperm bulundu mu ?

herkese slm arkadaşlar bu gece ankaraya gidiyoruz kaan hocaya bu son kontrol galiba kaan hoca iğne vercekti lütfen dua edin yarın spermiogram ve kan testi yapılcak bu gece herkesten dua bekliyorum inşallah bir mucize haberi veririm size

yolun açik olsun sevgidolu
insallah güzel haberlerle dönersin
normal çikis olur

gördüm canim
cevap verdigin için tesekkür ederim
esimin ilk TESE ameliyati olucak fransa'da oldugumuz için burda MIKRO TESE uygulanmiyor bizde uymak zorundayiz.
Esinde ilk ameliyatta sperm bulundu mu ?

evet bulundu ama o ameliyat günü benim en zor günümdü.iğne biyopsisinde önce bulamamışlar sonra parça alıp incelemişler orada bulundu ama ben o günü asla unutmam.ilk denememizdi pozitif oldu.sonra düşükle sonuçlandı.dr şimdi genetik test istedi nedenini araştıracak.sizin ilk denemeniz mi olacak eşin hiç tese olmadı mı?:1hug:

evet canim esimin ilk tese ameliyati olucak
fransa'da mikro tese yapilmiyormus testis biyopsisi oluyor
allahin izniyle nisan'da olucak
bende çok korkuyorum esime belli etmiyorum hiç konusmuyoruz ameliyattan onu sikintiya koymak istemiyorum
esimde genetik test hepsi temiz çikti sadece problem spermiogramda sifir
ne güzel esinde bulundu darisi esime
ilk denemeniz düsükle sonuçlanmis geçmis olsun sonuçta esinde bulundu bir daha denersiniz tÜp bebek insallah bu kez tutunurlar sana
esine TESE mi yapildi MIKRO TESE mi ? Ve hangi hastanede oldu ? Ondan önce esin bitkisel ilaç kür falan kullandi mi ?
Detayli anlatirsan sevinirim.

hadi canım inşallah hayırlısıyla gider iyi haberler dönersn.gelince yaz hemen durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…