Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın kızlar ya tese öncesi ilişkiye girip girmemenin bir önemi varmı

bize öyle bişey demediler ama yinede spermigramda olduğu gibi 5 gün falan perhiz bence mantıklı olur.bu sadece benm fikrim tabi.

ıyı aksamlar kızlar! sevgı dolu canım sızde ılk azo lu oldugunuzu ogrendıgınızde mıkroteseden oncekı fsh ve testesteron kactı canım ya?oncekı yazılarına baktım ama goremedım.
canım biz ilk azoyu öğrendimizde fsh 1veya 2 arasıydı sonra eşim menegon iğne kullandı az az normale döndü tese öncesi 4 olması lazım tese sonrası 3lere düştü sonra klomenle tekrara normale döndü canım

Günaydin kizlar
nerelerdesini dün aksamdan beri kimse uramadi
hepiniz biliyorsunuz esim tam 3 hafta sonra allahin izniyle ameliyat olucak yanie TESE.
Bu arada bende tahlilerime basladim kan sonuçlarimiz hepsi temiz çikti allaha sükür.
Dün "histerographie" yapildi aman anam öldüm kizlar resmen çok aci çektim bagirdim doktor duralim dedi bu ne bisim seymis adet sancisi gibi olur dediler nerde o adet sancilarimiz dayanamadim çok agri çektim gözlerimden yas geldi neyse ki atlattim sivi yukariya kadar gitti tüplerim önceden kapaliysa açildi dediler sonuçta tüpler açik bunada sükür.
Aksam ultrasona gittim iki yumurtaliklarimin boyutu gayet iyi ve normal adetiminden 10 gün yaptirdim ve
fransizca olarak bu yaziyordu sag yumurtalikta 10 follicules sol yumurtalikta 7 follicules.
Sizce yumurtlama zamanim yaklasti için olabilir mi henüz yumurtalarim çatlamadi ama olusuyor sizce toplam 17 iyi bir sayi sayilir mi ?

canım gecmıs olsun .esındede umarım bol bol bebıs getırecek kadar sperm bulunur ınsaalh.canım bende cekrtırdım o fılmden .yumurta sayın cok guzel massllah.bır de sen adetının tam bıttıgı gun cektırmedın mı fılmı?adetıne kac gun kala cektrdın kı?ben tam bıttıgı gun cektrdım doktor oyledemıstı.bende 3 ve 4 yumurta gorundu.sen kac yasındasın?

canım geçmiş olsun inşallah çektiüğin eziyetlerin karşılıgında bebegine kavuşursun.

• sagol canim insallah dedigin gibi bol bol çikar spermer
  • benim reçetemde adeten 4 günle 10gün arasi çekilmesi gerektigini yaziyordu.
  • en son adetimin ilk günü geçen haftaydi pazartesi 8 mart adetim iki gün önce geldigi için yer yoktu ancak son gun yaptira bildim dün aksam yani adetimden 10cu gün.
  • Anlican ben adetimin bittigi gün yaptirmadim yaptirabilirdim fakat doktorda yer yoktu reçetede 10 gün müdet vermisti ancak son gûn oldu.
  • Ben 28 yasindayim mayis sonu 29 olucam. Sence sayim nasil ? Ben anlamadigim için bilemiyorum.
  • Senin yas kaçti jklm ?

espoir canim gecmis olsun
nasilsin simdi iyimisin
ya ben cok mutsuzum cok korkuyorum kendimi o kadar gucsuz caresiz hissediyorum ki

espoir canim gecmis olsun
nasilsin simdi iyimisin
ya ben cok mutsuzum cok korkuyorum kendimi o kadar gucsuz caresiz hissediyorum ki

sagol umudunukaybetme
ben iyim iyi olmaya çalisiyorum ameliyatta kadar ama kalbim simdiden küt küt atiyor.
Neden mutsuzsun ki canim sen burda bize umut oldun kendini birakmanin zamani degil kendini topla sonuçta düsünebiliyor musun sen hepimizden sanslisin sonuçta normal yolda çikis oldu bu ne güzel bir basari kesin mikro tese'de çikar yada hiç gerek kalmaz.
Biz henüz esimin sperm üretip üretmedigini bilmiyoruz bile ameliyat günü hersey ortaya çikacak bizim durumumuz daha kötü.
Kendini birakmanin zamani degil daha yolunuz var simdiden pes etmek yok sonuna kadar gideceksin.

Canim ben o kadar sansiz bir kadinim ki egerben desem ki ben bugun denize gidecegimo gun deniz kurur
canim bize tek embriyo transfer edecekler
ya bilmiyorum kafam allak bullak
ya anlamiyorum neden ben
canim sana birsey diyimmi ben cocuklugumu yasamadan buyumek zorunda kaldim.
simdide kadinligimi anneligimi yasayamadan koca kari olacagim
22 yasindayim ama inan kendimi 45 yasinda hissediyorum
bak tup bebege karar verdim sistemi kokten degistirdim daha benim yuzumden diger arakdaslar da etkilendi

Umudunukaybetme ne bu karmsarlik neden isyan ediyorsun canim
tek sana degil artik herkese tek embriyo transfer edilicek
kimisine 2 3 transfer ediyorlar tutmuyor 1 embriyoyla tutuyor buda allah ol derse olur hepsi bos bahaneler sen tedaviye baslamadan böyle düsünürsen negatif olursan tabii olulmsuz sonuçlar alirsin.
Esinide düsün onada yazik sen böyle yaparsan o ne yapsin kendini daha kötü hisseder.
Birde senin yasin daha genç 22 nere 28 nere. Aramizda 6 yas fark var. Yasim gelip geçiyor. Ben üzülmüyorumda sana ne oluyor umudunukaybetme.
Içimi karartin kiz.
Sen benim yasadiklarimi yasasaydin kendini çoktan asmis olurdun.
Herseyde bir hayir vardir canim.
Içini ferah tut elbet sende bende hepimiz anne olacagiz.

canim o kadar cok kotu sey yasadim ki artik yaslandigimi hissediyorum
beni bir gorsen varya aksi huysuz bir nene gibiyim
artik gucum kalmadi

canim ya esin bir defa santifirujlu sperm testi yapsin

spermiogram yaptirmak isterdik ama oturdugumuz sehir küçük zanedersem santrifüjlü yok. Ameliyattan öncede canimizi sikmak istemiyoruz moralimiz düsmesin ne olur ne olmaz.
Hayirlisi olur ameliyatta çiksin yeter bana.
Sen kaç yasinda evlendin umudunukaybetme yasin genç su an 22.
Ben 27 yasinda evlendim esim 29du. Agustos 2008'de evlendik 1,5 yil oldu.
Evlendigimden beri annemlerler beraber yasiyoruz ne esim çalisiyor ne ben gerisini sen düsün canim.
Geçen hafta güzel haberler aldim hep is buldum bu sabah imzaladim kontratimi hayirlisiyla sali günü baslicam birde evimiz çikti.
Insallah güzel haberler devam ederde nisan 8'de dahada güzel bir haber aliriz.
Bir sorum daha sana sen severek mi evlendin yoksa araci usullü mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…