espoir;
canım inşaallah eşinin ameliyatı çok iyi geçer onu ameliyat olmadan önce çok iyi besle belki faydası olur.anladığım kadarı ile sende sıkıntılar yaşamış birisin ama inanın ki zorlukla elde edlen engüzeli oluyor.allah emeğini boşa çevirmesin devmlı dua ediyorum senin için.eşin ameliyat olacak biliyorumda tüp bebek yapmayacakmısınız? gittiğiniz yer tip bebek merkezi mi?
canım netten ankara ünüversitesi kısırlık merkezi diye girersen bulursun.ama ben sana bir kaç tane no var veriyim eşim arıyorda hangisinden ülaşıyo bilmiyorum.03125956815,03125956832, arkadaşım.bide merkez ankara ünüversitesi cebeci kampüsü kısırlık merkezi.yani burası cebeci kamüsü oluyor biraz karışık oldu galiba canımmerhaba arkadaslar ıyısınızdır ınsallah
bana KAAN AYDOSTUN numarasını yazabılırmısınız.hangı hastanede calıctıgını.o hastaneden nasıl randevu alabılecegımızı ve ankaranın neresınde oldugunu
acıl cevap beklıyorum tesekkurler..
amin canım allahım o günleri göstersinde veriyim kızımı.cumanız mübarek olsun hanımlar ;RABBİM tez zamanda kavuştursun inş. bebeklerinize ;KIzı olan olursa alırım oğluma ona göre boshayallersmile
yaa arkadaşlar bişey soracağım.bunu hiç kimseye soramıyor hiç kimseyle paylaşamıyorum.beni ancak siz anlarsınız.eşim azosperm doktorlar test istediğinde benim eşim hiç bir numune veremiyor.yani o ellerine verilen kabın içine hiç bir şey gelmiyor.dolayısıyla testin laboratuara bile gitmesine gerek kalmadan direk 0 sperm oluyor. bu azolu tüm hastalarda böylemi?ben burada çok duyuyorum eşimin sonucu 0 çıktı hiç sperm bulunmadı falan diyorlar.yani sizin eşiniz numune veriyorda içinden mi sperm bulunamıyor?? bu mesele beni çok üzüyor ne olur anlayan varsa bi cevap versin bana?? eşimden hiç birşey gelmiyor
evet öyle arkadaşım eş numune veriyor o labaratuarda inceleniyor ona göre anlaşılıyor sızın nasıl vermediği halde anlaşıldı ben onu anlamadım.yaa arkadaşlar bişey soracağım.bunu hiç kimseye soramıyor hiç kimseyle paylaşamıyorum.beni ancak siz anlarsınız.eşim azosperm doktorlar test istediğinde benim eşim hiç bir numune veremiyor.yani o ellerine verilen kabın içine hiç bir şey gelmiyor.dolayısıyla testin laboratuara bile gitmesine gerek kalmadan direk 0 sperm oluyor. bu azolu tüm hastalarda böylemi?ben burada çok duyuyorum eşimin sonucu 0 çıktı hiç sperm bulunmadı falan diyorlar.yani sizin eşiniz numune veriyorda içinden mi sperm bulunamıyor?? bu mesele beni çok üzüyor ne olur anlayan varsa bi cevap versin bana?? eşimden hiç birşey gelmiyor
yaa arkadaşlar bişey soracağım.bunu hiç kimseye soramıyor hiç kimseyle paylaşamıyorum.beni ancak siz anlarsınız.eşim azosperm doktorlar test istediğinde benim eşim hiç bir numune veremiyor.yani o ellerine verilen kabın içine hiç bir şey gelmiyor.dolayısıyla testin laboratuara bile gitmesine gerek kalmadan direk 0 sperm oluyor. bu azolu tüm hastalarda böylemi?ben burada çok duyuyorum eşimin sonucu 0 çıktı hiç sperm bulunmadı falan diyorlar.yani sizin eşiniz numune veriyorda içinden mi sperm bulunamıyor?? bu mesele beni çok üzüyor ne olur anlayan varsa bi cevap versin bana?? eşimden hiç birşey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?