Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudunukaybetme; canım bak ben aranıza yeni katıldım sıkıntılarınızı tam bilmiyorum ama inan senin yaşadıklarını bende yaşadım.lütfen kendini bırakma bak senin adın bile 'umudunukaybetme'onun için sağlam durmaya çalış.ileride inşaallh anne olacağız herhalde evladın ruhsal olarak çökmüş bir anne istemez.hayatta herkesin sıkıntısı var.sen bu şekilde çekiyorsun başkası başka şekilde.sabırlı ol içini ferah tut yaşında daha küçükmüş.ben 29 yaşındayım bende hayatımda hep zorluk çektim yani ailenin en sıkıntı yaşayanı benim ama olumsuz düşündükçe olumsuzluklar yakanı bırkmıyor.şimdi bol bol dua ediyorum ve hep pozitif bakmaya çalışıyorum. kusura bakma belki bunları yazmamam gerekiyordu ama çok üzüldüm canım hadi kendini topla bakayım.

espoir;
canım inşaallah eşinin ameliyatı çok iyi geçer onu ameliyat olmadan önce çok iyi besle belki faydası olur.anladığım kadarı ile sende sıkıntılar yaşamış birisin ama inanın ki zorlukla elde edlen engüzeli oluyor.allah emeğini boşa çevirmesin devmlı dua ediyorum senin için.eşin ameliyat olacak biliyorumda tüp bebek yapmayacakmısınız? gittiğiniz yer tip bebek merkezi mi?

nasılsınız kızlar bi ses verim çıkım dedim
kız umudnukaybetme yaaa var ya çok güldüm o nasıl laf yasann çıkacagı belliydi seninl ene ilğisi rahat ol olumlu düşün
benide merak eden olmamış klava:

iyi aksamlar kizlar kac gündür giremedim bir bakiyim dedim ama kimsecikler yok
valla benide hic merak eden olmamis zamancim...

Son düzenleme:
kızlar günaydın hepinizi okudum yine bi mutsuzluk var hepimizin üstünde nasipse bizde pazartesi kaan beyin yanındayız sizce orda hangi kadın dogumcuyu seceyim

vallahi bu ara benimde hiç keyfim yok yoruldum artık nereye gitsem sohbet konusu bebek oluyor bıktım artık allahımdan tek dileğim şu millete karşı boynumu bükük koymasın..çok uzaklara gitmek istiyorum

Sagol canim.
Esim tÜp bebek merkezinde ameliyat olucak ama beni hazirlamicaklar.
Esimde sperm bulunursa dondurulacak benide sonra ileride hazirlayacaklar.
Esimde tikaniklik olup olmadigi kesin olmadigi için beni onunla beraber hazirlamiyorlar.

Belgin sana katiliyorum
bende artik biktim gitigimde çevrelerde herkesin çocugu var bir tek ben çocuksuzum.
Simdilik yapmama sebeblerim nedenlerim var böyle oyaliyorum.
Ama ilerideki senelerde ne söylicem.
Insallah allahim en kisa zamanda kucaklarimizi doldurur.

evet canım bende onu düşünmekten bıktım kimseye hesap vermek istemiyorum artık.

cumanız mübarek olsun hanımlar ;RABBİM tez zamanda kavuştursun inş. bebeklerinize ;KIzı olan olursa alırım oğluma ona göre boshayallersmile

merhaba arkadaslar ıyısınızdır ınsallah
bana KAAN AYDOSTUN numarasını yazabılırmısınız.hangı hastanede calıctıgını.o hastaneden nasıl randevu alabılecegımızı ve ankaranın neresınde oldugunu
acıl cevap beklıyorum tesekkurler..

canım netten ankara ünüversitesi kısırlık merkezi diye girersen bulursun.ama ben sana bir kaç tane no var veriyim eşim arıyorda hangisinden ülaşıyo bilmiyorum.03125956815,03125956832, arkadaşım.bide merkez ankara ünüversitesi cebeci kampüsü kısırlık merkezi.yani burası cebeci kamüsü oluyor biraz karışık oldu galiba canım

yaa arkadaşlar bişey soracağım.bunu hiç kimseye soramıyor hiç kimseyle paylaşamıyorum.beni ancak siz anlarsınız.eşim azosperm doktorlar test istediğinde benim eşim hiç bir numune veremiyor.yani o ellerine verilen kabın içine hiç bir şey gelmiyor.dolayısıyla testin laboratuara bile gitmesine gerek kalmadan direk 0 sperm oluyor. bu azolu tüm hastalarda böylemi?ben burada çok duyuyorum eşimin sonucu 0 çıktı hiç sperm bulunmadı falan diyorlar.yani sizin eşiniz numune veriyorda içinden mi sperm bulunamıyor?? bu mesele beni çok üzüyor ne olur anlayan varsa bi cevap versin bana?? eşimden hiç birşey gelmiyor

slm kızlar size birşey danışacağım acaba hormon tahlilleriyle mikro tese ameleyetının şansı ne kadar yükseliyor eğer hormonlar birde genetik kromozom testleri normalse ameleyetda canlı sperm bulunma şansı biraz daha yükseliyormu ...

merhaba reyhan hanı evet eşim sperm tahlli verip yani o verdikleri kaba spermini koyuyor o kap labaratuarlarda i,nceleniyor ve canlı ve hareketsiz hiç bir sperm bulunamıyor sizin eşiniz anladığım kadarıyla hiç sperm numunesi vermemiş değilmi doktorunuz bu konuyla ilgili size hiç bir şey demedimi

ama bildiğim kadarıyla azosperm hiç menisi incelenmeden konunan bir tanı değil sizinki ayrı birşey azosperm olması için spermminin incelenmesi gerek inşallah öyle bir şeyiniz yoktur canınızı sıkmayın

evet öyle arkadaşım eş numune veriyor o labaratuarda inceleniyor ona göre anlaşılıyor sızın nasıl vermediği halde anlaşıldı ben onu anlamadım.

canım bazı insanlar hastane ortamında veremiyo numune.bir doktorun yazısını okumuştum.hastanede veremiyorsa sperm numunesi başka yerde verebilir ama 30 dk içinde hastaneye getrilmeli yazıyordu.eviniz yakınsa hastaneye bunu deneyeblirsiniz.doktorunuzla görüşün bence bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…