Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
BELGıNCıM kaan hocaya tekrar yazmıştım ya.cvp geldi tahmin ettiğim gibi şeyler yazmış.lökositler gerçekten mikrop mu yuvarlak hücre mi bunu ayırmak için antibyotik tedavisi vermiş.tedaviden sonra hala lökosit yüksekse yuvarlak hücre dicez ve sevincez inşallah:))

Mehaba kızlar sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.Eşimin bir ay öceki tesleri FSH 5.24 LH 4.66 TESTESTERON 328,74
Bugünkü testimiz ise FSH 5.70 LH 6.17 TOTAL TESTESTERON 499,59 PROLAKTıN 6.70 Sperm mafiş orası ayrı da.Bir ay endol ve Trental kullandı eşim.Sonuçları yorumlarsanız sevinirim.

reyhan canım senin eşin azolu olması için o kabın içine meni yani sperm olup olmadıgı incelenmeden bişey söylenemeyen bişey siz ilişkiye girdiginizde eşin boşalıyoya onu o kabın içine yapıcak sonra içinden sperm aranacak bu işlem yapılmadan sonuc cıkmaz

BELGİNCİM kaan hocaya tekrar yazmıştım ya.cvp geldi tahmin ettiğim gibi şeyler yazmış.lökositler gerçekten mikrop mu yuvarlak hücre mi bunu ayırmak için antibyotik tedavisi vermiş.tedaviden sonra hala lökosit yüksekse yuvarlak hücre dicez ve sevincez inşallah:))
hayırlısı gamzecim inşallah herşey gönlünce olur arkadaşım.

Mehaba kızlar sorumu cevaplarsanız çok sevinirim.Eşimin bir ay öceki tesleri FSH 5.24 LH 4.66 TESTESTERON 328,74
Bugünkü testimiz ise FSH 5.70 LH 6.17 TOTAL TESTESTERON 499,59 PROLAKTİN 6.70 Sperm mafiş orası ayrı da.Bir ay endol ve Trental kullandı eşim.Sonuçları yorumlarsanız sevinirim.
arkadaşım hormonlarınız gayet güzel görünüyor bi sorun yok gibi.

herkese slm arkadaşlar nasılsınız gördüm kadarıyla gene umutsuzluk bıkkınlık hakim arkaaşlar tıp gelişiyo herşey iyi olcak bu sfer olumlu düşünelim olumlu olsun

benim eşimin fsh 'si 15.79 bu yüksekmi yoksa normalmi arkadaşlar bunun yüksek çıkması mikro tese ameleyetında şansımızı düşürüyormu

ıNCıı biraz yüksek FSH.7-8 gibi olması gerek.zaten bunu düşürmeden m tese yapmazlar merak etme.önce hormonları dengeliyolr çünkü.en azından kaan bey öyle yapıyo.

İNCİİ biraz yüksek FSH.7-8 gibi olması gerek.zaten bunu düşürmeden m tese yapmazlar merak etme.önce hormonları dengeliyolr çünkü.en azından kaan bey öyle yapıyo.

buradaki doktorlar bize hiç düşürmek amacıyla birşey demedi direk mikro tese ameleyatı yapacaklar eşime beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim gamze hanım... kaan hocayı çok met ediyorler siz hastanesine gidipmi tedavi oluıyorsunuz ben antalyadayım onula irtibata geçmek için illaki ankarayamı gitmem gerek eşim için iyi olacaksa koşa koşa giderim ne olur bu konuda bana yol gösterin birde sizin eşinizde hiçmi sperm yok yoksa azda olsa varmı

gitmene gerek yok mail at önce kaan beye.ben ik doktorlar sitesine üye oldum ve ordan soru sordum kaan beye.kendi siteside var ordanda gnderebilirsin mail.kaan aydos yazarsan çıkar nette.7 aydır tedavi görüyo eşim ama sadece 1 kez gittik yanına.sürekli mailleşiyoruz.gerekirse çağırıyo.bence hemen m tese olmasın eşin.önce tedavi görsün kaan beyde.eşim m tese oldu ve yine çıkmadı sperm şimdide kaan hocayla yeniden başladık tedaviye.

gitmene gerek yok mail at önce kaan beye.ben ik doktorlar sitesine üye oldum ve ordan soru sordum kaan beye.kendi siteside var ordanda gnderebilirsin mail.kaan aydos yazarsan çıkar nette.7 aydır tedavi görüyo eşim ama sadece 1 kez gittik yanına.sürekli mailleşiyoruz.gerekirse çağırıyo.bence hemen m tese olmasın eşin.önce tedavi görsün kaan beyde.eşim m tese oldu ve yine çıkmadı sperm şimdide kaan hocayla yeniden başladık tedaviye.

iyikide buraya üye olup sizleri bulmuşum yoksa eşimi hiç bir şey öğrenmeden direk ameleyata sokucaktık çok teşekkürler hepinize peki gamze hanım ben dün mail attım doktor beye acaba hemen cvp veriyormu yoksa uzun sürüyormu cvbının gelmesi...

inci burda bi çogumuz aynen cahillikle amaiyat olup tüp bebek yaptırdık kızlar bizde pazartesi kaan beyin yanındayız varmı ogün gidecek olanlar

eğerki tekrar ameleyat olupda tüp bebek yaptırmaya karar verdiğinizde kaan hocanın çalıştığı ünüversitedemi yaptırmayı düşünüyorsunz tüp bebeği...o konudada kararsız kaldım çok anatoliayı çok met ediyorlar sizin düşünceleriniz ne bu konuda bayanlar

merhabalar. uzun süredir siteyi takip ediyorum. eşim bir süredir tedavi oluyor kaan hocada. sperm testi sonucu hep 0 dı. ama geçen hafta testi tekrarladık. ve ilk defa 2 milyon görüldü. inanamıyoruz. allah herkesin yüzünü güldürsün.

merhabalar. uzun süredir siteyi takip ediyorum. eşim bir süredir tedavi oluyor kaan hocada. sperm testi sonucu hep 0 dı. ama geçen hafta testi tekrarladık. ve ilk defa 2 milyon görüldü. inanamıyoruz. allah herkesin yüzünü güldürsün.

arkadaşım çok sevindim allah tamamına erdirsin anlatırmısn eşin ne zamandır azosperm ve daha önce tese olmuşmuydu bide eşin ilaç olarak ne kullanıyordu

merhaba sed_a.
Ne güzel yükselmis. Insallah en kisa zamanda dogal yoldan hamile kalirsin.
Esinin azosperm sebebi neydi.
Herhangi birsey kullandi mi ilaç, bitkisel yada kür falan uyguladiniz mi.
Anlatirsam sevinirim.

teşekkürle.biz 1 yıllık evliyiz ama eşimin bu problemini 5 yıl önce öğrendik. kasım 2009 da başladık. ilk önce trental ve endol kullandık. 2 ay sonra da proxxed ve testojel kullanmaya başladık hala devam ediyoruz.

teşekkürle.biz 1 yıllık evliyiz ama eşimin bu problemini 5 yıl önce öğrendik. kasım 2009 da başladık. ilk önce trental ve endol kullandık. 2 ay sonra da proxxed ve testojel kullanmaya başladık hala devam ediyoruz.

Bu ilaçlari kim yazdi esine hangi doktor
sizin adiniza çok sevindim
allah tamamini getirsin

Back
X