Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yazarım tabiki sizden başka bu konularda dertleşecek ve akıl alıcak kimsem yok...gamze hanım yaş kaç acaba sizli mizli konuşuyorum sizinle belkide aynı yaşdayız :dance: ben 25 yaşındayım sizzzzzzzzzzzzzvereliniortak

sen bana abla de en iyisisırnaşık şey.ben 29 yaşındayım.şaka ya olur mu rahat ol.burda hepimiz dert ortağıyız ve herkes çok samimi yazşır.resmiyete hiç gerek yok.içinden nasıl geliyosa öyle hitap et:içelim:

şöyleeee bi geçmişe göz attım sedacıgım hayırlı olsun 2 milyon sperminiz inşallah yarısı kadar sayıda bizlere nasip olsun hadi hayırlısı az kaldı bebişe inşallah olucak
larem bacım hala dogurmamışsın Rabbim hayırlı vakitte kolay dogumlar nasip etsin
umutsuz 1985 canım ya sonucu yazmamışsın çok merak ettim inşallah çıkmıştır
ya kızlar işte böyle ben bildiğiniz gibiyim anlatcak bişeyim yok daha dogrusu olamıyacagından dolayı pek girmiyorum topiğe inşallah sizlerin olur

Merhabalar....arkadaŞlar buraya 2 ay Önce bİraz takıldım bazı arkadaŞlardan gÜzel destek gÖrdÜm ve yardımcı fİkİrler aldım...hepİnİzden allah razı olsun...en son bİr karar verdİm ve bİr tÜp bebek merkezİnde İlk denemeyİ gerÇekleŞtİrİcez benİ tÜp bebeĞe hazırladılar akŞam son Çatlatma İĞnemİde oldum yarın sabah bÜyÜk gÜn eŞİm tese olacak bendende yumurta toplanacak okadar heyecanlıyımkİ ve okadar Çok korkuyorum kİ anlatamam...Çok yoĞun ÇalıŞtıĞım İÇİn devamlı gİremİyorum topİĞe gİrdİĞİmdede bİr kaÇ sayfa okuyup Çıkıyorum zaten ÇoĞu kez bozuk olan moralİm arkadaŞlarımın ÇaresİzlİĞİnİ uĞraŞlarını gÖrÜnce daha da bozuluyor..ama bıkmadan umudunu yİtİrmeden uĞraŞan arkadaŞları sabırlarından dolayı takdİr edİyorum..Şİmdİ sİzden en Önemlİ İsteĞİm yarın benİm İÇİn dua edİn yarın benİm İÇİn Çok Önemlİ dualarınıza Çok İhtİyacım var....allah hepİmİzİn yardımcısı olsun arkadaŞlar...

ALLAH yardımcın olsn senin için özel olarak yarın dua edeceğim.inşallah sevinçli haberini alırız.ben daha yeniyim ama sizlerle sanki uzun zamandan beri konuşuyoruz gibiyim.olmlu düşün olumlu olsun.seni şu an öyle anlıyorumki yarına kadar uyuyamazsın heyecan-merak -sıkıntı-pek çok duyguyu bir anda yaşayacağın bir gün inşaallah sonu güzel olur.

merhaba İncii Hanım. keçiboynuzu kürü : 7 adet keçiboynuzunu kırarak 2,5 su bardağı kaynamış suya attım. 3 4 dakikada öyle kaynatıp altını kapattım. 20 dakika falan dinlendikten sonra biraz daha parçalara ayırdım.Süzerek eşime içirdim. Bu kürü ilk hafta sabah akşam aynı oranda uyguladım. Sonraki 3 ayda yalnızca gece yatmadan içirdim. artık hafta da bir kaç kez yapıyorum.
ısırgan otu: 1 yemek kaşığı ısırgan otunu 1 bardağa koydum. üzerine kaynamış su. 10 dk dinlendikten sonra süzüp içirdim.
umarım faydasını görürsün.

teşekkürler hemen denemeye başlayacağım denemekde fayda var değilmi yerimseniben fakat bu ısırgan otu pazarda satılan taze olanlarımı yoksa kurusumu ...

Son düzenleme:
sen bana abla de en iyisisırnaşık şey.ben 29 yaşındayım.şaka ya olur mu rahat ol.burda hepimiz dert ortağıyız ve herkes çok samimi yazşır.resmiyete hiç gerek yok.içinden nasıl geliyosa öyle hitap et:içelim:

sırnaşık şey tamam bundan sonra siz miz yok gamzecimmmmmmm :1hug:

eğerki tekrar ameleyat olupda tüp bebek yaptırmaya karar verdiğinizde kaan hocanın çalıştığı ünüversitedemi yaptırmayı düşünüyorsunz tüp bebeği...o konudada kararsız kaldım çok anatoliayı çok met ediyorlar sizin düşünceleriniz ne bu konuda bayanlar
merhaba incii ; biz anatoliada tüp bebek yaptırdık.benim dr.bülent hocaydı.çok memun kaldık.eşime azospermi teşhisi kondu.hiç tecrübemiz yokken ilk denememizi yaptırdık.eşimde tese sonucu sperm buldular.3 embriyo transfer ettiler.sonuç pozitif oldu ama düştü.yani anlayacağın aslında başarılı bir deneme oldu.inşaallah her şey gönlünce olur.:1hug:

espoir ; nasılsın moralin nasıl
sen hangi tüp bebek merkezinde yaptıracaksın.bizde önce beni hazırladılar.yumurta toplamadan birgün önce eşimi teseye aldılar.sizinki farklı herhalde.

merhaba perver;inşallah seninde gönlüne göre olur bende tüp bebek tedavisine başlayacaktım fakat kaan hocaya bir gözükelim ondan sonra ne yapacağımıza karar verelim dedim ...

espoir ; nasılsın moralin nasıl
sen hangi tüp bebek merkezinde yaptıracaksın.bizde önce beni hazırladılar.yumurta toplamadan birgün önce eşimi teseye aldılar.sizinki farklı herhalde.

sagol pervercim iyim ne olsun beklemedeyiz
bugün biyolojistle görüstük bize prosedürü anlatti tüp bebekte transferi falan filan
birde bugün anastezistle görüstûk esim allahin izniyle persembe 8 nisan testis biyopsisi yapilacak sperm bulunursa dondurulacak benide ileride hazirlayacaklar
biz fransa'da yaptiriyoruz türkiye gibi degil burada iki embriyo transfer ediyorlar

merhaba seda sana yazdim fakat görmedin
sana bir sorum olacakti
peki esin ne kadar süre kullandi ilaçlari
ne güzel esinin FSH degeri düstü çok mu yüksekti esinin degerlerini yazarsan sevinirim.

mrb arkadaşlar iyi akşamlar .
çiçek nasılsın sanırım sadece ikimiz varız.giremedim birkaç haftadır.ne durumdasınız?ben embriyo transferi için tedaviye başlıcaktım 5 gündür regl olmayı bekliyorum.geçen ay gebelik testi yapılcaktı gününden çok önce gelmişti bu ayda olmuyo ilaçlardanmı acaba diye düşünüyorum.çok gerginim yine.

sagol canim iyiyim
sen nasilsin iki gundur buraya giremedim ben sorun vardi galiba nasil gecti hastane aci cekmissin galiba gecmis olsun

sagol canim
hiç sorma gerçekten çok aci çektim allaha sükür bende sorun çikmadi
follicules sayilarim çok iyiymis bugün biyolojistle görüstük toplam 17 normalin üstündeymis
tüplerimde açik
anlican bende bir sorun yok simdi sperm bulma kaldi

mrb arkadaşlar iyi akşamlar .
çiçek nasılsın sanırım sadece ikimiz varız.giremedim birkaç haftadır.ne durumdasınız?ben embriyo transferi için tedaviye başlıcaktım 5 gündür regl olmayı bekliyorum.geçen ay gebelik testi yapılcaktı gününden çok önce gelmişti bu ayda olmuyo ilaçlardanmı acaba diye düşünüyorum.çok gerginim yine.

sagol melis iyiyim
insallah bu denemen olumlu olur canim stres yapma ondan gecikir regli

sagol canim
follicules sayilarim çok iyiymis bugün biyolojistle görüstük toplam 17 normalin üstündeymis
tüplerimde açik

ne güzel cok sevindim canim
insallah spermde bulunur canim valla hep aklimdasin allah yardimciniz olsun

sagol canim
tüplerimde açik

.....

Son düzenleme:
Back
X