insallah canim bulunur
az kaldi
yarin yeni isime basliyorum
bugün yeni kiralik evimizi gezdik çok güzel semt iyi daire iyi
hakkında herşeyin hayırlısı olsun espoir.
şu zor günlerimiz geçsin artık allahın izniyle..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim bulunur
az kaldi
insallah canim bulunur
az kaldi
hakkında herşeyin hayırlısı olsun espoir.
şu zor günlerimiz geçsin artık allahın izniyle..
insallah artik güzel seyler olsun yaaa bulunsun..
hayirli olsun canim allah icinde güle güle oturmak nasip etsin
isin de hayirli olsun
geçicek cicek biliyorum geçicek çok inaniyorum
çok uzun sürmez.2 veya 3 gün içinde cevp verir.bizede yazarsın cevabını.
gamzecim kaan hocadan cvp geldi bana tavsiyesi ilk başta eşimin mikrotese ameleyatı olması eğerki canlı sperm bulamazlarsa o zaman sizi tedaviye alırım demiş acaba tüm hastalarına bana tavsiye ettiğinimi yapıyor neyse vardır bundada bir hayır İNŞALLAH ameleyatdan iyi sonuç alırızda gitmemize gerek kalmaz perşembe günü antalya tüp bebekle randevum var belki başlarız tedaviye :sm_confused: burdan yine gelişmeleri yazarım sana gamzecim...
canım dualarım seninle allah yardımcın olsun lütfen sonuç ne olursa olsun bizimle paylş bizi merakta bırakma allaha emanet ol iyi haberlerle dön inşallahMerhabalar....arkadaŞlar buraya 2 ay Önce bİraz takıldım bazı arkadaŞlardan gÜzel destek gÖrdÜm ve yardımcı fİkİrler aldım...hepİnİzden allah razı olsun...en son bİr karar verdİm ve bİr tÜp bebek merkezİnde İlk denemeyİ gerÇekleŞtİrİcez benİ tÜp bebeĞe hazırladılar akŞam son Çatlatma İĞnemİde oldum yarın sabah bÜyÜk gÜn eŞİm tese olacak bendende yumurta toplanacak okadar heyecanlıyımkİ ve okadar Çok korkuyorum kİ anlatamam...Çok yoĞun ÇalıŞtıĞım İÇİn devamlı gİremİyorum topİĞe gİrdİĞİmdede bİr kaÇ sayfa okuyup Çıkıyorum zaten ÇoĞu kez bozuk olan moralİm arkadaŞlarımın ÇaresİzlİĞİnİ uĞraŞlarını gÖrÜnce daha da bozuluyor..ama bıkmadan umudunu yİtİrmeden uĞraŞan arkadaŞları sabırlarından dolayı takdİr edİyorum..Şİmdİ sİzden en Önemlİ İsteĞİm yarın benİm İÇİn dua edİn yarın benİm İÇİn Çok Önemlİ dualarınıza Çok İhtİyacım var....allah hepİmİzİn yardımcısı olsun arkadaŞlar...
sagol canım.bu aralar bagırsak sorunu çekiyorum anlamışsındır herhalde, onun yanısıra hala regly olmadım 5gün geçti inşallah kötü bişey yoktur belirtileri var ama hala olmadım.belgincim gecmis olsun insallah önemli biseyin yoktur
sagol canım.bu aralar bagırsak sorunu çekiyorum anlamışsındır herhalde, onun yanısıra hala regly olmadım 5gün geçti inşallah kötü bişey yoktur belirtileri var ama hala olmadım.
kızlar kaan eyin yanındaydık dün sonuclar moral bozucu düşmüş baya bi kaan beyde dün cok ilgisizdi
merhaba seda sana yazdim fakat görmedin
sana bir sorum olacakti
peki esin ne kadar süre kullandi ilaçlari
ne güzel esinin FSH degeri düstü çok mu yüksekti esinin degerlerini yazarsan sevinirim.
Merhabalar....arkadaŞlar buraya 2 ay Önce bİraz takıldım bazı arkadaŞlardan gÜzel destek gÖrdÜm ve yardımcı fİkİrler aldım...hepİnİzden allah razı olsun...en son bİr karar verdİm ve bİr tÜp bebek merkezİnde İlk denemeyİ gerÇekleŞtİrİcez benİ tÜp bebeĞe hazırladılar akŞam son Çatlatma İĞnemİde oldum yarın sabah bÜyÜk gÜn eŞİm tese olacak bendende yumurta toplanacak okadar heyecanlıyımkİ ve okadar Çok korkuyorum kİ anlatamam...Çok yoĞun ÇalıŞtıĞım İÇİn devamlı gİremİyorum topİĞe gİrdİĞİmdede bİr kaÇ sayfa okuyup Çıkıyorum zaten ÇoĞu kez bozuk olan moralİm arkadaŞlarımın ÇaresİzlİĞİnİ uĞraŞlarını gÖrÜnce daha da bozuluyor..ama bıkmadan umudunu yİtİrmeden uĞraŞan arkadaŞları sabırlarından dolayı takdİr edİyorum..Şİmdİ sİzden en Önemlİ İsteĞİm yarın benİm İÇİn dua edİn yarın benİm İÇİn Çok Önemlİ dualarınıza Çok İhtİyacım var....allah hepİmİzİn yardımcısı olsun arkadaŞlar...