Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhasba arkadaslarım suanda sıze turkıyeden yazıyorum
pzt kaan hocayı arayıp artık tedavı ıcın ne gerekırse yapmaya baslayacagız.
kızlar ınanın hepınıuzı cok merak edıyorum ama gecmısı okuyamadım cunku cok bırıkmıstı sayfalar ve benım bunu okuyacak zamanım da yok ben yalnızca sıze tedavım hakkında bılgı vermek ıcın yazıyorum dualarınıza ıhtıyacım var bana dua edın

canim tedavin hayirli olsun allah yardimcin olsun

selva canım orası hakkınd ane düşünüyosun ben cok kararsızım sence

umudunu kaybetme canım adın üstünde asla umudunu kaybetme inşallah herşey yoluna girer cicek rabbim seninde yardımcıun olsun

merhaba bebişlerin canın seninki uzun protokol ,birde kısa protokolwar adetin 2 ci weya 3cü günü başlar 12 gün yada yumurtanın büyüme hızına göre 16 gün sürer b normal olanı.ilkinde ise yumurta rezerwleri az hastalara yaşı fazla olanlara yada sen normal konuşmaya gitmişsindir bilgi almak için seni ellerinden kaçırmamak için tedawiye apar toparsokarlar onların istediği günde adet olrsun ilaçlı bantlarla bunada uzun protokol denir.

senin dedigini göre bizimki uzun protokol mu oluyor ?
Yine anlamadim gittim.
Biz burda fransa'da tedavi olucaz burada sigorta 100% karsiliyor cebimizden bir kurus çikmiyor.
Pazartesi günü biyolojistle ön görüsmeye gittigimizde sordum ne zaman baslaniyor tedaviye oda adetin 21ci günü bende burda okudugum topiclerde türkiye'de merkezler hep 3cü gün baslatiyorlar.
Sence bizim tedavi nasil iyi mi 21birinci gün baslamasi ?

merhaba umudunukaybetme
kusura bakma yeni gördüm diger topicleri geziyordum
allaha sükür iyim bende heyecan basladi biliyorsun eism yakinda TESE olucak
hayatimizin en önemli gün olucak
sende ne var ne yok

canım espoir, nasılsın? gördümkü tedaviye başlamışınız inşallah olumlu sonuçlar alırsınız ,dualarım seninle.....Rabbım yüzünü güldürsün.

umudunu kaybetme ve espo bacılar hayırlı olsun tedaviye başlamışsınız Rabbim inşallah hayırlıyısla bulunmayı nasip etsin
espocugun adetin 21. günü başlanıyorsa uzun protokol oluyor benim ilk denememde uzundu bende 21. günü başladım ikinci kısa protokol oldu ondada 3. günü başladım hadı hayırlı olsun inşallah ikinizinde yüzü güler

zaman merhaba; senin bu kadar u utsuz olmana sebep ne öğrenebilirmiyim? belki anlatmışsındır ama ben yeni olduğum için bilmiyorum.lütfen umutsuz olma her şeyde bir hayır vardır.bizmde problemimiz azo.

canım kusura bakma yazını yeni gördüm artık eskisi kadar topiğe girmiyorum bizdede sorun azo 2 kere mtese olduk ve ikisindede sonuç aynı sıfır az sayıda spermin evreleri var ve bize donasyon tek çare diyorlar bunuda biz kabul etmiyoruz ankarada kaan hoca var duymuşsundur ona ilk giden ben oldum 1 yılı aşkın tedavi olduk ve kaan hoca bize artık yapacak bişeyinin olmadıgını söyledi ve dosyayı kapattı sonra biz başka dr daha gittik oda bize çok ugraşmayın elde olan tek testiste gider dedi hayatın farklı yönleri var onlarla ilğilenin dedi yani hangi dr gitsek olmaz diyor emre beyde aynısı dedi zaten işte bizim için 2. mtese son şanstı ve olmadı artık kök hücreyi bekliyoruz
bu arad kızlar cumartesi eşim dr bi arkadaşına gitti arkadaşıda üroloğ demişki bu konuyla ilğili yoğun çalışmalar var kök hücre ile sperm en fazla 5 yıl içinde türkiyeyede gelir demiş bundan 2 yıl önce araştırma safhasında olan kök hücrenin bazı yöntemlerini şimdi uygulamaya geçtik tedavi olarak kullanıyoruz demiş ben çok sevindim inşallah kök hücre çaremiz olucak bakalım artık hayırlısı ile inşallah olur

günaysın zaman ..benimde eşimde azospermi var..hormon tahlilleri normal fakat bizde genetik tahlillerin sonuclarını bekliyoruz..senin eşinin degerleri nasıldı acaba..birde bazı ark sitede okuyorum..bitkisel destek kullanıyorlarmış..hiç olmassa onları denesenizz.tabiki doktorunuza sorun ama.yinede kaybınız n olabilir ki

merhasba arkadaslarım suanda sıze turkıyeden yazıyorum
pzt kaan hocayı arayıp artık tedavı ıcın ne gerekırse yapmaya baslayacagız.
kızlar ınanın hepınıuzı cok merak edıyorum ama gecmısı okuyamadım cunku cok bırıkmıstı sayfalar ve benım bunu okuyacak zamanım da yok ben yalnızca sıze tedavım hakkında bılgı vermek ıcın yazıyorum dualarınıza ıhtıyacım var bana dua edın
canım allah yardımcın olsun dualarım seninle korkma herşey çok güzel olacak merak etme nede olsa çıkış oldu tesede çoook sayıda sperm bulunacak bizi habersiz koyma...

günaysın zaman ..benimde eşimde azospermi var..hormon tahlilleri normal fakat bizde genetik tahlillerin sonuclarını bekliyoruz..senin eşinin degerleri nasıldı acaba..birde bazı ark sitede okuyorum..bitkisel destek kullanıyorlarmış..hiç olmassa onları denesenizz.tabiki doktorunuza sorun ama.yinede kaybınız n olabilir ki

bacım eskiler beni bilir ben neler yaptım hangi dr duysak gittik istanbul ve ankaradaki tüp merkezlerini ve drlarını bana sor
ayrıca bende ansiklopedi çıkıcak kadar bitkisel bilirim hap olsun macun olsun kür olsun araştırır yapardım hatta bizim kızlarada söylerdim yurt içi ve yurd dışından siparişle bitkisel hap kullandık epey şey yaptık yani
eşim 12 yaşında inmemiş testis ameliyatı oluyor 12 yıl boyunca ısıya maruz kalan seminifertübülüsler yanmış çok az bi kısmında hareketlilik var ondada spermin ilk evreleri mevcut naptıysak olmadı çıkmadı sperm
artık drlarda uğraşmayın diyor zira bizde tek testis var onuda kaybedebilirmişiz bizde bekliyoruz kök hücre en geç 5 yıl içinde çıkar demiş eşimin arkadaşı sen bakma demiş tüpmerkezinin 10 15 yıl demesine demiş bakalım bi umut kök hücreyi bekliyoruz

Back
X