Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet gamzecim inanmak başarmanın yarısı derler inşallah bizde başaracağız.olsun canım senin mesleginde çok güzel allahım sana evlatlarınada ders verecegin zamanı göstersin tatlım.

selvam canım heyecan sardı dimi tatlım allahım yüzünü güldürsün allahım dualarını hep kabul etsin inşallahhhhh.

zaman mehaba ben anlamadım teseyi başka yerde yaptırıp anatoliayamı getiriyorsunuz.bende ilk denmemi anatoliada yaptırdım.senin orası hakkındaki görüşün ne

selam zamancım nasılsın?....ben çok sıklıkla giremiyorum .....ara ara okuyup sizlerle moral buluyorum,bazen de hüzünleniyorum.....rabbim inşallah tüm arkaşlarımın emeklerini boşa çıkarmaz...
JKLM canım sana özel den cvp yazdım ama doğru mu yazdım bilmiyorum...sen bana sölersin ulaşıp ulaşmadığını...

ebruli canım sizdeki genetil problem neydi zamancım saol inan zaman daraldıkca o kadar karışdiki herşey bilmiyorum nasıl olacak ne yapacagız

merhaba umut olsun....canım bizdeki kromozom bozukluğuna bağlıklı klinefelter sendromu teşhisi kondu. ilk m.tesede bulunmadı..2.dede yüzde 10şans verdiler...ama eşim artık tedaviden vazgeçti..sen ne durumdasın şuan canım? tedavidemisin?bek çok sık giremediğim için soryorum canım kusura bakma..

canım bizde klinifelter biz 2. tedavideyiz şimdi allah nasio ederse nisanda herşey belli olacak biz kaan aydsa gidiyoruz ben 1. tedavimde 2 aylık düşük yaptım canım siz hangi doktoro gidiyosunuz

kızlar kader arkadaslarım!acaba bırgun gelecek ve hayat bıze de gulecek mı?bırbırımız ıcın dua edelım mı?bu sorun aıle hayatımıza da olumsuz etkılıyr.

canım benim allah yardımcınız olsun...inşallah olumlu sonuçlanır bundan sonra tattlım..ama sende umut var canım...moralini bozma çünkü sperm bulunmuş anladığım kadarıyla...bu durumda allahında izniyle hayılısiyla olucak inşallah canım...ben senin adına umutluyum ve inanıyorum...bizimde problemimiz aynı ancak bizde hiç sperm rastlanmadı...h.değerler yüksekmiş...kaan hoca biliyorum süper bi hocaymış miş..bence doğru yerdesin canım...senin adına gerçekten sevindim inşallah müjdeli haberlerinide alıcaz tatlım...
Bız ist.bahçelievler medical park...doç.dr.latif küpelioğlu ekibi ile başlamıştık canım ama tekrardan gitmicez tedaviye devam etseydikte gitmicektik yani..

jklm arkadaşım inşallah...inşallah....sana özelden tekrar yazıcam deminden beri uğraşıyorum bi türlü beceremedim...ama yazıcam okursun tamam mı tatlım...

canım sizde kaan hocaYA GELıN O BıZE DEMıŞTı 1.de bulunmayıp 2.de bulunan oldu diye sizin içinde herşey güzel olur inşallah tatlım klinifelterli olup bebegi olan cok insan varmış bi tanside benim arkadaşım sen hiç karşılaşmadınmı böyle birisine yada duydunmu umudunu yitirme canlarım inşallah bir gün bizde hamileyz diye yazacagız

inşallah gülecek canım...rabbim önce hepimize sağlık versin...elbet dualarımızla inancımızla yüzümüz gülecek canım....

ben karşılaşmadım ama vardır eminim mutlaka...umutolsun bitanem çok teşekkür edrim...desteğin için....çok iyi geldi....belki günün birinde ikna edrim eşimi kağan beye gitme konusunda....belki bi mucize olurda tamam der....hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benim....kendine iyi bak...öpüyorum...grşrz...

ebruli ve perver teşekkürederim fena degilim
canım perverciğim kaan hocanın yanında tüpbebek tedavisi pek uygun değil eger tüpbebebk tedavisine kaan hocada yapmaya kararverirseniz nedemek istediğimi tedaviya başlıcagınız reglinin 3. günü anlarsın biz hemen vazgeçmiştik ogünde bunları daha öncede uzun uzun anlatmıştım evet kaan hoca süper biri bizde emegi çoktur ilk giden bendim topikte kaan hocadan Allah razıolsun çok uğraştı kaan hoca da sadece tedavi olucaksınız tüpişlemlerini başka yerde yaptırılmalı bence sedyedeki kan hala aklımda bunun için dedimdi illa kaan hoca mtese yapsın diyorsanız ankaradki tüp merkezleriyle görüşün sizi hazırlasınlar kaan hocada yani cebecide mtese olup spermleri soguk hava tüpüyle alınabilir dedim ama bunu kaan hoca ve tüpmerkeziyle konuşmak lazım dedim sonuçta bunu istanbulda biçok yer yapıyor birfikirdi yani benimkisi
anatolyaya gelince çok paracı bir yer ama zaten ankarada kaçtane tüpmerkezi var maya gürkan anatolia

Back
X