Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ZAMAN KIZ NEREYE GİTCEN DUR BAKALIM ne oluyo hemence bizi bırakma kızlar biz kaan hocada tese olsak tüp bebek merkezine nasıl ulaştıracagız spermleri
melisçim merhaba işallah regl olursunda tüp bebek tedavin başlar benim malesef öyle bir şansım yok en azından uğraşıyosun bu çok önemli .hiçbir ümidin olmamsı çooook kötü.herşey istediğin gibi olur işallah
cicek sizin tedavi nasıl gidiyo
selam arkadaşlar nasılsınız ? ben sıkıntıdan patlamak üzereyim 13 gün geçti regl olmuyorum şubat ayında tüp bebek denemesinden sonra 10 gün oldum.bu ay tık yok hala.biran önce olsamda tedaviye başlasam artık beklemek çok zor ya.inşallah allahın izniyle embriyolarım canlanır.
meliscim stres yapma sansin var güzel düsün güzel olsun canim
sağol çiçekcim.senin durumlar nasıl hala ailenden kimseyle paylaşmadınmı bu rahatsızlığı.çok zor be canım paylaşmadan dahada zorlaşıyo ama sen daha ii bilirsin tabi.allah hakkımızda hayırlısını versin.
cicek nasılsın canım...bende aynı işte haftaya kaan beyin yanına gidecegiz espoir eşi 8de tese olcak dimi bizde 9da kaan beyin yanında olcaz inşallah ikimizde sevinçli haberler veririz selvanın eşide 8de olcak allahım hepimize yardımcı olsun....
amin canım sende verirsin bizlere inşallah...