Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haklisin canım evet dondurmak gerek sonra ne olur ne olmaz
dondurun cnm dondurun işi riske atmayın ben arif beyde tek tek bulunup gidenlere bile ağladığımı biliyorum o yüzden sayıca çoksa ( bize göre 10 tane bile çok) donsunlar gerisi kolay deneme yaparken bile eşin test verir onları bile kullanmadan yeni spermlerle denersiniz
iyi akşamlar arkadaşlar sperm testleriyle ilgili bilgisi olan varmı
nasıl bir bilgin bekliyorsun cnm bizler hep görüyoruz o testti de

normal morfoloji 0% diyor bu nedemek oluyor
morfoloji spermin yapısal bozukluğu diye biliyorum ama tedavi edilebilir bişey bildiğim kadarıyla
b,zde çokça sperm oladığı için morfolojiden pek anlamıyoruz
ama sen tüp bebk sayfalarına yaz ordakiler daha bilgilidir bu konuda:26::26:

Kızlaar test sonucu yeni geldi sperm çıkmamış ama %41 spermatit,%59 spermatosit yazıyor sonuçta Arif beyle konuşamadık ama bu iyi birşey dimiii
neeeeeeeeeeeee
spermatiti spermden önce son evre kızzzzzzzzzzzzzzzzzz allahhhhhhhhhhhh süper bi haber bu yaşasın spermelre az kalmış halayaaaaa

Kızlaar test sonucu yeni geldi sperm çıkmamış ama %41 spermatit,%59 spermatosit yazıyor sonuçta Arif beyle konuşamadık ama bu iyi birşey dimiii

Cnm ben yeni olduğum için anlamıyorum pek ama sperm evreleri iyi bi oran bnce yarilamissin yolu inşallah spermleride goreceksnz allah in izniyle

neeeeeeeeeeeee
spermatiti spermden önce son evre kızzzzzzzzzzzzzzzzzz allahhhhhhhhhhhh süper bi haber bu yaşasın spermelre az kalmış halayaaaaa

canımmm öylemi gerçekten ya çok tuhaf oldum,spermatit yazısını görünce ama eminde olamadım.Ayyy birgün benim içinde halay çekileceği hiç aklıma gelmezdi bende çekeyim barii

Cnm ben yeni olduğum için anlamıyorum pek ama sperm evreleri iyi bi oran bnce yarilamissin yolu inşallah spermleride goreceksnz allah in izniyle

çok sağol canım darısı burdaki bütün arkadaşlarımıza inşallah,biz 13 aydır tedavideyiz canım

canımmm öylemi gerçekten ya çok tuhaf oldum,spermatit yazısını görünce ama eminde olamadım.Ayyy birgün benim içinde halay çekileceği hiç aklıma gelmezdi bende çekeyim barii
bana güven bende bizim testlerde bolca spermatit çıkıyordu ve 1000 tane sperm çıktı ardından anla kızbunun ardında spermler inşlh çıkacak hem artık gelişmeleri hızlanmış ki spermatitler başlamış devamıda başı kuyruğu çıkıp tam spermmm olacakkkkkkkk çekk çekkkk halayını bu haber halaylıkkkkkkkkk

Ayyyyyy gerçekten mi kız heyecanlandığımıza değdi değil mi
Yupppiiiiii sperm çıkmış gibi sevindim canım
Çok güzel bir haber canım.Tebrikler spermciklerin çıkmasına az kaldı aazzzzzzz

Balim cok sevindim canim gozun aydin ... insallah devami sperm olarak gelcek canim

Spermatosit Olgun sperm hücresinin öncüsü demek

spermatit ise
Spermatogenez sırasında testiste ikincil spermatositin ikinci mayozda bölünmesi sonucu meydana gelen ve spermaya dönüşecek olan haploid kromozomlu bir hücre, spermatoid.yani baş var ama kuyruk yok demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…