zumra için tamamladım.Allah kabul etsin
balım hayırlı olsun ınsallah devamı hızla gelır pekı lökosit ve germ hucre sayısı yokmu ?
Gözün aydın inşallah devamı kat kat gelir Çifter Çifter bebişlerle mutlu sonlar olur inşallah
ESE44
elifzeynep
SAĞANAK
elifzeynep
demet
haremsu
ELZEM
noninoni
elifzeynep
Okuyan varsa okudum desin.Gözümden kaçmış olabilir canlarım
Kızlaar test sonucu yeni geldi sperm çıkmamış ama %41 spermatit,%59 spermatosit yazıyor sonuçta Arif beyle konuşamadık ama bu iyi birşey dimiii
Nasılsıniz ben geldim güzel haberler Vermek isterdim ama bidakine inşallah transferim iptal oldu progesteron hormonum yüksek olduğu için önümüzdeki aya kaldı transferim eşimin sperlerini dondurdular yarın yumurta toplama işlemim olacak hayırlısıyla dölleyip donduracaklar Dualarinizi eksik etmeyin bu sancılı ve sıkıntılı dönemlerde rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah lavinci kardeşim izinde halayını çekmeye az kaldı inşallah Öptüm sizleri allahıma emanet olun
Canım üzülmedim desem yalan olur rabbimden gelen herseye raziyim kurban oldugum herseyin hayırlısını versin o çaresiz insanlardan biride bendim Gerçi çaresiz lafı bana yanlış geliyor rabbim kimseyi çaresiz darda birakmaz inşallah hepimizin sonu sabırla Selamet olacakCanım üzülme belki hayırlısı böyley miş geç olsun güç olmasın ,sen zamanı gelince hayırlısıyla bebişlerini alacaksın hiç umudu olmayan ,bu aşamalara gelemeyen onca çaresiz arkadaşlarımız var öyüzden sıkma kendini akışına bırak
Canım üzülmedim desem yalan olur rabbimden gelen herseye raziyim kurban oldugum herseyin hayırlısını versin o çaresiz insanlardan biride bendim Gerçi çaresiz lafı bana yanlış geliyor rabbim kimseyi çaresiz darda birakmaz inşallah hepimizin sonu sabırla Selamet olacak
ALLAHIM ÖNCE GÖNLÜMÜZE SONRA ÖMRÜMÜZE GÖRE VER hayırlı cumlar
canım test sonucuimmatür germ hücre:1,092,000 %91 lökosit:108,000 %8 immatür germ hücrenın altındada %41 spermatit,%59 spermatosit yazıyor
Canım sanırım gözünden kaçmış ben bunların hepsini okudum ve yazmıştım sana neyse ,üçübirarada,defnevaa,zumra11 bu arkadaşlar içinde okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin yarın senin için okunacak mış beni okudu say seninde niyetini Allah kabul etsin güzel güzel bebişler versin
Canım sonuçlarınız süper.Hele lökosit çok güzel azalmış
Sizin hormon sonuçlarınız nasıldı hatırlayamadım mümkünse bi yazarmısınız
Tamam canım gözümden kaçmış baktım ama göremedim kusura bakma
Nasılsıniz ben geldim güzel haberler Vermek isterdim ama bidakine inşallah transferim iptal oldu progesteron hormonum yüksek olduğu için önümüzdeki aya kaldı transferim eşimin sperlerini dondurdular yarın yumurta toplama işlemim olacak hayırlısıyla dölleyip donduracaklar Dualarinizi eksik etmeyin bu sancılı ve sıkıntılı dönemlerde rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah lavinci kardeşim izinde halayını çekmeye az kaldı inşallah Öptüm sizleri allahıma emanet olun
Canim duani okudum.Rabbim eşine şifa versin.milyonlarca supermenleriniz ciksin ve Rabbimin mucizesi Rabbimin emanetleri olan evlatlarına kavusman dilegiyle cani gönülden
Su bir gerçek ki Rabbim bizleri doğru insanlara yonlendirmis cellattin bey ve ersel bey bizim imtihanlarimizdaki doğru insanlar bize
Sadece biraz daha sabretmek düşüyor
İnanıyorum ki topikteki herkes evlatlarına bir gün kavuşacak belki bazimiz biraz daha erken
Bazimuz biraz geç her ne olursa olsun sonu hayirli ve güzel olsun.
Topikte insallah evlatlarimizi anlattigimiz gunlerimizde gelicek.
Burada bir arkadaş nisan ayında yağmur suyu toplama ve bununla ilgili edilecek dua varmış onu paylaşmıştı şimdi hatırlayamadım mümkünse tekrar paylaşabilir mi dün yağmur yağdı ben yarım çay bardağı kadar topladım duasını da etmek istiyorum ,teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?