Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım test sonucu
immatür germ hücre:1,092,000 %91 lökosit:108,000 %8 immatür germ hücrenın altındada %41 spermatit,%59 spermatosit yazıyor​

Son düzenleme:
ESE44
elifzeynep

SAĞANAK
elifzeynep
demet
haremsu

ELZEM
noninoni
elifzeynep

Okuyan varsa okudum desin.Gözümden kaçmış olabilir canlarım

Canım sanırım gözünden kaçmış ben bunların hepsini okudum ve yazmıştım sana neyse ,üçübirarada,defnevaa,zumra11 bu arkadaşlar içinde okudum Rabbim niyetlerini kabul etsin yarın senin için okunacak mış beni okudu say seninde niyetini Allah kabul etsin güzel güzel bebişler versin

Canım gözünaydın....Umarım tez vakitte olgunlaşır,sperm haberlerinide alırız....Ben bu işlerden pek anlamıyorum ama geçenlerde bi arkadaşımızın eşi arayıp tahlil sonucunu tuncaya söyledi.... O da bi kaç aya sperm çıkar dedi...Sonuç sizinkine benziyodu...Umarım sende biran önce mis kokulu yavruna kavuşursun....

Canım üzülme belki hayırlısı böyley miş geç olsun güç olmasın ,sen zamanı gelince hayırlısıyla bebişlerini alacaksın hiç umudu olmayan ,bu aşamalara gelemeyen onca çaresiz arkadaşlarımız var öyüzden sıkma kendini akışına bırak

Canım üzülmedim desem yalan olur rabbimden gelen herseye raziyim kurban oldugum herseyin hayırlısını versin o çaresiz insanlardan biride bendim Gerçi çaresiz lafı bana yanlış geliyor rabbim kimseyi çaresiz darda birakmaz inşallah hepimizin sonu sabırla Selamet olacak

ALLAHIM ÖNCE GÖNLÜMÜZE SONRA ÖMRÜMÜZE GÖRE VER hayırlı cumlar

Amin canım bak sen ne güzel çaresiz yada kötü günleri geride bıraktın şimdi en azından bir umudun var onun için mücadele ediyorsun ,Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah bebeşilerinde sana günü gelince sımsıkı tutunurlar

Burada bir arkadaş nisan ayında yağmur suyu toplama ve bununla ilgili edilecek dua varmış onu paylaşmıştı şimdi hatırlayamadım mümkünse tekrar paylaşabilir mi dün yağmur yağdı ben yarım çay bardağı kadar topladım duasını da etmek istiyorum ,teşekkürler

canım test sonucu
immatür germ hücre:1,092,000 %91 lökosit:108,000 %8 immatür germ hücrenın altındada %41 spermatit,%59 spermatosit yazıyor​

Canım sonuçlarınız süper.Hele lökosit çok güzel azalmış
Sizin hormon sonuçlarınız nasıldı hatırlayamadım mümkünse bi yazarmısınız

Tamam canım gözümden kaçmış baktım ama göremedim kusura bakma

canım çok sevindim inşallah bir daha ki testte sayamayacağınız kadar çok sperm çıkar

Önemli değil ,ben mümkün olduğunca günlük okumaya çalışıyorum hatta zaman buldukça önden de okuyorum şimdi senin duanıda bitirdim Rabbim niyetini kabul etsin eşine şifa olsun

Canim duani okudum.Rabbim eşine şifa versin.milyonlarca supermenleriniz ciksin ve Rabbimin mucizesi Rabbimin emanetleri olan evlatlarına kavusman dilegiyle cani gönülden
Su bir gerçek ki Rabbim bizleri doğru insanlara yonlendirmis cellattin bey ve ersel bey bizim imtihanlarimizdaki doğru insanlar bize
Sadece biraz daha sabretmek düşüyor
İnanıyorum ki topikteki herkes evlatlarına bir gün kavuşacak belki bazimiz biraz daha erken
Bazimuz biraz geç her ne olursa olsun sonu hayirli ve güzel olsun.

Topikte insallah evlatlarimizi anlattigimiz gunlerimizde gelicek.

Canim geç olsun ama sonucunda hamilelik haberini verdiğin tedavinin olsun insallah ne güzel bu aşamalara gelmek bile bizler için hayal iken sen cok uzme ne olur kendini sana kavusmalaruna demek ki biraz daha zaman varcok
Yakin bir tarih zamaninda belli canim bir ay sonra
Sende hamileler grubumuza katilman dilegiylee::

Son düzenleme:

Güzel dualarınız için amin diyorum canım
Hayırlısı ne ise o olsun İnşallah
Sabır lazım sadece
Evet bu konuda çok şanslıyız doğru insanlarla tedavimiz devam ediyor.
Rabbim hepsinden razı olsun İnşallah
Nasibimizde evlat sahibi olmak var ise olacağız elbet
Yok sa her şey dr ların kötü oluşu bile bahane bizim için

N İ S A N Y A Ğ M U R U

''Nisan Yağmuru'' suyunun toplanacağı günler, Rumi Nisan ayının 7'sinden sonra, ay sonuna kadardır.

Bu yıl yani 2014 Nisan yağmuru suyu toplanacak tarih ...
Rumi 7 Nisan 1427 = Miladi 20 Nisan 2014 pazar gününe tekabül ediyor.
Miladi 21 Nisan 2014'den 13 Mayıs 2014'e kadar Nisan Yağmur suyu toplanabilir.
"Nisan Yağmuru" Suyuna;

- 70 Salevat-ı Şerife
- 70 Fatiha Suresi
- 70 Ayetül Kürs-i
- 70 Legad caeküm ( Tevbe suresinin son iki ayeti )

Le kad câ eküm rasülün min enfisüküm azizün aleyhimâ anittüm harisun aleyküm bil mü mineme raufür rahim. Fe in tevellev fe gul hasbiyellahü lâ ilâ he ila hü aleyhi tevekkeltü vehü ve rabbül arşıl azim.

- 1 Yasini Şerif
- 70 Kafirun Suresi
- 70 Ihlas Suresi
- 70 Felak Suresi
- 70 Nas Suresi
- 70 defa tesbih duası

- 70 Salevat-ı Şerife

سُبْحَانَ ٱللهِ وَٱلْحَمْدُ ِللهِ وَلاَ اِلٰهَ اِلاَّ ٱللهُ وَٱللهُ اَكْبَرُ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّةَ اِلاَّ بِٱللهِ ٱلْعَلِىِّ ٱلْعَظِيمِ

Sübhanallahi Velhamdülillahi velaa ilahe illallahu vallahu ekber velaa havle vela kuvvete illa billahil aliyyilaziim

NOT 1 : Okunup her 70 den sonra ve Yasin-i Şerif' teki her MÜBIN den sonra suya HU denecek
NOT 2 : 7 sabah abdestli aç karnına içilecek.
NOT 3 : Bunu içen kişinin cesedinden Allahü Teala her türlü derdi kaldırır. Ona tüm hastalıkdan ve açlıkdan afiyet verir. Gözlere şifa verilir. Ateşi giderir, balgamı keser, göğüs ağrısını giderir, Menfaati sayılamıyacak kadar çoktur.

Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler...

Peygamberimiz (s.a.v)’den rivayet olundu ki:

‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz...’’

Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):

‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; "Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :

‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda vericidir..’’

Tefsir-i Kebir (Kur’an-ı Kerim Tefsiri)'den

Kur’an ve ezan okunurken, düşman ordusuyla karşılaşınca, yağmur yağarken, zulme uğrayınca dualar kabul olur. [Taberani]

Enes (r.a.) anlatıyor: Resulullah (a.s.m)le birlikteyken, yağmur yağmıştı, hemen başını açtı ve yağmur Rabbinin yeni yarattığı (indirdiği bir rahmettir) dedi Diğer bir rivayette ise Resulullah (a.s.m), elbisesinini açtığı bildirilmiştir.

Muslim(2/615), Ebu Davud(5/330)

Ebu Hureyre (r.a.) anlatıyor: Resullah'a (a.s.m) ve sahabeleri senenin ilk yağmuru yağdığında, gökteki ilk damlalara, (değmesi için) başlarını açarlardı ve Resullah (a.s.m) şöyle derdi: "Yağmur, Rabbimizin en son/yeni yarattığı bir makluktur ve bereketi en çok olandır."

Senedi sahihtir Ebu Şeyh, Ahlaku'ın Nebiyy (s.a.v) de (823)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…