• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim üzme kendini bende alıştım diyorum ama insan alışamıyor bazen bende çook üzülüyorum korkuyorum allahım hiç birimizi korktugumuz yerlere ugratmasın amin.

canım benim üzme kendini bende alıştım diyorum ama insan alışamıyor bazen bende çook üzülüyorum korkuyorum allahım hiç birimizi korktugumuz yerlere ugratmasın amin.

amin canim amin
alllahim insallah bizimde olur bbegimiz

inşallah canım inşallah...bak bırakamıyorum seni çiçek ama şimdi gerçekten gidiyom...

kızlar iyi akşamlar benim için yasin okurmusunu 500 kişi 1 yasin okurmusunuz okuyan tanıdıklarınızada verebilirmisin

tatlım içtiğin ilaçlardan olabilir inşallah daha iyisindir şimdi...

daha iyim canım sağol.yine kaan hocya gidiyomuşsunuz.siz bizden sonra 2 kez daha gittiniz sanırım.kaan bey mi çağırıyo sizi.ben gelelim mi dediğimde ben zamnı gelince çağırcam dedi.bekliyoruz o yüzden.1 kez gittik zaten o da ekimdeydi.acaba gidip bi hatrlatsak mı kendimizi? yüzlerce hastası var sonuçta maille ne kadr takip edbilir ki..

GAMZE SıZı NASIL CAGIRACAM DEDı ordan cıkmadan gün veriyo kendisi zaten

nasılsınız kızlar
ben çok şükür iyiyim
sevgidoludan haber yokmu

daha iyim canım sağol.yine kaan hocya gidiyomuşsunuz.siz bizden sonra 2 kez daha gittiniz sanırım.kaan bey mi çağırıyo sizi.ben gelelim mi dediğimde ben zamnı gelince çağırcam dedi.bekliyoruz o yüzden.1 kez gittik zaten o da ekimdeydi.acaba gidip bi hatrlatsak mı kendimizi? yüzlerce hastası var sonuçta maille ne kadr takip edbilir ki..
hayır canım aslında o mil atın yeter diyor ama seninde dediğin gibi hepimizi hafızasında tutması mümkün degil yüz yüze görüşmek daha iyi biz hem bu sefer ilk kez orda spermiyogram yaptıracagız bakalım hayırlısı bide eski merkezimizle bir kez daha konuşmak istiyoruz bizim hastalıkta yapacakları yeni bir yöntem varmı diye dua et bana arkadaşım...

kızlar canlarım yarın gidiyoruz ankaraya...perşembe mikrotese olacak eşim bizim için dua edin nolur rabbim hepimizi kurtarsın...

canım allah yardımcın olsun yüzün gülsün inşallah bizde perşembe gidiyoruz...eşin perşembemi tese olcak hemen dönecekmisiniz...

selva Allah yardımcınız olsun inşallah iyi sonuçlar alırsınız.
belgin: allah sizinde yardımınız olsun.siz hangi merkeze gidiyorsunuz canım.

canım benim eşim kaan aydosta tedavideydi ankarada onun yanına gidiyoruz ama ilk tüpbebek denememiz gürgan clinic ankaradaydı inşallah kaan beyin tedavisiyle normal çıkış olur..sen anlat canım pek bişey bilmiyorum sizle ilgili.

Back
X