Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim üzme kendini bende alıştım diyorum ama insan alışamıyor bazen bende çook üzülüyorum korkuyorum allahım hiç birimizi korktugumuz yerlere ugratmasın amin.
geçmiş olsun allah kolaylık versin çok zor bir durum kabullenmek bile çok zor![]()
kızlar iyi akşamlar benim için yasin okurmusunu 500 kişi 1 yasin okurmusunuz okuyan tanıdıklarınızada verebilirmisin
tatlım içtiğin ilaçlardan olabilir inşallah daha iyisindir şimdi...
hayır canım aslında o mil atın yeter diyor ama seninde dediğin gibi hepimizi hafızasında tutması mümkün degil yüz yüze görüşmek daha iyi biz hem bu sefer ilk kez orda spermiyogram yaptıracagız bakalım hayırlısı bide eski merkezimizle bir kez daha konuşmak istiyoruz bizim hastalıkta yapacakları yeni bir yöntem varmı diye dua et bana arkadaşım...daha iyim canım sağol.yine kaan hocya gidiyomuşsunuz.siz bizden sonra 2 kez daha gittiniz sanırım.kaan bey mi çağırıyo sizi.ben gelelim mi dediğimde ben zamnı gelince çağırcam dedi.bekliyoruz o yüzden.1 kez gittik zaten o da ekimdeydi.acaba gidip bi hatrlatsak mı kendimizi? yüzlerce hastası var sonuçta maille ne kadr takip edbilir ki..
iii canım ne olsun bildiğin gibi perşembe kaan hocaya gidiyoruz hayırlısı bakalım dualarında beni unutma.nasılsınız kızlar
ben çok şükür iyiyim
sevgidoludan haber yokmu
kızlar iyi akşamlar benim için yasin okurmusunu 500 kişi 1 yasin okurmusunuz okuyan tanıdıklarınızada verebilirmisin