• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyı aksamlar kızlar!nasılsınız?ben sureklı takıp edyrm sızlerı fakat yazacak bıseyım olmadıgı ıcın yazmıyrdm.umutolsun bende okuyayaım canım 1 yasın
iyi akşamlar canım iyi olman yeterli ne zaman istersen yaz biz burdayız...

belgincim sağol canım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
evet perver haklı düşük olmasın diye transfeden sonra düşük önleyici iğneler oluyo 11 adet kanı sulandırıyomuş bide.

saolun kızlar yasinler için rabbim kabul etsin inşallah belgin ne ignesi kız bu

kızlar kaan beye mail attım teseye sizmi gireceksiniz diye oda olabilr demiş bu ne demek ay offffffffffffffff kızlar benim ilk gün adetim lekelenme tarzında olur onu ilk günden saymalımıyım

GAMZE SİZİ NASIL CAGIRACAM DEDİ ordan cıkmadan gün veriyo kendisi zaten

bizim tedavi yavaş ilerliyo biraz.gittiğimizde duruma baktı reçte yazdı ve sadece mail atın yeter dedi.il dışından geldiğimiz için belkide bilmiyorum.geçenlerde mailde gelelim dediğimde de zamanı gelince çağırcam dedi.yani gitsekte aynı şeyi sylermiş.boşuna gelmeyin diyo.zaten şimdide 2 ay sürecek bi tedavi verdi.bitince gideriz büyük ihtimalle.

kızlar kaan beye mail attım teseye sizmi gireceksiniz diye oda olabilr demiş bu ne demek ay offffffffffffffff kızlar benim ilk gün adetim lekelenme tarzında olur onu ilk günden saymalımıyım

lekelenme ilk gün sayılmaz canım.doktor bir ped kullanmak ilk gündür demişti.

hayır canım aslında o mil atın yeter diyor ama seninde dediğin gibi hepimizi hafızasında tutması mümkün degil yüz yüze görüşmek daha iyi biz hem bu sefer ilk kez orda spermiyogram yaptıracagız bakalım hayırlısı bide eski merkezimizle bir kez daha konuşmak istiyoruz bizim hastalıkta yapacakları yeni bir yöntem varmı diye dua et bana arkadaşım...

hadi inşallah canım ya.ver artık bize güzel bi haber.allah yardımcınız olsun.ben de eşime bir dahaki spermigramı orda yaptıralım diyorum.lökositlerin yuvarlak hücre mi mikrop hücresi mi olduğunu anlamak için tedavi verdi kaan bey.orda yaptırısak testi ayrıntılı olur diyorum.yuvarlak hücre vrsa onun sayısını da veriyo çünkü.offf belginim ya daha biz yuvarlak hücreye kavuşamadık.sperme ne zamn kavuşuruz ki...allahım göstersin bize o günleri:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar...ESPOıR canım sana iyi şanslar dilemek için geldim canım ...ben pek fazla giremiyorum çünkü.... tabi tedavideki tüüüüm arkadaşlarım içinde geçerli....ALLAH tez zamanda hayırlı haberlerinizi vermeyi kısmet etsin......

iyi akşamlar kızlar...ESPOİR canım sana iyi şanslar dilemek için geldim canım ...ben pek fazla giremiyorum çünkü.... tabi tedavideki tüüüüm arkadaşlarım içinde geçerli....ALLAH tez zamanda hayırlı haberlerinizi vermeyi kısmet etsin......

amin ebruli inşallah.ayrıca espoir bende sana iyi şanslar diliyorum
iyi geceler kızlar.........

iyi akşamlar kızlar...ESPOİR canım sana iyi şanslar dilemek için geldim canım ...ben pek fazla giremiyorum çünkü.... tabi tedavideki tüüüüm arkadaşlarım içinde geçerli....ALLAH tez zamanda hayırlı haberlerinizi vermeyi kısmet etsin......

Sagol canim
insallah sizlere iyi haber verim

merhaba kizlar bu size son yazisim
birdahaki buraya yazdigimda insallah sizlere iyi haber veririm
persembe sabahi esimi ameliyatta aliyorlar biz hastaneye uzak oldugumuz için yarin aksam gidicez
lütfen arkadaslar bana hepiniz bol bol dua edin çok ihtiyacimiz var

bu arada esim cumartesi kan tahlili yaptirmisti bugün hormon degerlerini aldim gayet iyi :
FSH = 5 (normal deger 1,5 ile 12 arasi olmali)
LH = 7,6 (1 ile 9 arasi)
TESTOSTERON = 18,68 (9,9 ile 27,8)

EBRULı HOŞ GELDıN SAOLUN yasin içinde allah hepinizden razı olsuun espoir canım inşallah buraya cuma günü spermlerle gelirisn elin boş gelme dualarıız seninle

merhaba arkadşlar...uzun zamandır giremedim biliyorum ama nasıl yazacağımı bilemedim beni takip edenler bilirler yaklaşık 15 gün önce eşim tese oldu bende tüp bebek için hazırlandım ve yumurtalarım toplandı.fakat hepsi boşa gitti tesede sperm çıkmadı ve tüm umutlarımız yıkıldı neyse sonuç olumsuz olduğu için sizlerle paylaşamadım çünkü biliyorum olumsuz her bir yazıyı okumak insanın psikolojisini bozuyor.hepinize duaları için çok teşekkür ediyorum.benim hikayem burda son buldu ama uğraşan arkadaşlarım için duamı eksik etmeyeceğim allah bu yolda hepinizin yardımcısı olsun....

merhaba arkadşlar...uzun zamandır giremedim biliyorum ama nasıl yazacağımı bilemedim beni takip edenler bilirler yaklaşık 15 gün önce eşim tese oldu bende tüp bebek için hazırlandım ve yumurtalarım toplandı.fakat hepsi boşa gitti tesede sperm çıkmadı ve tüm umutlarımız yıkıldı neyse sonuç olumsuz olduğu için sizlerle paylaşamadım çünkü biliyorum olumsuz her bir yazıyı okumak insanın psikolojisini bozuyor.hepinize duaları için çok teşekkür ediyorum.benim hikayem burda son buldu ama uğraşan arkadaşlarım için duamı eksik etmeyeceğim allah bu yolda hepinizin yardımcısı olsun....

canım çpk geçmiş olsun ne denirkiş bu durumda allahım sabır versin yinede üzülme allah büyük hiç belli olmaz...

hadi inşallah canım ya.ver artık bize güzel bi haber.allah yardımcınız olsun.ben de eşime bir dahaki spermigramı orda yaptıralım diyorum.lökositlerin yuvarlak hücre mi mikrop hücresi mi olduğunu anlamak için tedavi verdi kaan bey.orda yaptırısak testi ayrıntılı olur diyorum.yuvarlak hücre vrsa onun sayısını da veriyo çünkü.offf belginim ya daha biz yuvarlak hücreye kavuşamadık.sperme ne zamn kavuşuruz ki...allahım göstersin bize o günleri:Saruboceq:
canım benim inşallah allahım nasip ederde güzel haberlerle dönerim.canım inşallah bizde birgün sperm görüp bebeklerimize kavuşacagız allahım hüçbirimizin kucagını boş bırakmasın.amin.dua et bane.

merhaba kizlar bu size son yazisim
birdahaki buraya yazdigimda insallah sizlere iyi haber veririm
persembe sabahi esimi ameliyatta aliyorlar biz hastaneye uzak oldugumuz için yarin aksam gidicez
lütfen arkadaslar bana hepiniz bol bol dua edin çok ihtiyacimiz var

bu arada esim cumartesi kan tahlili yaptirmisti bugün hormon degerlerini aldim gayet iyi :
FSH = 5 (normal deger 1,5 ile 12 arasi olmali)
LH = 7,6 (1 ile 9 arasi)
TESTOSTERON = 18,68 (9,9 ile 27,8)
canım allahım yardımcın olsun bize güzel haberlerle dön ben inanıyorum sperm bulunacak hormonlar fsh,ın biraz düşük olması dışında çok güzel çıkacak çıkacak inanıyorum allahım yardımcın olsun...

Back
X