Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar annem 500 yasin okumaya başladı.Herkesin tek yasin okuma hakkı var.
Okuyabilecek varsa bana buradan yada özelden mesaj yazsın bir zahmet.Bir kişi bir tane okuyabiliyor haberiniz olsun.
Eşiniz yada anneniz falan da okumak isterse sadece sayısı bana gönderirmisiniz.
Okuduğunuz dualar ve yardımlar size kat ve kat dönsün.Şimdiden teşekkür ederim.
ALLAH RAZI OLSUN.
Okuyabilecek varsa bana buradan yada özelden mesaj yazsın bir zahmet.Bir kişi bir tane okuyabiliyor haberiniz olsun.
ALLAH RAZI OLSUN.
mübarek üç ayların başlangıcı bugün kızlar
Rabbim bu mübarek günlerde evimize neşe sevinç getirsin güç kuvvet versin inşallah
mübarek Ramazan ayına ulaşmayıda nasip etsin
cemrem sınavında başarılar sana Allah yardımcın olsun![]()
sağolun kızlarrCemrecim basarilarr.
cnm iastanbulun anadolu yakasındayım ben sen enrde otruruyorsun. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim tabikide...canım yaaa nekadar güzel... hiç yokken bukadar uğraştınız ve meyvelerini almışsınız şükürler olsun.. İnşallah sizede rabbim bunların mükafatını verir ve muradınıza erersiniz. istanbulun neresinde oturuyorsun seninle yardımlaşabiliriz. tüp bebek merkezi konusunda falan.. tamam ben yazarım gelişmeleri sende yaz ben ara sıra bakıyorum ama bişey yazmıyorum çook sıkıldım bu konudan hep dönüp dolaşıp aynı yere varıyoruz çok yorucu inşallah rabbim çok çektirmez hepimize.. sevgiler.. sınavında başarılar dileirm![]()
bugün güzel haberler duy...Canlar bizim kontrol yarın ve duamda yarın hepinize şimdiden çok teşekkürler cook heyecanlıyım
ALLAH RAZI OLSUN.
ALLAH RAZI OLSUN.[/QUOT
Bende 4 tane aliyorum.annem ben ve iki kuz kardeşim okuyacak.
Rabbim niyetinizi kabul etsin.
Rabbim bu mübarek günlerde evimize neşe sevinç getirsin güç kuvvet versin inşallah
mübarek Ramazan ayına ulaşmayıda nasip etsin[/QUO
Amin yesilcim hepimize mübarek olsun 3 aylar.
Her sene sabirsizlikla bekledigim aylar Rabbim
İbadetlerimizi dualarimizi kabul etsin.
Canim hayirli sonuclarin olsun.en yakin zamanda meleklerine kavusman dileğiylecanım merhaba...
bu mübarek günler hepimize hayırlı olsun.hayırlısıyla ramazanada ulaşalım.bol dualı, bereketli geçsin inşallah günlerimiz.
rabbim dualrımızı kabul etsin inşallah...
sen nasılsın canım?kuzular nasıl???:13::13::13:
benimde genetik sonuçlarım çıktı.bebekte genetik bir bozukluk yokmuş.
şimdi hastaneden geldim.kan verdim şimdide kan pıhtılaşması testleri falan yapılıyor.
bende bunlarla uğraşıyorum işte canım.:26:![]()
mübarek Ramazan ayına ulaşmayıda nasip etsin
cnm genetik problem olmaması da iyi bişey bundan sonra ki tedavinde inşlh sonuna kadar gidersin bebeğinle..canım merhaba...
bu mübarek günler hepimize hayırlı olsun.hayırlısıyla ramazanada ulaşalım.bol dualı, bereketli geçsin inşallah günlerimiz.
rabbim dualrımızı kabul etsin inşallah...
sen nasılsın canım?kuzular nasıl???:13::13::13:
benimde genetik sonuçlarım çıktı.bebekte genetik bir bozukluk yokmuş.
şimdi hastaneden geldim.kan verdim şimdide kan pıhtılaşması testleri falan yapılıyor.
bende bunlarla uğraşıyorum işte canım.:26:![]()
Yola çıktık heyecan dorukta
hayırlı akşamlar arkadaşlar 17 mayısa kontrol günü aldık sabırsızlıkla ilaçların bitmesini ve biran önce kontrole gitmeyi bekliyordum ama eşim sp sıvılara geçince iyice önemsemez davranmaya başladı. günde 3 defa yemeklerden 2 saat sonra alması gerekirken ne zaman denk delirse o zaman içiyo bazen aç bazen tok bazen günde 1 bazen 2-3 kere. napim bıktım artık diyo. etki edecekse böylede eder diyo. ama ben öyle düşünmüyorum. ne kadar düzenli kullanırsan o kadar etkili olur diyorum kızıyor bana. o kadar emek boşa gidecek diyo içim içimi yiyor hakkımızda hayırlısı inşallh
sağolun kızlarr
cnm iastanbulun anadolu yakasındayım ben sen enrde otruruyorsun. elimden geldiğince yardımcı olmak isterim tabikide...
bugün güzel haberler duy...
cnm ben 1 tane alayım çevreme söylerim okuyan olursa devamında yazarım özelden sana![]()
bende tuzladayım cnm sizin oralar felaket kalabalık yabende anadolu yakasındayım canım :) ümraniyede oturuyorum :)
ALLAH RAZI OLSUN.[/QUOT
Bende 4 tane aliyorum.annem ben ve iki kuz kardeşim okuyacak.
Rabbim niyetinizi kabul etsin.
Canım ben de iki tane alırım
cnm üzülme inşlh bişey çıkmıcak rutin kontrol olacak bu eşin için cnm benim dualarım herdaim seninleselam kızlar nasılsınızbenim biraz moralim bozuk eşimin ciğerinde nodüle rastlanmış ve bugün tomografi çektirecekmiş inşallah korkulacak birşey yoktur .Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eğlesin sizden ricam bu mübarek gün hatırına eşime dua etmeniz şimdiden hepinizden Allah razı olsun
![]()