• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm genetik problem yoksa bundan sonraki gebeliklerinde için rahat olur zaten ya çare var cnm bak dr. hemen kan sulandırıcı vermiş ne güzel
ağustos senin ayın olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay seninle ve sonrasında kucağında olsun tatlım vardır bunda da bi hayır gelecek günlere emin adımlarla gitmek daha iyi inan ki ben bile daha deneme yapmadan her şeyleri yapar oldum o zaman sadece tevekkül edip beklemek kalsın bana bile ..
inşlh mayısta eşinin spermler bayağı çoğalır belkide doğal yolla kalırsın hamile:52::52:
evet canım vardır bunda da bir hayır tabi.bende daha iyiyim şükür güçlü olmaya çalışıyorum her ne kadar anneler gününün gelmesi içimi acıtsada genel anlamda daha iyiyim.
bakalım canım sayımız aç oldu.heveslenmiyor değiliz doğal yolla olurmu diye.eşime diyorumki yoksa bir mucizemi bekliyoruz.önce sen inanacaksın rabbim nasip eder inşallah diyor o da.ama öylede olursa süper olur değilmi???
zaten haziranda yaptırabiliriz ama temmuzda geçsin bakalım bi mucize olur belki dedik.olmazsa ağustosta yeni bir tedavi yeni bir heyecan canım.
hadi canım sen bayramdan önce inşallah ben sonra haykıralım hamileyiz diye.:49::49:
ayyy heyecanlandım bak.:9::9:

kuzular maşallah iyi canım pazartesi kontrolüm vardı :nazar::nazar: büyümüşler ikiside
iki hafta sonra teslerimiz başlıyor ikili tarama testine gireceğiz Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin
bebeğin gentik testlerinin iyi çıkması güzel birşey canım inşallah bir daha ki denemede daha emin adımlar ile ilerleyeceksiniz
kan pıhtılaşması bende de çıkmıştı o yüzden kan sulandırıcı transferden sonra hergün bir tane alıyorum kiii doğuma kadar da devam edecekmiş
mübarek üç aylara başladık Allah sana en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat yada evlatlar ihsan etsin canım :16::16:
ooo testlerde başlamış.
ee yakında cinsiyetlerini de yazarsın bize canım.büyüdüler maşallah.nazlı kuzular...rabbim uzun ömürler ve sağlık versin canım.:8::55::8::55:(bak sana bi kız bi oğlan koydum canım:30:)

bende transferden sonra hemen başlamıştım kan sulandırıcı hapa.kürtaja kadar da kullandım aslında.ama kan pıhtılaşması varsa o hap yetersiz kalırmış iğne falanda kullanmam gerekirmiş.bakıcaz artık.test sonuçları ne çıkacak.içimde kalmasın dedim.bunları da yaptıralım dedik.doktorumda öyle dedi.
ondan sonra yola devam canım.hayırlısı artık.

kızlar merhaba
çok şükür atlattık ameliyat işini yorucu üzücü endişeli geçti ama
geçti neyseki
eşim rahat hareket edemiyor heralde dikişten oturup kalkmakta zorlanıyor
ama oda geçer sanırım yakında
haberdar etmek istedim

kızlar merhaba
geçti neyseki
haberdar etmek istedim

Hadi geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınız
Şİmdi beklemek her ne kadar zor olsa da sonunda mutlu son var bunu unutma :32::32::16:

kızlar merhaba
geçti neyseki
haberdar etmek istedim

canım bu sıkıntılar da geçecek insallah rabbım sağlık afiyet versin

kızlar merhaba
geçti neyseki
haberdar etmek istedim

canım geçmiş olsun inş güzel haberler verirsin yakında:16: canm ameliyatı nerde oldunuz kim yaptı

kızlar merhaba
geçti neyseki
haberdar etmek istedim

Canım geçmiş olsun.İnşallah güzel haberler duyarız gönlünce olsun herşey

Bazen biraz derin kesince bir tırnağını
Canını yakan o anlatılmaz sızıyı iyi bilirsin
Bilirsin ki o tırnak uzamadan o acı kesilmeyecek
Ve yine bilirsin ki;
Et de tırnakdan ayrıldığında
Yeni tırnak baş göstermeden
O acı hiç dinmeyecek...

İşte bu yüzden bilesin ki;
Sabır en iyi ilaçtır ve
O acı bir gün sana mutlaka
Yeniden can kesilecektir...

:14::14::14::14::14:

Canım msjlarda bi sıkıntı var konuya cvp ver diyorum senin paylaşımların çıkıyo☺neyse diademe, serap ve ilkbahar arkadaşlarımın dualarını okudum kurban olduğum Rabbim tez zamanda şifalar versin evlatlar la evlerini neşelendirsin aminnnnn😌

arkadaşlar pregnly recete ve raporla alan varmı ücret ödemeden bizim burdaki eczane vermedi ilaç yok getirsemde parayla veririz demiş nekadar fenalar bunlar:47: recete ile alan arkadaşlar varmı

arkadaşlar pregnly recete ve raporla alan varmı ücret ödemeden bizim burdaki eczane vermedi ilaç yok getirsemde parayla veririz demiş nekadar fenalar bunlar:47: recete ile alan arkadaşlar varmı
Canım pregnlye rapor çıkmıyor bizim reçetemiz var parayla alıyoruz

Arkadaşlar annem 500 yasin okumaya başladı.Herkesin tek yasin okuma hakkı var.
Okuyabilecek varsa bana buradan yada özelden mesaj yazsın bir zahmet.Bir kişi bir tane okuyabiliyor haberiniz olsun.
Eşiniz yada anneniz falan da okumak isterse sadece sayısı bana gönderirmisiniz.
Okuduğunuz dualar ve yardımlar size kat ve kat dönsün.Şimdiden teşekkür ederim.
ALLAH RAZI OLSUN.

Canim 1 yasin de ben aliyorum

selam kızlar nasılsınız:16::16::16::16:benim biraz moralim bozuk eşimin ciğerinde nodüle rastlanmış ve bugün tomografi çektirecekmiş inşallah korkulacak birşey yoktur .Rabbim bizi korktuklarımızdan emin eğlesin sizden ricam bu mübarek gün hatırına eşime dua etmeniz şimdiden hepinizden Allah razı olsun :43::43::43::43:

Gecmis olsun canim insallah sonuclari temiz cikar... Icini ferah tut olurmu allah yardimciniz olsun

amin canım inşallah.bakalım zaman ne göstercek.inşallah yeniden yaşayabilirim o güzel günleri.
bu mübarek günlerde bol dualarla hepimiz allahın izniyle güzel haberler alıcaz inşallah canım.

evet canım.bebeğin genetik incelemesi beni çok korkutuyordu.şükür hiç bir sorun yok genetik olarak.
şimdi kan pıhtılaşması için tromboli testlerini ve antifosfolipid sendromu testini istedi doktor.bakalım ne çıkacak bunların sonucu.:26::26:
evet canım yaa Allahtan çaresi varmış.
hatta şimdiden her ihtimale karşı hafif kan sulandırıcı hap kullanmaya başla sen dedi.eğer çıkarsa pıhtılaşma tedaviden önce hap, transferden sonra iğne vercekler.ve sıkı kontrol.

eşi şuan hap kullanıyor.proxeed plus.10 mayısta kontrol ve test.bakalım sayımız kaç oldu.
valla canım heyecan hiç bitmiyor görüyorsun.:18::18:

2 ay rahim için önermiyorlar zaten yeni tedaviyi.temmuz ramazan.ramazanda tedavi olmak istemem.
karar verdik 2.deneme ağustosta.:18::18:

hadi canım bakalım zaman neler göstercek bize.güzel günler görelim inşallah...:16::16::16::16:

Canim benim nasilsin? Genetik temiz cikmis gozun aydin .. Insallah bundan sonrasi hep guzel olur artik
Insllah dogal yolla gelir bebis sizde sperm cikisi vardi :16:

Son düzenleme:
celalettin hoca rapor vermiş alabilirsin demiş canm ama bilemedim

Doğrudur canım biz 2010da sadece menegona cikartmistik 2 senede bir yeniledik pregnly ucuz diye rabor çıkmıyor diye biliyordum demek onada çıkıyor eczane kesinlikle vermesi gerekiyor başka eczanelerde bi bakın canım

Arkadaşlar annem 500 yasin okumaya başladı.Herkesin tek yasin okuma hakkı var.
Okuyabilecek varsa bana buradan yada özelden mesaj yazsın bir zahmet.Bir kişi bir tane okuyabiliyor haberiniz olsun.
Eşiniz yada anneniz falan da okumak isterse sadece sayısı bana gönderirmisiniz.
Okuduğunuz dualar ve yardımlar size kat ve kat dönsün.Şimdiden teşekkür ederim.
ALLAH RAZI OLSUN.

canım 1 yasin de ben alıyorum Rabbim niyetinizi kabul etsin inşallah

Canım ilacı bulmak epey zor.Ama sonuçta recete ile alıyorsun ve parasız.

Back
X