- 19 Nisan 2013
- 1.087
- 918
- 208
evet canım vardır bunda da bir hayır tabi.bende daha iyiyim şükür güçlü olmaya çalışıyorum her ne kadar anneler gününün gelmesi içimi acıtsada genel anlamda daha iyiyim.evet cnm genetik problem yoksa bundan sonraki gebeliklerinde için rahat olur zaten ya çare var cnm bak dr. hemen kan sulandırıcı vermiş ne güzel
ağustos senin ayın olsun bebeğin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay seninle ve sonrasında kucağında olsun tatlım vardır bunda da bi hayır gelecek günlere emin adımlarla gitmek daha iyi inan ki ben bile daha deneme yapmadan her şeyleri yapar oldum o zaman sadece tevekkül edip beklemek kalsın bana bile ..
inşlh mayısta eşinin spermler bayağı çoğalır belkide doğal yolla kalırsın hamile![]()
bakalım canım sayımız aç oldu.heveslenmiyor değiliz doğal yolla olurmu diye.eşime diyorumki yoksa bir mucizemi bekliyoruz.önce sen inanacaksın rabbim nasip eder inşallah diyor o da.ama öylede olursa süper olur değilmi???
zaten haziranda yaptırabiliriz ama temmuzda geçsin bakalım bi mucize olur belki dedik.olmazsa ağustosta yeni bir tedavi yeni bir heyecan canım.
hadi canım sen bayramdan önce inşallah ben sonra haykıralım hamileyiz diye.

ayyy heyecanlandım bak.

ooo testlerde başlamış.kuzular maşallah iyi canım pazartesi kontrolüm vardıbüyümüşler ikiside
iki hafta sonra teslerimiz başlıyor ikili tarama testine gireceğiz Rabbim hayırlı sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin
bebeğin gentik testlerinin iyi çıkması güzel birşey canım inşallah bir daha ki denemede daha emin adımlar ile ilerleyeceksiniz
kan pıhtılaşması bende de çıkmıştı o yüzden kan sulandırıcı transferden sonra hergün bir tane alıyorum kiii doğuma kadar da devam edecekmiş
mübarek üç aylara başladık Allah sana en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat yada evlatlar ihsan etsin canım![]()
ee yakında cinsiyetlerini de yazarsın bize canım.büyüdüler maşallah.nazlı kuzular...rabbim uzun ömürler ve sağlık versin canım.

bende transferden sonra hemen başlamıştım kan sulandırıcı hapa.kürtaja kadar da kullandım aslında.ama kan pıhtılaşması varsa o hap yetersiz kalırmış iğne falanda kullanmam gerekirmiş.bakıcaz artık.test sonuçları ne çıkacak.içimde kalmasın dedim.bunları da yaptıralım dedik.doktorumda öyle dedi.
ondan sonra yola devam canım.hayırlısı artık.