• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba
çok şükür atlattık ameliyat işini yorucu üzücü endişeli geçti ama
geçti neyseki
eşim rahat hareket edemiyor heralde dikişten oturup kalkmakta zorlanıyor
ama oda geçer sanırım yakında
haberdar etmek istedim

geçmiş olsun canım :71: :71: bende seni merak ediyordum.
nerede oldunuz ameliyatı, inşallah en kısa zamanda süpermen patlaması yaşarsınız.:16::16::16::16:

Canlar dün gittik hoca igne verdi rapor çıkardı iğnelere fark çıktı siz nasıl aldınız bu arada ersel beyle de tanıştık harika bir insan bize terapi gibi oldu

evet cnm bi bakmışsın süpriziniz gelmiş göbişine:52::52:olmaz deme yaradan nasip ettikten sonra bi güne gelmez yaşarsın o anları
ahh inşlh bende ramazandan önce tedaviye başalrım cnm bekliyorum ama zamanını allah biliyor rabbim şu üç aylarda ol desin bana yeter:16::16:
şu mübarek günlerde aylarda rabbim bütün arkadaşlarıma da ol desin yeter ize zaten:16::16:

cnm çok geçmiş olsun ohh ne güzel kolayca atlatmışsınız
o kadarı olur cnm sonuçta ameliyat hemen düzelme olmaz bi iki güne hiç bişeyi kalmaz sonrasında gelsin nazlı spermciklerrrrrr:52::52::52:

cemrem demek ramazandan önce tedaviye başlayacaksın canım çok mutlu oldum inşallah bu tedaviyle çok fazla aratmadan mevlam gönlündekini nasip eder sana senin için dua edicem ben olacağına yürekten inanıyorum her daim pozitif ol kendine inandır şimdiden canım:16::16:

Canlar dün gittik hoca igne verdi rapor çıkardı iğnelere fark çıktı siz nasıl aldınız bu arada ersel beyle de tanıştık harika bir insan bize terapi gibi oldu

hayırlı olur canm inş tedaviniz hangi iğneleri verdi canm biz merionale hiç para vermeden aldık 50 tl alıyorduk pregnly henüz alamadık canm

Teşekkür ederim canım gelirsrk çok iyi olur tanışırız derdimizi anlayanlarla. m oral olur moral buluruz. Bi mani çıkmazda gidebilriz inşallah ;)

ben geldim.... hepinizi özledim.
bilgisayar bozuldu tamirdeydi. :53:çok şükür geldi.
ne kadar kaynatmışsınız sayfalar uçmuş...:1:

biz iğne ilaç devam haftada 3 preglny kullanıyoruz bugünde sp lere başlayacağız inş. sizler neler yapıyonuz, tedavileriniz nasıl gidiyor.

toblo çokkk geride kaldı. hemen güncellemem lazım. son 15 günde kimler konturole gittiyse yazabilir mi ekleyeyim.
vee bu hafta sonu kimlerle tanışıyorum bakalım, kimler geliyor. ??:52:

ve tedaviye yeni başlayan arkadaşlarada hayırlı olur inşallah. onlarıda listeye eklem için yazarsalar çok iyi olur. hızlı bir şekilde güncellersek hocaya hafta sonu tabloyu da gösteririm belki. :1::1:

İnşallah kızlar bizm daha gelip gelmeyeceğimiz net değil.Ama katılmayı istiyoruz bakalım.

cnm istanbulda barış eczanesi var . oraya reçete numaranı söylüyosun kargoyla gönderiyo. biz üç aylık iğne aldık çhoragon fark 18,75 ödedik. adı oğuzhan bey 0505 697 9352

S.a arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun hepinizin inşallah pazar günü eşim ve ben bursada olacağız kimler geliyor tanışalım

Beeeeeeennnnn demek istiyorum daha kesin değil ama.
Eşim izin alabilirse Rabbim nasip kısmet ederse geleceğiz

cnm istanbulda barış eczanesi var . oraya reçete numaranı söylüyosun kargoyla gönderiyo. biz üç aylık iğne aldık çhoragon fark 18,75 ödedik. adı oğuzhan bey 0505 697 9352

Canım bizde oraya gittik igneler menapur 480 lira fark tuttu sadece ignelerden

Canım eğer hoca menapur yazdıysa fark çıkıyor,ona yapacak birşey yok farkı ödüyoruz,bizede bu sefer menapur yazdı,460tl ödedik

eşim bu akşam İstanbul'a gidiyor yarın Celalettin hocaya gidecek
ilaçların raporu doldu tahlil ve test verecek
inşallah güzel sonuçlarla gelir
dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar

Back
X