• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sıra ilkbahar_ilkbahar kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması:16:
Veee ikiz ikiz:55::8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 818 adet Selamün Gavlem Mir Rabbir Rahim,
130 selavat, 3 fatiha ve ellerini semaya kaldırarak 100 Ya Kahhar Okuyup

Bu kardeşimiz için dua da ve niyazda bulunacak
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah:16::16:

arkadaşlar Celalettin hocaya mail attık eşimin bütün tetkik sonuçlarını tese olmayın demiş bi vaktiniz olursa gelin demiş moralim bozuldu hani ben şöyle beklerdim gelin çaresi var randevu alın falan DİE

Canım mailde ne yazabilir ki bizde gittik testler yapıldı orda bikactanede memlekete yapilck istedgi bikaç test daha oldu ona göre bi tedavi yolu cizecek

Adet im yeni bitti ben okurumda arapça değil türkçe okunusyla okuyorum olursa okurum anneme söylerim oda okur belli bi zamani varmı bide niyet etmemiz gerekiyomu

iyi dilekleriniz için
tosbag cnm ahmet soyluda olduk biz ameliyatı
cumada kontrol var işallah iyidir durumlar
birde pregnly raporlu alınyor cnm bizde oyle almıştık

evet canım vardır bunda da bir hayır tabi.bende daha iyiyim şükür güçlü olmaya çalışıyorum her ne kadar anneler gününün gelmesi içimi acıtsada genel anlamda daha iyiyim.
bakalım canım sayımız aç oldu.heveslenmiyor değiliz doğal yolla olurmu diye.eşime diyorumki yoksa bir mucizemi bekliyoruz.önce sen inanacaksın rabbim nasip eder inşallah diyor o da.ama öylede olursa süper olur değilmi???
zaten haziranda yaptırabiliriz ama temmuzda geçsin bakalım bi mucize olur belki dedik.olmazsa ağustosta yeni bir tedavi yeni bir heyecan canım.
hadi canım sen bayramdan önce inşallah ben sonra haykıralım hamileyiz diye.:49::49:
ayyy heyecanlandım bak.:9::9:

ooo testlerde başlamış.
ee yakında cinsiyetlerini de yazarsın bize canım.büyüdüler maşallah.nazlı kuzular...rabbim uzun ömürler ve sağlık versin canım.:8::55::8::55:(bak sana bi kız bi oğlan koydum canım:30:)

bende transferden sonra hemen başlamıştım kan sulandırıcı hapa.kürtaja kadar da kullandım aslında.ama kan pıhtılaşması varsa o hap yetersiz kalırmış iğne falanda kullanmam gerekirmiş.bakıcaz artık.test sonuçları ne çıkacak.içimde kalmasın dedim.bunları da yaptıralım dedik.doktorumda öyle dedi.
ondan sonra yola devam canım.hayırlısı artık.
amin canım Allah sağlıklı sıhatli nasip etsin de cinsiyet şu aşamada önemli değil
yaptır tüm testlerini canım aklında hiç soru kalmasın hem sen rahat edersin hem tedavini de daha rahat olursun
inşallah canım en yakın zamanda olacak belli mi olur doğal yoldan bebişin geliverir:34:
kızlar merhaba
çok şükür atlattık ameliyat işini yorucu üzücü endişeli geçti ama
geçti neyseki
eşim rahat hareket edemiyor heralde dikişten oturup kalkmakta zorlanıyor
ama oda geçer sanırım yakında
haberdar etmek istedim
geçmiş olsun inşallah hayırlara vesile olsun

kızlar merhaba
geçti neyseki
haberdar etmek istedim

cnım cok cok gecmıs olsun ı nsALH BUNDAN SONRA GUZEL GUNLER SENINLE OLSUN RABBIM COK BUYUK HEPIMIZE ANNLIGI TATTIRSIN IYI DILKLRIN ICIN allh RAZI OLSUN RABBIM KUCAGMZA ALDGMZ GUNLERI DE GOSTERSIN ALLHA EMANETSNZ

evet canım vardır bunda da bir hayır tabi.bende daha iyiyim şükür güçlü olmaya çalışıyorum her ne kadar anneler gününün gelmesi içimi acıtsada genel anlamda daha iyiyim.
bakalım canım sayımız aç oldu.heveslenmiyor değiliz doğal yolla olurmu diye.eşime diyorumki yoksa bir mucizemi bekliyoruz.önce sen inanacaksın rabbim nasip eder inşallah diyor o da.ama öylede olursa süper olur değilmi???
zaten haziranda yaptırabiliriz ama temmuzda geçsin bakalım bi mucize olur belki dedik.olmazsa ağustosta yeni bir tedavi yeni bir heyecan canım.
hadi canım sen bayramdan önce inşallah ben sonra haykıralım hamileyiz diye.:49::49:
ayyy heyecanlandım bak.:9::9:

ooo testlerde başlamış.
ee yakında cinsiyetlerini de yazarsın bize canım.büyüdüler maşallah.nazlı kuzular...rabbim uzun ömürler ve sağlık versin canım.:8::55::8::55:(bak sana bi kız bi oğlan koydum canım:30:)

bende transferden sonra hemen başlamıştım kan sulandırıcı hapa.kürtaja kadar da kullandım aslında.ama kan pıhtılaşması varsa o hap yetersiz kalırmış iğne falanda kullanmam gerekirmiş.bakıcaz artık.test sonuçları ne çıkacak.içimde kalmasın dedim.bunları da yaptıralım dedik.doktorumda öyle dedi.
ondan sonra yola devam canım.hayırlısı artık.
evet cnm bi bakmışsın süpriziniz gelmiş göbişine:52::52:olmaz deme yaradan nasip ettikten sonra bi güne gelmez yaşarsın o anları
ahh inşlh bende ramazandan önce tedaviye başalrım cnm bekliyorum ama zamanını allah biliyor rabbim şu üç aylarda ol desin bana yeter:16::16:
şu mübarek günlerde aylarda rabbim bütün arkadaşlarıma da ol desin yeter ize zaten:16::16:

kızlar merhaba
geçti neyseki
haberdar etmek istedim

cnm çok geçmiş olsun ohh ne güzel kolayca atlatmışsınız
o kadarı olur cnm sonuçta ameliyat hemen düzelme olmaz bi iki güne hiç bişeyi kalmaz sonrasında gelsin nazlı spermciklerrrrrr:52::52::52:

Ben bu günkü arkadaşımızın duasını okudum.Allah kabul etsin.Gönlünün muradını versin.

Kızlar celalettin hoca bizden metabolizma check up istedi sizlerden istedgi oldu mu Nerede yaptiricaz bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim:16:

merhaba arkadaşlar Emre Bakırcıoğlu'nun muayene ücreti hakkında bilgi sahibi olan var mı.:44: Birde biz Andromer de spermiogram yaptırıp Emre beye göstersek olur mu, illa kendi hastahanesinde yapılmasını ister mi acaba:44:

Back
X