İnşallah dediğiniz gibi olur:)
Canim ilk önce rabbim ol desin biz kul olarak derdimize derman ariyoruz derdi veren de o derman veren de o ama bizler hep isteyecegiz kul olarak o bizleri seviyor ki sesimiziher gün duymak istiyor her gün ona yakinlasalim diye
Zamani gelecek elbette buna inanmak cok önemli 15 yillik evliyim 5 sene istemedik .
Sonraki nasil geçti anlatsam sayfalar almaz .
2 micro tese ilkinde benide hazirladilar aldigim hormonlar ve sonuç hüsran alman hastanesinden nasil ciktik ahhh sunu bile dedik
Esiml keşke sperm bulduk ama o sperm baskasinin olsaydi benim toplanan yumurtalarim ile işlem gorseydi insanin aklindan neler geçebiliyordu düşün iste Esim ve ben hic pes ve isyan etmedik bir gün bile agladigimiz günler çok oldu kkardeşim akraba arkadaslarim 2 ci
Cocuklarini dogurdular 10 yil önce boyle internet ortami hic yoktu ki burada yeni olanlar çok sansli durumlar ini öğrenince bir yol alabiliyorlar.
Bizi düşün tek yol micro başka yol yok denildi.tedavinin kelimesi bile söylenmedi
Eşimin FSH yüksekti o zaman düşürmeyoluna
hic gi dilmedi ama bende hep bir arayis oldu
Çocukistiyorum sitesi vardi ama hepimiz ayni sşeyleri yasamistik.kimseyi tedavi eden dktr yoktu hücresi olmayan bizler için 2013 te burada yazilanlari okudum takip ettim eşime okuttum çünkü evlat hasreti yillar geçtikçe dahad cogaliyor.
Esim agusto ayinda gitti ve hoca 2 yolsure verdi eeşime çünkü en zor vakaydik biz ama mart ayında hücre cikti şükürler olsun rabbime ben gecen bu surede kendim acik birisi olmama rağmen namaza dualara tesbihlere basladim.
Rabbime sigindim hep 2microdan sonra asla bizim tedavimiz olmaz yok diyip çok ümitsizliğe kapildim kurani türkçe aciklamasiyla okudum .
Orada ümitsizliğe kapilmayin diyor.
Bu bana o gecirdigim umutsuz günlerinin cevabi oldu.
Umut sabir ve dua ve tedaviye inanarak bu sefer basaracagi diyoruuuum.
İnşallah seneye bu yazimi okurum tekraarr rabbim vericek insallahhh
En son dun aksam faceyteki toplulukta bir paylasim yaptim onu izlemenizi tavsiye ederim.
Kolon knsr o kotu kelimeyi yazmak istemedim 5 cm tümörün ultrason esnasinda bir klinikte ama ilaçile ddeğil bu klinik onun iyilestigine inanan 3 kişiile beraber hastanin ortak seçtikleri kelimeyi tekrar eediyorlar ve uultrason da 5 cm ilk tümör kuculuyor mucize bu olsa gerek.
İnanmak ve inanmakkk