• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok umutlanmak istemiyorum bu sefer. 2 sene sonra anca kendime gelebildim ve doktor arayışına girdik. inşallah hepimiz kucağımıza alırız meleklerimizi :)

Bende 2 senede zor topladım kendimi seni iyi anlıyorum.. Eşim hadi tedaviye başlayalım diyene kadar konusunu bile açmadım.. Bizim içinde ağır bir süreçti. Yinede umut olmazsa olmuyor dilerim o enerjiyi kendinizde hep bulursunuz :)
 
Bende 2 senede zor topladım kendimi seni iyi anlıyorum.. Eşim hadi tedaviye başlayalım diyene kadar konusunu bile açmadım.. Bizim içinde ağır bir süreçti. Yinede umut olmazsa olmuyor dilerim o enerjiyi kendinizde hep bulursunuz :)

İlkinde ben çok üstelemiştim ama şimdi benim eşimde hadi dedi :) Gerçi her ne kadar kaybedecek bir şeyimiz yok zaten diye düşünsemde buradaki örnekleri okudukça ya olursa diyorum :)
 
İlkinde ben çok üstelemiştim ama şimdi benim eşimde hadi dedi :) Gerçi her ne kadar kaybedecek bir şeyimiz yok zaten diye düşünsemde buradaki örnekleri okudukça ya olursa diyorum :)

Neden olmasın olur Allahın izniyle. Rabbim çok isteyin benden demiş. Sizin problem neydi cnm?
 
Allah şimdiden dularımızı kabul etsin.Bu dualarla iyi haberler duyacağımıza inanıyorum.
Hepimizin yüzü güler inşallah.Bol halaylı günlerimizi olsun.:46::46:

Aminnnnnnnnnn.topik bu sene ve 2015 te ersel bey ve celalettin bey sayesinde hamisler ile dolsun.
Diğer dktrlarda tedavi olan arkadaslarim içinde geçerli bu topikte mucizelerimizi paylastigimiz gunlerimiz olsun.:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::
:55::55::55::55::55:
 
Neden olmasın olur Allahın izniyle. Rabbim çok isteyin benden demiş. Sizin problem neydi cnm?

Çift taraflı inmemiş testis. Çocukken olunan ameliyat hem geç kalınmış hem başarısız. Daha sonradan indirilsede vücut bu görevi bilmediği için germ hücresi dahi yok :( sizdeki sorun neydi ? inşallah bizimki gibi kritik bir vaka değilsinizdir.
 
Son düzenleme:
Çift taraflı inmemiş testis. Çocukken olunan ameliyat hem geç kalınmış hem başarısız. Daha sonradan indirilsede vücut bu görevi bilmediği için germ hücresi dahi yok :( sizdeki sorun neydi ? inşallah bizimki gibi kritik bir vaka değilsinizdir.

bizde kritiğiz ne yazıkki.. Bizdede yüksek fsh ve tes. küçüklüğü var.. Çabalıyoruz nasip kısmet herşey..
 
bizde kritiğiz ne yazıkki.. Bizdede yüksek fsh ve tes. küçüklüğü var.. Çabalıyoruz nasip kısmet herşey..

Valla inşallah hayırlısıyla olur demekten başka birşey kalmıyor geriyor ama hücre çıkışları bile varsa durumunuz genede iyi.... biz ona bile başlangıç için razıyız :)
 
Valla inşallah hayırlısıyla olur demekten başka birşey kalmıyor geriyor ama hücre çıkışları bile varsa durumunuz genede iyi.... biz ona bile başlangıç için razıyız :)

Evet cnm çok şükür.. Rabbim bilir e yapalım.. Elimizden geleni yapıp sonra kabulleneceğiz.. Başka yapacak birşeyimiz yok.
 
canım varikosel ultrasonda 2,5 mm sol olarak çıkmıştı.ama elle yaptığı muayenede doktorumuz daha fazla olduğunu söyledi.ameliyat şart dedi canım.
derecesi hakkında bişey demedi.
hormon değerlerimiz aynı hemen hemen.ameliyattan önce böyleydi bizdede.doktor çok iyi demişti.ayrıntılı yapılmadı bizde testler.hücre nasıldı bilmiyorum.
inhibin b hakkında bilgim yok.bakılmadı bizde.

biz ankarada yaşıyoruz canım.doktorumuz burda.genart tüp bebek merkezinde. M.Müfit GÜNEL.
Cnm bizde ameliyat lik bi durum yok galiba. Celalettin hoca ilaç yolladı 4 tane 2 kapsül 2 sıvı. Şifa olur inşallah
 
Kizlarrr bizim ilaçlar geldi 4 tane 2 kapsül 2 sıvı nasıl saklanicak eşim işyerinde buzdolabı na koydu şimdi
 
İnşallah dediğiniz gibi olur:)

Canim ilk önce rabbim ol desin biz kul olarak derdimize derman ariyoruz derdi veren de o derman veren de o ama bizler hep isteyecegiz kul olarak o bizleri seviyor ki sesimiziher gün duymak istiyor her gün ona yakinlasalim diye
Zamani gelecek elbette buna inanmak cok önemli 15 yillik evliyim 5 sene istemedik .

Sonraki nasil geçti anlatsam sayfalar almaz .
2 micro tese ilkinde benide hazirladilar aldigim hormonlar ve sonuç hüsran alman hastanesinden nasil ciktik ahhh sunu bile dedik
Esiml keşke sperm bulduk ama o sperm baskasinin olsaydi benim toplanan yumurtalarim ile işlem gorseydi insanin aklindan neler geçebiliyordu düşün iste Esim ve ben hic pes ve isyan etmedik bir gün bile agladigimiz günler çok oldu kkardeşim akraba arkadaslarim 2 ci
Cocuklarini dogurdular 10 yil önce boyle internet ortami hic yoktu ki burada yeni olanlar çok sansli durumlar ini öğrenince bir yol alabiliyorlar.
Bizi düşün tek yol micro başka yol yok denildi.tedavinin kelimesi bile söylenmedi
Eşimin FSH yüksekti o zaman düşürmeyoluna
hic gi dilmedi ama bende hep bir arayis oldu
Çocukistiyorum sitesi vardi ama hepimiz ayni sşeyleri yasamistik.kimseyi tedavi eden dktr yoktu hücresi olmayan bizler için 2013 te burada yazilanlari okudum takip ettim eşime okuttum çünkü evlat hasreti yillar geçtikçe dahad cogaliyor.
Esim agusto ayinda gitti ve hoca 2 yolsure verdi eeşime çünkü en zor vakaydik biz ama mart ayında hücre cikti şükürler olsun rabbime ben gecen bu surede kendim acik birisi olmama rağmen namaza dualara tesbihlere basladim.
Rabbime sigindim hep 2microdan sonra asla bizim tedavimiz olmaz yok diyip çok ümitsizliğe kapildim kurani türkçe aciklamasiyla okudum .
Orada ümitsizliğe kapilmayin diyor.
Bu bana o gecirdigim umutsuz günlerinin cevabi oldu.

Umut sabir ve dua ve tedaviye inanarak bu sefer basaracagi diyoruuuum.

İnşallah seneye bu yazimi okurum tekraarr rabbim vericek insallahhh

En son dun aksam faceyteki toplulukta bir paylasim yaptim onu izlemenizi tavsiye ederim.

Kolon knsr o kotu kelimeyi yazmak istemedim 5 cm tümörün ultrason esnasinda bir klinikte ama ilaçile ddeğil bu klinik onun iyilestigine inanan 3 kişiile beraber hastanin ortak seçtikleri kelimeyi tekrar eediyorlar ve uultrason da 5 cm ilk tümör kuculuyor mucize bu olsa gerek.

İnanmak ve inanmakkk
 
1-flz01________________________21/05/2014 çarşamba
2-hayalim_____________________23/05/2014 cuma
3-tulay_20____________________25/05/2014 pazar
4-çare________________________27/05/2014 salı
5-ucubırarada_________________29/05/2014 perşembe
6-edebal______________________31/05/2014 cumartesi
7-demet______________________02/06/2014 pazartesi
8-tosbag______________________04/06/2014 çarşamba
9-aslıhikmet___________________06/06/2014 cuma
10-papatyayarim_______________08/06/2014 pazar
11-haremsu___________________10/06/2014 Salı
12-elifzeynep _________________12/06/2014 perşambe
13-doğadandeva_______________14/06/2014 cumartesi
14-zumra11__________________16/06/2014 pazartesi
15-ese44_____________________18/06/2014 çarşmba
16-elzem____________________ 20/06/2014 cuma
17-ecrin23___________________22/06/2014 pazar
18-ilkbahar_ilkbahar___________24/06/2014 salı
19-ayyüzlüm_________________26/06/2014 perşembe
20-derya6__________________ 28/06/2014 cumartesi
21-eda09____________________30/06/2014 pazartesi
22-zozoo____________________02/07/2014 çarşamba
23-feraheymen_______________04/07/2014 cuma
24-zaman___________________06/07/2014 pazar
25-ervae____________________08/07/2014 salı
26-balım____________________10/07/2014 perşembe
27-yase2____________________12/07/2014 cumartesi
28-ecrin_bebek_______________14/07/2014 pazartesi

Herkes 158 okuyor.
flz01 canım sen 178 okuyacaksın
Son bitme tarihimiz perşembe akşamı
Okuyanlar bana özelden mesaj atsınlar
Bu listeyi de bi kenara not alın.

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîm⒒ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir

Allah cc herkesin dualarını kabul etsin inşAllah:16:
 
arkadaşlar testisin çok küçük olması azosperm sebeplerinden biri mi?küçük testis te sperm şanşımız varmı bilenler yardım edebilir mi?
 
Son düzenleme:
arkadaşlar testisin çok küçük olması azosperm sebeplerinden biri mi?küçük testis te sperm şanşımız varmı bilenler yardım edebilir mi?


Merhaba. Evet cnm bazen azosperm kaynağı testis boyutları oluyor. Fsh yükseliyor. Ama bunun sebebi kromozom bozukluguda olabiliyor. Bizimde böyle bi durumumuz var. Cok şükür kromozom bozukluğu yok. Sizin tahlilleriniz yapildi mi muayene oldunuz mu?
 
Canim ilk önce rabbim ol desin biz kul olarak derdimize derman ariyoruz derdi veren de o derman veren de o ama bizler hep isteyecegiz kul olarak o bizleri seviyor ki sesimiziher gün duymak istiyor her gün ona yakinlasalim diye
Zamani gelecek elbette buna inanmak cok önemli 15 yillik evliyim 5 sene istemedik .

Sonraki nasil geçti anlatsam sayfalar almaz .
2 micro tese ilkinde benide hazirladilar aldigim hormonlar ve sonuç hüsran alman hastanesinden nasil ciktik ahhh sunu bile dedik
Esiml keşke sperm bulduk ama o sperm baskasinin olsaydi benim toplanan yumurtalarim ile işlem gorseydi insanin aklindan neler geçebiliyordu düşün iste Esim ve ben hic pes ve isyan etmedik bir gün bile agladigimiz günler çok oldu kkardeşim akraba arkadaslarim 2 ci
Cocuklarini dogurdular 10 yil önce boyle internet ortami hic yoktu ki burada yeni olanlar çok sansli durumlar ini öğrenince bir yol alabiliyorlar.
Bizi düşün tek yol micro başka yol yok denildi.tedavinin kelimesi bile söylenmedi
Eşimin FSH yüksekti o zaman düşürmeyoluna
hic gi dilmedi ama bende hep bir arayis oldu
Çocukistiyorum sitesi vardi ama hepimiz ayni sşeyleri yasamistik.kimseyi tedavi eden dktr yoktu hücresi olmayan bizler için 2013 te burada yazilanlari okudum takip ettim eşime okuttum çünkü evlat hasreti yillar geçtikçe dahad cogaliyor.
Esim agusto ayinda gitti ve hoca 2 yolsure verdi eeşime çünkü en zor vakaydik biz ama mart ayında hücre cikti şükürler olsun rabbime ben gecen bu surede kendim acik birisi olmama rağmen namaza dualara tesbihlere basladim.
Rabbime sigindim hep 2microdan sonra asla bizim tedavimiz olmaz yok diyip çok ümitsizliğe kapildim kurani türkçe aciklamasiyla okudum .
Orada ümitsizliğe kapilmayin diyor.
Bu bana o gecirdigim umutsuz günlerinin cevabi oldu.

Umut sabir ve dua ve tedaviye inanarak bu sefer basaracagi diyoruuuum.

İnşallah seneye bu yazimi okurum tekraarr rabbim vericek insallahhh

En son dun aksam faceyteki toplulukta bir paylasim yaptim onu izlemenizi tavsiye ederim.

Kolon knsr o kotu kelimeyi yazmak istemedim 5 cm tümörün ultrason esnasinda bir klinikte ama ilaçile ddeğil bu klinik onun iyilestigine inanan 3 kişiile beraber hastanin ortak seçtikleri kelimeyi tekrar eediyorlar ve uultrason da 5 cm ilk tümör kuculuyor mucize bu olsa gerek.

İnanmak ve inanmakkk

İşallah Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin. Bizde 5 yıllık evliyiz, her geçen yıl arkadaşlarımın bebekleri dünyaya geliyor( Allahım korusun, annelerine babalarına bağışlasın) hatta 2. çocuga geçtiler. Benim çevremde hiç kimse durumumuzu bilmiyor, bir tek aileler. Oda benim ailem çok sonradan öğrendi, ben bilerek ve severek evlendim ama zaman içerisinde bu kadar canımın acıyacağını hiç tahmin etmemiştim. Arkadaşlarım biz istemiyoruz sandıkları için sürekli beni özendirip heveslendirmeye çalışıyor. işte o esnada canım kat ve kat fazla acıyor. Çok zor, ancak yaşayan bilir. Kader dedim, sınav dedim, sabır ettim, hiç isyan etmedim. sadece üzülüp ağladım... Bende açık biriyim ama ara ara namaza başar bırakırım ( Allahım hep devam edeceğim günleride göstersin) yasin okurum, meryem süresini okurum. Zaten Allahtan başka isteyecek kimse yok. Kulları yani doktorlar sadece vesile. Hatta geçen gün rüyamda bir sürü atların önünde namaz kılacaktım. Doktora gitme kararından hemen sonra gördüm. Acaba Allahım bana aksatmadan namazını kıl, muradını önüne sericem mi demek istedi diye yorumladım :))) Mucie bekliyorum ama gerçekliğinde farkındalığını kaybetmemeye çalışıyorum. Çünki 1 kere çok umut ettim ama yıkıldık. 2.si ağır gelir.
 
Ben daha duaya baslayamadim hastane derken..:( inşallah yetistrrm. Kızlar birde kromozom sal bi bozukluk olduğunda fsh çokmu yüksek oluyo
 
Back
X