Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bitkisellere başladık canım iğne olarak pregnly ve merional kullanıyorduk merionali bıraktı haftada 3 pregnly kullanıyor
Şifa olsun canım. . Siz ilk gittgnzde igne yle mi baslamistnz. Bize direkt bitkisel verdi. Rabbim kaliteli spermler in ciktgi günü de görmeyi nasip eder inşallah sonrada evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip eder inşallah amin

amiiin canım inş biz gitmeden kullanıyorduk zaten kaan hocada tedavideydik pregnly devam ettirdi

slm arkadaslar,

pregnyl kullananlar kisa bi aciklayabilirmi lütfen, o tüplerden cektiginiz igne ucuylami igneyi yapiyorsunuz yoksa o igne ucunu degistirip mi?? bize hoca ikisinden de örnek koymustu yani hem kalini (popo icin) hemde cok ince olani (karin icin), ama ankarada sade o inceden bulduk, ki esim saten karindan yapicam diyordu. simdi daha denemedik ama bilenlere sormak istedim o ince uc la tüpden cektigimiz siviyi direk karin a enjekte ediyormusunuz??
ins yarin hem haplara hemde ignelere baslicak esim

canım hiç bişi olmaz yapabilirsin iğne ucunu flakona çok sürtmezsen bişey olmaz biz kalçadan yapıyoduk şimdi karından yapmaya başladık eşim daha az acıttığını söylüyor karından ama küçükle ilacı çekmesi biraz zor oluyor o yüzden büyükle sulandırıp sonra insülin iğnesinin ucunu takıyorum değiştirmesende çok bişey olmaz

Anladım cnm. Özel değilse niye kaan hocayı biraktiniz

canım burda çok duyduk baya kişiden sperm çıktı bide bitkisel ilaç veriyodu onun için bizde gidelim dedik bize en büyük avantajıda rapor oldu parayla alıyoduk ilaçları ayda 1 milyar veriyoduk rapor çıkmaz demişti şimdi beş kuruş vermiyoruz ilaçlara

hmm sagol canim, o kalin uctan da alicaktik aslinda ama hic bir eczanede bulamadik ankarada o incelerdende sirf biyerden bulduk. o kalindan 2 tane var sirf örnek olarak, yada hep o bitaneyi flakondan sirf cekmek icin kullanilirmi acaba

hmm sagol canim, o kalin uctan da alicaktik aslinda ama hic bir eczanede bulamadik ankarada o incelerdende sirf biyerden bulduk. o kalindan 2 tane var sirf örnek olarak, yada hep o bitaneyi flakondan sirf cekmek icin kullanilirmi acaba

yok canım bitaneyi kullanamazsın sürekli enfeksiyon kapar her seferinde yenisini açman lazım ben hemşireyim bu arada sormak istediğin varsa sorabilirsin canm

Evet canım.Bugün kontrolleri var.Amin İnşALLAH çok güzel hayırlı haberler alırlar

HAYALİM CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

arkadaşım o yer nerede tam olarak nerde hngi hastahanede hemen gidelim biz

arkadaşım o yer nerede tam olarak nerde hngi hastahanede hemen gidelim biz

bizden mersinden olunca mandalina ve turunç yeşili istedi verdik çok zor bulduk çünkü mevsimi değildi ilaç yapacam dedi gitti eşim yanına ilacın ı sını ağzına almamış ben ondan çok umutluydum ama boşa çıktı celalettin hocadan umudumu kestiğim gibi yolumuda ayırdım....eşimde fatih ünv ye gitti çünkü bir çıkış aradık...celalettin beyin dediğine göre bizim hiç çocuk sahip olma imkanımız yokmuş 3 sene ilaç tedavisi ve sonra bakacaz demiş doğuştan sizinki demiş...anne karnındayken 8. ayda oluşuyor eşimde sende bu oluşmamış demiş 3 yılın sonunda da ne olur bilinmez demiş....vakfa her geldiğinde 300 tl yatıracaksın demiş bağış olarak biz ne zorluklarla geldik oraya durumumuz o kadar iyi değil bağış yap diyo bize

Sagol canim insallah. Daha önce tese oldu esim bi kizim var ama Sperm cok auf oldugu Icin donduramadik allahim herkese nasip etsin insallah hayirlisi la. Esim antalyada tese olucak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her şerde bir hayır vardır.Eğer içinize sinmediyse başka dr lara görünebilirsiniz
Rabbim eşinizin şifasını o dr dan verecek olsaydı zaten Celalettin Peru ya ısınır ve severdiniz
Demek ki şifanızı başka dr larda bulacaksınız.Benim şahsi yorumum bu canım
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın İNŞALLAH
Rabbim ne taraf hayırlı ise o tarafa yönlendirsin İNŞALLAH

amin inş.ama ben çok umutluydum umut verdi sonrada geri çekildi hoca hayırlısı

yok canım bitaneyi kullanamazsın sürekli enfeksiyon kapar her seferinde yenisini açman lazım ben hemşireyim bu arada sormak istediğin varsa sorabilirsin canm

ooo süpermis canim tesekkür ederim. ozaman ancak o insulin ignesiyle deniyecegiz baska büyükten yok cünkü yada burdaki eczanelere soralim bi, cok tesekkür ederim

Sagol canim amin insallah Allah herkese hayirlisi la nasip etsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…