Çok şükür iyiyim canım .. evet basladik siz igneye mi yoksa bitkisel e mi basladiniz
Şifa olsun canım. . Siz ilk gittgnzde igne yle mi baslamistnz. Bize direkt bitkisel verdi. Rabbim kaliteli spermler in ciktgi günü de görmeyi nasip eder inşallah sonrada evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip eder inşallah aminbitkisellere başladık canım iğne olarak pregnly ve merional kullanıyorduk merionali bıraktı haftada 3 pregnly kullanıyor
Şifa olsun canım. . Siz ilk gittgnzde igne yle mi baslamistnz. Bize direkt bitkisel verdi. Rabbim kaliteli spermler in ciktgi günü de görmeyi nasip eder inşallah sonrada evlatlarimizi kucağımiza almayi nasip eder inşallah amin
amiiin canım inş biz gitmeden kullanıyorduk zaten kaan hocada tedavideydik pregnly devam ettirdi
slm arkadaslar,
pregnyl kullananlar kisa bi aciklayabilirmi lütfen, o tüplerden cektiginiz igne ucuylami igneyi yapiyorsunuz yoksa o igne ucunu degistirip mi?? bize hoca ikisinden de örnek koymustu yani hem kalini (popo icin) hemde cok ince olani (karin icin), ama ankarada sade o inceden bulduk, ki esim saten karindan yapicam diyordu. simdi daha denemedik ama bilenlere sormak istedim o ince uc la tüpden cektigimiz siviyi direk karin a enjekte ediyormusunuz??
ins yarin hem haplara hemde ignelere baslicak esim
Anladım cnm. Özel değilse niye kaan hocayı biraktiniz
canım hiç bişi olmaz yapabilirsin iğne ucunu flakona çok sürtmezsen bişey olmaz biz kalçadan yapıyoduk şimdi karından yapmaya başladık eşim daha az acıttığını söylüyor karından ama küçükle ilacı çekmesi biraz zor oluyor o yüzden büyükle sulandırıp sonra insülin iğnesinin ucunu takıyorum değiştirmesende çok bişey olmaz
hmm sagol canim, o kalin uctan da alicaktik aslinda ama hic bir eczanede bulamadik ankarada o incelerdende sirf biyerden bulduk. o kalindan 2 tane var sirf örnek olarak, yada hep o bitaneyi flakondan sirf cekmek icin kullanilirmi acaba
Canim Ucubirarada arkadaş imiz için okudum. Bugün eşi test vericek ti galiba inşallah sağlıklı ve kaliteli spermler çıkar. Rabbim evlatlarina kavuşmayı nasip eder cifter Çifter evlatlar verir inşallah Allahım amin..
arkadaşım o yer nerede tam olarak nerde hngi hastahanede hemen gidelim bizöncelikle geçmiş olsun canım.neden bu kadar uzakta arıyorsun şifanı.bilgine baktım mersinde yaşıyorsun canım.sana tavsiyem mersinde androloji derneği başkanı prof. selahattin çayan var.mükkemmel bir insan.sana öyle gereğinden fazla umut vermez.ne takılıyorsa aklına cevabını alırsın.sana ay yıl vermez.ilaç dozunu adam akıllı ayarlar.verim hormonuda vücut çoşsun,tedavi ters tepincede vücut tepki vermiyor demez.ben sana peruyla aynı ve daha fazla sorun yaşadığım için ayrıldık.bütün tedaviler dört dörtlük değil ama en azından ters giden şeydede velevki vücut ters etki gösterdi o hasta o halde cevapsızmı kalacak.yapılacak hiç bir şey olmayacakmı.vücut böyle diye tedavisi veya o herzaman yaptığı umutvari cevaplar olmayacakmı.hep övgümü olacak hayatta.peki yergiler ne olacak.ben asla selahattin hoca varken peruya gidilmesini anlamıyorum.bu kadar doktorlar makaleler sunumlar hazırlıyor bir şey olunca hemen araştıryorsun.hangi tedavi yolları var inceliyorsun.ama sayın peru facede insanları aydınlatıyor.işin garibide elinde tek bir makale yok.makale demek araştırmalr sonunda hastalara uygulanan bilimsel çalışmalardır.kaç hasta üzerinde ne yapılmış ne kullanılmış.eşim peruyla yollarını ayırırken nebido sayesinde düşen fsh tedavi sonunda 37 olmuştu.düşün ne kadar iyi ve kontrollü doktor.onun hüneri sadece burda eleştirdiğinde edepsiz ve sabırsız diye itham eder.şanı bu kadar yüce bir doktor.selahattin hocanın muayenesi ünvanına göre çokta ucuzdur.onu bile veremezsen görüş salı günü halk günleri oluyormuş.durumu olmayan ve çocuk isteyen çiftleri üni.tede tedavi ediyormuş.tam detayını bilmiyorum.gidip görüşürsen ne dediğim anlarsın canım.
Evet canım.Bugün kontrolleri var.Amin İnşALLAH çok güzel hayırlı haberler alırlar
arkadaşım o yer nerede tam olarak nerde hngi hastahanede hemen gidelim biz
benim bildiğim raporla bayağı düşer fiyat.öyle olmazsa bu kadar insan uğraşmaz ki raporla.ben bir kere aldım rapor ama yaptıramadan yandı hakkım.uğraşmıyorsunki canım.üninersite hastanesinde aldık biz.azosperm olunca zaten uğraştırmıyorlar.bizim öyle olmuştu.ama biraz git gel oluyor.
canım yolculuğun güzel geçer inşallah.tedavin su gibi geçsin inşallah.nerde tese olacaksınız canım.daha önceden dondurulmuşlarınız varmıydı.rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.senin için dua ederim inşallah.
bizden mersinden olunca mandalina ve turunç yeşili istedi verdik çok zor bulduk çünkü mevsimi değildi ilaç yapacam dedi gitti eşim yanına ilacın ı sını ağzına almamış ben ondan çok umutluydum ama boşa çıktı celalettin hocadan umudumu kestiğim gibi yolumuda ayırdım....eşimde fatih ünv ye gitti çünkü bir çıkış aradık...celalettin beyin dediğine göre bizim hiç çocuk sahip olma imkanımız yokmuş 3 sene ilaç tedavisi ve sonra bakacaz demiş doğuştan sizinki demiş...anne karnındayken 8. ayda oluşuyor eşimde sende bu oluşmamış demiş 3 yılın sonunda da ne olur bilinmez demiş....vakfa her geldiğinde 300 tl yatıracaksın demiş bağış olarak biz ne zorluklarla geldik oraya durumumuz o kadar iyi değil bağış yap diyo bize
Her şerde bir hayır vardır.Eğer içinize sinmediyse başka dr lara görünebilirsiniz
Rabbim eşinizin şifasını o dr dan verecek olsaydı zaten Celalettin Peru ya ısınır ve severdiniz
Demek ki şifanızı başka dr larda bulacaksınız.Benim şahsi yorumum bu canım
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın İNŞALLAH
Rabbim ne taraf hayırlı ise o tarafa yönlendirsin İNŞALLAH
yok canım bitaneyi kullanamazsın sürekli enfeksiyon kapar her seferinde yenisini açman lazım ben hemşireyim bu arada sormak istediğin varsa sorabilirsin canm
Rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin inşallah canım.. Dualarımız sizinle.. Allah yardımcınız olsun yolunuzu açsın, dr.nuz vesile olsun yavrunuza inşallah.. Rabbim vekil olsun evladınızı kazanma yolunda size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?