Canım ben de bunu yaptım ama ben bu şekilde namaz kilmadim bana anlatilana göre de kendi tespih ile beraber toplamda 41 tespih dileği isteği olan kişilere veriyorsunuz bide bu şekilde yapiyim inşallah Rabbim kabul ederDilekleriniz İçin Tesbih Duası (Perşembeyi Cumaya Bağlayan Gece)
Perşembe gecesi yani cumaya bağlayan gece....
2 rekat Allah rızası için...2 rekat Peygamber efendimiz (s.a.v.) için...2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz....
sonra oturduğunuz yerden kalkmadan....her bir tesbihe 3 ihlas bir fatiha okuyorsunuz.....
okudunuz 99 oldu....birde imamesine okuyun 100 adet olacak....
sonra o tesbihi kıbleye doğru yüksekçe biryere asıyorsunuz....
dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz...camiyede verebilirsiniz...dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz....
Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır....umarım dilekleriniz kabul olur....
Canım bu bitkiselleriniz ne kadar tuttu acaba?????
Canım ben de bunu yaptım ama ben bu şekilde namaz kilmadim bana anlatilana göre de kendi tespih ile beraber toplamda 41 tespih dileği isteği olan kişilere veriyorsunuz bide bu şekilde yapiyim inşallah Rabbim kabul eder
Tamam canım mutlaka yapıcam. Rabbim kabul eder inşallahBir de bu şekilde yap canım.Namaz kılınca daha etkili olur elbette
Dileğin kabul olunca o tesbihi yerinden alıp ayrıca 41 adet tesbih alıp dağıtacaksın
Anladım canımm.. Kromozom sonuçları bekleniyordur muhtemelen 40 gün.. Alırız o zaman. Çünkü çok farkediyorsa 1 yerine 2 deneme gibi oluyor bu açıdan düşününcede almak gerek tabi.. Heyecanlandım bak şimdi.. Biliyordum rapor işini ama çok farkedeceğini düşünmüyordummmm
Dilekleriniz İçin Tesbih Duası (Perşembeyi Cumaya Bağlayan Gece)
2 rekat Allah rızası için...2 rekat Peygamber efendimiz (s.a.v.) için...2 rekatta hacetiniz için namaz kılıyorsunuz....
sonra oturduğunuz yerden kalkmadan....her bir tesbihe 3 ihlas bir fatiha okuyorsunuz.....
dileğiniz olduktan sonra 41 adet tesbih satın alıyorsunuz ve bu tesbihleri çevrenizdekilere dağıtıyorsunuz...camiyede verebilirsiniz...dağıttıktan sonrada astığınız tesbihi yerinden alıyosunuz....
Uygulaması basit ve gerçekten etkili bir duadır....umarım dilekleriniz kabul olur....
Canım tülaycığım her duyduğumu her söyleneni yapmaya çalışıyorum.Bizi bu dertten kurtaracak olan dualarımız çünkü.
Hanginin kabul olacağı belli olmaz.Allah yüzümüze güler de çifter çifter hayırlısı ile bebekler verir inşallah.Sağlıkla kal.
valla ağzından bal damlıyor canım bir kız bir oğlan ikiz kuzular benimde eşiminde hayali.doğru söylüyosun canım.evlendim evleneli ankara adana antep İstanbul derken çok yoruldum.maddi ve manevi zorlandık.kız ne güzel nimet 15 dk.merkezde olmak.nerdee biz en kısa yolumuz 4-5 saat sürdü.oda mersin ve adana olursa.yoksa hep yolları teptikte gittik.
inşallah bir kız bir oğlan olsunda artık doktor kapılarında yorulma.
Ne güzel ya maaşallahh.. Rabbim en kısa zamanda versin bebeğini kucağına inşallah. Nerede tedavi oluyorsunuz siz canım?
valla ağzından bal damlıyor canım bir kız bir oğlan ikiz kuzular benimde eşiminde hayali.
geçen dedimki sen oğlanla gider arabayı yıkatırsın gelirsin kapıya bende kızla süslenir inerim sonra gezmelere gideriz dedim.gülüyor eşim hoşuna gitti.
ayyy daha ne hayaller.rabbim hepsini gerçekleştirir inşallah.
valla bende merkeze gidiyorum herkes elinde çantalar bavullar nerelerden geliyorlar.hele geçen yurt dışından gelmiş bir aile.
hep diyoruz eşimle büyük nimet diye.arabayla evden 15-20 dk ya gidiyoruz biz.otobüsle ters biraz o da 45 dk-1 saati bulur en fazla.inşallah sizinde son uğraşlarınız olur canım.2015 de hepimiz doğuralım yavrularımızı inşallah.
saolsın canım.teşekkür ederim.rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah.hayırlısıyla anne baba olmayı nasip etsin bizlere.
ankarada genart tüp bebek bebek merkezinde tedavi görüyoruz.eşimin doktoruda orda. varikosel ameliyatı orda oldu.
ben ilk tedaviyi orda gördüm.2.ciyi de inşallah yine ayı merkezde yaptırcaz.
cnm inşlh boş boş kaliteli spermler bulunur bebeğine kardeş gelir en kısa zmanadaArkadaslar Biz yarin yolla cikiyoruz bizi uzun bir yollculuk bekliyor esim tese olucak bende hazirlanicam hayirlisi olsun sizden tek istegim duanizi eksik etmeyin. Kurban oldugum allahim hepinize nasip etsin hayirlisi kimsenin kucagini bos birakmasin rabbim Allaha emanet olun sizleri cok seviyorum takip edemesemde hep aklimdasiniz. Aramiza Yeni Arkadaslar katildi tanisma firsatim olmadi ne yazikki umarim dualarinizi eksik etmezsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm raporlu ne kadar bilmiyorum ben orda yapacaktım tüp bebeği ama dr.um ordan ayrılınca bende gitmedim ama arayıp ayrıntılı bilgi alabilrisincemrem sağol canım duyarlılığın için.peki raporlu ve teseyle ne kadar tutuyor bilgin varmı canım.yani ilaç herşey dahil ne kadar tutar.
cnm inşlh bunu deneyeceğim ...Dilekleriniz İçin Tesbih Duası (Perşembeyi Cumaya Bağlayan Gece)
şifa olsun inşlh olumlu yönde ilerler tedAVİNİZEvet canım ilk test sonucumuz bu. Celalettin hoca bu ilaçları Lokman bey vasıtasıyla göndertti Bursadan. 1 ay sonunda değerlendirme yapılacakmış eğer vücut olumlu tepki verirse i ay daha devam edilecekmiş, olumsuz olursa ise başka bir ilaç tedavisi sanırım . İnşallah buradaki bütün arkadaşların eşleri Rabbimizin izni ve nasip etmesiyle şifalarına kavuşur ve bizde hayırlısıyla anne kelimesini duyarız..
Bizden sanslisinizki bizde hucre çıkmadı. Bizimde lokman beyden gönderildi bitkiseller inşallah şifa olur canım peki test icin yine arif beye mi gideceksiniz. Bizim memleket istanbula uzak.Evet canım ilk test sonucumuz bu. Celalettin hoca bu ilaçları Lokman bey vasıtasıyla göndertti Bursadan. 1 ay sonunda değerlendirme yapılacakmış eğer vücut olumlu tepki verirse i ay daha devam edilecekmiş, olumsuz olursa ise başka bir ilaç tedavisi sanırım . İnşallah buradaki bütün arkadaşların eşleri Rabbimizin izni ve nasip etmesiyle şifalarına kavuşur ve bizde hayırlısıyla anne kelimesini duyarız..
valla ağzından bal damlıyor canım bir kız bir oğlan ikiz kuzular benimde eşiminde hayali.
geçen dedimki sen oğlanla gider arabayı yıkatırsın gelirsin kapıya bende kızla süslenir inerim sonra gezmelere gideriz dedim.gülüyor eşim hoşuna gitti.
ayyy daha ne hayaller.rabbim hepsini gerçekleştirir inşallah.
valla bende merkeze gidiyorum herkes elinde çantalar bavullar nerelerden geliyorlar.hele geçen yurt dışından gelmiş bir aile.
hep diyoruz eşimle büyük nimet diye.arabayla evden 15-20 dk ya gidiyoruz biz.otobüsle ters biraz o da 45 dk-1 saati bulur en fazla.inşallah sizinde son uğraşlarınız olur canım.2015 de hepimiz doğuralım yavrularımızı inşallah.
saolsın canım.teşekkür ederim.rabbim hepimize güzel günler göstersin inşallah.hayırlısıyla anne baba olmayı nasip etsin bizlere.
ankarada genart tüp bebek bebek merkezinde tedavi görüyoruz.eşimin doktoruda orda. varikosel ameliyatı orda oldu.
ben ilk tedaviyi orda gördüm.2.ciyi de inşallah yine ayı merkezde yaptırcaz.
Canım nasılsın.. ilaca basladiniz micanım mrb inş 2. tedavinizde alırsınız sağlıcakla kucağınıza yavrunuzu :) canım bişey sorcam varikosel ameliyatınızı kim yaptı genartta memnun kaldınızmı birde fiyatı nekadardı canım
Canım nasılsın.. ilaca basladiniz mi
Çok şükür iyiyim canım .. evet basladik siz igneye mi yoksa bitkisel e mi basladiniziyiyim canm sen nasılsın evet başladık canım içiyo bakalım eşim şifa olur inş sizde başlamışsınız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?