Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydın kızlarrr

bugün eşim kontrole gidiyor..:18::18:

dualarınızda bizede yer ayırın..
dualarımız seninleeee güzel haberlerle gel...
cnm inşlh bebekte annede iileşir şifa bulurlar:26:

herkese günaydınnn
yeni hafta, yeni ay,, yeni haberler, yeni neşeler, yeni halaylık durumlar getirsin bizeeee
mübarek ramazan ayınada sayılı günler kalmışken rabbim bu güzel aya girerken dualarımızı izzeti dergahında kabul etsin inşlahhhh

Canım üçübirarada ve çare arkadaşımız için okudum.. Söyledim zannediyordum ben aslında ama söylemedim herhalde.:26:

Bugün de edebal kardeşimiz için okudum Allah kabul etsin inşallah.. Aslında bugün demet arkadaşımıza sıra geldi sanırım.. Şuanda okumadığım bir tek demet var listeye baktığımda.. Onu da yarın okurum inşallah.. Yazarım buradan

Aminnnn amin canım inşallahh

Günaydın canım.Rabbim bugün yüzünüzü güldürsün İNŞALLAH
Haydi bakalım halaylık haberlerini bekliyoruz canım
Hayırlısı ne ise o olsun.

Dua en güzel armağan burada canim bizler etmiyecek kim edecek tabiki hadi güzel haberlerinuz olsun insallah

Gülerim inşallah eşin güzel haberlerle gelirde bizde şenleniriz. Dualarımız seninle.

dualarımız seninleeee güzel haberlerle gel...

sağolun kızlar inş. güzel haberler duyarız.. daha güzelleri sizlerin olsun canlar..

Sıra DEMET kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
DEMET canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

canım ben daha arastırıyorum...daha gıtmedık doktora..kafam cok karısık hangı doktor iyidir işin de bılemıyorum...

Canim inşallah bundan sonra hamilelikten olsun o kusmalarin yarin güzel haberlerin olsun.haftalık hepimize 1000 ya safi okuyorum.dualarimdasin

bizlere ettiğin dualar için çok sağol Allah sana da dualarının karşılığını kat kat nasip etsin inşallah
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hepimize hayırlısı ile hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hosgeldim canım
gulerimi merak ediom eşi kontrole gitcekti insallah hayırlı güzel haber almislardir

Evet bende ara da girip bakiyorum haber var mi diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…