dualarımız seninleeee güzel haberlerle gel...herkese günaydın kızlarrr
bugün eşim kontrole gidiyor..:18::18:
dualarınızda bizede yer ayırın..
cnm inşlh bebekte annede iileşir şifa bulurlar:26:günaydın kızlar
yakın zamanda gencecik bi kız anne oldu işyerinden tanıdığım, özenmiştim ne güzel evlenir evlenmez bebeği oldu diye. her hamileye ve doğum yapana özendiğimiz gibi... ama şimdi duydumki kalbinde sorun varmış bebeğin,bikaçgündür hastanedeymişkızın kendiside rahatsızmış göğüsleri falan kötü olmuş emziremiyomuş bile bebeği.
vicdan azabı mı desem nedir bilmiyorum ama kendmi kötü hissettim. eksik dua etmeyelim kızlar,Rabbim hayırlıysa versin,hayırlı kılarak versin hepmize inşaAllah..
herkese günaydınnn
yeni hafta, yeni ay,, yeni haberler, yeni neşeler, yeni halaylık durumlar getirsin bizeeee
mübarek ramazan ayınada sayılı günler kalmışken rabbim bu güzel aya girerken dualarımızı izzeti dergahında kabul etsin inşlahhhh
Günaydın canım.Rabbim bugün yüzünüzü güldürsün İNŞALLAH
Haydi bakalım halaylık haberlerini bekliyoruz canım
Hayırlısı ne ise o olsun.
Dua en güzel armağan burada canim bizler etmiyecek kim edecek tabiki hadi güzel haberlerinuz olsun insallah
Gülerim inşallah eşin güzel haberlerle gelirde bizde şenleniriz. Dualarımız seninle.
dualarımız seninleeee güzel haberlerle gel...
müfit gürel mi hocanız biz onda bi kaç yıl önce tedeviye başladık varikosel var dedi ameliyat olcan dedi oldu tese olcan dedi 0 spermle eve dönmüstük yıllar önce gecenlerde eşim doppler cekildi varikoseli yapan yapamamış dedi müfit gürel biz hiç beğenmemiştik çok paracıydı ona hiç hakkımı helal etmiyorum tabi bu benim fikrim arkadasım dr secerken çok özenli ve titiz olun derim biz çok pişmanız çokkkk..
herkese günaydın kızlarrr
bugün eşim kontrole gidiyor..:18::18:
dualarınızda bizede yer ayırın..
Canim inşallah bundan sonra hamilelikten olsun o kusmalarin yarin güzel haberlerin olsun.haftalık hepimize 1000 ya safi okuyorum.dualarimdasin
canım ben daha arastırıyorum...daha gıtmedık doktora..kafam cok karısık hangı doktor iyidir işin de bılemıyorum...
Kizlarr nerlerdesiniz ya hickimse yok burda
Hosgeldim canımEvet aryik topik eskisi gibi kalabalik olmuyot
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldim canım
gulerimi merak ediom eşi kontrole gitcekti insallah hayırlı güzel haber almislardir
inşallah eşin güzel haberlerle gelir
Canim merakla seni bekliorum :)
Canım hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
kızlar bende sabırsızlıkla bekliyorum ama arif bey mail atmadı daha..:18::18:
Kizlarr nerlerdesiniz ya hickimse yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?