Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Haklısın canim cnm siz sadece bitkisel mi kulllanmistnz ilk aşamada bize hoca sadece bitkisel verdi. Bugün eşimin hormon testi kan değerleri birde check up yaptirdik metabolik sonuçlarını yolladık kromozom testlerimiz çıkmadı daha

Canım ya en azından spermattitler başlamış.İnşallah diğer kontrolde çok çok daha iyi sonuçlar alırsın.Şükürler olsun bu günümüze.

biz ilk başladığımızda pregly iğne ile bitkiseller kullandık
kromozon da temiz çıkar inşlh
sizin için ilk tedaviyi böyle doğru bulmuş hoca o yüzden iğne vermemiş bakalım kontrollerde ne verecek değişecekmiş tedavi şekliniz:26:

İnşallah spermleri görmek nasip eder sonuçlar gitgide iyiye gidecek ve güzel haberler alacağız canım merak etme sen.

Evet bnde merak ediyorum da kafamız karşti bitkiseller i aldgmz bey 1 ay kullanıp test verin demiş hoca 3 ay kullanın dedi. Whats up tan sonuclarmzi yolladık :) mailde açılmadı diye. . Yada bugün telde soralım tekrar

Evet bnde merak ediyorum da kafamız karşti bitkiseller i aldgmz bey 1 ay kullanıp test verin demiş hoca 3 ay kullanın dedi. Whats up tan sonuclarmzi yolladık :) mailde açılmadı diye. . Yada bugün telde soralım tekrar
bitkisellerin ne zaman biterse o zaman yaptır bence ama tabi hocaya sormakta fayda var sor bakalım sonra bizide bilgilendir....

canım metabolik check up ne nasıl yapılıyor.kandan mı ultrasonlamı.birdee nerede yaptırdınız.

Canım süpermenler teşrif etmemiş ama onlar buraya gelecek.Başka kaçış yolu yok.
Bak daha bizim bile daha gelmedi 15 ay oldu.Dr ilk gittiğimiz zaman 2 yıl sürer demişti.
Çünkü 1 tese ve 1 biyopsi nin zararını çekiyoruz şu anda.
Bir arkadaş bana Tese sonrası cinsel aktivite de azalma oldu söylemişti.
Tese nin zararı bu kadar kötü işte.
Celalettin Hoca güzel şeyler söyleyecektir ben inanıyorum buna
Geç olsun da güç olmasın.
Bence gerileme yok.Gelişme var.Çünkü hücreler artmış.
Her şey gönlünce olsun canım.

Aslında bu tedavilerde hemen sperm beklentisi içersine girmemek lazım
Nefis işte bizi rahat bırakmıyor.İllaki hemen olsun istiyoruz.
Şerdeki bir hayırı düşünemiyoruz
Vakti saati gelince hepsi olacak.Er ya da geç.Rabbim ol diyecek olacak.

Durumunuza gelince gayet güzel ilerliyorsunuz
Rabbimizin izni ile dualarımız ile bu illeti aşacaksınız
Dik durun ki eşiniz de yıkılmasın.
İlerleme olduğunu bilmek bile tedaviyi kolaylaştırıyor.
Dr da güzel şeyler söyleyecektir zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
eşleri Menapur kullanan arkadaşlar iğnenin saklama koşulu neresi acaba buzdolabı mı yoksa serin bir yerde mi:18:

eşleri Menapur kullanan arkadaşlar iğnenin saklama koşulu neresi acaba buzdolabı mı yoksa serin bir yerde mi:18:
serin bi yer dedi eczacı cnm hatta eczane bi köpük kutuya koymuştu bizim pregly i alırken buzla
o kutuya koydum ben dolapta saklıyorum menegonla aynı olduğu için menegonu nasıl saklıyorsan menapurda öyle sakla

canım metabolik check up ne nasıl yapılıyor.kandan mı ultrasonlamı.birdee nerede yaptırdınız.

Canım kanda bakiliyo. Biz Üniv hastanesinde yaptirdik. Kan degerlerine bakıldı ve biyokimyasina yani magnezyum potasyum glukoz gibi cnm

serin bi yer dedi eczacı cnm hatta eczane bi köpük kutuya koymuştu bizim pregly i alırken buzla
o kutuya koydum ben dolapta saklıyorum menegonla aynı olduğu için menegonu nasıl saklıyorsan menapurda öyle sakla

anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
eşim buzdolabının kapağına koymuş.orda dursun en iyisi

anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
eşim buzdolabının kapağına koymuş.orda dursun en iyisi
buzdolabına gerek yok herhangi bi dolapta sakla ..ışık görmesin sıcağa da maruz kalmasın yeter.

Sebebi genetik bozukluk olan var mı biz test yaptrdi k sonuç çıkmadı nete bakiyim dedim pek bişey bulamadım. Detay verebilecek olan var mı aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…