- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Haklısın canimtatlım korunmak aslında ii de tabi ki bazen zor olabiliyor..
he şöyle korunduk hemen 2 ay sonra sperm çıkar lokositler yok olur değil bizim eşlerimizin durumu öle iki üç şey yap bitsin spermler çıksın değil bizde biliyoruz ama ne kadar dikkat o kadar bizim için iyi olur bence korunmayı bi kaç ay dikkat edin derim ben..
bizim daha çokkkk yolumuz var sanırım..
RoundCell Sayımı : 1 400 000/cc
Lökosit Sayımı : 322 000/cc LökositOranı : % 23
İmmatürGerm Hücre Sayımı : 1 078 000/cc İmmatürGerm Hücre Oranı : % 77
(< % 1 spermatit , % 99 spermatosit)
bunada şükür ne yapalımm
biz ilk başladığımızda pregly iğne ile bitkiseller kullandıkHaklısın canimcnm siz sadece bitkisel mi kulllanmistnz ilk aşamada bize hoca sadece bitkisel verdi. Bugün eşimin hormon testi kan değerleri birde check up yaptirdik metabolik sonuçlarını yolladık kromozom testlerimiz çıkmadı daha
Volum :2.7
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 800 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 702 000 /cc Lökosit Oranı : % 39
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 098 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 61
( % 11 spermatit ,% 89 spermatosit)
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
Sonucumuz geldi kızlar sperm yok yine zaten zamanını bekliyoruz hamd olsun rabbime verdiğine de vermediğine de şükürler olsun. Yarın 10:30 da hocadayız allahın izniyle bakalım o neler dicek :)
Evet bnde merak ediyorum da kafamız karşti bitkiseller i aldgmz bey 1 ay kullanıp test verin demiş hoca 3 ay kullanın dedi. Whats up tan sonuclarmzi yolladık :) mailde açılmadı diye. . Yada bugün telde soralım tekrarbiz ilk başladığımızda pregly iğne ile bitkiseller kullandık
kromozon da temiz çıkar inşlh
sizin için ilk tedaviyi böyle doğru bulmuş hoca o yüzden iğne vermemiş bakalım kontrollerde ne verecek değişecekmiş tedavi şekliniz:26:
bitkisellerin ne zaman biterse o zaman yaptır bence ama tabi hocaya sormakta fayda var sor bakalım sonra bizide bilgilendir....Evet bnde merak ediyorum da kafamız karşti bitkiseller i aldgmz bey 1 ay kullanıp test verin demiş hoca 3 ay kullanın dedi. Whats up tan sonuclarmzi yolladık :) mailde açılmadı diye. . Yada bugün telde soralım tekrar
Haklısın canimcnm siz sadece bitkisel mi kulllanmistnz ilk aşamada bize hoca sadece bitkisel verdi. Bugün eşimin hormon testi kan değerleri birde check up yaptirdik metabolik sonuçlarını yolladık kromozom testlerimiz çıkmadı daha
bizim daha çokkkk yolumuz var sanırım..
RoundCell Sayımı : 1 400 000/cc
Lökosit Sayımı : 322 000/cc LökositOranı : % 23
İmmatürGerm Hücre Sayımı : 1 078 000/cc İmmatürGerm Hücre Oranı : % 77
(< % 1 spermatit , % 99 spermatosit)
bunada şükür ne yapalımm
Volum :2.7
Sperm Sayımı : - /cc
Round Cell Sayımı : 1 800 000 /cc
Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)
Lökosit Sayımı : 702 000 /cc Lökosit Oranı : % 39
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 098 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 61
( % 11 spermatit ,% 89 spermatosit)
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100
Sonucumuz geldi kızlar sperm yok yine zaten zamanını bekliyoruz hamd olsun rabbime verdiğine de vermediğine de şükürler olsun. Yarın 10:30 da hocadayız allahın izniyle bakalım o neler dicek :)
serin bi yer dedi eczacı cnm hatta eczane bi köpük kutuya koymuştu bizim pregly i alırken buzlaeşleri Menapur kullanan arkadaşlar iğnenin saklama koşulu neresi acaba buzdolabı mı yoksa serin bir yerde mi:18:
ama yani bu testten ben anlamadım o yüzden bi dr.a gösterArkadaslar eşimin ikinci tessti yorumlar misinizEki Görüntüle 1142485
canım metabolik check up ne nasıl yapılıyor.kandan mı ultrasonlamı.birdee nerede yaptırdınız.
Bu ay biter herhlde cnm. Hocayı arasak iyi olckbitkisellerin ne zaman biterse o zaman yaptır bence ama tabi hocaya sormakta fayda var sor bakalım sonra bizide bilgilendir....
serin bi yer dedi eczacı cnm hatta eczane bi köpük kutuya koymuştu bizim pregly i alırken buzla
o kutuya koydum ben dolapta saklıyorum menegonla aynı olduğu için menegonu nasıl saklıyorsan menapurda öyle sakla
bence de ara ..Bu ay biter herhlde cnm. Hocayı arasak iyi olck
buzdolabına gerek yok herhangi bi dolapta sakla ..ışık görmesin sıcağa da maruz kalmasın yeter.anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
eşim buzdolabının kapağına koymuş.orda dursun en iyisi
buzdolabına gerek yok herhangi bi dolapta sakla ..ışık görmesin sıcağa da maruz kalmasın yeter.
ama yani bu testten ben anlamadım o yüzden bi dr.a göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?