yok kızzz buzdolabında değil dışarda herhangi bi dolapKız biz menagonu buzdolabında saklıyorduk hep.ondan dedim.Yoksa hata mı ettik acaba
oooo süper o zaman bu test hani ben onlar değerimi sperm çıkanlarımı anlayamadım o yüzden yardım edemedimIlk testnde hic canli sperm yoktu bundada 12 sperm 1 canli 11 ölü yaziyormus Esim suan doktoru bekliyor Sağol yinede canim
yok kızzz buzdolabında değil dışarda herhangi bi dolap
valla biz eczaneye sorduk o dışarda saklayın dedi sadece pregly buzdolabında saklanır mış..
hatamı ettin bilmem:26: de menapuru buzdolabına koyma..
evet dışarda sakla...şifa olsun hepsi eşlerimize...tamam canım eşime söyliyeyim de dışarıya koysun bari.
Kod:
Ilk testnde hic canli sperm yoktu bundada 12 sperm 1 canli 11 ölü yaziyormus Esim suan doktoru bekliyor Sağol yinede canim
oooo süper o zaman bu test hani ben onlar değerimi sperm çıkanlarımı anlayamadım o yüzden yardım edemedim
maşallah dr. ne diyecek bakalım bizede yaz
İnşallah iyi seyler söyler yazarm tabi
evet canım baya oldu doğadandevalarda sperm çıkalı sanırım %57 den önce başladı çıkışlar. bizim azo nedeni sebepsiz, yani herşey normaldı ama biz yinede azoluyuzCanım inşallah o günleri de görürüz. Dogadandeva arkadsmz in 57 spermatid çıkışmi başladı.sizin sorun neydi cnm test sonuclarnz hormonlarnz nasıl cnm
evet canım ya teselli o en azından bizim fsh ve lh daha sıfır a yakın arif bey onlar yükselmeden çıkış imkansız demiş zaten dün. inş. daha güzel sonuçlar alırız hepimiz..Canım ya en azından spermattitler başlamış.İnşallah diğer kontrolde çok çok daha iyi sonuçlar alırsın.Şükürler olsun bu günümüze.
Canım süpermenler teşrif etmemiş ama onlar buraya gelecek.Başka kaçış yolu yok.
Bak daha bizim bile daha gelmedi 15 ay oldu.Dr ilk gittiğimiz zaman 2 yıl sürer demişti.
Çünkü 1 tese ve 1 biyopsi nin zararını çekiyoruz şu anda.
Bir arkadaş bana Tese sonrası cinsel aktivite de azalma oldu söylemişti.
Tese nin zararı bu kadar kötü işte.
Celalettin Hoca güzel şeyler söyleyecektir ben inanıyorum buna
Geç olsun da güç olmasın.
Bence gerileme yok.Gelişme var.Çünkü hücreler artmış.
Her şey gönlünce olsun canım.
Aslında bu tedavilerde hemen sperm beklentisi içersine girmemek lazım
Nefis işte bizi rahat bırakmıyor.İllaki hemen olsun istiyoruz.
Şerdeki bir hayırı düşünemiyoruz
Vakti saati gelince hepsi olacak.Er ya da geç.Rabbim ol diyecek olacak.
Durumunuza gelince gayet güzel ilerliyorsunuz
Rabbimizin izni ile dualarımız ile bu illeti aşacaksınız
Dik durun ki eşiniz de yıkılmasın.
İlerleme olduğunu bilmek bile tedaviyi kolaylaştırıyor.
Dr da güzel şeyler söyleyecektir zaten
kıxlar ben kaçar bugün arpaçadan son sınavım var biraz iş yemek ders yapayım akşam kısmetse görüşürüz allaha emanet olun
Allah razi olsun hepimze vercek inşallahtest sonucunuz da sperm var ama yetersiz.dr gerekli açıklamayı yapacaktır.
bunlar ilaçlar ve bitkiseller ile arttırabilir.Hiç canınızı sıkmayın.
Rabbim dert verdiyse dermanını da verecektir elbet.
Daha yeni ogrendik bilmiyoruz cnmazo sebebiniz neydi canım.birde doktorunuz kim.
oooo süper o zaman bu test hani ben onlar değerimi sperm çıkanlarımı anlayamadım o yüzden yardım edemedim
maşallah dr. ne diyecek bakalım bizede yaz
evet canım baya oldu doğadandevalarda sperm çıkalı sanırım %57 den önce başladı çıkışlar. bizim azo nedeni sebepsiz, yani herşey normaldı ama biz yinede azoluyuz
evet canım ya teselli o en azından bizim fsh ve lh daha sıfır a yakın arif bey onlar yükselmeden çıkış imkansız demiş zaten dün. inş. daha güzel sonuçlar alırız hepimiz..
evet canım bu spermler çok nazlı gelmek bilmiyor. doktor bizede 2 sene demişti ama insan umutlanıyor sanki daha erken olur gibi ama öyle değil işte. biliyormusun yıllarca hemen tese olmayalım biraz bekleyelim dedik, eşim tese olurken aklımdan herşey çok kolay ilerledi sperm çıkarsa hemen sizide yumurta toplamaya alacagiz diyorlardı ama benim aklıma hep bu kadar kolay değil sanki imtahanımız bitmemiş gibi geliyordu ve öylede oldu. sanki şimdide çıkarsada sperm çok zor olacak. çok uzun sürecek gibi geliyor.. biz tedaviye başlayalı 9 ay oldu cemremlerde çıkış başladı diye gittik c. hocaya ve 10 aydır daha tüp bebeğe başlayamadılar. yani sperm çıkışından sonra bile 1 yıl geçiyor.. yani en askari 4 yılda Allah nasip ederse çocuk kucağında oluyor ve bu süre çok çok uzun...Rabbim sabrımızı artırsın...
Canım Sizde Celalettin Peru ya gözükseniz çok iyi olacak.
En azından bitkiseller ya da dr gerek görürse eğer iğnelerle bu sayılar arttırabilir
Vakit kaybetmeyin bence.
Bu doktoru cok duydum canim ama bi arkads gtmisti memnun kalmamış hmen bağış para demeye baslamis sonuclar hkknda da cok olumsuz konuşmuş
Bence kendi gözlerin ile görmeden ani bir karar verme
Bağış ve para derken sen özele de gidersen aynı parayı vereceksin ki
Sen sadece 67 tl özel hastane muane ücreti ödüyorsun
Bağış konsununa gelince gönlünden kopanı veriyorsun
Dr gırtlağına yapışmıyor ki illaki vereceksin diye
50 tl de verebilirsin 20 tl de.Sadece ALLAH Rızası için hepsi
Umarım yanlış anlamamışsındır beni.
Bu dr işin ehli bir doktor.
Tabiki de sen bilirsin.İçinden ve kalbinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Rabbim en kısa zamanda spermlerin artmasını nasip etsin İNŞALLAH
bende ikilemde kalmistim menegon icin burda hava sicakligi 30-36 arasi ,o yuzden disarida bozulur diye dolaba koyduk ama insallah bozulmamistiryok kızzz buzdolabında değil dışarda herhangi bi dolap
valla biz eczaneye sorduk o dışarda saklayın dedi sadece pregly buzdolabında saklanır mış..
hatamı ettin bilmem:26: de menapuru buzdolabına koyma..
İnşallah iyi seyler söyler yazarm tabi
kıxlar ben kaçar bugün arpaçadan son sınavım var biraz iş yemek ders yapayım akşam kısmetse görüşürüz allaha emanet olun
Hocayla görüştük kızlar allahın izniyle çok umutlu konuştu rabbimin izniyle olacak bu iş dedi :)) rabbim hepimizin yuzunu guldursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?