Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kız biz menagonu buzdolabında saklıyorduk hep.ondan dedim.Yoksa hata mı ettik acaba
yok kızzz buzdolabında değil dışarda herhangi bi dolap
valla biz eczaneye sorduk o dışarda saklayın dedi sadece pregly buzdolabında saklanır mış..
hatamı ettin bilmem:26: de menapuru buzdolabına koyma..

Ilk testnde hic canli sperm yoktu bundada 12 sperm 1 canli 11 ölü yaziyormus Esim suan doktoru bekliyor Sağol yinede canim
oooo süper o zaman bu test hani ben onlar değerimi sperm çıkanlarımı anlayamadım o yüzden yardım edemedim
maşallah dr. ne diyecek bakalım bizede yaz

valla biz eczaneye sorduk o dışarda saklayın dedi sadece pregly buzdolabında saklanır mış..

tamam canım eşime söyliyeyim de dışarıya koysun bari.

Canım Sizde Celalettin Peru ya gözükseniz çok iyi olacak.
En azından bitkiseller ya da dr gerek görürse eğer iğnelerle bu sayılar arttırabilir
Vakit kaybetmeyin bence.

kıxlar ben kaçar bugün arpaçadan son sınavım var biraz iş yemek ders yapayım akşam kısmetse görüşürüz allaha emanet olun

Canım inşallah o günleri de görürüz. Dogadandeva arkadsmz in 57 spermatid çıkışmi başladı.sizin sorun neydi cnm test sonuclarnz hormonlarnz nasıl cnm
evet canım baya oldu doğadandevalarda sperm çıkalı sanırım %57 den önce başladı çıkışlar. bizim azo nedeni sebepsiz, yani herşey normaldı ama biz yinede azoluyuz

Canım ya en azından spermattitler başlamış.İnşallah diğer kontrolde çok çok daha iyi sonuçlar alırsın.Şükürler olsun bu günümüze.
evet canım ya teselli o en azından bizim fsh ve lh daha sıfır a yakın arif bey onlar yükselmeden çıkış imkansız demiş zaten dün. inş. daha güzel sonuçlar alırız hepimiz..

evet canım bu spermler çok nazlı gelmek bilmiyor. doktor bizede 2 sene demişti ama insan umutlanıyor sanki daha erken olur gibi ama öyle değil işte. biliyormusun yıllarca hemen tese olmayalım biraz bekleyelim dedik, eşim tese olurken aklımdan herşey çok kolay ilerledi sperm çıkarsa hemen sizide yumurta toplamaya alacagiz diyorlardı ama benim aklıma hep bu kadar kolay değil sanki imtahanımız bitmemiş gibi geliyordu ve öylede oldu. sanki şimdide çıkarsada sperm çok zor olacak. çok uzun sürecek gibi geliyor.. biz tedaviye başlayalı 9 ay oldu cemremlerde çıkış başladı diye gittik c. hocaya ve 10 aydır daha tüp bebeğe başlayamadılar. yani sperm çıkışından sonra bile 1 yıl geçiyor.. yani en askari 4 yılda Allah nasip ederse çocuk kucağında oluyor ve bu süre çok çok uzun...Rabbim sabrımızı artırsın...

test sonucunuz da sperm var ama yetersiz.dr gerekli açıklamayı yapacaktır.
bunlar ilaçlar ve bitkiseller ile arttırabilir.Hiç canınızı sıkmayın.
Rabbim dert verdiyse dermanını da verecektir elbet.
Allah razi olsun hepimze vercek inşallah

azo sebebiniz neydi canım.birde doktorunuz kim.
Daha yeni ogrendik bilmiyoruz cnm

oooo süper o zaman bu test hani ben onlar değerimi sperm çıkanlarımı anlayamadım o yüzden yardım edemedim
maşallah dr. ne diyecek bakalım bizede yaz

Cikmis simdi doktor dogal yollarla zor demis ama tüp bebek le olur hormonlarin normal neden yok sperm bide ultrasonla bakalm ona gore tekrar görüşelim demiş bnce tüp bebek bile olacaksa şükür rabbime en azindan sperm cikisimiz oluyor bundan bi yil once tup bebkle ugrasmam diyordm smdide inslh tüp bebekle bile olsa şükür diyorm allahim bizi siniyor olsun şükür ki görüp ona siginiyorz herseyin ancak onun istegyle olabileceğini anlıyoruz

İnsan bazen hissedebiliyor.Benim de kolay kolay olacağını zannetmiyorum
Önemli olan sperm çıkışı değil zaten,spermlerin kaliteli bir şekilde artması
Eğer hemen bebeğim olsun istiyorsak teseden başka çıkar yolu yok.
O da ya bulunmazsa ihtimali verdiği için şimdilik onu da düşünmüyoruz.
Şimdilerde en azından umudumuz var canım
Ahir zaman alametlerini yaşadığımız için günler su gibi akıp geçiyor.
Belki olmaması daha iyi.Bilemiyoruz işte Her şeyi Rabbim biliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım Sizde Celalettin Peru ya gözükseniz çok iyi olacak.
En azından bitkiseller ya da dr gerek görürse eğer iğnelerle bu sayılar arttırabilir
Vakit kaybetmeyin bence.

Bu doktoru cok duydum canim ama bi arkads gtmisti memnun kalmamış hmen bağış para demeye baslamis sonuclar hkknda da cok olumsuz konuşmuş

Bu doktoru cok duydum canim ama bi arkads gtmisti memnun kalmamış hmen bağış para demeye baslamis sonuclar hkknda da cok olumsuz konuşmuş

Bence kendi gözlerin ile görmeden ani bir karar verme
Bağış ve para derken sen özele de gidersen aynı parayı vereceksin ki
Sen sadece 67 tl özel hastane muane ücreti ödüyorsun
Bağış konsununa gelince gönlünden kopanı veriyorsun
Dr gırtlağına yapışmıyor ki illaki vereceksin diye
50 tl de verebilirsin 20 tl de.Sadece ALLAH Rızası için hepsi
Umarım yanlış anlamamışsındır beni.
Bu dr işin ehli bir doktor.

Tabiki de sen bilirsin.İçinden ve kalbinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Rabbim en kısa zamanda spermlerin artmasını nasip etsin İNŞALLAH

Yok canım nye yanlis anliyim allh razi olsun oyle bi konstuki kiz yok illa surda yaptrcan testni su kadar vercen diyip durmus cok rahatsz olmus kz
Nese bakalim canım ksmet rabbim ii hekmlerle karsilastrsn hepmzi inslh seninde gonlndeki muradi versin rabbim amiiiiiinnn

bende ikilemde kalmistim menegon icin burda hava sicakligi 30-36 arasi ,o yuzden disarida bozulur diye dolaba koyduk ama insallah bozulmamistir

Hocayla görüştük kızlar allahın izniyle çok umutlu konuştu rabbimin izniyle olacak bu iş dedi :)) rabbim hepimizin yuzunu guldursun..

İnşallah iyi seyler söyler yazarm tabi

Maşallah canım sperm çıkışı var.. Rabbim yüzünü güldür sayıları bir an nce artsın inşallah..

kıxlar ben kaçar bugün arpaçadan son sınavım var biraz iş yemek ders yapayım akşam kısmetse görüşürüz allaha emanet olun

Sınavında başarılar dilerim canımmmmmm

Hocayla görüştük kızlar allahın izniyle çok umutlu konuştu rabbimin izniyle olacak bu iş dedi :)) rabbim hepimizin yuzunu guldursun..

Maşallah ne güzel haberler var bugünnn İnşallah olur bu iş Rabbim bizede nasip etsin inşallah güzel şeyler duymayıı

Canım demet arkadaşım için okudum bu sabah Allah kabul etsinnn Rabbim yüzünü bir an önce güldürsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…