polip ne demek anlayamadım ben.neyseki herşey yolunda senin yaşadığın mutluluğu çok iyi anlaybiliyorum inşallah tek seferde yumurtaların döllenir ve tutunurlar sana.ama çok çok olupda çıkamamalarının sebebi ne olabilir acaba araştırılcakmı peki bu durum.
sagol cicekcim insallah esindede olumlu sonuç alirsiniz bu ikinci ameliyattinizda
umudunu hiçbir kaybetme esinde üretim var
esine bol bol vitamin ver ellinden gelenini yap
bir yildir ben esime kullandirmadim ilaç kalmadi hepsi vitamin dogal bitkisel ürünlerdi
tikaniklik yok dedi doktor biryerde anormalik oldugunu söyledi ama nerde bilmiyoruz
sonuçta üretim var ve bulundu en önemlisi bu
sağol canım inşallah ya allah bize annelik duygusunu yaşatır inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir.geçmiş olsun çiçekcim sıkma canını sen kendini üzdükçe vücudun çok olumsuz etkileniyo kocanda bulunur inşallah bu sefer ama senin kafanı ve yüreğini rahat tutman gerekiyo.biz 1 aydır keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz ameliyattan önce ne sizleri tanıyordum nede bu konuyla ilgili bişi biliyordum çok acemilik oldu şimdi yapıyoruz biçok şeyi.havuç suyu veriyorum arada.nohut suyu yapıyorum akşamları içiyo.bazen gülüyorum kendi kendime napıyorum ben diyorum ya adamlara ne bulursak yedirip içiriyoruz.ama denemek lazım napalım şifanın nerden geleceği belli olmaz.oralarda bulabilirmisin bilmiyorum ama dene sende ama yarım bırakmamaya çalış en az 2 ay sürmeliymiş bitki tedavileri,allah yardimcin olsun canim stres yapma güzel düsün güzel olsun insallah kavusursun bu sefer bebegine.
bende iyiyim sagol basim agriyor bu günlerde onun haricinde iyiyim
birde benim bu ay adetim cok gecikti onun sikintisi var iste böyle
sağol canım inşallah ya allah bize annelik duygusunu yaşatır inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir.geçmiş olsun çiçekcim sıkma canını sen kendini üzdükçe vücudun çok olumsuz etkileniyo kocanda bulunur inşallah buma senin kafanı ve yüreğini rahat tutman gerekiyo.biz 1 aydır keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz ameliyattan önce ne sizleri tanıyordum nede bu konuyla ilgili bişi biliyordum çok acemilik oldu şimdi yapıyoruz biçok şeyi.havuç suyu veriyorum arada.nohut suyu yapıyorum akşamları içiyo.bazen gülüyorum kendi kendime napıyorum ben diyorum ya adamlara ne bulursak yedirip içiriyoruz.ama denemek lazım napalım şifanın nerden geleceği belli olmaz.oralarda bulabilirmisin bilmiyorum ama dene sende ama yarım bırakmamaya çalış en az 2 ay sürmeliymiş bitki tedavileri,
sagol canim.insallah bizimde hayirli saglikli sihatli bebeklerimiz olur allahim verir
bende keci boynuzu kurunu yaptim 3ay.simdik te incir kürü yapiyorum
incir kürünü bilmiyorum nasıl yapılıyo?[/QUOTE
bir kavonoza incirleri yikayip koydum uzerinede saf zeytin yagi koydum
esim sabahlari 2 tane yiyor
kuru incirmi yoksa tazemi anlayamadım ?iyicene öğreniimde onuda deniim bari .adamlarada yazık kız :)))))) herşeyi yiyolar çaresizce
kuru incirmi yoksa tazemi anlayamadım ?iyicene öğreniimde onuda deniim bari .adamlarada yazık kız :)))))) herşeyi yiyolar çaresizce
kuru incir canim
cannim yazik ama napalim caresi yok yiyecekler benimki ne verirsem yiyor
insallah yedikleri ise yarar sifa olur
kuru incir canim
cannim yazik ama napalim caresi yok yiyecekler benimki ne verirsem yiyor
insallah yedikleri ise yarar sifa olur
evet benimkide öyle yiyor.inşallah şifa olur yedirdiklerimizde.iyi geceler canım.görüşürüz...
sagol zaman
darisi sana insallah sizde bu duyguyu yasarsiniz
arkadaşlar benden başka duyan var mı anadolu ajansının yaptığı açıklamya göre tüp bebek te 3 yıl şartı kaldırılmış.bilgi sahibi olan var mı ?
espoırcıgım super bır haber ya bu cok sevındım
cabnım sızde amelıyat mı oldu yoksa ıgne ıle mı arandı pansuman yapacagına göre yarası cok mu
cicekciigm bende esime incir kurune baslayacagim sen gunluk mu yapiyorsun yoksa 1 kavonoz yapip bi kac gunmu yidiriyorsun
cicekciigm bende esime incir kurune baslayacagim sen gunluk mu yapiyorsun yoksa 1 kavonoz yapip bi kac gunmu yidiriyorsun
merhaba kadercim nasilsin napiyorsun?
yok canim günlük degil kavonoza yapiyorim her sabah iki tane yiyor
merhaba kadercim nasilsin napiyorsun?
yok canim günlük degil kavonoza yapiyorim her sabah iki tane yiyor
tesekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin alis verisden geldim incir kurunu arastiriyordum nette sen neler yapiyorsun
tesekkur ederim canim iyiyim sen nasilsin alis verisden geldim incir kurunu arastiriyordum nette sen neler yapiyorsun
sagol canim bende iyiyim bende alis veristen geldim yoruldum cumartesi alisveris günü
yap canimm sende incir kurunu insalah ise yarrar emeklerimiz bos cikmaz
esin tese olmusmuydu canim kusura bakma hatirlayamadim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?