Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

neden çikmadigini bilmiyorum
tikaniklik yok dedi biryerde anormalik var ama neresi bilmiyorum doktor fazla kalmadi haberi verdi gitti
polip bende ne oldugunu pek bilmiyorum aslinda

evet canim önemli olan bulunmasiydi bulundu
bilmiyorum canim valla insallah bizde olumlu sonuc aliriz umudumu kaybetmemeye calisiyorum hayirlisi

sağol canım inşallah ya allah bize annelik duygusunu yaşatır inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir.geçmiş olsun çiçekcim sıkma canını sen kendini üzdükçe vücudun çok olumsuz etkileniyo kocanda bulunur inşallah bu sefer ama senin kafanı ve yüreğini rahat tutman gerekiyo.biz 1 aydır keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz ameliyattan önce ne sizleri tanıyordum nede bu konuyla ilgili bişi biliyordum çok acemilik oldu şimdi yapıyoruz biçok şeyi.havuç suyu veriyorum arada.nohut suyu yapıyorum akşamları içiyo.bazen gülüyorum kendi kendime napıyorum ben diyorum ya adamlara ne bulursak yedirip içiriyoruz.ama denemek lazım napalım şifanın nerden geleceği belli olmaz.oralarda bulabilirmisin bilmiyorum ama dene sende ama yarım bırakmamaya çalış en az 2 ay sürmeliymiş bitki tedavileri,

sagol canim.insallah bizimde hayirli saglikli sihatli bebeklerimiz olur allahim verir
bende keci boynuzu kurunu yaptim 3ay.simdik te incir kürü yapiyorum

sagol zaman
darisi sana insallah sizde bu duyguyu yasarsiniz

amin canım artık hamile kalınca bu garibanada dua edersin zira hamilelerin duası kabul olur inşallah dualarla olur tıpda son noktayı koyduk ama Rabbim işte ümit ediyoruz

espoırcıgım super bır haber ya bu cok sevındım
cabnım sızde amelıyat mı oldu yoksa ıgne ıle mı arandı pansuman yapacagına göre yarası cok mu

espoırcıgım super bır haber ya bu cok sevındım
cabnım sızde amelıyat mı oldu yoksa ıgne ıle mı arandı pansuman yapacagına göre yarası cok mu

Evet canim iyi haber oldu sizi sevindirdim ne mutlu bana
esim ameliyat oldu TESE testis biyopsisi yapildi testisini açip aldilar spermleri
yarasi büyük degil 3 dikis var korktugumuzdan daha iyi geçti esim bugün disariya bile gitti
allaha sükür bunuda atlatik
sira sizlerde
iyi yolculuklar umudunukaybetme senden iyi haber bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…