sagol canim bende iyiyim bende alis veristen geldim yoruldum cumartesi alisveris günü
yap canimm sende incir kurunu insalah ise yarrar emeklerimiz bos cikmaz
esin tese olmusmuydu canim kusura bakma hatirlayamadim ben
evet canim 2006 da tese ameliyati oldu ayni ameliyat sirasinda tek tarafli varikosel oldu turkiyede olmusdu ama malesef sonuc sifir cikmisdi insallah canim bu kurler ise yararda bizde bu dertten kurtuluruz
evet canim 2006 da tese ameliyati oldu ayni ameliyat sirasinda tek tarafli varikosel oldu turkiyede olmusdu ama malesef sonuc sifir cikmisdi insallah canim bu kurler ise yararda bizde bu dertten kurtuluruz
amin canim insallah ise yarar kurtuluruz
tekrar ne zman düsünüyorsunuz baya olmus deneyeli
amin canim insallah ise yarar kurtuluruz
tekrar ne zman düsünüyorsunuz baya olmus deneyeli
gecen yaz kaan hoca gitmisdik trental ve endol vermisdi burda tets yaptirdik ilaclar ise yaramadi sonra testojel verdi 2 kutu turkiyeden getirttik esim kullandi birisini digeri yarim kaldi duruyo kullanmadi test yaptircakdik esim devam etmeyince kreme oda kaldi anlicagin ne yapacagimi bende bilmiyorum
gecen yaz kaan hoca gitmisdik trental ve endol vermisdi burda tets yaptirdik ilaclar ise yaramadi sonra testojel verdi 2 kutu turkiyeden getirttik esim kullandi birisini digeri yarim kaldi duruyo kullanmadi test yaptircakdik esim devam etmeyince kreme oda kaldi anlicagin ne yapacagimi bende bilmiyorum
niye devam etmedi canim ya
allahtan umut kesilmez belki faydasi olur du
allahim hepimizin yardimcisi olsun canim gercekten cok zor seyler bunlar basina gelmeyen anlamaz
niye devam etmedi canim ya
allahtan umut kesilmez belki faydasi olur du
allahim hepimizin yardimcisi olsun canim gercekten cok zor seyler bunlar basina gelmeyen anlamaz
krem rahatsiz ediyor diye etmedi zaten her sey benim zorumla oluyor bende cok bunaldim canim gercekten cok zor rabbim dusmanima bile boyle dert vermesin
krem rahatsiz ediyor diye etmedi zaten her sey benim zorumla oluyor bende cok bunaldim canim gercekten cok zor rabbim dusmanima bile boyle dert vermesin
belki oda hakli ama iste kullanmaside gerekiyor belli olmaz belki faydasi olacak
neyse canim takma kafana üzülme insallah bir gün hersey yoluna girecek düzelecek her sey
belki oda hakli ama iste kullanmaside gerekiyor belli olmaz belki faydasi olacak
neyse canim takma kafana üzülme insallah bir gün hersey yoluna girecek düzelecek her sey
insallah canim rabbim buyuk bir gun bizleride guldurur insallah
insallah canim rabbim buyuk bir gun bizleride guldurur insallah
insallah canim güler cünki bizde hak ediyoruz mutlu olmayi anne olmayi
cicekcigim ben cikiyorum gorusuruz yine optum canim
kızlar haberleri dinledm biraz önce.artık tüp bebek için 3 yıl şartı yok ama 2 kez ilaç tedavisi görmş olmak ve 2 kez aşılama deneme şartı koymuşlar.tabi aşılama şansı zaten bizler için söz konusu değil...
Evet canim iyi haber oldu sizi sevindirdim ne mutlu bana
esim ameliyat oldu TESE testis biyopsisi yapildi testisini açip aldilar spermleri
yarasi büyük degil 3 dikis var korktugumuzdan daha iyi geçti esim bugün disariya bile gitti
allaha sükür bunuda atlatik
sira sizlerde
iyi yolculuklar umudunukaybetme senden iyi haber bekliyoruz
kızlar ben yarın olamam yola cıkacagım eşime belli etmiyorum ama çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?